- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar özel sağlık sigortanız yok mu doğum için?
canim cokmus ya. niye bu kadar yüksek ya Izmir fiyatlari boyle benceKarataş hastanesinde doğum yapacağım 3.500 normal de sezaryen de.
Ben istanbulda taşıyorum sadece doktorum 10.000 istedi dilim tutuluyordu. Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Adam iyi bir prof. O gelsin doğumuma istiyorum ama o kadar para veremem kihastanede memorial bahçelievler 6500 dr hariç. Memorial hizmet 3600 dr hariç fiyat verdi
antalya ne güzelmişToplu cevap yazayim... ellerim benimde agriyor odemden sanirim. Sabahlari ozellikle acip kapatamiyorum.... dis etlerim kaniyor ama kan sulandirici kullandigim icin tabi...
Izmir fiyatlari yuksek diyenler bide istanbul fiyatlarini bilseniz![]()
Bende bu konuda kararsizim.kendi dr ozel muayenehanesi var 4000bin hastane dahil fiyat vermisti ilk gittigumde. Simdi bir hastane buldum 2000 tl.dr ile konusacagim eger makul bir rakam isterse kendisi icin devam edecegum ama yok fazla isterse istemedende olsa dr degisikligine gidicegimBen istanbulda taşıyorum sadece doktorum 10.000 istedi dilim tutuluyordu. Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Adam iyi bir prof. O gelsin doğumuma istiyorum ama o kadar para veremem kihastanede memorial bahçelievler 6500 dr hariç. Memorial hizmet 3600 dr hariç fiyat verdi
benimde dis dircaladigimda cok kaniyor.hassaslasiyor normaldir herhaldebenim dis etlerim cok kaniyor firca degse bisey isirsam cok asiri kaniyor hamilelik dislerimi mahfetti
Begendiysen al.ama ben asla bu fiyati vermem.Kızlar b takım nasıl çok hoşuma gitti 228 tl alsam mı?
Kızlar b takım nasıl çok hoşuma gitti 228 tl alsam mı?
Cok guzelmis.. lohusalik icin biraz fazla mi bilemedim ama cok begendim
hanımlar bende bebek çikolatasını yaptırdım çok memnun kaldım instagram dan her siteye güvenilmiyor malesef ama hem uygun hem memnun kaldım bakmak isterseniz instagramı erconcept .
bnm minnak erken davranabilir cnm ondan hazır ettim,dolapta saklıyorum :) ütüye bnde ptesi başlıcam malum ankara havalarından çamaşırım kurumadı yağmur yedi birdaha yıkayıp yapacağım, bide hastane çıkışlarını yazın almışım hepsi kısakol çıktı :) bu hafta izne cıkıyorum artık eksikleri tamamlayacağım,trendyoldan bebek odasına dolap aldım bu arada hanımlar 300 tl ye metalia nın baya iyi bebeğin eşyaları ve oyuncakları bezleri sığdırdık :)Bende yaptiricam da erken degil mi cikolata icin ya.
Bu arada bebek kiyafetlerini utuluyorum ama bittim resmen ya minnak minnak
tsk ederimBen yaşıyorum gemde çok fenasını. Kan yok ana keşke kanasada patlasa ve rahatladam dedirtiyor. Oturanıyorum kalkamıyorum. Dr umla konuştum bir fitil bir krem verdi daha iyi gibiyim şimdi. Birde kabız kalma sakın onun içinde şurup verdi. Zaten bizim kullanabileceğimiz ilaçlar belli sağlık ocağına da gitsen onları verir. Ben cerraha gitmeye henüz cesaret edemedim. Sen git istersen o daha iyi olur. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Kızlar b takım nasıl çok hoşuma gitti 228 tl alsam mı?