2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa ne guzel.. kuslari nasil getiriceksiniz peki. Bir suru sahiplenmeyi bekleyen kedi var gelinde sizede bulalim bi tane

Yaaa ne guzel.. kuslari nasil getiriceksiniz peki. Bir suru sahiplenmeyi bekleyen kedi var gelinde sizede bulalim bi tane
Bu sene içinde tatillerde eşimin suudi arkadaşı var ona verdik emaneten baksın diye . Kuş veriliyorda emaneten kedi zor herkes bakmak istemez ...
her sabah çcoculları okula yolladıktan sonra o ötmeleri evin içinde bi can bi arkadaş o kadar güzel bi şey ki...

Tahmin ediyorum bende kedilerim olmasa acayip bosluga duserim

15 .10 16 10 olursa daha riskli kan idrar tahlılı yaptılar onlar iyiydi idrarda protein cıkarsa tehlikeli nst cektıler sıkıntı yoktu

Takıp et hergün ölç

15 .10 16 10 olursa daha riskli kan idrar tahlılı yaptılar onlar iyiydi idrarda protein cıkarsa tehlikeli nst cektıler sıkıntı yoktu
Evet aslında ara sıra çıkmasından ziyade sürekli yükseklik tehlikeli
Ve protein çıkması idrarda . Ona göre tedbir alınıyor . Zaten bu aylarda rutin kan ve idrara bakılması gerekiyor . Yapılmıyorsa siz ısrar edin baktırın idrara...

Acilde bana da bakıldı kan idrara çok şükür bir şey çıkmadı her yemekten sonra sarımsak yuttum bugün tansiyonum yükselmedi çok şükür

Ben pantpas içtim, 3 günde bir sabah aç karnına. 3 gün yanmayı engelliyor. Unuttuğum zamanlarda da gece gaviscon içtim, gaviscon şişesini kafama dikmiştim bi keresinde istediğim kadar içmekte serbesttim.
Bende dayanamadım içtim valla çok yanıyor yemek yemeğe korkar oldum ne yersem yanıyor aç mı kalayım

Ayın 20sinde bende gidicem inşallah düzgün bi fotoalabailirim senin oğlan da sınırlı bakmış bak

gebelik sekeri cıkan var mı aranızda benım 170 cıktı
ben de 29+4 hamileyim cnm geçen hafta şekerim 170 civarı çıktı seninle aynı durumdayım. Patates şeker ve glikoz oranı Yükse gıdalar yasak ben uyamıyorum tabi . Bebeğimin suyu azalmış şeker yüzünden. Riskli gebelikteyim. Her hafta kontrol.

Biraz sinirlenmiş gibi ne zaman çıkcam burdan diye düşünüyo
Tabi sinirlidir hepsi . 8 Aydır içerde yattılar
Anamızı ağlatacaklar çıkınca.
Şaka ediyorum her derde devalar onlar evin neşeleri ... rabbim isteyen herkese nasip Etsin insallah

Hanımlar bu şeker sonuçlarından ben bir şey anlamıyorum. Dr bana tokken gel demişti . 50 gr bi şey içirdiler 1 saat sonra baktılar 125 çıkmıştı. Sonra da hiç sormadım doktora . Ama bakmıştır demi

Tabi sinirlidir hepsi . 8 Aydır içerde yattılar
Anamızı ağlatacaklar çıkınca.
Şaka ediyorum her derde devalar onlar evin neşeleri ... rabbim isteyen herkese nasip Etsin insallah
Tabi tabi evin neşesi sen onu ilk kez anniş olacaklara anlat ben biliyom başımıza gelecekleri gazlı uykusuz geceler çok yakında

32 haftayı bitirenler progestan fitil ve progynex iğneyi bıraktınız mı benim dr bırak demişti..artık sadece ocean mumy kalsiyum bide magnezym içiyorum

Tabi bide oksapar iğne var onu son güne kadar kullanırım galiba

32 haftayı bitirenler progestan fitil ve progynex iğneyi bıraktınız mı benim dr bırak demişti..artık sadece ocean mumy kalsiyum bide magnezym içiyorum
Ben progesteron hap içiyorum günde 2 defa. 34 de bırakacakmışım ...
Progesterona ek Günde ;
2 kez demir
2 kez magnezyum
1 multivitamin
1 vitamin d
İçiyorum. İyice hapcı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…