2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

R refikaaydin N narantikibi kizlar simdi bi astrolog dinledim sizin bebisler merkur retrosunda dogduklari icin cok sanslilarmis... merkur retrosunda dogmayanlarda iste bir.suru terslik falan... 21 kasima kadar dogurmak lazim
şans mı şanssızlık mı bilemicem ama tüp bebek diye mucize bebeğim diyordum şimdi 28 haftalık prematüre. tam mucize bebeğim oldu rabbim herkesin bebeğine sağlık versın annesine bağışlasın çok zor gerçekten Allah ım sizlere zamanında hayırlı güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin hanımlar burçlara onlara bunlara takılmayın bebeğiniz sağlıkla gelsin sizde iyi olun ohh sonra miniklerle koklaşın durun bir kere koklayıp öptüm yumuşacık tenini dünyalara bedel rabbim küvezden sonrada dokunabilmeyi nasip etsin

sadece sızlıyor mu yoksa sıvı geliyor mu benım 1 2 ay önceden başlamıştı sarı sarı gelmeye sızlama yoktu ama belki süt topluyordur damarlar inşallah
Sızı var sadece canım akıntı falan yok. Allah'ım hayırlısını nasip etsin bebeğim erken gelecekmiş gibi bir his var hep

Sızı var sadece canım akıntı falan yok. Allah'ım hayırlısını nasip etsin bebeğim erken gelecekmiş gibi bir his var hep
Allah vaktinde gelmesini nasip etsin. O hissi hiç dile getirme. Geçen sene işten güçten çok yorulmuştum, komşuyla sohbet ederken bişey olsa da dinlenebilsem, geçici bir hastalığına bile razıyım dedim, aynı hafta acil ameliyata girdim bebişimle ilgili sohbet ederken dedim ki “ay çok heyecanlıyım bir an önce gelse de tanışsam” geldi. Hoşgeldi tabi de bayağı bi erken oldu.

Benım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz

Hayırlı olsun canım. Çok geçmiş olsun ikinize de, bir an önce toparlanıp bebişinle evinize dönersiniz inş.
Ocak bebişleri gelmeye başladı yavaştan, çok heyecanlı :)

Hayırlı olsun canım. Çok geçmiş olsun ikinize de, bir an önce toparlanıp bebişinle evinize dönersiniz inş.
Ocak bebişleri gelmeye başladı yavaştan, çok heyecanlı :)
teşekkür ederim Allah razı olsun ben hiç ocaktan önce gelir mi diye aklımın ucundan geçirmemiştim hep ocak ortası görünüyordu doğum nasip ya bir laf var kul plan yaparken kader gülermiş o hesap ne aralık beklemesi kasımda doğdu resmen 2019 da

Kızlar ya boğazım için doktor ıhlamur içebilirsin dedi.
Markette ıhlamur 2 şekildeydi, bir sadece çiçek bir de yapraklı çiçekli karışık, ben yapraklı çiçekli karışık olanı aldım. Gebelikten önce onu içiyordum çünkü.
Doğru mu almışım ?

N narantikibi R refikaaydin bugünler de geçecek inşallah kızlar güçlü anne ve bebişleri olarak Bizi telaşlandırdınız aklımız hep sizdeydi hep dua ettik çok şükür her şey daha iyi olacak Minnoş sabırsız bebişlerinizi eve götürdüğünüzde benim yerime de popişlerine vurun bizi korkuttukları için

Kilosu boyu ne kadar bebişin? Cİğer geliştirici olmuştun sanırım. Baya işe yarıyor diye biliyorum.

Geçtiğimiz Perşembe gece olan bu anlattığım olay dün akşamüstü 5-6 gibi tekrar oldu sebebi ne bilmiyorum anlayamıyorum... Dr a gittiğimde soracağım sanki bıçak batırıp orda döndürüyorlar gibi yırtılma hissi gibi zaten bi 5 dk fln sürse bayılırım herhalde 2 dk yı buluyo bulmuyor... Sonra geçiyor ve hiç bir belirti bırakmıyor geride.

Kilosu boyu ne kadar bebişin? Cİğer geliştirici olmuştun sanırım. Baya işe yarıyor diye biliyorum.
1170 gr doğdu 36 cm iki doz vurabildiler sezeryandan sonra burundan destekliydi ama sonra makineye bağlandı kuzum inşallah işe yarar henüz tam gelişmemiş tabiki

Klasik kasık agrisina benziyor. Benim mesela orda miyomum var ayni agriyi o yapiyor arada.. hatta hapsirinca falan offf yani.. ama herkesin baska sebepleri oluyor mutlaka sor

Bende dugün gittim dr a cok şükür iyi bebişim 1328 gr olmus 29 hafta görünüyo bilek ağrısınıda sordum bişey yapılamıyo sadece sabitleyici kullanabılırsın doğumdan bi süre sonra geciyo dedi
O ağrıyı ben de çektim. Yalnızca bol su içtiğimde hafifliyordu birazcık.

Hele bi gelsin eve, ben ona neler yapıcam hayır karı koca o kadar sakin, sabırlı insanlarız ki! Bu böyle aceleci kime çekti bilemedik.

1170 gr doğdu 36 cm iki doz vurabildiler sezeryandan sonra burundan destekliydi ama sonra makineye bağlandı kuzum inşallah işe yarar henüz tam gelişmemiş tabiki
Maşallah kilosu iyi haftasına göre. Bir kilodan düşük değil şükürler olsun. Küvezde 650 gr bebek var, avucumun yarısı kadar. Maşallah durumları iyi. Yoğun bakımdaki Tüm bebekleri kendi bebeğim gibi seviyorum. Ah bu sıpalar! Ne korkuttular bizi.

Biz ciğer geliştiriciyi Cuma vurulacaktık, rahim iyi görünüyordu. Meğer o kadar da iyi değilmiş, Perşembe geldi. Kısmet, küvezde vurmuşlar. Şimdi makineye bağlı, günde 2 saat makineden çıkarıyorlarmış. İnş çıkarlar makineden tez zamanda. Kuzularım ya.

İnsallah korktugun gibi olmaz. Gelişmelerden haberdar et etiketleyerek beni. Cok giremiyorum mesajlar kaynamasin
Canim normal bi kasinti degil. Gece 4te uyandim dun kasintidan. Dusa girmeyi gozum yemedi bacaklarimi faln yikadim kasina kasina geri uyumusum. Her yerim yara icinde. Tek gobek gogus falan olsa anliycam da uyuz gibi kasiniyorum suphen varsa doktoruna soyle kesinlikle ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…