2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 3 gündür tansiyonum düzensiz 12-13-14 arasında gidip geliyor.Eğer bu çok kötü durumsa ben acile gitmeyi düşünüyorum lütfen bana akıl verir misiniz bu durum kötü mü
14/9a kadar acile gitmene gerek yok. Tuzu kesmelisin. Benim haftasonu çok yükseldi. Damarlarımda direnç olduğu için endişelendim. Yediklerimi gözden geçirdim şimdi 11/7 çıkıyor

Son düzenleme:
Kızlar 3 gündür tansiyonum düzensiz 12-13-14 arasında gidip geliyor.Eğer bu çok kötü durumsa ben acile gitmeyi düşünüyorum lütfen bana akıl verir misiniz bu durum kötü mü
bana doktor büyük 14 küçüğü 9 u geçerse yüksek tansiyon demişti ama sormadım o durumda ne yapmalıyım diye tansıyon sıkıntım olmayınca

Bende bu hafta içi bunları halledicem inşallah bunlarda çıksın aradan. En az 6 tane alt çamaşır düşünüyorum fazlada olabilir ince askılı atlet ve emzirme atleti alıcam.emzirme sütyenini kapsız alıcam daha rahat olur bence göğüs pedi olucak ya belli olmaz uçları ilk doğumumda ped kullandım gece olanından yeterli olmuştu.depend külotunda reklamını çok gördüm rahat olur aslında bu kez onuda deniycem

ya ben emzirme sütyeni olunca atletine gerek yok diye düşündüm yanlış mı bilemiyorum çünkü ince askılı atletlerde hemen indir emzir rahat iş görür diye düşündüm.. hiç bakmadım kaplı olanlar ne kadar kalın yumuşak mı rahat mı bakıp karar vereceğim sanırım ama kapsız olanlar bir hayli ince gelmişti bana ablama doğumunda kullandırmamışlar depend izin verilmemiş aynı hastanede doğum yapmayacağım acaba ped alsam onu da sorup mu ihtiyaç dahilinde o gün temin etsem bilemedim alıp ziyan olsun da istemiyorum 9 tanesi yaklaşık 40 tl civarı

14/9a kadar acile gitmene gerek yok. Tuzu kesmelisin. Benim haftasonu çok yükseldi. Damarlarımda direnç olduğu için endişelendim. Yediklerimi gözden geçirdim şimdi 11/7 çıkıyor
bana doktor büyük 14 küçüğü 9 u geçerse yüksek tansiyon demişti ama sormadım o durumda ne yapmalıyım diye tansıyon sıkıntım olmayınca
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız internette okudum 14 olursa diye bir
Sürü olumsuzluk yazılmış ben de korktum o zaman tuza dikkat edip biraz daha evde takip edeyim madem acillik değil henüz.

Ben ilk dogumdan sonra emzirme atletini cok kullandim ama sutyenlerini hic kullanmadim. Atlet yeterli oluyor. Ikisini birlikte takinca emzirmek cok zor oluyor. Kişa denk geldigi icin de sutyen tek basina yeterli olmuyor. Belin gobegin acikta kaliyor.

Ben yine berbat bir gece gecirdim.. bu sefer cok ciddi agri kesicilerle cozebildik isi... safra kesesi icin verdikleri bi ilac vardi ondan once bu kadar agri olmuyordu onu birakicam bakalim bi kac gun ne olucak.

O kadar berbattim ki agri komasina girmek uzereydim resmen

sütyen yerıne atletını mı alsam o zaman ben emzırme sutyenı ustune normal askılı atlet gıyerım dıye düşünmüştüm

ilk hamileligimde kapli emzirme sutyeni aldimda hic acmiyrdum sonrasindan attim suan 2 tane tekrarlayıcı aldim ve gayet rahat gorunuyr birini denedim gogus rahat cikiyr icinden emzirmeye engel degil hem gogus ucuda belli olmuyor digerleri penye ve bebis emdikçe basi olacagi icin kiyafettn belli oluyr

cokk gecmis olsun rabbim sifa versin tum hastalara agrisi olanlara

kızlar selamlar ptesi prof ile randevum vardı saate yakın kontrol ve sohbet ettik, sizle de paylaşmak isterim, 28 32 hafta arası en korktuğumuz hafta diyor eğer karın bölgenizde başlayan ve bele kadar ilerleyen 30 dk dan uzun süren ve dinlenince geçmeyen ağrınız var ise kontrolünüzün yapıldığı hastaneye görünmeli erken doğum olabilitesi varmış kontrol ettirmelisiniz,
Bebişlere en iyi kilo aldırn 2 besin biri muz biri kaşar peyniriymiş. biz 28 hafta 1218 gram olmuştuk ptesi.
birde bel fıtığı gibi tedavi gördüğünüz bir durum varsa doktorla bu haftalarda kons yapıp o doktora da görünmeniz gerekiyor.normal doğum ve normalde doğum korkumdan dolayı ve bebeğin gelişimi bacak uzunluğu yüksekmiş benimkinin erken gelecektir diyor.aralık 15-18 arası tarih veririm diyor.inş sağlıkla alalım kucaklarımıza.hasta olan gebişlere şifalar diliyorum.son dönemeçteyiz artık hepimizin Allah yardımcısı olsun kızlar

Çok geçmiş olsun.çoğu gitti azı kaldı ama ağrılarla 1 gün bile eziyet insana

Canım kış olunca atlet kullanılır emzirme sütyeninin üstüne askılı atlet.ben ev içerisinde emzirme atleti kullanmıştım rahat etmiştim ama dışarı çıktığım zamanlar emzirme sütyeni kullanmıştım göğüs daha derli toplu duruyo bir de sütten dolayı göğüs pedi kullanmama rağmen kıyafetimde ıslaklık olurdu çok sık değiştirirdim.bu kez yine aynı olur mu bilmiyorum.ilk etapta yeterli sayıda alıcam duruma göre sonrasında alırım tekrar
Dependi yeni doğum yapmış kullanana analara soralım aslında rahat ve kullanışlıysa hastaneden gelince evde kullanılır ama rahatsız eden hareket halinde ses çıkaran bi şeyse kullanamam ben

Demek aralık bebişi olucak.şurda ne kaldı aralığa heyecanlandım birden sağlıkla gelsinler inşallah

Merhaba arkadaşlar. Beşik önerisi olan var mı. Güvenli 3 yaşına kadar kullanabileceğim

galiba emzirme sütyeni üzerine askılı atlet alacağım şuan öyle karar verdim evde biri gelmediği sürece rahatta takılabiliriz depend konusunda aynı düşüncedeyim kararsızım kullanımı nasıl falan bilemedim sormak lazım

teşekkürler canım bakalım zamanı hiç birimizin tutmayacak gibi görünüyor açılışı kim yapacak seninde 11 ocak görünüyor aralık 18 demiş en geç doktor baya da fark var. sağlıkla gelsin minikler

bu ağrılar nasıl olacak ya çok kötü yaptı seni inşallah yakın zamanda hafifler seninde hamilelikte sıkıntın bu olacakmış

arkadaşlar merhaba.ben ilk doğumumda depend almıştım çok rahat ettim hastanede :) emzirme atleti de kullanmıştım çok rahat oldu o da:) tavsiye ederim.bir tane alıp deneyin derim. yatak konusunda bence en rahatı park yatak bu arada bence.ben kızıma 4 yaşına kadar kullandım şimdi oğlum kullanacak inşallah:)

Cok tesekkurler arkadaslar. Gecicek umarim ama nasil gecicek bende bilmiyorum.. ya haslanmis patates bile yiyemedim dün agri yapti. Su ilaci birakmak belki ise yarar daha onceki agrilar daha katlanabilir haldeydi cunku...

3 yasa kadar besik ikea onerdi benim arkadaslar.. emzirme sutyenide ben lcw ve pentiden 1er tane aldim. Normalde goguslerim kucuktu simdi birden buyuyunce doktorum kullanmaya basla rahat edersin dedi kullaniyorum. Uzerinede atlet giyerim normal disari cikarken. Ev icinde de normalde ne atlet ne sutyen kullanan biri degilim belki rahat bir sporcu sutyeni alirim... su depend konusunu bende merak ettim nasil acaba. Bu canbebenin hasta bezleriyse ayniysa belki ananemin bende kalan bezleri vardir deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…