2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızda da tembellik var valla canı isterse hareketli canı istemezse yan gel yat Osman modunda doktora ne diyecek haberdar et bakalım nazlı bebiş ne alemde.

Benim kızda da tembellik var valla canı isterse hareketli canı istemezse yan gel yat Osman modunda doktora ne diyecek haberdar et bakalım nazlı bebiş ne alemde.

Yarina aldim randevu. Adam diycek biktim senden veriyim ultrasonu evde bak isin bitince getirirsin

Son haftalarda günler geçmiyo sanki benimde mide bulantım tuttu bugün gece uykusuzlukları sabah yataktan çıkmak istememe halsizlik evde hiç bi şey yapmadan uzanmak istiyorum çok tembelleştim son haftalarıda bi bitirseydik ..onun haricinde bebişin hareketleri çok sağlam her yerimde hissediyorum az önce hıçkırdı uzunca çok tatlı önümüzdeki hafta kontrole gidicem büyüdüğünü hissediyorum.

Küçük bebiş annelerimiz sütünüz bol olsun inşallah sağlıkla gelsinler evlerine

Sen hemen git bizide haberdar et. Tansiyon sakaya gelmez
Kızlar şimdi acilden geldim.Acile gitmeden önce sağlık ocağına gittim 14-8 çıktı acile gittim 12-7 çıktı bazı tahliller yapıldı ve hiç bir sorun görünmedi protein kaçağı filan da yokmuş acilde tansiyon da tahliller de normal çıkınca eve yolladılar.Sadece idrar yolumda az enfeksiyon varmış onun için ilaç verdi tek kullanımlık.Bir de dedi ki sıkı durun taş düşürüyor olabilirsin ama kesin diyemem bunun için başka tetkikler yapmak lazım dedi ağrın var mı dedi ben de yok dedim inşallah öyle bir şey çıkmaz bir de onunla uğraşmayayım

Geçmiş olsun. Inşallah tekrar sorun yaşamazsın doğuma kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…