2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Alanı daralınca böyle olması normal diyor doktorlar. Hiç hareket etmiyo mu peki ? Günde 10 defs etmeli diyorlar ya

Kızımın adaşı, artık sen de bir Deniz anasının tez vakitte kavuşun inşallah

Kosla çıkarmadı, domestos beklettim %100 olmasa da çıktı sonrada tekrar bebek deterjanı ile yıkadım

Kız hemen panik yapma yine popişini dönmüştür uykucu belli ki senin minnak 2 3 saat bekle gözlemle

Kızlar dün iki kasığımda da inanılmaz ağrım vardı Allah'tan sabaha geçmiş
Yarın doktor randevum var ve kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım büyük ihtimal

Kızlar bebeğim dün aşırı şekilde hareket etti kitap okuyorum mesela kitabı zıplatıyor bu normal mi ya? İyice sinirim bozulmaya başladı

Öncelikle bebeginizin en kısa sürede sağlığına ve size kavusmasını diliyorum. Sigorta dediğiniz şey sizin kendinize yaptırmış olduğunuz mu yoksa bebeğe mi? Bebek doğmadan sigorta yaptırılabiliyor mu ya da doğar doğmaz mı oluyor bilginiz var mı? Teşekkürler

Kızımın adaşı, artık sen de bir Deniz anasının tez vakitte kavuşun inşallah
Çok teşekkür ederim. İnş. Zaten şişkoyum, şimdi tam bir Deniz anası oldum:)

@Kaizen S hastaneye giderken hep aklıma siz geliyorsunuz. Size demiştim şımarmaya fırsat bulamamışsınız zor günler geçirmişsiniz diye. Şimdi aynı durumdayım. Bi hamile kalsam şımaracağım diyordum, öyle zor geçti ki tek bir kapris yapamadım. Ailevi sorunlar da çıkmıştı, herkesin derdiyle de uğraşmıştım. Lohusayken şımarayım dedim, bebişime süt yetiştirmeye çalışıp hastaneye koştur, doktorla görüş... öyle zormuş ki! Süt sağarken sürekli gözümün önüne geliyor. Galiba psikolojik destek almam gerekecek.

Çok ama çok sevindim, çok duygulandım. Allah bebeğine de sana da sağlık versin bundan sonra.

Hamile iken bebege dogum sigortasi yapilmiyor. Hamile kalmadan en az 6 ay once yapilmasi gerekiyor. Sonrasinda ise sigorta yaptirabilirsiniz

Ne yazık ki bilgim var. Kaç gündür Sigorta Şi̇rketi̇ ve hastaneyle görüşmekten iyice öğrendim. Ameliyatım 50 bin lirayı buluyor, ödemeyeceğiz diye kırk takla atıyorlar. Herhalde davalık olacağız.
Kendi özel sigortam var, bu Sigorta Doğum masraflarını karşılıyor. Doğum sonrası bebeğin özel sigortadan faydalanması için ayrıca Sigorta yapmak gerekiyor. tüm Sigorta şirketleri en az 15 gün bekliyor, bebeğin duruma bağlı olarak. Şirketler küvez masraflarını ödemek istemiyor. Bebeğin durumu netleşmeden özel sigorta yapmıyorlar.
Küvez masrafını SGK karşılıyor. SGK yalnızca zorunlu kısmı karşılıyor. O da çok az bir meblağ. Dediğim gibi bunun dışındaki her doktorun görmesi ayrı ücretlendiriliyor. Yalnızca Acıbadem hastanesinin kendi sigortasını yapan annelerin bebeklerinin yoğun bakım masraflarını Acıbadem karşılıyormuş.

Canım emin ol geçecek bu günler minicik bir bebeği büyütmek tabii daha zor ama bir sürü anınız olacak... Sütün geliyorsa bu bile güzel bir haber... Bazen normal doğum yapıldığında bile süt sorunu yaşıyor insanlar. Şimdilik önemli olan bebeğin durumunun stabil olması ve kilo alımının devam etmesi. Ameliyatlık bir durum olmaması mesela çok çok büyük bir artı, gerekiyorsa da destek al. Ben destek almamıştım daha doğrusu aklıma bile gelmedi o hengamede şimdi bu bebeğime beklemeden hamile kaldığım için kimi zaman çok zor duygular yaşadım sanıyorum ki ilk bebeğimde içime atıp üstünü kapattığım şeyler açığa çıkıyordu ve çok korktuğum için geliyordu o olumsuz hisler.

Merhaba anneler

Uzun zamandır girmiyordum bizde 30 haftalığa doğru gidiyoruz. Bir an önce rapor açtırıp evde dinlenmeyi düşünüyorum valla. 2. çocuklarda karın daha çabuk mu büyür anlamadım. Daha şimdiden patlayacakmış gibi geliyor

Kızlar benim öksürüğüm geçmedi için yarın göğüs hastalıklarına da çıkmam gerekiyor, doktorum görün dedi.
Hamileyken giden var mı neler yapıyorlar ne testler ben hiç gitmedim de daha önce:)

Benim bir fikrim yok canım eğer gidersen doktora bizi de bilgilendirir misin neler söyleyecek bizim de aklımızda bulunsun.Bir Web önce atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…