Çok geçmiş olsun canım.ağrısı,stresi kötü bitmiş günün. son haftalarda ödem artıyo dikkat et beslenmene..çantalarında çok güzel iyi günlerde kullan bebişinle bende senin sırt çantana benzer bi model aldım kraftın.memnun kalırız inşallah
Nnarantikibi@refikaaydin gerçekten cok güzel ve cok güçlü annelersiniz. Masaallah size. Yazdiklariniz o kadar güzel anlatiyo ki ne kadar iyi anne olduğunuzu üzerine söz söylenemez. Kendiniz icin degil bebekleriniz icin olan endişeniz kendi canınızın degil bebeklerinizin can acısını yaşadığınız cok belli. Rabbim biran önce minik mucizelerimizi kulaklarınıza kavuştursun sağlıkla huzurla. Ve sizlere evlatlarınizla o kadar güzel uzun ömürler versin ki bu acıları unuttursun. Sizleri yureginizden öpüyorum güzel anneler. Bize güç olduğunuz için ayrica teşekkür ediyorum
Kızlar hediyeliklerim de hazırlanmış Aralık başı çikolatamı da yaptırdım mı bütün hazırlıklarım bitiyor resmen son düzlüğe girdik düşündükçe heycan basıyor
Kızlar merhaba. Alışverişler artmış artık sonlara doğru gelince:)
Ben de benimkinin bir şeyi yok derken alayım derken baya kıyafet almışım:) kıyafet eksiği olarak sadece mont kaldı alacağım, 2-3 tane müslin battaniye ve ağız bezi.
Kendime pijamaları ise 1 Aralıkta falan alacağım, karta çok yüklendim bu ay
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardi bebeğin herseyi normal. Karnim ve kasıklarım agriyordu. Bide gecen ay verdigim Tahlilde Tsh yüksek cikmis onun icin tekrar ka ve idrar tahlili verdim. Tsh 5 e cikmis ilac basladik. Idrar yolu enfeksiyonu varmis karnim ve kasiklarim ondan agriyormus. Onun icin ilac vermedi bol su ic dedi. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ilk gebeligime gore daha zor geciyor benimde
Kızlar hediyeliklerim de hazırlanmış Aralık başı çikolatamı da yaptırdım mı bütün hazırlıklarım bitiyor resmen son düzlüğe girdik düşündükçe heycan basıyor
Bunlarda benim hediyelikler... kavonoz mumluklari kendim yapiyorum. Kedilerde bi bu renk bide gri yaptirdim magnet seklindeler. Benim kedilerle ayni olsun dedim bide cikolata yaptiricam ama artik o aralikta falan olur. Ikramlar oda suslemesi falan var tabi bide
Bunlarda benim hediyelikler... kavonoz mumluklari kendim yapiyorum. Kedilerde bi bu renk bide gri yaptirdim magnet seklindeler. Benim kedilerle ayni olsun dedim bide cikolata yaptiricam ama artik o aralikta falan olur. Ikramlar oda suslemesi falan var tabi bide
Ben de kapı süsü ve magnetin modeline karar kıldım. Bebeğin adı netleşince siparişini vereceğim ama model bu olacak büyük ihtimal.:) Eki Görüntüle 2554738
Ben de kapı süsü ve magnetin modeline karar kıldım. Bebeğin adı netleşince siparişini vereceğim ama model bu olacak büyük ihtimal.:) Eki Görüntüle 2554738