- 2 Kasım 2012
- 1.028
- 962
- 323
Aynı şeyi yaşamışız cnm ben de önemsemiyorum kim ne düşünürse düşünsünKusura bakmayin bsg istedgmz icin degil biz herseyimizi kendimiz almak icin ayirtmstk kaynanmn illaki annesi alcak demesi zoruma gtti yoksa onlardan bsy beklemek degildi yani
ay maşallah üst üste ne güzel de olmuş bebişlerMrb canım bende öğretmenim eylülden beri heyet alıyorum kanamam var sürekli istirahat etmem gerekiyor 32den sonra dr heyet yazamadı artık doğum iznine giriyormuş bi kaç öğretmen arkadaşa daha sordum onlarda aynı şeyi söyledi.. böylece doğum iznini erkenden harcamış oldum. Ama sağlıklı ve zamanında doğsun da artık mühim değil..doğumdan sonra 1 2defa daha heyet alırım yada alamazsam ücretsiz izne ayrılırım zaten bi oğlum daha var 21aylik henüz..
Sanırım yıl için en fazla 6defa heyet alınabilir
Estafrllah ne kusuru hatirlamanda imkan yok tabiki :) muslin battaniyede iyi fikir oda hic aklima gelmdi zaten bir takim kiyafet koyacagim bebek icinonun icin muslin iyi fikir. Hic dusunemedim bile nasil hazirlarim diye :/ birsey daha merak ettim , cizgili pembe pjama ve kedili pjamalarin resmini yukler misin cok hos gozukuyorlardi :) musait oldugunda tabikiKusura bakma kim yurtdisinda kim hangi sehirde karistiriyorum tabi. Bebegin battaniyelerine muslin ortulerine sararak bile ayirabilirsin..
50 tlye almisim internetten pisik kremini
Oyle birde ben tekim sadece onlar var yanimda sadece :) ama yine turkiyeden annem herseyim ile ilgilenmeye calisiyor . Gurbet zaten zor birde ilk evlendigimde anneme yakindim simdi zor geliyor ama mecburuz kendi ayaklarimiz üstünde durmayaBi şi almalarını da beklemiyoruz dilleri ucuyla sormuyolar ilglenmiyorlar bile.
Acimalari normal hatta benden arada sut geliyor ama uclari uyarmamak lazim yoksa sut hormonu artar ve erken doguma neden olabilirYa gogus uclarim.acayip aciyor ama sute dair hic bir sey yok
Estafrllah ne kusuru hatirlamanda imkan yok tabiki :) muslin battaniyede iyi fikir oda hic aklima gelmdi zaten bir takim kiyafet koyacagim bebek icinonun icin muslin iyi fikir. Hic dusunemedim bile nasil hazirlarim diye :/ birsey daha merak ettim , cizgili pembe pjama ve kedili pjamalarin resmini yukler misin cok hos gozukuyorlardi :) musait oldugunda tabiki
Bnmde bi kac gundr acayip aciyolarYa gogus uclarim.acayip aciyor ama sute dair hic bir sey yok
Yaa galiba kese benim pjama sandigim , yarisi cikmis , bende acaba terliklerinle takim mi diye dusunmustumCizgili olan gecelik.. onden dugmeli lcw den aldim. Yuklerim tabi ama.yarinkedili pijamam yok ki baska biseyle mi karistiriyosun acaba onu bilemedim.
Ben bir buçuk aydır çekiyorum bel ağrısını bu sebeple koltukta yatıyorum koltuğu açmıyorum sırtımı yaslıyorum öyle uyuyorum sen de yatakta sırtını yastıklarla filan destekle rahat oluyor biraz.BEl ağrısından uyuyamiyorum 3 gündür kızlar ya
Merhaba. İlac baslandi mi ve ise yaradi mi?
Benim ilk tahliller normal cikmisti ama kasıntılar devam edince tekrar gittim. 1 haftada 2 katina çıkmış. Safra asidi tahlili icin ozel bi laboratuvara kan gönderdiler. İlac başlanacak ama dayanilir gibi degil her yerim yara. Gece hic uyuyamiyorum
Ya gogus uclarim.acayip aciyor ama sute dair hic bir sey yok
Ederiz tabiki canim , iyi yapmissin tansiyon cok onemli gercekten git hemen . Yediklerine dikkat ediyor musun peki ? Bak benim kizim hastaydi onunla ilgilenirken su hic icmemistim 2 gun hareket etmedi sonra aklima geldi su icmedigim o gece bauagi su ictim bebis bi hareketlendi sanki sevinmis gibiydi:)Kızlar benim tansiyonum yine yükseldi normalde kontrolüm Çarşamba günüydü ama öne çekip yarın sabaha aldım randevuyu.Bugün hareketleri de yok denecek kadar azdı.Umarım bir sorun yoktur dua eder misiniz
Annesi süt geliyorYa gogus uclarim.acayip aciyor ama sute dair hic bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?