- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
şans mı şanssızlık mı bilemicem ama tüp bebek diye mucize bebeğim diyordum şimdi 28 haftalık prematüre. tam mucize bebeğim oldu rabbim herkesin bebeğine sağlık versın annesine bağışlasın çok zor gerçektenR refikaaydin N narantikibi kizlar simdi bi astrolog dinledim sizin bebisler merkur retrosunda dogduklari icin cok sanslilarmis... merkur retrosunda dogmayanlarda iste bir.suru terslik falan... 21 kasima kadar dogurmak lazim
sadece sızlıyor mu yoksa sıvı geliyor mu benım 1 2 ay önceden başlamıştı sarı sarı gelmeye sızlama yoktu ama belki süt topluyordur damarlar inşallahBilmiyorum ki ilk gebeliğim
Sızı var sadece canım akıntı falan yok. Allah'ım hayırlısını nasip etsin bebeğim erken gelecekmiş gibi bir his var hepsadece sızlıyor mu yoksa sıvı geliyor mu benım 1 2 ay önceden başlamıştı sarı sarı gelmeye sızlama yoktu ama belki süt topluyordur damarlar inşallah
Sakın sakın kendini öyle şartlama kötüyü çağırma güzel düşünnSızı var sadece canım akıntı falan yok. Allah'ım hayırlısını nasip etsin bebeğim erken gelecekmiş gibi bir his var hep
Allah vaktinde gelmesini nasip etsin. O hissi hiç dile getirme. Geçen sene işten güçten çok yorulmuştum, komşuyla sohbet ederken bişey olsa da dinlenebilsem, geçici bir hastalığına bile razıyım dedim, aynı hafta acil ameliyata girdimSızı var sadece canım akıntı falan yok. Allah'ım hayırlısını nasip etsin bebeğim erken gelecekmiş gibi bir his var hep
İnşaAllah zamanında gelir çağırma öyle deyipSızı var sadece canım akıntı falan yok. Allah'ım hayırlısını nasip etsin bebeğim erken gelecekmiş gibi bir his var hep
Benım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun canım. Çok geçmiş olsun ikinize de, bir an önce toparlanıp bebişinle evinize dönersiniz inş.
Ocak bebişleri gelmeye başladı yavaştan, çok heyecanlı :)
teşekkür ederim Allah razı olsunben hiç ocaktan önce gelir mi diye aklımın ucundan geçirmemiştim hep ocak ortası görünüyordu doğum nasip ya bir laf var kul plan yaparken kader gülermiş o hesap ne aralık beklemesi kasımda doğdu resmen 2019 da
Kızlar erkenden uyumuştum sular kesikti 2 gündür akşamları neyse eşim ne varsa yıkamış bende hem o tencereleri vs hem de makineyi boşaltıp yerleştiriyordum bitmek üzereyken sağ kasığıma ( göbek deliğini sağ alt çaprazına) öyle bi ağrı saplandı ki neye uğradığımı şaşırdım 1-2 dk sürdü sonra bu gaz sancısı mı dedim işi bitireyim derken 5 dk oldu olmadı tekrar aynı yere aynı ağrı saplandı şimdi yatıyorum birşeyim yok doğum sancısı fln mı bu? İlk kızmda ne ağrı ne kanama hiç görmedim bundada bu saate kadar görmedim doğum sancısıda olsa tanıyamaz... acile de gidemem kızım var evde şaşırdım inşallah gelmez bir dahaaa
1170 gr doğdu 36 cm iki doz vurabildiler sezeryandan sonra burundan destekliydi ama sonra makineye bağlandı kuzum inşallah işe yarar henüz tam gelişmemiş tabikiKilosu boyu ne kadar bebişin? Cİğer geliştirici olmuştun sanırım. Baya işe yarıyor diye biliyorum.
Geçtiğimiz Perşembe gece olan bu anlattığım olay dün akşamüstü 5-6 gibi tekrar oldu sebebi ne bilmiyorum anlayamıyorum... Dr a gittiğimde soracağım sanki bıçak batırıp orda döndürüyorlar gibi yırtılma hissi gibi zaten bi 5 dk fln sürse bayılırım herhalde 2 dk yı buluyo bulmuyor... Sonra geçiyor ve hiç bir belirti bırakmıyor geride.
O ağrıyı ben de çektim. Yalnızca bol su içtiğimde hafifliyordu birazcık.Bende dugün gittim dr a cok şükür iyi bebişim 1328 gr olmus 29 hafta görünüyo bilek ağrısınıda sordum bişey yapılamıyo sadece sabitleyici kullanabılırsın doğumdan bi süre sonra geciyo dedi
Hele bi gelsin eve, ben ona neler yapıcamN narantikibi R refikaaydin bugünler de geçecek inşallah kızlar güçlü anne ve bebişleri olarakBizi telaşlandırdınız aklımız hep sizdeydi hep dua ettik çok şükür her şey daha iyi olacak Minnoş sabırsız bebişlerinizi eve götürdüğünüzde benim yerime de popişlerine vurun bizi korkuttukları için
Maşallah kilosu iyi haftasına göre. Bir kilodan düşük değil şükürler olsun. Küvezde 650 gr bebek var, avucumun yarısı kadar. Maşallah durumları iyi. Yoğun bakımdaki Tüm bebekleri kendi bebeğim gibi seviyorum. Ah bu sıpalar! Ne korkuttular bizi.1170 gr doğdu 36 cm iki doz vurabildiler sezeryandan sonra burundan destekliydi ama sonra makineye bağlandı kuzum inşallah işe yarar henüz tam gelişmemiş tabiki
ALT 79 AST 48 civarında seyrediyo şu an. İki gün öncesi ilk tahlilde 69 - 45 idi. Şimdilik yüksek değil hızlı artmıyor bekleyelim dendi 3 farklı uzman dr kararıyla.
Sarılık, hepatit, idrar, bilirubin, aids her şeye bakıldı sorun yok. Gebelik kolestazı teşhisi kondu. Kaşıntılarım devam ediyor özellikle geceleri. Acı, baharat, yağlı yasaklandı. Vitaminleri bi süreliğine bıraktım. Bol su, yeşillik, meyve tüketilecek. Her hafta düzenli tahlil yapılacak. 100e çıkarsa ki bence çıkacak, ilaca başlanacak.
İnsallah korktugun gibi olmaz. Gelişmelerden haberdar et etiketleyerek beni. Cok giremiyorum mesajlar kaynamasinBenim henüz dayanılmaz düzeyde değil. Kaşıntının başladığı ertesi gün tahlil yaptırmaya gittim çünkü kaşıntının sadece el ve ayakta olup gece artması karaciğerde sorunu işaret ediyor dedim, öyle de oldu.
Bahsettiğin ilaç işe yarar diyorlar. Yaramadığı nadir durumlarda sadece serumla besleriz endişe edilecek bi şey yok dediler ama ben tedirginim tabi. Daha çok erken çünkü :/
Canim normal bi kasinti degil. Gece 4te uyandim dun kasintidan. Dusa girmeyi gozum yemedi bacaklarimi faln yikadim kasina kasina geri uyumusum. Her yerim yara icinde. Tek gobek gogus falan olsa anliycam da uyuz gibi kasiniyorumCanim bende de kasinti var ama cilt kurulugundan diye dusunuyordum. Arkadasiminda karaciger enzimlerinde sorun vardi ama onda kabarikliklar kizarikliklar varmis bende sadece kasinti var ve bazen cidden cok bunaltiyor suanda da her yerim aciyor resmen kasiniyor. Acaba sizdeki nasildi ? Benimde karaciger enzimlerimde sorun olur mu ? Doguma aldilar dediniz endiselendim bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?