2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1170 gr doğdu 36 cm iki doz vurabildiler sezeryandan sonra burundan destekliydi ama sonra makineye bağlandı kuzum inşallah işe yarar henüz tam gelişmemiş tabiki

Canım senin bebiş tam benim ilk kızım gibi.. Bizim ciğer geliştirici yapılmıştı alelacele, 2 doz o iğne zaten. Küvezde de önce makineye bağlı birkaç gün sonra kubbe denen bir şey var ona geçiyor 10 gün sonra fln kubbeyi de alıyorlar süreç o şekilde ilerliyor.

İnşallah hayırlısıyla çıkar canım deneme yapıyorlar bebek ne kadarını kaldırabilirse... Maaşallah yine de dediğin gibi 1 kg ın üzerinde olmaları bile bir nimet

Klasik kasık agrisina benziyor. Benim mesela orda miyomum var ayni agriyi o yapiyor arada.. hatta hapsirinca falan offf yani.. ama herkesin baska sebepleri oluyor mutlaka sor

Benim bildiğim ben de miyom fln yoktu hiç ama hapşurduğumda acayip acıyordu daha başlarında hamileliğin. Dr a soracağım oraya ultrasonla iyice bi göz atsın bir yerde bi sıkıntı var sanki ama ne bilemiyorum. Sezeryan sonrası normal doğum yapabilir miyim diye düşünüyordum tabi 37 leri görebilirsek şimdi normal doğumdan da gözüm korktu bu ağrı olayını yaşayınca

Biraz once bir kocakari bilgisi ogrendim. Kardesim soyledi onun 3 tane oglu var. yere oturup sirtini koltuga dayiyorsunuz bacaklarinizi uzatiyorsunuz. Bacaklarinizi ust uste atabiliyosaniz sorun yok. Atamiyorsaniz cok zorlaniyorsaniz bebek dogum.yoluna girmis mis ) denemesi bedava ben inanmam boyle seylere ama nasil olsa sadece yere oturmak

Kızlar kontrolden çıktım şimdi..bebek 2hafta ilerdeymiş 2400g 44cm dedi..daha önce beyinde ödem var demişti ama bi süre sonra azaldı bugün gittiğimizde yine artmaya başlamış 10.6 mm dedi son haftalarda artk kaybolması gerekirdi erken doğum riskimiz de var

Suan kac haftalik bebis umarm hersey guzel olur stres yapmayn

Suan kac haftalik bebis umarm hersey guzel olur stres yapmayn
Sat a göre 32haftalik..25te ilk farkına vardık ama sonra 7 8mm lere kadar düşmüştü şimdi bugün birden gittik 10 olmuş çok üzüldüm bide elden bisey gelmeyince insan çok üzülüyor işte

Dün ben de dışarıdayken 2 kadın kaç aylık filan dedi sonra dediler ki karnın aşağı inmemiş daha dik demek ki doğuma çok var Karnın aşağı inerse doğum yaklaşmış demektir dediler bu da benden koca karı bilgisi olsun

1170 gr doğdu 36 cm iki doz vurabildiler sezeryandan sonra burundan destekliydi ama sonra makineye bağlandı kuzum inşallah işe yarar henüz tam gelişmemiş tabiki
Kıyamam yavrucağa senin bebeğini çok merak ediyorum gerçekten çok mini minnacık doğdu tasavvur edemiyorum rabbim uzun ömürler versin inşaAllah bahtı açık olsun şanslı çok Dualarım seninle bebeciğinle olsun nasıl kilo almaya başladı mı

Sat a göre 32haftalik..25te ilk farkına vardık ama sonra 7 8mm lere kadar düşmüştü şimdi bugün birden gittik 10 olmuş çok üzüldüm bide elden bisey gelmeyince insan çok üzülüyor işte
Evet haklisinz rabbim insalllah tez vakitte azaltr biter gider bizde 32 haftaligiz 10 gun onde gidiyodu yarn gidicm doktora bende Allahm hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin

Kızlar Bu arada Benim 1 buçuk ay önceki kontrolümde dr bebenin böbreğinde büyüme var demişti bu ayki kontrolde yok denecek kadar kaybolmuş hafiflemiş onu söyledi kendimi Bi hayli üzmüştüm hiç gerek yokmuş meğer . Bu seferki geçen hafta gittiğim kontrolde de bebeğin çok iri ve suyun azalmış dedi inşaAllah suyumuz düZelir içeride sağlıkla en az 1-1 buçuk ay daha kalmasını çok isterim 29 haftalığız daha bi de geçen hafta dr şok oldu bebeğin 8 aylık bebek ölçülerinde olduğunu söyledi bebe büyük diye mi suyu azalıyo acaba....bana da dua edin nolur hamilelerin duası kabul olur derler suyun azalması çok tehlikeliymiş her hafta kontrole çağrıldım ne yazıkkiiiii

Evet haklisinz rabbim insalllah tez vakitte azaltr biter gider bizde 32 haftaligiz 10 gun onde gidiyodu yarn gidicm doktora bende Allahm hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin
Aminn insallah cok sağolun günlerimiz hemen hemen aynı sanırım ve benimkide gelişimi 10 gün önde gidiyor

Görümdenim rahminde varis vardı. Hamileliğinde öyle anlattığın gibi olduğu yerde kalakalıyor nefes zor alıyordu. Ona benzettim anlattığını. Belki öyle bir şeydir. Ne zaman gideceksin dra?

Canım benimki de nerdeyse 3 hafta önde. Suyu da bol dedi. Tekrar 3 aylık şekerime bakmak istedi. Sol böbrekte büyüklük var ama hiiiç sormuyorum bile ne durumda diye. Oğlumda da olup düzelmişti. Şeker taraması yaptırmış miydin? Bol bol su iç bi sonraki kontrole kadar. Suyu ihmal ettiysen ondan da olabilir

4 gundur sag tarafta cok siddetli agri hissediyordum dun gece 12 de acile gittim sag bobrek kanallarinda genisleme olmus o siddetli agri yapiyormus dr muayne etti plesenta ondeymis rahme 1.5 cm kalmis rahim agzini kapatmasına

4 gundur sag tarafta cok siddetli agri hissediyordum dun gece 12 de acile gittim sag bobrek kanallarinda genisleme olmus o siddetli agri yapiyormus dr muayne etti plesenta ondeymis rahme 1.5 cm kalmis rahim agzini kapatmasına

Benimde bobrek kanallarinda genisleme var dediler ama oyle duruyo takip dedi sadece

benım karnım hıc yukarıdan berı olmamıştı hep aşağısı şişti ne zaman karnım yukarı cıkacak diyemeden doğum oldu bazen kocakarı şeyleri doğru mu oluyor ne

amiin Allah razı olsun dualarınıza gerçekten ihtiyacı var bebişlerimizin rabbım herkesın evladınu bağışlasın ilk gün 10 gr almştı bugün gördük zaten ödem oluyor bebeklerde o gidecek kilosu düşecek demişlerdi 1154 grammış şimdi yavrum çok miinikk

hangi şehirde Doğum yaptın cnm Allah evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın öyle Tatlılar ki maşallah gözümüzle kalbimizle nazar değdirmekten çok korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…