2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben korkuyorum başka ilaçlar içmeye hem bebeğin kalbinde parlaklık var hem beyninde ödem var bisey olacak diye çok korkuyorum
Ben pantpas içtim, 3 günde bir sabah aç karnına. 3 gün yanmayı engelliyor. Unuttuğum zamanlarda da gece gaviscon içtim, gaviscon şişesini kafama dikmiştim bi keresinde istediğim kadar içmekte serbesttim.

Çok geçmiş olsun. İyi ki bir şey olmamış.

Benimde 19 unda kontrol var o güne kadar tansiyon takıbı yapacağım su an için ilca gerek yok dedi dr bugün yine 130.90. 140.90 inşallah daha fazla yükselmez

beni normal dogum korkusu sardı ya. size de oluyor mu öyle. daha iki ay var ama nrticede belli olmaz. sezeryan olur belki o da belli olmaz. ama normal dogum hem çok istiyorum hem cok korkuyorum
Bende aynı şekildeyim yaa okurken kalbim çarptı

beni normal dogum korkusu sardı ya. size de oluyor mu öyle. daha iki ay var ama nrticede belli olmaz. sezeryan olur belki o da belli olmaz. ama normal dogum hem çok istiyorum hem cok korkuyorum

Hiç korkma arkadaşım. Senin fitratinda bu var zaten. Anormal bir şey değil. Anormal bir durumda da sezaryen imkanı var. Sadece olumlu düşün. Doğumun ne olduğunu öğren kendini hazırla. Gerisi ya nasip

Kız benimde hiç mide yanmam yoktu dünden beri nasıl yanıyor anlatamam bütün yemek borumu hissediyorum resmen alev alev peki gaviscon içebilir miyiz dr a sordun mu

Sordum içebilirsin dedi canım. Diğer ikisinde de içmiştim. Bebek büyük helal olsun iç dedi

Benimde 19 unda kontrol var o güne kadar tansiyon takıbı yapacağım su an için ilca gerek yok dedi dr bugün yine 130.90. 140.90 inşallah daha fazla yükselmez
Tansiyonun kaç olursa tehlikeliymiş peki bir şey dedi mi dikkat etmen gereken başka bir şey var mıymış tansiyonla ilgili benim de 13-7 14-7 oluyor acile gidiyorum bir sorun olmayınca eve gönderiyorlar ne yapmam gerekiyor bilemiyorum Korkuyorum daha çok yükselir diye.

Bende simdi ciktim kontrolden. Doktorun kayitlarina gore 31+4 ultrasona gore 33+3 cikiyor.. 2100 gr olmus. Normal dogum olabilir dedigim icin bi kac egzersiz onerdi hatta yüz dedi. Ama zaten suan makat gelis seklinde 2 haftaya donerse normal dogum dusunebilir 2 haftaya donmezse %90 donmez ni daha dedi. Onde gidiyor gelisimi ultrasona gore onde anlayacaginiz bakalim neler olacak. Yuzunu gosterirdi hep ameliyattan sonra kusmus iste popo dönmus bize sagolsun

Aaa 2 hafta dönmezse bir daha dönmez miymiş ben de 33. Haftasındayım ama haftası ile uyumlu o zaman bizim de dönmesi için 2-3 hafta o zaman.Sonra sezeryana mı karar verecekler.Eee o zaman biz seninle aralığın sonunu görmeyiz şaşkınlığımdan ne biçim cümleler kurmuşum

Hahaha aynen oyle valla 2 hafta dedi ozelikle sordum.. hayir yani boyle degildi bu cocuk niye ters donuyosun sen duzgun duzgun duruyodun 2 hafta sonra donmezde sezeryan konusuruz dedi. Normal dusunuyosan yilbasindan sonrayi bekleriz dedi. Bende yay olmuyosa istedigin kadar bekleyebilirsin dedim

Dönmez değil dönebilir. Yeri daraldığı için ihtimal daha az ama son doğum anına kadar dönme şansı var. Geçen bir dr anlatıyordu. Hastayi muayene ettik makat geliş diye sezaryene başladık. Karni açınca gördük ki bebek o arada dönmüş.. yani olmaz doye bir sey yok

Benimki hep tersti hiç normale dönmedi bundan sonra da dönmez herhalde ayy ben devlete gittiğim için bir açıklama yapmadılar şimdiye kadar bir tek dün acildeki doktor dedi dönme ihtimali zayıf diye sen hangisini tercih edeceksin

Benimki en başından beri hep tersti hiç normal pozisyona geçmedi o yüzden dönememe ihtimali yüksek gibi geldi dediğin gibi belli de olmaz hep dua ettim rabbim benim ve bebeğim için hangisi olacaksa öyle olsun diye kısmet bakalım inşallah

Donmezse mecbur sezeryan zaten riske atmam hic. Donerse beklerim

Olabilir tabi de o da mesela ameliyat anindaki strestende donmus olabilir benim ki gayet normaldi ameliyattan sonra degisti. Doktorum diyor zaten ameliyatin etkisiyle diye

Olabilir tabi de o da mesela ameliyat anindaki strestende donmus olabilir benim ki gayet normaldi ameliyattan sonra degisti. Doktorum diyor zaten ameliyatin etkisiyle diye
Aslında dönmez derken ihtimal var tabi dönebilir sonuçta kilosu fazla olduğu için hareket edecek yeri azaldı o yüzden . Olsun hayırlısı sağlıklı olsunlar da

Bu arada bizim de iki kuşumuz var paşa ve şirin. Bebişleri olsun diye bekliyoruz ama olmuyor onların da...

Kedimiz olsun çok isterdim ben de evimiz de müsait aslında dubleks ama biz çok evde durmuyoruz sürekli ya Türkiye ya yırt dışı . Öyle olunca bırakacak kimse Yok. Türkiye’ye kesin dönüş yapınca insallah kedimiz olsun isterim .

Canım Allah korumuş . Çok korkmuş olmalısın . Sırf bu yüzden eşim yokken duşa girmiyorum bi kere başım dönmüştü çünkü / bi de karın büyüdükçe dengemizi sağlayamıyoruz .
Hava değişiminden dolayı olabiliyor bronşit . Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…