Ayy inşallahTedirgin olma canım olur öyle şeyler artık ya dönmüştür ya gerinmiştir bendede oluyor belinin ağrısına da uzan biraz geçer inşallah aklına birşey getirme
Zaten o sondaki güzellik olmasa 9ay kim katlanır bunca acıya sıkıntıyaHahaÇok haklısın her hafta bir şey çıktı çıkacak kaygısı insanı strese sokuyor sonu güzel olacak inşallah
Amin canım sağol .. geçer canım bel ağrındaAy kıyamam yaRabbim sağlıkla sıhhatle evlerine dönmeyi nasip eder inşallah benim de şimdi acayip bel ağrım var telaşlıyım doğum öncesi ne olur tecrübem yok pinpirikli oluyorum
Aynen vallaaZaten o sondaki güzellik olmasa 9ay kim katlanır bunca acıya sıkıntıya
Zor canim cidden anne olmak cok zor. Hele en kolay zamanlari bu zamanlar cidden.Ayy inşallahkorktum bir an değişik bir şey olunca anne olmak ne zormuş
Zaten o sondaki güzellik olmasa 9ay kim katlanır bunca acıya sıkıntıya
Amin canım sağol .. geçer canım bel ağrındatelaş yapma sakin ol tatlı telaşlar bunlar ömür boyu anlatılan doğum hikayen olacak zamanı gelince telaş korku endişe bunlar olacak elbette
Söylediklerinizde o kadar haklısınız ki kızlar şu ağrıların bile güzelliği var her seferinde dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip eyle diye bizim şu yaşadıklarımızı yaşamak isteyen o kadar kadın var ki nelerini vermezler ben de zor elde ettim o yüzden şikayet etmiyorum.Güzellikle gelsin minnoşlarZor canim cidden anne olmak cok zor. Hele en kolay zamanlari bu zamanlar cidden.bende buyukler gibi konustum . Ama buyudukce sikintilari artiyor davranislari degisiyor. Ama her anlari ayri bir guzel dogum sancisini bende ikinci hamileligimde cok merak ediyordum. Acaba anlar miyim filan diye. Sonra baktim ki anlasilmayacak birsey degil. Oyle bel agrisi gibi degil bilmiyorum tabi herkeste degisiyor mu diye ama ben ilk basta tuvaletim var sandim ama yoktu sonra araliklarla ayni sanci gelmeye basladi. Randevum vardi o zamana kadar duş almami soylediler hastaneden hazirlanip cikmistim. Cok aşiri degildi cunku birincisi suni sanciydi ve bayagi siddetliydi. Ikincisinde cok hafif hafif geliyordu hatirladigim ama gittigim de 8 cm aciklik vardi . Insallah Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin :)
Bugünler de geçecek kuzum inan unutacaksın bugünleri de çok şükür bebişin seninle annesi.Bu da seninle bebişinin hikayesi ilerde anlatacağın acı tatlı bir hikayen olarak kalacak.Şuan bu duygular içerisinde olman çok normal sanırım bunun adı da annelik işte.Şunu yapacaktım bunu yapacaktım diye düşünme onun yerine bebişimle şunu yapacağım bunu yapacağım diye düşün hayal kur.Mesela yılbaşına bebişinle birlikte gireceksin bunun hayalini kur artık.Bahar gelince parkta dolaşacağın günleri düşün.Vah tüh diyip kendini üzme annesi olan oldu önümüze bakalım güzel hayaller pozitif hayaller kuralımHanımlar keyfini çıkarın son zamanların ben hamile olduğumu hıssedemeden doğum yaptım lohusa mıyım normal amelıyatlı mıyım onu bile hissedemiyorum bebeğim yanımda değil sanki hiç hamile kalmamışımm gibi garip bir his zaten hala şoktayım bazen uyanınca ruya görmüşümde yaşadıklarım gercek değilmiş gibi geliyor cok garip ruh hali...çok şükür bebeğim canlı doğdu yaşıyor inşallah da iyiye gider evimize getiririz ancak onu içimizde büyütmek ne buyuk bır nımet gerçekten hep dört gözle son ayları beklemiştim kocaman karnım olacağı sağa sola dönemeyeceğim zamanları ayaklarımın şiştiği merdiven çıkamadığım günleri hayal ederek hamilelik yaşarken tam karnım belli oldu hamilelik fotoğrafları çekilmeye başlamıştım ki bir anda doğum yaptığımı bile algılayamadan sanki bir hastalık için ameliyata gidiyormuş gibi doğum yaptım kendimi hem eli hem karnı boş buluverdim kendimi hiç lohusa hissedemiyorum bazen daha zorlana zorlana karnım burnumda bebeğimin eşyalarını yıkayıp onları koklarken hayallere dalacaktım diyorum çok garip hissediyorum... onca emekle zor şekilde hevesle hamile kalıp tam yaşayamamak neyse ki bebeğim hayatta ona tutunmaya çalışıyorum güçlü olmaya şimdi tek hayalim onu evimize getirmek için hastaneye gideceğim gün rabbim o günleri de göstersin
Tam da Benim duygularım. Daha demin arkadaşıma söyledim, Cuma günü arkadaşlarla toplanacaktık, Cumartesi günü hamile fotoğrafları çekinecektik ablamın bahçesinde. Salı günü izne çıkacaktım, yan gelip yatacaktım. Perşembe aniden geldi sıpa. Sadece bir tane fotoğrafım var, onda da göbeğim belli belirsiz.Hanımlar keyfini çıkarın son zamanların ben hamile olduğumu hıssedemeden doğum yaptım lohusa mıyım normal amelıyatlı mıyım onu bile hissedemiyorum bebeğim yanımda değil sanki hiç hamile kalmamışımm gibi garip bir his zaten hala şoktayım bazen uyanınca ruya görmüşümde yaşadıklarım gercek değilmiş gibi geliyor cok garip ruh hali...çok şükür bebeğim canlı doğdu yaşıyor inşallah da iyiye gider evimize getiririz ancak onu içimizde büyütmek ne buyuk bır nımet gerçekten hep dört gözle son ayları beklemiştim kocaman karnım olacağı sağa sola dönemeyeceğim zamanları ayaklarımın şiştiği merdiven çıkamadığım günleri hayal ederek hamilelik yaşarken tam karnım belli oldu hamilelik fotoğrafları çekilmeye başlamıştım ki bir anda doğum yaptığımı bile algılayamadan sanki bir hastalık için ameliyata gidiyormuş gibi doğum yaptım kendimi hem eli hem karnı boş buluverdim kendimi hiç lohusa hissedemiyorum bazen daha zorlana zorlana karnım burnumda bebeğimin eşyalarını yıkayıp onları koklarken hayallere dalacaktım diyorum çok garip hissediyorum... onca emekle zor şekilde hevesle hamile kalıp tam yaşayamamak neyse ki bebeğim hayatta ona tutunmaya çalışıyorum güçlü olmaya şimdi tek hayalim onu evimize getirmek için hastaneye gideceğim gün rabbim o günleri de göstersin
Ah canım ya yaşadığın zor hissettiklerin çok normal ama çok şükür sağ salim doğdu hayırlısı böyleymiş demek ki kendini üzme karamsarlığa kapılma inşallah çabucak gelir bebeğin kollarına doya doya koklarsınHanımlar keyfini çıkarın son zamanların ben hamile olduğumu hıssedemeden doğum yaptım lohusa mıyım normal amelıyatlı mıyım onu bile hissedemiyorum bebeğim yanımda değil sanki hiç hamile kalmamışımm gibi garip bir his zaten hala şoktayım bazen uyanınca ruya görmüşümde yaşadıklarım gercek değilmiş gibi geliyor cok garip ruh hali...çok şükür bebeğim canlı doğdu yaşıyor inşallah da iyiye gider evimize getiririz ancak onu içimizde büyütmek ne buyuk bır nımet gerçekten hep dört gözle son ayları beklemiştim kocaman karnım olacağı sağa sola dönemeyeceğim zamanları ayaklarımın şiştiği merdiven çıkamadığım günleri hayal ederek hamilelik yaşarken tam karnım belli oldu hamilelik fotoğrafları çekilmeye başlamıştım ki bir anda doğum yaptığımı bile algılayamadan sanki bir hastalık için ameliyata gidiyormuş gibi doğum yaptım kendimi hem eli hem karnı boş buluverdim kendimi hiç lohusa hissedemiyorum bazen daha zorlana zorlana karnım burnumda bebeğimin eşyalarını yıkayıp onları koklarken hayallere dalacaktım diyorum çok garip hissediyorum... onca emekle zor şekilde hevesle hamile kalıp tam yaşayamamak neyse ki bebeğim hayatta ona tutunmaya çalışıyorum güçlü olmaya şimdi tek hayalim onu evimize getirmek için hastaneye gideceğim gün rabbim o günleri de göstersin
Canim benim insallah bebeginde sende saglicakla cikarsiniz hastaneden. Sen toparlanmis olursun bebisin kilo almis olur sagligi yerinde olur. Onemli olan da bu zaten. Bosver sende bebisle cekim yaparsin, bebegin odada uyurken kiyafetlerini severek asarsin , uyansada sevsem dersin :) hakkinda hayirliysa insallah bir hamileligin daha olur ama hic sıkınti yasamazsin göbüsün patlayana kadar da dogmaz :) hic kendini üzme sütün gider sonra , pozitif dusun , bebis saglikli olsun bugunler gecer. Benim abim 1 kilo 100 gram dogmus ölür diye o zamnlar eve gondermisler düsün , cok sükür simdi imkanlar cok iyi , insallah cok iyi oldugunuzuda duyacagizHanımlar keyfini çıkarın son zamanların ben hamile olduğumu hıssedemeden doğum yaptım lohusa mıyım normal amelıyatlı mıyım onu bile hissedemiyorum bebeğim yanımda değil sanki hiç hamile kalmamışımm gibi garip bir his zaten hala şoktayım bazen uyanınca ruya görmüşümde yaşadıklarım gercek değilmiş gibi geliyor cok garip ruh hali...çok şükür bebeğim canlı doğdu yaşıyor inşallah da iyiye gider evimize getiririz ancak onu içimizde büyütmek ne buyuk bır nımet gerçekten hep dört gözle son ayları beklemiştim kocaman karnım olacağı sağa sola dönemeyeceğim zamanları ayaklarımın şiştiği merdiven çıkamadığım günleri hayal ederek hamilelik yaşarken tam karnım belli oldu hamilelik fotoğrafları çekilmeye başlamıştım ki bir anda doğum yaptığımı bile algılayamadan sanki bir hastalık için ameliyata gidiyormuş gibi doğum yaptım kendimi hem eli hem karnı boş buluverdim kendimi hiç lohusa hissedemiyorum bazen daha zorlana zorlana karnım burnumda bebeğimin eşyalarını yıkayıp onları koklarken hayallere dalacaktım diyorum çok garip hissediyorum... onca emekle zor şekilde hevesle hamile kalıp tam yaşayamamak neyse ki bebeğim hayatta ona tutunmaya çalışıyorum güçlü olmaya şimdi tek hayalim onu evimize getirmek için hastaneye gideceğim gün rabbim o günleri de göstersin
yapamadıklarıma üzüldüğümden değil bebişim guzelliklerı yaşayamadı cok erken mücadeleye başladı değişik duygular zor rabbim yaşatmasınBugünler de geçecek kuzum inan unutacaksın bugünleri de çok şükür bebişin seninle annesi.Bu da seninle bebişinin hikayesi ilerde anlatacağın acı tatlı bir hikayen olarak kalacak.Şuan bu duygular içerisinde olman çok normal sanırım bunun adı da annelik işte.Şunu yapacaktım bunu yapacaktım diye düşünme onun yerine bebişimle şunu yapacağım bunu yapacağım diye düşün hayal kur.Mesela yılbaşına bebişinle birlikte gireceksin bunun hayalini kur artık.Bahar gelince parkta dolaşacağın günleri düşün.Vah tüh diyip kendini üzme annesi olan oldu önümüze bakalım güzel hayaller pozitif hayaller kuralım
ahh tamda bu işteTam da Benim duygularım. Daha demin arkadaşıma söyledim, Cuma günü arkadaşlarla toplanacaktık, Cumartesi günü hamile fotoğrafları çekinecektik ablamın bahçesinde. Salı günü izne çıkacaktım, yan gelip yatacaktım. Perşembe aniden geldi sıpa. Sadece bir tane fotoğrafım var, onda da göbeğim belli belirsiz.
Her gün bebeğimle konuşuyorum, odanı hazırladık, hadi çabuk gel diyorum. Kuzenlerin bekliyor diyorum. Bi de en çok koyan boş boş süt sağmak. Bebeğim emseydi böyle hissetmezdim muhtemelen. Bir kere rüyamda emzirdiğimi görmüştüm, o kadar güzel hissetmiştim ki! Şimdi ne yazık ki süt sağarken kızımın hayaliyle yetinmek durumundayım. Uzun süre de emziremeyecekmişim. Taburcu olduktan sonra da. Buna da şükür, hayattayız, ölmedik. sürekli şükrediyorum ama içim de buruk. Psikologa gidiyorum. En iyisi şu süreçte yardım almak gibi geliyor. Allah herkesi bebeğine kavuştursun sağ Salim.
canım ben agrım var demeye bıle cekınıyorum bebegim ordayken benm ne haddime agrı o orada daha cok yorulup zorlanırken..benmki yanında ne ki gectı bıttı bıle agrım sancım ilk gunden beri hissedemıyorum kafam o kadar mesgul ki kendımı dınleyemıyorum..eminim evimize geldiğinde cokcok guzel olacak ama suan ne hazırlanabıldım doğum zamanı var ne sevebildiğim bebeğim o zamana kadar boşluk burukluk olacak hepCanim benim insallah bebeginde sende saglicakla cikarsiniz hastaneden. Sen toparlanmis olursun bebisin kilo almis olur sagligi yerinde olur. Onemli olan da bu zaten. Bosver sende bebisle cekim yaparsin, bebegin odada uyurken kiyafetlerini severek asarsin , uyansada sevsem dersin :) hakkinda hayirliysa insallah bir hamileligin daha olur ama hic sıkınti yasamazsin göbüsün patlayana kadar da dogmaz :) hic kendini üzme sütün gider sonra , pozitif dusun , bebis saglikli olsun bugunler gecer. Benim abim 1 kilo 100 gram dogmus ölür diye o zamnlar eve gondermisler düsün , cok sükür simdi imkanlar cok iyi , insallah cok iyi oldugunuzuda duyacagiz
Hanımlar keyfini çıkarın son zamanların ben hamile olduğumu hıssedemeden doğum yaptım lohusa mıyım normal amelıyatlı mıyım onu bile hissedemiyorum bebeğim yanımda değil sanki hiç hamile kalmamışımm gibi garip bir his zaten hala şoktayım bazen uyanınca ruya görmüşümde yaşadıklarım gercek değilmiş gibi geliyor cok garip ruh hali...çok şükür bebeğim canlı doğdu yaşıyor inşallah da iyiye gider evimize getiririz ancak onu içimizde büyütmek ne buyuk bır nımet gerçekten hep dört gözle son ayları beklemiştim kocaman karnım olacağı sağa sola dönemeyeceğim zamanları ayaklarımın şiştiği merdiven çıkamadığım günleri hayal ederek hamilelik yaşarken tam karnım belli oldu hamilelik fotoğrafları çekilmeye başlamıştım ki bir anda doğum yaptığımı bile algılayamadan sanki bir hastalık için ameliyata gidiyormuş gibi doğum yaptım kendimi hem eli hem karnı boş buluverdim kendimi hiç lohusa hissedemiyorum bazen daha zorlana zorlana karnım burnumda bebeğimin eşyalarını yıkayıp onları koklarken hayallere dalacaktım diyorum çok garip hissediyorum... onca emekle zor şekilde hevesle hamile kalıp tam yaşayamamak neyse ki bebeğim hayatta ona tutunmaya çalışıyorum güçlü olmaya şimdi tek hayalim onu evimize getirmek için hastaneye gideceğim gün rabbim o günleri de göstersin
Tam da Benim duygularım. Daha demin arkadaşıma söyledim, Cuma günü arkadaşlarla toplanacaktık, Cumartesi günü hamile fotoğrafları çekinecektik ablamın bahçesinde. Salı günü izne çıkacaktım, yan gelip yatacaktım. Perşembe aniden geldi sıpa. Sadece bir tane fotoğrafım var, onda da göbeğim belli belirsiz.
Her gün bebeğimle konuşuyorum, odanı hazırladık, hadi çabuk gel diyorum. Kuzenlerin bekliyor diyorum. Bi de en çok koyan boş boş süt sağmak. Bebeğim emseydi böyle hissetmezdim muhtemelen. Bir kere rüyamda emzirdiğimi görmüştüm, o kadar güzel hissetmiştim ki! Şimdi ne yazık ki süt sağarken kızımın hayaliyle yetinmek durumundayım. Uzun süre de emziremeyecekmişim. Taburcu olduktan sonra da. Buna da şükür, hayattayız, ölmedik. sürekli şükrediyorum ama içim de buruk. Psikologa gidiyorum. En iyisi şu süreçte yardım almak gibi geliyor. Allah herkesi bebeğine kavuştursun sağ Salim.
Kilo alicak insallh canim , cok saglikli olacak minnak :) sen ve refika gercekten cok güclüsünüz arkadasin dedigi gibi sizden bizde güc almis oluyoruz . Insallah bebeklerin toparlanma süreci hizli ilerler. Hep beraber dua edelim. Rabbim ol desin yeter ki hemen hersey olur belki hizlica toparlanirlar .canım ben agrım var demeye bıle cekınıyorum bebegim ordayken benm ne haddime agrı o orada daha cok yorulup zorlanırken..benmki yanında ne ki gectı bıttı bıle agrım sancım ilk gunden beri hissedemıyorum kafam o kadar mesgul ki kendımı dınleyemıyorum..eminim evimize geldiğinde cokcok guzel olacak ama suan ne hazırlanabıldım doğum zamanı var ne sevebildiğim bebeğim o zamana kadar boşluk burukluk olacak hepinşallah benımde 1155 kilo bebeğim şuan rabbim ömür versn
yaranın assagida gosterecegin yerde olmadigini soyleyebilirsin belkiO yaş grubu farklı tabi. Benimkiler yaran nerde izi nerde diye sorarlar doğumdan sonra
Reflu yatağı dediğimiz şey bir mucize değil zaten. Yastik kullanimi onerilmedigi icin ben önceki bebeklerde beşik yatağının baş kısmının altını bir yastıkla yükseltmiştim. Biraz yukselti yapmak yeterli. Ille de yatagi almaya lüzum yok kizlar
Arkadaslar yazmis ama gercekten pabali one oyle.hastane cikislarida pahali internetten bebek magzalrinin sayfalarinsan gercekten daha uygun.Kızlar bugün bir yer açılmış bebek giyim üzerine gittim bir tatlı bir tatlı kıyafetler ama fiyat olarak sanki yüksek geldi bana belkide piyasa böyle olmuştur yıllar oldu ben bebek eşyası almayalı lohusa pijaması 350 tl di hastane çıkışı 190/210 tl civarı çanta 170 tl sizler aldınızmı ne kadar aşağı yukarı fiyatlar
bende senle ayniyim oglum halen arabaya biniyor ikiz bebek arabasi dusunuyrum almayi bakalim nasil olacksaKanguru alanlar yada almayı düşünenler var mı..Benim oğlum 2yasina gelicek ama o bebek arabasında olur bi yere çıktığımız zaman bebek için de kanguru alsam rahat olur yoksa 2bebekle nasıl çıkarım dışarı
Canım benim üzülme hiç çok şükür bebeğin iyi sen iyisin kavuşursunuz inşallah bir an önce benim oğlumda küvezde kalmıştı iyi anlıyorum seni eve geldim boş boş her an ağlamıştım dokunamadım haftalarca yasaktı ama çon şükür geçti tekrar aynı şeyler olacak bu bebeğimde diye de korkmuyor değilim ama herşey allahtan o yüzden ne desek ne yapsak boş sadece dua etmek kalıyor bizeHanımlar keyfini çıkarın son zamanların ben hamile olduğumu hıssedemeden doğum yaptım lohusa mıyım normal amelıyatlı mıyım onu bile hissedemiyorum bebeğim yanımda değil sanki hiç hamile kalmamışımm gibi garip bir his zaten hala şoktayım bazen uyanınca ruya görmüşümde yaşadıklarım gercek değilmiş gibi geliyor cok garip ruh hali...çok şükür bebeğim canlı doğdu yaşıyor inşallah da iyiye gider evimize getiririz ancak onu içimizde büyütmek ne buyuk bır nımet gerçekten hep dört gözle son ayları beklemiştim kocaman karnım olacağı sağa sola dönemeyeceğim zamanları ayaklarımın şiştiği merdiven çıkamadığım günleri hayal ederek hamilelik yaşarken tam karnım belli oldu hamilelik fotoğrafları çekilmeye başlamıştım ki bir anda doğum yaptığımı bile algılayamadan sanki bir hastalık için ameliyata gidiyormuş gibi doğum yaptım kendimi hem eli hem karnı boş buluverdim kendimi hiç lohusa hissedemiyorum bazen daha zorlana zorlana karnım burnumda bebeğimin eşyalarını yıkayıp onları koklarken hayallere dalacaktım diyorum çok garip hissediyorum... onca emekle zor şekilde hevesle hamile kalıp tam yaşayamamak neyse ki bebeğim hayatta ona tutunmaya çalışıyorum güçlü olmaya şimdi tek hayalim onu evimize getirmek için hastaneye gideceğim gün rabbim o günleri de göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?