- 2 Kasım 2012
- 1.028
- 962
- 323
Canım bu kışın soğuk olur sanki . Kadife olduğu için de yaz mevsiminde giyemezsin. Ama içinde kalacaksa al.ben hiçbişey içimde kalmas ın deyip hep aldım renk renkKızlar b takım nasıl çok hoşuma gitti 228 tl alsam mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu kışın soğuk olur sanki . Kadife olduğu için de yaz mevsiminde giyemezsin. Ama içinde kalacaksa al.ben hiçbişey içimde kalmas ın deyip hep aldım renk renkKızlar b takım nasıl çok hoşuma gitti 228 tl alsam mı?
Ben bu kadife sabahlığı aldım öneririm kış için sıcacık tutar . Senin beğendiğinin fe sabahlığı güzelKızlar b takım nasıl çok hoşuma gitti 228 tl alsam mı?
Benim de. Bir ara dayanılmaz olmuştu. Kırılmış gibi ağrıyordu. Atelli bileklik taktım, bol su içtim, azaldı. Şimdi sabahları ağrıyor, açamıyorum parmaklarımı, bileğimi çeviremiyorum. Hemen ellerimi başımın üstüne kaldırıp ellerimi baş hizasına kaldırıp açma kapama hareketi yapmaya çalışıyorum. Biraz normale dönüyor. Bol su içmek lazım ama onu yapamıyorum.Benim elimin parmakları ve bileklerim çok ağrıyor böyle bişey yaşayan varmı
Ben cinarli hast gidiyorum normal 2800 ama sene basindan sonra 3200 fln olacaktir. Epidural dahil istersek ama.canim cokmus ya. niye bu kadar yüksek ya Izmir fiyatlari boyle bence
Benim de elimin parmakları gece ağrıyor şişiyor eklem ağrısı oluyor doktor magnezyum kalsiyum başlattıBenim elimin parmakları ve bileklerim çok ağrıyor böyle bişey yaşayan varmı
koldan birkaç kez yaptırdım çok acıdı.. bacaktan kendim cesaret edemiyorum :-(Ben kol ve bacaktan vuruluyorum
koldan birkaç kez yaptırdım çok acıdı.. bacaktan kendim cesaret edemiyorum :-(
Ekmeğin her türlüsünğ denedim. Gittim fırından tam buğday, çavdar aldım. Sevmiyor bünyem ekmeği ne zaman yesem tokluk 170 den aşağı düşmüyo. Ah kuzum şekeri öğrendiğimden beri bi lokma çikolata yemedim daha. Ne istiyosun sana ne alalım dediklerinde doğuma baklavayla gelin çok özledim diyorum :-DBravo sana bende de şeker var ama senin kadar kendime hakim olamıyorum. Toplamda 9 kilo aldım. Bunların 6 sını şekerim olduğunu bilmediğim için aldım. Bende hergün 5 kere ölçüyorum. Genelde 140 geçmiyor ama 170 olduğu bile oldu malesef. Şekeri sadece yenek yükseltmiyor. Bir ara yürüyüş yasaktı bana o zaman daha çok yükseldi. Şimdi stresten uzak kalmaya ve yürümeye çalışıyorum. Benim iekerimi katbonhidrat çok yükseltiyor. Bitter çikolata yediğimde hiç yükselmiyor. Birde meyvelerden muz. Bir kere yedim şekerim 170 e çıktı. 3 tane mandalina yesem yükselmiyor. Hepimizin bünyesi farklı tabi. Doğurduktan sonra kocaman bir pastaya resmen kafamı sokasım varo kadar çok severim tatlıyı ben. Allah yardımcımız olsun
Aynı durumdayım aşırı kanama var fırçalarken tükürmemek için ağzımı durulayıp hemen sakız çiğniyorumbenim dis etlerim cok kaniyor firca degse bisey isirsam cok asiri kaniyor hamilelik dislerimi mahfetti
İnan bizde anlamıyoruz.Yeni zam yaptılar eski fiyat 3.000 di.Bunun üstüne bide ocaktan sonra zam gelir.Yandık vallacanim cokmus ya. niye bu kadar yüksek ya Izmir fiyatlari boyle bence
Ne kadar uygunmuş karataşa göre.Bide bize odayı süsleyemeyeceğimizi istersek anlaşmalı olduğu şirkete yaptırabileceğimizi söylediler.O şirkette 3 paket hazırlamış 300-600-1000 olarakBen cinarli hast gidiyorum normal 2800 ama sene basindan sonra 3200 fln olacaktir. Epidural dahil istersek ama.
Bcak kol kdar acitmiyor tavsiye ederimkoldan birkaç kez yaptırdım çok acıdı.. bacaktan kendim cesaret edemiyorum :-(
Bi takım beyaz bide mavi takım aldım canım ikisinin de kalitesi çok güzel çıktı gerçektenaaaa ben de ordan aldımmmm sen takımını mı alsın pijama takımı nasılmış foto atsana canım
Hmm karatas bana cok uzak. O yuzden hic dusunmedim. Evet cinarlinin fiyati bize de uygun geldi cok. Doktor ayri hstane ayri olunca 5-6 civari oluyor. Cinarlidaki doktoruma da tavsiye uzerine gidiyorumm cok iyi bir drNe kadar uygunmuş karataşa göre.Bide bize odayı süsleyemeyeceğimizi istersek anlaşmalı olduğu şirkete yaptırabileceğimizi söylediler.O şirkette 3 paket hazırlamış 300-600-1000 olarak
bir kere hemsireye yaptırayım da artık göbekten zor oluyor yapmak.. korkuyorumBcak kol kdar acitmiyor tavsiye ederim
Acil durumda sezeryan olursa ona fark almamalari guzelmis canimmm. Oda secimine gore fiyatlar degisiyormus cinarlida ben konusmamistim fiyati ayni doktora arkadasm gidiyor ona sordum simdi 2800 du deme diye. En kucuk odaymis o.Ne kadar uygunmuş karataşa göre.Bide bize odayı süsleyemeyeceğimizi istersek anlaşmalı olduğu şirkete yaptırabileceğimizi söylediler.O şirkette 3 paket hazırlamış 300-600-1000 olarak
ben tedirginim göbekten yaparken artık.Gobekten devam ediyorum. Sonuna kadar oyle devam etmeye niyetliyim
Bende oksapar kullanıyorum eşim bi kere koluma yaptı çok acıdı bi gün boyunca hissettim bacakta da aynı şey oldu resmen topal kaldım gün boyu mecbur yine göbeğe vuruyorum göbek deliğinden beş parmak falan uzağa vurbir kere hemsireye yaptırayım da artık göbekten zor oluyor yapmak.. korkuyorum