Ben progesteron hap içiyorum günde 2 defa. 34 de bırakacakmışım ...
Progesterona ek Günde ;
2 kez demir
2 kez magnezyum
1 multivitamin
1 vitamin d
İçiyorum. İyice hapcı oldum
Demir hep eksikti hamileliğin başından beri... magnezyum dediğim calsiyum karışık bi şey magnezyum eksikliğini nasıl anlıyorlar
Benim bacaklarda kramplar oluyordu da verdi
Kalsiyum hapi, suda.eriyen magnezyum, ocean mummy, mide ilaclari, arada alerji hapi, demir kan hapi, kan sulandirici igne ve hap, bazende kasilmalar icin ilac aliyorum. Arada kan degerik dusuk diye bide damardan kan ilaci aldim ayda bir d vit aliyorum ampul. He bide b 12 var )
Demir hep eksikti hamileliğin başından beri... magnezyum dediğim calsiyum karışık bi şey magnezyum eksikliğini nasıl anlıyorlar
Benim bacaklarda kramplar oluyordu da verdi
Kalsiyum hapi, suda.eriyen magnezyum, ocean mummy, mide ilaclari, arada alerji hapi, demir kan hapi, kan sulandirici igne ve hap, bazende kasilmalar icin ilac aliyorum. Arada kan degerik dusuk diye bide damardan kan ilaci aldim ayda bir d vit aliyorum ampul. He bide b 12 var )
Benimki hep tersti hiç normale dönmedi bundan sonra da dönmez herhalde ayy ben devlete gittiğim için bir açıklama yapmadılar şimdiye kadar bir tek dün acildeki doktor dedi dönme ihtimali zayıf diye sen hangisini tercih edeceksin
Benim kızımda dönmemişti bir ebe bana yerleri gırgır yapar gibi halıda dur dedi ozaman yeri genişleyip dönermiş bende bir halıyı gırdırladım artık tesadüfmü gerçekmi bi sonraki komtrolde dönmüştü
Benim kızımda dönmemişti bir ebe bana yerleri gırgır yapar gibi halıda dur dedi ozaman yeri genişleyip dönermiş bende bir halıyı gırdırladım artık tesadüfmü gerçekmi bi sonraki komtrolde dönmüştü ☺
Amonnn ne garip bi yöntemmiş. Benim kızı da doğumdan bi kaç hafta önce eli ile döndürmüştü.. bunu her doktor yapamıyormuş epey riskliymiş. Senin gırgır yöntemi de iyiymiş hem cocuk döner hem de evi temizlemis olunur.
Yarın bi gırgır mı alsam ne
Amonnn ne garip bi yöntemmiş. Benim kızı da doğumdan bi kaç hafta önce eli ile döndürmüştü.. bunu her doktor yapamıyormuş epey riskliymiş. Senin gırgır yöntemi de iyiymiş hem cocuk döner hem de evi temizlemis olunur.
Yarın bi gırgır mı alsam ne
Eliyle döndüren ebeleri duymuştum çok tecrübeliler bazı ebeler ..gırgır yöntemine baya şaşırmıştım ama denedim tabiki ve o an hissediliyor bebek içerde dönüyor genişleyip aşağı sarkınca karın .. bende işe yaramıştı
Benim kızımda dönmemişti bir ebe bana yerleri gırgır yapar gibi halıda dur dedi ozaman yeri genişleyip dönermiş bende bir halıyı gırdırladım artık tesadüfmü gerçekmi bi sonraki komtrolde dönmüştü ☺
Yaa değişik bir yöntemmiş denemekte fayda var Bizim bir akraba hamileyken yerleri hep eğilerek silermiş eliyle derlermiş neden bu kadar eğiliyorsun doğumum kolay olsun diye dermiş o da doğumları da kolay olmuş.Şimdi sen bunu yazınca aklıma geldi benzer yöntem doğru olabilir
Ben ilk defa doğumu yapacağım yerde kontrole gittim türkçe bilen bir doktor türkiyede ki doktorum değildi bebek 1900+ kilo 1 hafta önde ve baş aşağı dönmüş şükür gırgır meselesi doğru olabilir mi ya ben geçen elektrikli süpürge çekmeyince gırgır yaptım baya benim ki 1 ay önce popo gelişti ne zaman döndü bilmem alttan elle muayne etti korkma kasılma burdan çocuk çıkıcak dedi ama öyle kolay olmuyor işte... Baya iyi bir kadındı eğitimini çapa tıpta bitirmiş devlet hastanesi öneriyorum dedi (doktor hem devlette çalışıyor hem özel kliniği var) haftam 14 ocakta doluyormuş ama 21 ine kadar bekleriz dedi gerekli durumda sezaryen yaparız dedi zaten ben normal doğum istiyorum allah kısmet ederse tansiyon 14 ü geçerse dün verilen ilacı kullan dedi ama doğuma kadar hep kullanmam gerekirmiş. Ben acile girsem serumla indirilse tansiyon daha iyi değil mi dedim bir anda tansiyonunun inmesi çok riskli olur bebek için dedi. 4 boyutluda usg de hiç yüzünü göstermedi göremedik. Bir dahaki kontrolü 5 hafta sonraya verdi bizden bu kadar
Not: mide ekşimesine süt veya elma iyi geliyor ben de işe yarıyor öneriyorum
Bennnn vallaha Yok olmuyor sağa dön sola dön olmuyor telefonun şarjı bitecek hala ben zombi gibiyim ... sabah da erken kalkıyorum ...
geceler geceler zalımmmm gecelerrrrrr
Bennnn vallaha Yok olmuyor sağa dön sola dön olmuyor telefonun şarjı bitecek hala ben zombi gibiyim ... sabah da erken kalkıyorum ...
Gecen bi doktora bunu yazmislar instagramda boyle boyle diyolar diyo. O da cevap olarak kaynanan senin masuk duygularinla.oynamis yok oyle bisey diye cevap yazmis ne guldum ) hatta bayiliyorum onun soru cevaplarina bi bakin. Erhan karaalp ti galiba
Bende uyku agrilardan dolayi yok. Kaburga agrim hep bebekten herhalde diyodum ama dun baktik bebek sola yakin ve daha asagida ama ben nefes alamiyorum hapsiramiyorum esneyemiyorum.. bicak gibi saplaniyor sag tarafa karacigerimle ilgili bisey herhalde safra kesesinden sonra anlamadim ama cok zorlaniyorum