Size yazmıştım. Alinti ypmayi unutmusum:)Bizde kontrolden geldik ilk defa bu kadar net gördük suratını baktıkça bakasım geliyo
Onla geçmiş olsun canım neyseki sonunda çıkmış dikkatli olmak lazım ödeme karşıKızlar geceyi hastanede geçirdim vücudumda çok fazla ödem olduğunu söylemiştim dün düğüne gittik takıp takıştırmıştım yüzük parmağımda kaldı oturmuş parmağıma balon gibi şişti zeytinyağı sabun ip her yolu denedik çıkartamadık acil acil hastane hastane gezdik yüzük kesme makinesi aradık 5 doktor anca kesebildi tam anlamıyla rezalet bir gece yaşadım parmağım hala şiş acıyor gerçekten nerdeyse parmağımı kesiyordu makineleri kocam doktorun elinden aldı elimden altın yüzükten kıvılcım çıktı Enn son eşim çıkarttı şakın ola sakın yüzük takmamay a çalışınneler çektim çok çok ağladım çok . Kaç kişi çıkartamadı en son itfaiye çağıracaklardı kocam makineyi kaptı kesti
ben Bi sırt Bi yan çanta aldım biri 150 tl diğeri 110 tl idi internetten aldım çok çok kaliteliKızlar bugün bir yer açılmış bebek giyim üzerine gittim bir tatlı bir tatlı kıyafetler ama fiyat olarak sanki yüksek geldi bana belkide piyasa böyle olmuştur yıllar oldu ben bebek eşyası almayalı lohusa pijaması 350 tl di hastane çıkışı 190/210 tl civarı çanta 170 tl sizler aldınızmı ne kadar aşağı yukarı fiyatlar
Çok güzellermiş güle güle kullan canım bende sırt çantası olana bakmıştım çok beğendim bende öyle bir çanta alacağımben Bi sırt Bi yan çanta aldım biri 150 tl diğeri 110 tl idi internetten aldım çok çok kaliteli
Amin canım bebişinin ömrü güzel olsun inşallahyapamadıklarıma üzüldüğümden değil bebişim guzelliklerı yaşayamadı cok erken mücadeleye başladı değişik duygular zor rabbim yaşatmasın
Geçmiş olsun canım benim stresli bir gece geçirmişsin atlattın çok şükür bunu daKızlar geceyi hastanede geçirdim vücudumda çok fazla ödem olduğunu söylemiştim dün düğüne gittik takıp takıştırmıştım yüzük parmağımda kaldı oturmuş parmağıma balon gibi şişti zeytinyağı sabun ip her yolu denedik çıkartamadık acil acil hastane hastane gezdik yüzük kesme makinesi aradık 5 doktor anca kesebildi tam anlamıyla rezalet bir gece yaşadım parmağım hala şiş acıyor gerçekten nerdeyse parmağımı kesiyordu makineleri kocam doktorun elinden aldı elimden altın yüzükten kıvılcım çıktı Enn son eşim çıkarttı şakın ola sakın yüzük takmamay a çalışınneler çektim çok çok ağladım çok . Kaç kişi çıkartamadı en son itfaiye çağıracaklardı kocam makineyi kaptı kesti
Çok haklısın ben ilk kez anne olacağım henüz kucağımda bir evlat yok ama işte hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden bir telaş sardı tecrübesiz olunca her şeye evham yapar oldum bir de dediğin gibi doğsa daha bir evhamlı olurum o yüzden dedim ne kadar zormuş bu süreç anne karnında başlıyor ve ömür boyu bitmeyecek bir süreç.Allah kimseyi evladı ile sınamasın2. Kez anne olanlar daha iyi bilir anneliği. Yanlış anlamayın sakın Kızlar siz daha çok yenisiniz anne karnında ki bebeğe endişelenmek nedir çok iyi biliyorum . Birde doğsunlar inşallah o zaman görün anneliği . Her uyuduğunda nefes alıyor mu kusarsa görmezsem ya diye geçiyor. Büyüyorlar bu sefer de düştü düşecek okula gidecek ya bişey olursa ya canı yanarsaçok şükür ki rabbime bize bu duyguyu yaşatıyor. Anneliğin her adımı zor her anı endişe . Allahım kimseye evlat acısı göstermesin sağ Salim alalım kucağımıza daha yeni başlıyoruz :) anneyiz güçlüyüz :)
Amin canım inşallah tez zamanda minik yavrun sağlıkla gelır evineHanımlar keyfini çıkarın son zamanların ben hamile olduğumu hıssedemeden doğum yaptım lohusa mıyım normal amelıyatlı mıyım onu bile hissedemiyorum bebeğim yanımda değil sanki hiç hamile kalmamışımm gibi garip bir his zaten hala şoktayım bazen uyanınca ruya görmüşümde yaşadıklarım gercek değilmiş gibi geliyor cok garip ruh hali...çok şükür bebeğim canlı doğdu yaşıyor inşallah da iyiye gider evimize getiririz ancak onu içimizde büyütmek ne buyuk bır nımet gerçekten hep dört gözle son ayları beklemiştim kocaman karnım olacağı sağa sola dönemeyeceğim zamanları ayaklarımın şiştiği merdiven çıkamadığım günleri hayal ederek hamilelik yaşarken tam karnım belli oldu hamilelik fotoğrafları çekilmeye başlamıştım ki bir anda doğum yaptığımı bile algılayamadan sanki bir hastalık için ameliyata gidiyormuş gibi doğum yaptım kendimi hem eli hem karnı boş buluverdim kendimi hiç lohusa hissedemiyorum bazen daha zorlana zorlana karnım burnumda bebeğimin eşyalarını yıkayıp onları koklarken hayallere dalacaktım diyorum çok garip hissediyorum... onca emekle zor şekilde hevesle hamile kalıp tam yaşayamamak neyse ki bebeğim hayatta ona tutunmaya çalışıyorum güçlü olmaya şimdi tek hayalim onu evimize getirmek için hastaneye gideceğim gün rabbim o günleri de göstersin
ainşallahamin canım inşallah bebeğin sağlıkla dönecek evine merak etmeTam da Benim duygularım. Daha demin arkadaşıma söyledim, Cuma günü arkadaşlarla toplanacaktık, Cumartesi günü hamile fotoğrafları çekinecektik ablamın bahçesinde. Salı günü izne çıkacaktım, yan gelip yatacaktım. Perşembe aniden geldi sıpa. Sadece bir tane fotoğrafım var, onda da göbeğim belli belirsiz.
Her gün bebeğimle konuşuyorum, odanı hazırladık, hadi çabuk gel diyorum. Kuzenlerin bekliyor diyorum. Bi de en çok koyan boş boş süt sağmak. Bebeğim emseydi böyle hissetmezdim muhtemelen. Bir kere rüyamda emzirdiğimi görmüştüm, o kadar güzel hissetmiştim ki! Şimdi ne yazık ki süt sağarken kızımın hayaliyle yetinmek durumundayım. Uzun süre de emziremeyecekmişim. Taburcu olduktan sonra da. Buna da şükür, hayattayız, ölmedik. sürekli şükrediyorum ama içim de buruk. Psikologa gidiyorum. En iyisi şu süreçte yardım almak gibi geliyor. Allah herkesi bebeğine kavuştursun sağ Salim.
almakistersen birini hepsiburada birini n11 den aldım kuzu . Daha güzeli senin olsun canım çok kaliteli çıktı tavsiye ederim gören bayılıyor bebeği olmayan öğrt arkdşm bile seyahatlerde kullanmak için alıyorÇok güzellermiş güle güle kullan canım bende sırt çantası olana bakmıştım çok beğendim bende öyle bir çanta alacağım
hamd olsun geçti ama psikolojik çöktüm elim parmağım kıpkırmızı hala tahriş su toplamış. Bebeğin de aklı alınmıştır garibim ne kötüydü yaGeçmiş olsun canım benim stresli bir gece geçirmişsin atlattın çok şükür bunu da
Çok sağol canım geçiyor şükğrOnla geçmiş olsun canım neyseki sonunda çıkmış dikkatli olmak lazım ödeme karşı
Evet onu da cok kullanışlı diyorlar ama evde bi araba var zaten ikincisini de almak istemiyorumbende senle ayniyim oglum halen arabaya biniyor ikiz bebek arabasi dusunuyrum almayi bakalim nasil olacksa
Kız sen naptınn böyle önümüzdeki 9ay da lohusa mı gezecez pijamalarlaHayalim sensiin cnm Lohusa setleri aldıklarım bunlar fiyatları değişiyor 90 ile 190 arasında farklı bir sürü siteden aldım faZla almışım
Evet erkek çok teşekkür ederim hepimiz inşallah zamanında sağ salim kucaklarimiza alirizMasallah ya ne tatli. Allah size bagislasin ins cnm. Sag salim kucaginiza alin. Erkek heralde di mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?