2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benmde midem cok kotu yanmaya geri gelmeue baslamsti yediklerm bana dun doktorum rennie duo verdi
Ben korkuyorum başka ilaçlar içmeye hem bebeğin kalbinde parlaklık var hem beyninde ödem var bisey olacak diye çok korkuyorum

Ikisi de normal mı oldu ben bunda çok korkuyorum normalden ama istiyorum da bi taraftanda..sezeryan da sonrasi çok zor çünkü ayy başka bi yolu olsaydı keşkee
Evet canım ikisi de normal oldu. Burda sezeryan çok yapmıyorlar.. ben bağır çağır operation diye bağırdım cınk dediler normal yaparsın . Normalde çok panik bi insanım. Ablam doktor Türkiye’de . derdiki şule sen normal doğuramazsın seni genel yapsınlar olup bitsin derdi..
normal Doğumdan korkma ama kesinlikle Sezaryan hakkında da öyle kötü senaryolar düşünme derim. Evet ameliyat ama Sonuçta doktorlar bu işin uzmanı . .

Bizdede bi kus var asiri asiri seviyoruz hep disarsa kafeste hic durmuuoo herkes diyo bebege zarar vercek tirmalyck tuy var pisligi diye insani uzuyolar hep

Ya kuş nedir ne zarari olur allah askina.. her tuylu hayvanda oldugu gibi alerji yapma.durumu olur en fazla. Ama ne tirmalamasi ne zarari. Her pisligi kafesinde zaten. Gidip ustune konar en fazla konsun ne var yani kediniz olsa neler diycekler demek ki kucucuk kusa laf ediyolarsa. Bos verin.. bir suru arkadasim var kedi hatta kocaman kopeklerle cocuk buyuten

umarim kmdoguma kadar gecer canim

Hanımlar Doğuma eşi girecek olan var mı
Ilkinde girmisti.simdide dr u kafaladi. Ilkinde izledim şimdi birlikte dogurttururuz diyor

Ikisi de normal mı oldu ben bunda çok korkuyorum normalden ama istiyorum da bi taraftanda..sezeryan da sonrasi çok zor çünkü ayy başka bi yolu olsaydı keşkee
Ayy canim hic korkma normal dogumdan :) olup bitiyor hatirlamiyorsun bile. Benim birinci o kadar kolay oldu ki dogum ani sonrasinda daha cok agrim oldu. Sanci da suni sanci oldugu icin normalden biraz fazlaydi ama ikinci dogumda ben bu sanciyla dogum mu olur ben aksama ancak dogururum desigimde 8 cm aciklik varmis Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin. Eltim 3kilo 900 gr dogum yapti yeni hic dikisi yoktu direk gezmelere basladi hic yatmadi. Nefes alip verme cok onemliymis birde korkmayin cidden korkarsaniz belki kasarsiniz kendinizi

Ben iki yontemide dusunmemeye calisiyorum .. hatta sezeryanda dikislerin acisi bi tık daha fazla korkutuyor
Düsınmemek en guzeli , cunku gercekten herkesin dogumu farkli oluyor. Belki cok kolay dogum yapacakken korktugun icin yapamazsin . Akisina birakin nasil olursa olsun unutuluyor emin olun yani o anki aciyi unuyor insan , simdi daha cok dikissiz dogum yaptirmaya calisiyorlar sanirim videolardan gordugum kadariyla normalde direk kesiyorlardi

Evet yeni moda epiduralsiz kesisiz dikissiz.. valla nasil olmasi gerekiyorsa diyorum artik. Bi sekilde dogacak bu cocuk

2 2kedi_1deli Bizim evde iki sarman var. Sarmanların evinde biz varız da diyebiliriz.
Çok seviyorum ve söylenenler umrumda değil ama tüy konusunu ben de dert ediyorum.
Bi de bitanesi çok aksi saldırgan bi kedidir ve küçük insanlardan nefret eder :/

Bizde tekir eviyiz selam size sarmanlar bizim bi tekirimiz tam gri biride beyazli karisik. Ikiside sokaktan zaten. Buyuk olan hayatta yanina birini yaklastirmaz ya ben ya esim baskasi dokunamaz basar valla tokadi. Zaten cok iri 8 kilo.. digeri tombul tombim sevdirir kendini sesini cikarmaz ama kacarken reflexle can yakar o da 6 kilo.bide bodur instagramdan paylasiyorum surekli sinir oluyor insanlar tuy konusunda vitamin takviyesi yapicam ve malesef dogumdan sonra bi kac kez tras olucaklar. Hic istemiyorum ama esim gerekli diyor bende cok catismiyorum bir iki kere yaptiririm sonra alacagim vitamini vet. Cok onerdi kullaniriz bakalm

Vala insanlardan biktim artk ya biz onu gercekten cok farkli goruyoruz ve cok seviyoruz ama anlamk istemiyolar verin diyolar insallah bebekte alerjk bsy cikmaz yasamaya devam ederz beraber

Vala insanlardan biktim artk ya biz onu gercekten cok farkli goruyoruz ve cok seviyoruz ama anlamk istemiyolar verin diyolar insallah bebekte alerjk bsy cikmaz yasamaya devam ederz beraber

Valla alerjinin de agir astima kadar yolu var. Oyle iki hapsuruk bi oksuruk bi burun akintisiyla bisey olmaz yani... herseyin caresi var. Ben kendi alerjim yuzunden kediler evden gidicek diyen doktoru degistirdim . Ki ben cok alerjik bir insanim.. ev akarinada alerjim var napiyim sokakta mi yasiyim

Ilac konusunda astim artik kendimi ben malum.. tabi herseferinde.soriyorum emin misiniz diye. Hocalar basliyo yapilan arastirmalara.gore diye
Senin kızı çok merak ediyoruz zaten ameliyatları ilaçları düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…