Ben korkuyorum başka ilaçlar içmeye hem bebeğin kalbinde parlaklık var hem beyninde ödem var bisey olacak diye çok korkuyorumBenmde midem cok kotu yanmaya geri gelmeue baslamsti yediklerm bana dun doktorum rennie duo verdi
O zaman doktoruna danismalisin ben sordm verdi dun ama smdi bsy diyemycmBen korkuyorum başka ilaçlar içmeye hem bebeğin kalbinde parlaklık var hem beyninde ödem var bisey olacak diye çok korkuyorum
Ben korkuyorum başka ilaçlar içmeye hem bebeğin kalbinde parlaklık var hem beyninde ödem var bisey olacak diye çok korkuyorum
Merhaba bisy sorucam ama konu ile alakali degil sizin evde kedi var dimi suanIlac konusunda astim artik kendimi ben malum.. tabi herseferinde.soriyorum emin misiniz diye. Hocalar basliyo yapilan arastirmalara.gore diye
Evet canım ikisi de normal oldu. Burda sezeryan çok yapmıyorlar.. ben bağır çağır operation diye bağırdım cınk dediler normal yaparsınIkisi de normal mı oldu ben bunda çok korkuyorum normalden ama istiyorum da bi taraftanda..sezeryan da sonrasi çok zor çünkü ayy başka bi yolu olsaydı keşkee
Merhaba bisy sorucam ama konu ile alakali degil sizin evde kedi var dimi suan
Bizdede bi kus var asiri asiri seviyoruz hep disarsa kafeste hic durmuuoo herkes diyo bebege zarar vercek tirmalyck tuy var pisligi diye insani uzuyolar hepEvet hemde 2 tane
Bizdede bi kus var asiri asiri seviyoruz hep disarsa kafeste hic durmuuoo herkes diyo bebege zarar vercek tirmalyck tuy var pisligi diye insani uzuyolar hep
umarim kmdoguma kadar gecer canimAynen benimde 1nisançok çok iri olmadıkça korkma canım iri bebeklerin doğumu daha kolay oluyor daha fazla açılma oluyor normal doğum için iyi yani..tabi Çok aşırı kilodaysa sezeryan ol.yiak zorunda kaliyosun..ama bence bizimki o kadar da aşırı irilik yok benimde 30da 1800gr 32de 2200olmus..sağlıcakla zamanında kucağimiza alırız inşallah
Dr bi sürü tahlil istedi herşeye tekrardan bakilicak herşeyim normaldi şimdiye kadar..amniyosentez bile yapilabilirmiş..Ama anne karnında tedavisi yok sadece sürekli kontrol edilmeli dedi doğduktan sonra ne yapılır hiç bilmiyorum
Ilkinde girmisti.simdide dr u kafaladi. Ilkinde izledim şimdi birlikte dogurttururuz diyorHanımlar Doğuma eşi girecek olan var mı
Ayy canim hic korkma normal dogumdan :) olup bitiyor hatirlamiyorsun bile. Benim birinci o kadar kolay oldu ki dogum ani sonrasinda daha cok agrim oldu. Sanci da suni sanci oldugu icin normalden biraz fazlaydi ama ikinci dogumda ben bu sanciyla dogum mu olur ben aksama ancak dogururum desigimde 8 cm aciklik varmisIkisi de normal mı oldu ben bunda çok korkuyorum normalden ama istiyorum da bi taraftanda..sezeryan da sonrasi çok zor çünkü ayy başka bi yolu olsaydı keşkee
Düsınmemek en guzeli , cunku gercekten herkesin dogumu farkli oluyor. Belki cok kolay dogum yapacakken korktugun icin yapamazsin . Akisina birakin nasil olursa olsun unutuluyor emin olunBen iki yontemide dusunmemeye calisiyorum .. hatta sezeryanda dikislerin acisi bi tık daha fazla korkutuyor
Düsınmemek en guzeli , cunku gercekten herkesin dogumu farkli oluyor. Belki cok kolay dogum yapacakken korktugun icin yapamazsin . Akisina birakin nasil olursa olsun unutuluyor emin olunyani o anki aciyi unuyor insan , simdi daha cok dikissiz dogum yaptirmaya calisiyorlar sanirim videolardan gordugum kadariyla normalde direk kesiyorlardi
2 2kedi_1deli Bizim evde iki sarman var. Sarmanların evinde biz varız da diyebiliriz.
Çok seviyorum ve söylenenler umrumda değil ama tüy konusunu ben de dert ediyorum.
Bi de bitanesi çok aksi saldırgan bi kedidir ve küçük insanlardan nefret eder :/
Vala insanlardan biktim artk ya biz onu gercekten cok farkli goruyoruz ve cok seviyoruz ama anlamk istemiyolar verin diyolar insallah bebekte alerjk bsy cikmaz yasamaya devam ederz beraberYa kuş nedir ne zarari olur allah askina.. her tuylu hayvanda oldugu gibi alerji yapma.durumu olur en fazla. Ama ne tirmalamasi ne zarari. Her pisligi kafesinde zaten. Gidip ustune konar en fazla konsun ne var yanikediniz olsa neler diycekler demek ki kucucuk kusa laf ediyolarsa. Bos verin.. bir suru arkadasim var kedi hatta kocaman kopeklerle cocuk buyuten
Vala insanlardan biktim artk ya biz onu gercekten cok farkli goruyoruz ve cok seviyoruz ama anlamk istemiyolar verin diyolar insallah bebekte alerjk bsy cikmaz yasamaya devam ederz beraber
Senin kızı çok merak ediyoruz zaten ameliyatları ilaçları düşününceIlac konusunda astim artik kendimi ben malum.. tabi herseferinde.soriyorum emin misiniz diye. Hocalar basliyo yapilan arastirmalara.gore diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?