2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hamd olsun geçti ama psikolojik çöktüm elim parmağım kıpkırmızı hala tahriş su toplamış. Bebeğin de aklı alınmıştır garibim ne kötüydü ya kabus kabus
Çok geçmiş olsun canım.ağrısı,stresi kötü bitmiş günün. son haftalarda ödem artıyo dikkat et beslenmene..çantalarında çok güzel iyi günlerde kullan bebişinle bende senin sırt çantana benzer bi model aldım kraftın.memnun kalırız inşallah

Doğumda hepiniz için dua ettim rabbim isteyenlere nasip etsin ve herkese hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin diye inşallah sizlerde sağlıkla kucaklarınıza alırsınız rabbim hepsini bizlere bağışlasın

Aminn canım inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah içimize sevgileri ilk günden düştü rabbim yarım bırakmasın kimseninkini

Kızlar hediyeliklerim de hazırlanmış Aralık başı çikolatamı da yaptırdım mı bütün hazırlıklarım bitiyor resmen son düzlüğe girdik düşündükçe heycan basıyor

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-15-11-43-39-912_com.instagram.android.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2019-11-15-11-58-10-342_com.instagram.android.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar merhaba. Alışverişler artmış artık sonlara doğru gelince:)
Ben de benimkinin bir şeyi yok derken alayım derken baya kıyafet almışım:) kıyafet eksiği olarak sadece mont kaldı alacağım, 2-3 tane müslin battaniye ve ağız bezi.
Kendime pijamaları ise 1 Aralıkta falan alacağım, karta çok yüklendim bu ay

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardi bebeğin herseyi normal. Karnim ve kasıklarım agriyordu. Bide gecen ay verdigim Tahlilde Tsh yüksek cikmis onun icin tekrar ka ve idrar tahlili verdim. Tsh 5 e cikmis ilac basladik. Idrar yolu enfeksiyonu varmis karnim ve kasiklarim ondan agriyormus. Onun icin ilac vermedi bol su ic dedi. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ilk gebeligime gore daha zor geciyor benimde

Merhaba
Baya yazilmis arada girince okuyamadim hepsini
Dogum yapanlar mi olmus
Niye nasil
Bebekler anneler nasil
Mesajların arasinda kaybettim
Allah saglik sihhat versin kuzulara da annelerine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…