2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 3 gündür tansiyonum düzensiz 12-13-14 arasında gidip geliyor.Eğer bu çok kötü durumsa ben acile gitmeyi düşünüyorum lütfen bana akıl verir misiniz bu durum kötü mü
Benimki sınırda canım koldan ölçen tansiyon aleti al bi tane. Ben günde 3 dera ölçüyorum tuz tüketmiyorum. Bol su iç. Yemkten sonra yarım limon sık üstüne su koy iç. Madeb suyu benim tansiyonumu yükseltti mesela. İçmiyorum artık. Sana ne dokunuyo ne iyi geliyo daha iyi bilirsin iyi gözlemle. En önemlisi benim gibi tansiyon aletini görünce heyecanlanma :-D stres heyecan çok değiştiriyor sonucu. Allahım şifa versin sağ salim kavuş yavruna

Kızlar hastaneden geldim. Bebiş iyi dedi:)
Şeker yüklemesi yaptırdım 50'lik, aç gittiğim için 2 tane kan verdim birincisini alırken hemşire çok canımı yaktı
Üstüne bir de hastanede aşı kalmadığı için başka hastanede grip ve tetanoz aşısı oldum. Çok yoruldum sabahtan beri.

Komşunun tansiyon aletini de aldım bir ondan bir bundan ölçüyorum farklı çıkıyordu ben de eczaneye gittim durumu anlattım o da kendilerindeki ile karşılaştırdı biri 12 biri 13 çıktı paronayak olacaktım nerdeyse her yemekten sonra sarımsak yutmaya karar verdim yükselmesin diye.Eczacı da 15i görürsen acil müdahale için doktora git dedi şimdilik dinlen yemene içmene dikkat et takip et dedi.Yavrularımıza sağ Salim kavuşuruz inşallah

Şeker de çıkmaz umarım rahat edersin

Evet bu ağrılar konusunda güzel bilgi yazmışsın teşekkürler her ağrı da strese giriyoruz çünkü Kaşar ve muzu ben de her gün tüketiyorum inşallah bebişlerimize yarar benim Doğum da aralık sonu normal zamanı ama ben de aralığın ortasında Doğum yaparım diye düşünüyorum açılışı kim yapacak bakalım

bu şeker yüklemesi dozunu neye göre belirliyorlar doktora kalmış herhalde bana 75 lik yaptılar açken kan verdim içeceği içtim 2 kere 1 saat arayla da o şekilde kan vermiştim

bu şeker yüklemesi dozunu neye göre belirliyorlar doktora kalmış herhalde bana 75 lik yaptılar açken kan verdim içeceği içtim 2 kere 1 saat arayla da o şekilde kan vermiştim

Canım benim ilk gebeliğimde şeker çıkmamıştı, ailende var mı diye sordu mu?
Ailede birkaç kişide varsa tedbir amaçlı 75'lik içiriyordur.

Kizlar mrblar.bugun kontrollumuz vardi.28+2deyiz.1 kilo 200 gr olmus kuzucuk.masallah cok tatli görünüyor.dudak ve cene yapisi ayni eşime benziyor.bi gorseniz esim nasil seviniyor.resmen havalarda ucuyor bugun dr da usg bakarken evt ya ayni sana benziyor dedi,nasil keyiflendi:)çok şükür hersey yolunda insallah boyle dvm eder

Ya grip asisini bana soyleyen olmadi olunabiliyormus . Bende olayim ya. Attim mesaj doktoruma bakalim ne diycek

Benimki de 50 lik bakti ama daha once yapilan tahlillere alinan kiloya kilo aliminin hizina gore falan karar veriyorlar bildigim kadari ile
ben düzgün kilo bile almadm en son 1 2 hafta önce tartılmıştım 1.5 kilo anca almışım 6 ayda belkide benm gittiğim hastane 75 lik bakıyordur hep

Ya grip asisini bana soyleyen olmadi olunabiliyormus . Bende olayim ya. Attim mesaj doktoruma bakalim ne diycek
bende grip aşısını sormuştum içeriğini bilemiyoruz hamilelere uygulanabilir deniliyor ama uygula diyemem dedi,bnm oğlan biraz erken geleceği içinde 32. haftanda izne çık çalışma ortamı hastalık yapabilir dedi,

Benim doktorum baştan söylemişti grip aşısı olacaksın diye benim haberim bile yok olunabildiğinden:)
Çocuğu da koruyormuş doğumdan sonra birkaç ay,

depend geçen hafta migrostan 9 tanesini 27 tl ye aldım, çamaşır gibi bende aslında adet zamanı hep gece kullanırdım direk çamasır gibi geniş kısmı emici yüzey.bence rahat kullanılır kanama 2 gün yüksek oluyomus 1 paket yeter dedi bnm doktor

Arkadasim dogum sonrasi icin bir korseden bahsetti black spade diye cok memnun kalmis arkadaslar. Bi bakin isterseniz. Ben alirim yuksek ihtimal genelde iyi tavsiyeler veren biri cunku
Ben de korse almayı düşünüyorum ve daha önce hiç korse kullanmadım çeşit çeşit korse var hangisi daha kullanışlı ve faydalı oluyor onu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…