Bende progestan gunde 2taneydi bıraktım..Ben progesteron hap içiyorum günde 2 defa. 34 de bırakacakmışım ...
Progesterona ek Günde ;
2 kez demir
2 kez magnezyum
1 multivitamin
1 vitamin d
İçiyorum. İyice hapcı oldum
Demir hep eksikti hamileliğin başından beri... magnezyum dediğim calsiyum karışık bi şeyBende progestan gunde 2taneydi bıraktım..
Demirle mg eksikliği mi çıktı sende
Bende progestan gunde 2taneydi bıraktım..
Demirle mg eksikliği mi çıktı sende
Kanda baktirdim ben magnezyum eksiktiDemir hep eksikti hamileliğin başından beri... magnezyum dediğim calsiyum karışık bi şeymagnezyum eksikliğini nasıl anlıyorlar
Benim bacaklarda kramplar oluyordu da verdi
Genelde ampulü pek önermiyorlar diye biliyorum ama düşükse demekki..kan sulandırıcı iğneye devam ama hapını biraktirdi drProgestani birakali cooook oldu ama
Kalsiyum hapi, suda.eriyen magnezyum, ocean mummy, mide ilaclari, arada alerji hapi, demir kan hapi, kan sulandirici igne ve hap, bazende kasilmalar icin ilac aliyorum. Arada kan degerik dusuk diye bide damardan kan ilaci aldim ayda bir d vit aliyorum ampul. He bide b 12 var)
Genelde ampulü pek önermiyorlar diye biliyorum ama düşükse demekki..kan sulandırıcı iğneye devam ama hapını biraktirdi dr
Benim kızımda dönmemişti bir ebe bana yerleri gırgır yapar gibi halıda dur dedi ozaman yeri genişleyip dönermiş bende bir halıyı gırdırladım artık tesadüfmü gerçekmi bi sonraki komtrolde dönmüştüBenimki hep tersti hiç normale dönmedi bundan sonra da dönmez herhalde ayy ben devlete gittiğim için bir açıklama yapmadılar şimdiye kadar bir tek dün acildeki doktor dedi dönme ihtimali zayıf diyesen hangisini tercih edeceksin
Amonnn ne garip bi yöntemmiş. Benim kızı da doğumdan bi kaç hafta önce eli ile döndürmüştü.. bunu her doktor yapamıyormuş epey riskliymiş. Senin gırgır yöntemi de iyiymiş hem cocuk döner hem de evi temizlemis olunur.Benim kızımda dönmemişti bir ebe bana yerleri gırgır yapar gibi halıda dur dedi ozaman yeri genişleyip dönermiş bende bir halıyı gırdırladım artık tesadüfmü gerçekmi bi sonraki komtrolde dönmüştü ☺
Eliyle döndüren ebeleri duymuştum çok tecrübeliler bazı ebeler ..gırgır yöntemine baya şaşırmıştım ama denedim tabikiAmonnn ne garip bi yöntemmiş. Benim kızı da doğumdan bi kaç hafta önce eli ile döndürmüştü.. bunu her doktor yapamıyormuş epey riskliymiş. Senin gırgır yöntemi de iyiymiş hem cocuk döner hem de evi temizlemis olunur.
Yarın bi gırgır mı alsam ne
Yaa değişik bir yöntemmiş denemekte fayda varBenim kızımda dönmemişti bir ebe bana yerleri gırgır yapar gibi halıda dur dedi ozaman yeri genişleyip dönermiş bende bir halıyı gırdırladım artık tesadüfmü gerçekmi bi sonraki komtrolde dönmüştü ☺
Bennnn vallaha Yok olmuyor sağa dön sola dön olmuyorBenm gibi uyki sorunu yasayanlar varmi ya gece gunduz hic uyku yok 1 saat uyusam yetio gibi ama gucsuz hissediyorum kendimi bi turli dalamiyorim
Benim kızım da uyutmadı beni bugün kasılıp durdu yatağın içinde oturdum uyudu hiç tık yok şuan bu sefer de ben onu uyutmuyorum hadi bakalımBennnn vallaha Yok olmuyor sağa dön sola dön olmuyortelefonun şarjı bitecek hala ben zombi gibiyim ... sabah da erken kalkıyorum ...
geceler geceler zalımmmm gecelerrrrrr
Aynen uyumak istiyorum olmuo kotu hissediyorm kendimi ya herkes ne guzel uyuyooBennnn vallaha Yok olmuyor sağa dön sola dön olmuyortelefonun şarjı bitecek hala ben zombi gibiyim ... sabah da erken kalkıyorum ...
geceler geceler zalımmmm gecelerrrrrr
Benim kızımda dönmemişti bir ebe bana yerleri gırgır yapar gibi halıda dur dedi ozaman yeri genişleyip dönermiş bende bir halıyı gırdırladım artık tesadüfmü gerçekmi bi sonraki komtrolde dönmüştü ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?