2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ikisinden de korkuyorum inşallah bunu sagsaglim kucağıma alayim da başka bebe istemem artk sen nerde yaşıyorsun canım

Senin kızı çok merak ediyoruz zaten ameliyatları ilaçları düşününce

Valla bende oyle.. bu ara takintim umarim gorme duyma gibi seyler iyidir diyorum...

Ama ilaclar icin falan rahatim ya gercekten iyi hocalarla tedavi gordum... anestezi ameliyat olayi desen esim.zaten. 14. Haftadan itibaren tum acil ameliyatlar oluyormus. Esim diyoki komada anne uyutuyoruz hamile bebek doguyor yasiyor bisey olmuyor... sadece dolantinden biraz korktum ama normal bi.agri kesici.kadar dediler bakalim

Ayyy inşallah darısı başımıza o zaman bide sonrasında o dikiş ağrısı var inşallah o da olmaz yaa ilkinde çok dikişim vardı bi ay zor iyilestim

Traş ben de istemiyorum. Sadece daha kısa tüy dökülmüş olacak,yine dökülecek ki.
Tüy için bi vitamin kullanmıyorduk hemen ben de veterinere sorayım söylediğin iyi oldu, teşekkürler :)

Kız hayatta izleyemem o videoları ben doğumda çoğunlukla gözümü kapadım sonra baktım kucağımda çok sıcak bisey baktım miş gibi kokuyor öyle bir koku yok dünyada..Doktor bağırdı artk bak bak oğlum geldii

Aha benim kocanın ruh ikizi insan biraz merak eder yaa

Kızlar kontrolden geldim.
Geldiğim gibi evde düştüm.Yer ıslakmış bir ayağım öne kaydı diğer dizimi yere koydum zeybek oynar gibi öyle düştüm. Karnıma çok bir şey gelmedi Allah'tan. Doktoru aradım kanama, su gelme, ağrı yoksa bir şey yoktur dedi.
Uyuşmazlık iğnesini 2 hafta sonra yapacakmış.
Göğüs hastalıkları doktoruna da çıktım sorun yokmuş bronşit olmuşum, fıs fıs verdi 2 hafta kullan dedi.

Iyi gozun aydin bisey olmamasina sevindim..

Aksam uzeri benim kontrol bakalim neler diycek.. ilaclardan bazilarini birakicagimiz haftalardayim kan sulandirici hap falan

Iyi gozun aydin bisey olmamasina sevindim..

Aksam uzeri benim kontrol bakalim neler diycek.. ilaclardan bazilarini birakicagimiz haftalardayim kan sulandirici hap falan

Teşekkür ederim canım.
Benim de demir hapının miktarını arttırdı. Demir değerim düşük çıktı. Bugün yine idrar ve kan tahlili verdim.

Hep aynılar demekki bende diyorum bana gelen iyiliğime gelmez diye

Ayyy inşallah darısı başımıza o zaman bide sonrasında o dikiş ağrısı var inşallah o da olmaz yaa ilkinde çok dikişim vardı bi ay zor iyilestim
Amin canim , benimde birincide cok aşiri dikisim vardi ve bayagi zor iyilestim . Dogum ani kolaydi ama ama ikincide sadece kestikleri yer yirtildi oda hemen iyilesti.

Öyle kötü şeyler aklına getirme kız güzel şeyler düşün bi sürü zorluğu atlattiniz ikinizde çok güçlüsünüz gerçekten

Amin canim , benimde birincide cok aşiri dikisim vardi ve bayagi zor iyilestim . Dogum ani kolaydi ama ama ikincide sadece kestikleri yer yirtildi oda hemen iyilesti.
Bende ilkti diye doğum anından bisey anlamadım ama korkuyodum sadece bu nedr diye.. peki kestikleri yer yırtılınca tekrar dikiyorlar mı..zaten genelde 2 3 kolay geçiyor diyorlar ama yinede belli olmuyor tabiyki

Bende ilkti diye doğum anından bisey anlamadım ama korkuyodum sadece bu nedr diye.. peki kestikleri yer yırtılınca tekrar dikiyorlar mı..zaten genelde 2 3 kolay geçiyor diyorlar ama yinede belli olmuyor tabiyki
Evet canim benim ikincide 3 dikisim oldu. Daha erken iyilesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…