2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kuzu doğru bildin bende gebelik şekeri çıktı maalesef oyy işten geldim yorgunluktan yatakta uyuyup kalmışım sersem tavuğa döndüm minnak da acıkmış mı ne vuruyor ben çok su içen biriyim suyun az olması ailece bize sürpriz oldu eşim su canavarı der şeker yapıyomuş böyle su azlığı
Bizim çok dikkatli olmamız lazımmış

Aman dikkat. Diyetine dikkat et. Az bir vaktimiz kaldı. Sonradan keşke demeyelim.

Kızlar bebeğim karnımın sağ tarafında top gibi oluyo bi saattir ya. Daha yeni geldim bugün kontrolüm vardı nst de falan bişey çıkmdı. Sabahtan beri hastanedeydm yorulduğum için mi böyle acaba? Ağrı falan yok sadece top gibi oluyo geriliyo

Aynen yorgunluktandir uzan biraz

Karnın bi tarafındaysa kasılma değildir zaten bi yerini dayıyodur. Sırtı ya da kafasıdır?

Sat a göre 32haftalik..25te ilk farkına vardık ama sonra 7 8mm lere kadar düşmüştü şimdi bugün birden gittik 10 olmuş çok üzüldüm bide elden bisey gelmeyince insan çok üzülüyor işte
dr ne diyor canim bi cozumu yapilacak birsey yok mu?

buyume gitmis cok sukur kiloda guzel cikmis. Sikma canini bol su ic dinlen bol bol tez zamanda duzelur umarım.

Bendede gerginlik oluyor uzun surede gecmiyor.yoruldugun icin oluyordur belki.dinlen gecer.

Bende bugun yeni druma gittim.kinuskan surun bir bayandı. Syyu vs iyi dedi kafasi assagiya donmus ama daha kanala girmemiş. Kilomuz 1700 civari olmuş. Kasilmalar icin 2 kez magnezyum onerdi.troit ilacina devam ediceğim. Kan ilacinida yemeklerden sonra icdaha iyi dedi.
Ya kizlar sizler okudukca ben dr ler acaba iyi bakmiyorlar mi falan diye kafamda kuruyorum. Kendime sorun ariyorum galiba?

Üzülme stres yapma inşallah kaybolur daha zamanı var gelişimi de güzel bi an önce sağlıklı haberleirni duyarız inşallah

Kizlar erken dogum yapanlar cok gecmis olsun insallah bir an once alir bebisleri saglikla evlerinize donersiniz. Iyi olun da Birsey sormak istiyorum mesela boyle erken dogum durumunda ozel hastanede de olsa dogum bebek kuvozde kaliyor ya ekstra odeme oluyor mu ozel hastanede kalsa devlet mi karsiliyor

Yenidoğan yogunbakimlarini devlet karşılıyor diye biliyorum

Benim ilk kızımda 34 haftalık doğmuştu . Perşembe günü kontrole gidicez bakalım ne dicek dr çok merak ediyorum bunda da erken olma riski var

Sonunda arabayi aldık .inşallah yorumlardaki gibi memnun kalırız . Bilen var mı acaba bu arabayi . Çift yön oluşu ,hafif oluşu ,katlanabilirligi flan aradığım özelliklerdeydi. Bebek de içinde çok rahat ediyormuş sürüşü de kolaymış. Hadi bakalım inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-11-21-46-21.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 59
ben araştırma hast.ambulansla özel hastaneye sevk edildim gölcükte.devlet iki geceyi ambulans hizmt. sezeryan doğumu ve bebeğin küvez bakımını karşılıyor bız 1 gece ücret ödedik. sevkli olunca bu şekildeymiş

1 nisan benm son adet tarihii evet onden gidoo 1845 gramdi 30 haftalkkn korkuyom bsy cikcak die iri bebek oluyo ama bakalm yarn ne kadar olucak
Aynen benimde 1nisan çok çok iri olmadıkça korkma canım iri bebeklerin doğumu daha kolay oluyor daha fazla açılma oluyor normal doğum için iyi yani..tabi Çok aşırı kilodaysa sezeryan ol.yiak zorunda kaliyosun..ama bence bizimki o kadar da aşırı irilik yok benimde 30da 1800gr 32de 2200olmus..sağlıcakla zamanında kucağimiza alırız inşallah
dr ne diyor canim bi cozumu yapilacak birsey yok mu?
Dr bi sürü tahlil istedi herşeye tekrardan bakilicak herşeyim normaldi şimdiye kadar..amniyosentez bile yapilabilirmiş..Ama anne karnında tedavisi yok sadece sürekli kontrol edilmeli dedi doğduktan sonra ne yapılır hiç bilmiyorum

Hb Ayniymis sevidimm bakalim hangi minik gelicek ilk

dilerim en kısa zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz. Kızım 37+3 de doğmasına rağmen ciğerine su kaçtığı için 11 gün yoğun bakımda yatmıştı. 8 gün dokunamamıştım bile. Be hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun Allah sabır versin. Geçecek inşallah. Benim ki 9 yaşında oldu şükürler olsun biti geçti o günler. Allah sizede mutluluk gözyaşları döktürsün inşallah.

Küvez masrafını Sigorta karşılıyor. Yalnızca küvez masrafını. Bunun dışında her gün başka bir uzman görüyor, kalp, göz, beyin.. sürekli kontroller oluyor, bunlar ekstra. Küvezde kaldığı her gün için 500-1000 lira arası masraf oluyor benim bebişe. Cerrahi operasyonlar, ameliyatlar dahil değil bu ücrete. Allah korusun bebişleri, bi ameliyat oldum hala sancı çekiyorum, avuç içi kadar bebekler nasıl kaldırsın. Parasından çok bu geliyor aklıma. Sağlıklı olsunlar da para bir şekilde kazanılır, ödenir. Allah yavrumuza kavuştursun.

Devletten sevk ile gidilince bir kismini karsiliyor. Yoksa ozel hastanenin sgk anlasmasi yoksa kesinlikle karsilamaz. Bazi ozel hastanelerde yogun bakimlar sgk anlasmali oluyor ama durum karisik. Karsilamiyormus gibi dusunun...

Ya kizlar benim bu kiz iyice tembel oldu hic kipirti yok deliricem. Yine gidicem doktora herhalde ama boyle zirt pirtta yani ne biliyim. Off valla offf.. bide hafif hafif adet sancim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…