Yaa duramıycam anlatayım en iyisi geçen kv ye gittik benim ilk kızım prematüre olduğundan 30 cm 1070 gr doğmuştu.. Kv 3 çocuğunda da sırf doğurmaya hastaneye gittiğinden başladı ve çok iri bebekler olduğuna vurgu yapmak için 49 cm di hepsi dedi bende dedimki normal bebek boyu zaten 50 -52 ben ilk çocuk ve kız olduğum halde 52 cm mişim dedim bu durur mu yapıştırdı lafı o Zaman 65 cm di ben yanlış hatırlamıştırım Doğum kağıtlarına bakalım
Buna cok guldumm ya 65 mi hahahha. Saka bir yana benim bir ogrencim var suan 5. Sinif boyu 179 cm. Neyse anne 1.85 baba 2.05 bebekken de hep kontrollerde iri bir bebek demisler normal dogum risk almayalm boyu normalden cok uzun demisler o 59 cm dogmus sezeryan ile. Ama babayi gorseniz asiri uzun anne de oyle. Cocukta zaten suan 11 yasinda 179 boyuyla. 65 mi
Hanimlar son 3 gündür bebegim alt tarafa cok baski uyguluyor. Bazen bi vuruyor, ders anlatirken yerimden sicriyorum. Bazen düşünüyorum cikmak icin acele mi ediyor diye. Benzer durumlar yasayan var mi?
Ben de az önce geldim sağlık ocağından sonuçları alamadım yarına anca çıkacağını söyledi doktorum
Açlık şekerime bakılmadı o glikozlu sudan içtim ellilik o kadar bir saatin sonunda kan verdim
Sonra idrar tahlili de yaptı çubuk batırıyorlar ya ondan glikoz var dendi
İdrarında glikoz çıkan oldu mu aranızda hiç bu kesin şeker var demek mi
ben 25 hafta 1 günlük hamileyim idrarımda glikoz +1 çıktı evvelki gün. Ben de seninle aynı kaygıyı taşıyoruö cnm durumunu bana da haber et Allah yardımcımız olsun
Ben de az önce geldim sağlık ocağından sonuçları alamadım yarına anca çıkacağını söyledi doktorum
Açlık şekerime bakılmadı o glikozlu sudan içtim ellilik o kadar bir saatin sonunda kan verdim
Sonra idrar tahlili de yaptı çubuk batırıyorlar ya ondan glikoz var dendi
İdrarında glikoz çıkan oldu mu aranızda hiç bu kesin şeker var demek mi
Hanimlar son 3 gündür bebegim alt tarafa cok baski uyguluyor. Bazen bi vuruyor, ders anlatirken yerimden sicriyorum. Bazen düşünüyorum cikmak icin acele mi ediyor diye. Benzer durumlar yasayan var mi?
ben 25 hafta 1 günlük hamileyim idrarımda glikoz +1 çıktı evvelki gün. Ben de seninle aynı kaygıyı taşıyoruö cnm durumunu bana da haber et Allah yardımcımız olsun
Canım ben yazmayı unutmuşum dün sağlık ocağına gittim sonuç iyi çıktı 133 evet üst sınıra yakın ama aşmış değil
Kadın doğum doktorunla konuş dedi ve ben bugün gittim konuştum stripe güneş gelir eder çıkabilir sıkıntı yok üst değere yakınsın yürüyüş yap bol bol dedi dikkat zaten et dedi benim önceki kilomdan dolayı
Çok şükür çıkmadı yani bişey
Ben kendi doktorumun istediklerini yaptiriyorum saglik ocaginda sadece ki onuda bi kere yaptirdim. Onlarin izlemlerini takip etmiyorum disarida muayene oldugumu soyledim onlarda tamam kendi doktorunuz bisey isterse gelin dediler
Ben kendi doktorumun istediklerini yaptiriyorum saglik ocaginda sadece ki onuda bi kere yaptirdim. Onlarin izlemlerini takip etmiyorum disarida muayene oldugumu soyledim onlarda tamam kendi doktorunuz bisey isterse gelin dediler
vitamin degerlerim benim de cok dusuk b12 100 crp 50 sedimasyon 47 vucutta iltihap degerleri yukselmis kolestrol degerlerim tavan yapmis 357 yasim da 27 kolestrol bu kadar yuksek olunca hastaneye her gisimde bu sefer ne cikacak korkusu yasiyorum
yok zaten çağırmıyorlar sadece aşı için tarih vermişlerdi ben mide ağrısı bulantısı istifrar ishal olunca önce bir sağlık ocağına gideyim dedim hem vitaminlerime baktırırım diye onlarda idrarda istediler yoksa rutin çağırma yok
yok zaten çağırmıyorlar sadece aşı için tarih vermişlerdi ben mide ağrısı bulantısı istifrar ishal olunca önce bir sağlık ocağına gideyim dedim hem vitaminlerime baktırırım diye onlarda idrarda istediler yoksa rutin çağırma yok