Benim kızda da tembellik var valla canı isterse hareketli canı istemezse yan gel yat Osman modundaDevletten sevk ile gidilince bir kismini karsiliyor. Yoksa ozel hastanenin sgk anlasmasi yoksa kesinlikle karsilamaz. Bazi ozel hastanelerde yogun bakimlar sgk anlasmali oluyor ama durum karisik. Karsilamiyormus gibi dusunun...
Ya kizlar benim bu kiz iyice tembel oldu hic kipirti yok deliricem. Yine gidicem doktora herhalde ama boyle zirt pirtta yani ne biliyim. Off valla offf.. bide hafif hafif adet sancim var.
Bizde doktordan geliyoruz 2070 gram olmus 42 cm ilk defa nst grdk suan bi sorun gozukmuyor 1 hafta ondeyms gununden
Bakalimm aman vaktinde gelsinlerdeHb
Ayniymis sevidimm bakalim hangi minik gelicek ilk
ErkekSenin bebiş cinsiyet neydi
Benim kızda da tembellik var valla canı isterse hareketli canı istemezse yan gel yat Osman modundadoktora ne diyecek haberdar et bakalım nazlı bebiş ne alemde.
HahaYarina aldim randevu. Adam diycek biktim senden veriyim ultrasonu evde bak isin bitince getirirsin
Kac haftaliksinizBizde doktordan geliyoruz 2070 gram olmus 42 cm ilk defa nst grdk suan bi sorun gozukmuyor 1 hafta ondeyms gununden
32+1Kac haftaliksiniz
Hahaben de acile gitmeyi düşünüyorum tansiyonum yükseldi yine kendimi kötü hissediyorum
Çok güzel kacıncı haftadasınBizde doktordan geliyoruz 2070 gram olmus 42 cm ilk defa nst grdk suan bi sorun gozukmuyor 1 hafta ondeyms gununden
Benimde başım ağrıyor ölçtüm tansiyon 13.9 lımonlu su içtim sarımsak yuttum
32+1 olduk sukurÇok güzel kacıncı haftadasın
Sen hemen git bizide haberdar et. Tansiyon sakaya gelmez
Kızlar şimdi acilden geldim.Acile gitmeden önce sağlık ocağına gittim 14-8 çıktı acile gittim 12-7 çıktı bazı tahliller yapıldı ve hiç bir sorun görünmedi protein kaçağı filan da yokmuş acilde tansiyon da tahliller de normal çıkınca eve yolladılar.Sadece idrar yolumda az enfeksiyon varmış onun için ilaç verdi tek kullanımlık.Bir de dedi ki sıkı durun taş düşürüyor olabilirsin ama kesin diyemem bunun için başka tetkikler yapmak lazım dedi ağrın var mı dedi ben de yok dedim inşallah öyle bir şey çıkmaz bir de onunla uğraşmayayım
Sen de bir doğum aciline git acildeki doktor başın ağrır ya da görmede bulanıklık filan yaşarsan tekrar gel dediBenimde başım ağrıyor ölçtüm tansiyon 13.9 lımonlu su içtim sarımsak yuttum
Kızlar şimdi acilden geldim.Acile gitmeden önce sağlık ocağına gittim 14-8 çıktı acile gittim 12-7 çıktı bazı tahliller yapıldı ve hiç bir sorun görünmedi protein kaçağı filan da yokmuş acilde tansiyon da tahliller de normal çıkınca eve yolladılar.Sadece idrar yolumda az enfeksiyon varmış onun için ilaç verdi tek kullanımlık.Bir de dedi ki sıkı durun taş düşürüyor olabilirsin ama kesin diyemem bunun için başka tetkikler yapmak lazım dedi ağrın var mı dedi ben de yok dedim inşallah öyle bir şey çıkmaz bir de onunla uğraşmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?