Aslında dönmez derken ihtimal var tabi dönebilir sonuçta kilosu fazla olduğu için hareket edecek yeri azaldı o yüzden . Olsun hayırlısı sağlıklı olsunlar da
Bu arada bizim de iki kuşumuz var paşa ve şirin. Bebişleri olsun diye bekliyoruz ama olmuyor onların da...
Kedimiz olsun çok isterdim ben de evimiz de müsait aslında dubleks ama biz çok evde durmuyoruz sürekli ya Türkiye ya yırt dışı . Öyle olunca bırakacak kimse Yok. Türkiye’ye kesin dönüş yapınca insallah kedimiz olsun isterim .
Bu sene içinde tatillerde eşimin suudi arkadaşı var ona verdik emaneten baksın diye . Kuş veriliyorda emaneten kedi zor herkes bakmak istemez ...Yaaa ne guzel.. kuslari nasil getiriceksiniz peki. Bir suru sahiplenmeyi bekleyen kedi var gelinde sizede bulalim bi tane
Bu sene içinde tatillerde eşimin suudi arkadaşı var ona verdik emaneten baksın diye . Kuş veriliyorda emaneten kedi zor herkes bakmak istemez ...
her sabah çcoculları okula yolladıktan sonra o ötmeleri evin içinde bi can bi arkadaş o kadar güzel bi şey ki...
15 .10 16 10 olursa daha riskli kan idrar tahlılı yaptılar onlar iyiydi idrarda protein cıkarsa tehlikeli nst cektıler sıkıntı yoktuTansiyonun kaç olursa tehlikeliymiş peki bir şey dedi mi dikkat etmen gereken başka bir şey var mıymış tansiyonla ilgili benim de 13-7 14-7 oluyor acile gidiyorum bir sorun olmayınca eve gönderiyorlar ne yapmam gerekiyor bilemiyorumKorkuyorum daha çok yükselir diye.
Takıp et hergün ölçTansiyonun kaç olursa tehlikeliymiş peki bir şey dedi mi dikkat etmen gereken başka bir şey var mıymış tansiyonla ilgili benim de 13-7 14-7 oluyor acile gidiyorum bir sorun olmayınca eve gönderiyorlar ne yapmam gerekiyor bilemiyorumKorkuyorum daha çok yükselir diye.
Evet aslında ara sıra çıkmasından ziyade sürekli yükseklik tehlikeli15 .10 16 10 olursa daha riskli kan idrar tahlılı yaptılar onlar iyiydi idrarda protein cıkarsa tehlikeli nst cektıler sıkıntı yoktu
Acilde bana da bakıldı kan idrara çok şükür bir şey çıkmadı her yemekten sonra sarımsak yuttum bugün tansiyonum yükselmedi çok şükür15 .10 16 10 olursa daha riskli kan idrar tahlılı yaptılar onlar iyiydi idrarda protein cıkarsa tehlikeli nst cektıler sıkıntı yoktu
Bende dayanamadım içtim valla çok yanıyor yemek yemeğe korkar oldum ne yersem yanıyor aç mı kalayımBen pantpas içtim, 3 günde bir sabah aç karnına. 3 gün yanmayı engelliyor. Unuttuğum zamanlarda da gece gaviscon içtim, gaviscon şişesini kafama dikmiştim bi keresindeistediğim kadar içmekte serbesttim.
Biraz sinirlenmiş gibiBizde kontrolden geldik ilk defa bu kadar net gördük suratını baktıkça bakasım geliyo
Ayın 20sinde bende gidicem inşallah düzgün bi fotoalabailirim senin oğlan da sınırlı bakmış bakBenim de bugun kontrol gunumdu. Bebek 8 gun onceye gore iyice buyumus. 3 hafta önde. Diyet yap dedi dr. Bakalım dikkat edicem belki ise yarar.
Bugün elini yüzüne koymuştu fotoğraf vermedi sıpa. Geçen haftaki yakışıklı fotosunu ekliyim ben de
Eki Görüntüle 2554053
ben de 29+4 hamileyim cnm geçen hafta şekerim 170 civarı çıktıgebelik sekeri cıkan var mı aranızda benım 170 cıktı
Tabi sinirlidir hepsi . 8 Aydır içerde yattılarBiraz sinirlenmiş gibine zaman çıkcam burdan diye düşünüyo
Hanımlar bu şeker sonuçlarından ben bir şey anlamıyorum. Dr bana tokken gel demişti . 50 gr bi şey içirdiler 1 saat sonra baktılar 125 çıkmıştı. Sonra da hiç sormadım doktora . Ama bakmıştır demiben de 29+4 hamileyim cnm geçen hafta şekerim 170 civarı çıktıseninle aynı durumdayım. Patates şeker ve glikoz oranı Yükse gıdalar yasak ben uyamıyorum tabi . Bebeğimin suyu azalmış şeker yüzünden. Riskli gebelikteyim. Her hafta kontrol.
Ayın 20sinde bende gidicem inşallah düzgün bi fotoalabailirim senin oğlan da sınırlı bakmış bak
225 çıktı benim yüklemedegebelik sekeri cıkan var mı aranızda benım 170 cıktı
Tabi tabi evin neşesiTabi sinirlidir hepsi . 8 Aydır içerde yattılar
Anamızı ağlatacaklar çıkınca.
Şaka ediyorum her derde devalar onlar evin neşeleri ... rabbim isteyen herkese nasip Etsin insallah
Ahahhaah olabilir vallaO sinirli bakış genlerden. Aynı babasına benziyo su an
Ben progesteron hap içiyorum günde 2 defa. 34 de bırakacakmışım ...32 haftayı bitirenler progestan fitil ve progynex iğneyi bıraktınız mı benim dr bırak demişti..artık sadece ocean mumy kalsiyum bide magnezym içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?