2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Buna cok guldumm ya 65 mi hahahha. Saka bir yana benim bir ogrencim var suan 5. Sinif boyu 179 cm. Neyse anne 1.85 baba 2.05 bebekken de hep kontrollerde iri bir bebek demisler normal dogum risk almayalm boyu normalden cok uzun demisler o 59 cm dogmus sezeryan ile. Ama babayi gorseniz asiri uzun anne de oyle. Cocukta zaten suan 11 yasinda 179 boyuyla. 65 mi

Hanimlar son 3 gündür bebegim alt tarafa cok baski uyguluyor. Bazen bi vuruyor, ders anlatirken yerimden sicriyorum. Bazen düşünüyorum cikmak icin acele mi ediyor diye. Benzer durumlar yasayan var mi?

ben 25 hafta 1 günlük hamileyim idrarımda glikoz +1 çıktı evvelki gün. Ben de seninle aynı kaygıyı taşıyoruö cnm durumunu bana da haber et Allah yardımcımız olsun

yalnız daha şeker yükleme testi yaptırmadım sağlık ocağında alınan idrar örneğinde çıktı şeker bende

ben 25 hafta 1 günlük hamileyim idrarımda glikoz +1 çıktı evvelki gün. Ben de seninle aynı kaygıyı taşıyoruö cnm durumunu bana da haber et Allah yardımcımız olsun
Canım ben yazmayı unutmuşum dün sağlık ocağına gittim sonuç iyi çıktı 133 evet üst sınıra yakın ama aşmış değil
Kadın doğum doktorunla konuş dedi ve ben bugün gittim konuştum stripe güneş gelir eder çıkabilir sıkıntı yok üst değere yakınsın yürüyüş yap bol bol dedi dikkat zaten et dedi benim önceki kilomdan dolayı
Çok şükür çıkmadı yani bişey

Bn saglik ocagna fln asi icin gtttm idrar testi fln yaptriosnz hepiniz bnde yaptrsammi doktormu istiyor kafam karisti

24-28 arasında sağlık ocağı doktorun yapıyor onların da izlemleri var

Bn saglik ocagna fln asi icin gtttm idrar testi fln yaptriosnz hepiniz bnde yaptrsammi doktormu istiyor kafam karisti

Ben kendi doktorumun istediklerini yaptiriyorum saglik ocaginda sadece ki onuda bi kere yaptirdim. Onlarin izlemlerini takip etmiyorum disarida muayene oldugumu soyledim onlarda tamam kendi doktorunuz bisey isterse gelin dediler

Ben kendi doktorumun istediklerini yaptiriyorum saglik ocaginda sadece ki onuda bi kere yaptirdim. Onlarin izlemlerini takip etmiyorum disarida muayene oldugumu soyledim onlarda tamam kendi doktorunuz bisey isterse gelin dediler
Sali gunu randevum soraym doktoruma o zaman

vitamin degerlerim benim de cok dusuk b12 100 crp 50 sedimasyon 47 vucutta iltihap degerleri yukselmis kolestrol degerlerim tavan yapmis 357 yasim da 27 kolestrol bu kadar yuksek olunca hastaneye her gisimde bu sefer ne cikacak korkusu yasiyorum

28 haftadaym bnde ama cagirmadilar burda okuyunca acaba dedm
yok zaten çağırmıyorlar sadece aşı için tarih vermişlerdi ben mide ağrısı bulantısı istifrar ishal olunca önce bir sağlık ocağına gideyim dedim hem vitaminlerime baktırırım diye onlarda idrarda istediler yoksa rutin çağırma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…