Allah yardımcısı olsun minik yavrunun1170 gr doğdu 36 cm iki doz vurabildiler sezeryandan sonra burundan destekliydi ama sonra makineye bağlandı kuzum inşallah işe yarar henüz tam gelişmemiş tabiki
1170 gr doğdu 36 cm iki doz vurabildiler sezeryandan sonra burundan destekliydi ama sonra makineye bağlandı kuzum inşallah işe yarar henüz tam gelişmemiş tabiki
Maşallah kilosu iyi haftasına göre. Bir kilodan düşük değil şükürler olsun. Küvezde 650 gr bebek var, avucumun yarısı kadar. Maşallah durumları iyi. Yoğun bakımdaki Tüm bebekleri kendi bebeğim gibi seviyorum. Ah bu sıpalar! Ne korkuttular bizi.
Biz ciğer geliştiriciyi Cuma vurulacaktık, rahim iyi görünüyordu. Meğer o kadar da iyi değilmiş, Perşembe geldi. Kısmet, küvezde vurmuşlar. Şimdi makineye bağlı, günde 2 saat makineden çıkarıyorlarmış. İnş çıkarlar makineden tez zamanda. Kuzularım ya.
Klasik kasık agrisina benziyor. Benim mesela orda miyomum var ayni agriyi o yapiyor arada.. hatta hapsirinca falan offf yani.. ama herkesin baska sebepleri oluyor mutlaka sor
Muz ve tahin pekmez gerçekten ii işe yarıyorHoşbuldummMuz yemeye başladım bi de kalsiyumu arttırmaya çalışıyorum kaşar da da fazla ya faydalı olsun bebişe
Suan kac haftalik bebis umarm hersey guzel olur stres yapmaynKızlar kontrolden çıktım şimdi..bebek 2hafta ilerdeymiş 2400g 44cm dedi..daha önce beyinde ödem var demişti ama bi süre sonra azaldı bugün gittiğimizde yine artmaya başlamış 10.6 mm dedison haftalarda artk kaybolması gerekirdi erken doğum riskimiz de var
Sat a göre 32haftalik..25te ilk farkına vardık ama sonra 7 8mm lere kadar düşmüştü şimdi bugün birden gittik 10 olmuş çok üzüldüm bide elden bisey gelmeyince insan çok üzülüyor işteSuan kac haftalik bebis umarm hersey guzel olur stres yapmayn
Dün ben de dışarıdayken 2 kadın kaç aylık filan dedi sonra dediler ki karnın aşağı inmemiş daha dik demek ki doğuma çok varBiraz once bir kocakari bilgisi ogrendim. Kardesim soyledi onun 3 tane oglu var.yere oturup sirtini koltuga dayiyorsunuz bacaklarinizi uzatiyorsunuz. Bacaklarinizi ust uste atabiliyosaniz sorun yok. Atamiyorsaniz cok zorlaniyorsaniz bebek dogum.yoluna girmis mis ) denemesi bedava ben inanmam boyle seylere ama nasil olsa sadece yere oturmak
Kıyamam yavrucağa senin bebeğini çok merak ediyorum gerçekten çok mini minnacık doğdu tasavvur edemiyorum rabbim uzun ömürler versin inşaAllah bahtı açık olsun şanslı çok1170 gr doğdu 36 cm iki doz vurabildiler sezeryandan sonra burundan destekliydi ama sonra makineye bağlandı kuzum inşallah işe yarar henüz tam gelişmemiş tabiki
Oğlan dayıya kız halaya derlerHele bi gelsin eve, ben ona neler yapıcamhayır karı koca o kadar sakin, sabırlı insanlarız ki! Bu böyle aceleci kime çekti bilemedik.
Evet haklisinz rabbim insalllah tez vakitte azaltr biter gider bizde 32 haftaligiz 10 gun onde gidiyodu yarn gidicm doktora bende Allahm hepimize saglikla kavusmayi nasip etsinSat a göre 32haftalik..25te ilk farkına vardık ama sonra 7 8mm lere kadar düşmüştü şimdi bugün birden gittik 10 olmuş çok üzüldüm bide elden bisey gelmeyince insan çok üzülüyor işte
Aminn insallah cok sağolunEvet haklisinz rabbim insalllah tez vakitte azaltr biter gider bizde 32 haftaligiz 10 gun onde gidiyodu yarn gidicm doktora bende Allahm hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin
Geçtiğimiz Perşembe gece olan bu anlattığım olay dün akşamüstü 5-6 gibi tekrar oldu sebebi ne bilmiyorum anlayamıyorum... Dr a gittiğimde soracağım sanki bıçak batırıp orda döndürüyorlar gibi yırtılma hissi gibi zaten bi 5 dk fln sürse bayılırım herhalde 2 dk yı buluyo bulmuyor... Sonra geçiyor ve hiç bir belirti bırakmıyor geride.
Kızlar Bu arada Benim 1 buçuk ay önceki kontrolümde dr bebenin böbreğinde büyüme var demişti bu ayki kontrolde yok denecek kadar kaybolmuş hafiflemiş onu söyledi kendimi Bi hayli üzmüştüm hiç gerek yokmuş meğer . Bu seferki geçen hafta gittiğim kontrolde de bebeğin çok iri ve suyun azalmış dedi inşaAllah suyumuz düZelir içeride sağlıkla en az 1-1 buçuk ay daha kalmasını çok isterim 29 haftalığız dahabi de geçen hafta dr şok oldu bebeğin 8 aylık bebek ölçülerinde olduğunu söyledi bebe büyük diye mi suyu azalıyo acaba....bana da dua edin nolur hamilelerin duası kabul olur derler suyun azalması çok tehlikeliymiş her hafta kontrole çağrıldım ne yazıkkiiiii
4 gundur sag tarafta cok siddetli agri hissediyordum dun gece 12 de acile gittim sag bobrek kanallarinda genisleme olmus o siddetli agri yapiyormus dr muayne etti plesenta ondeymis rahme 1.5 cm kalmis rahim agzini kapatmasına
benım karnım hıc yukarıdan berı olmamıştı hep aşağısı şişti ne zaman karnım yukarı cıkacak diyemeden doğum oldu bazen kocakarı şeyleri doğru mu oluyor neDün ben de dışarıdayken 2 kadın kaç aylık filan dedi sonra dediler ki karnın aşağı inmemiş daha dik demek ki doğuma çok varKarnın aşağı inerse doğum yaklaşmış demektir dediler bu da benden koca karı bilgisi olsun
amiin Allah razı olsun dualarınıza gerçekten ihtiyacı var bebişlerimizin rabbım herkesın evladınu bağışlasınKıyamam yavrucağa senin bebeğini çok merak ediyorum gerçekten çok mini minnacık doğdu tasavvur edemiyorum rabbim uzun ömürler versin inşaAllah bahtı açık olsun şanslı çok ❤ Dualarım seninle bebeciğinle olsun nasıl kilo almaya başladı mı
hangi şehirde Doğum yaptın cnm Allah evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasınamiin Allah razı olsun dualarınıza gerçekten ihtiyacı var bebişlerimizin rabbım herkesın evladınu bağışlasınilk gün 10 gr almştı bugün gördük zaten ödem oluyor bebeklerde o gidecek kilosu düşecek demişlerdi 1154 grammış şimdi yavrum çok miinikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?