2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay maşallah üst üste ne güzel de olmuş bebişler

Kusura bakma kim yurtdisinda kim hangi sehirde karistiriyorum tabi. Bebegin battaniyelerine muslin ortulerine sararak bile ayirabilirsin..
50 tlye almisim internetten pisik kremini
Estafrllah ne kusuru hatirlamanda imkan yok tabiki :) muslin battaniyede iyi fikir oda hic aklima gelmdi zaten bir takim kiyafet koyacagim bebek icinonun icin muslin iyi fikir. Hic dusunemedim bile nasil hazirlarim diye :/ birsey daha merak ettim , cizgili pembe pjama ve kedili pjamalarin resmini yukler misin cok hos gozukuyorlardi :) musait oldugunda tabiki

Bi şi almalarını da beklemiyoruz dilleri ucuyla sormuyolar ilglenmiyorlar bile.
Oyle birde ben tekim sadece onlar var yanimda sadece :) ama yine turkiyeden annem herseyim ile ilgilenmeye calisiyor . Gurbet zaten zor birde ilk evlendigimde anneme yakindim simdi zor geliyor ama mecburuz kendi ayaklarimiz üstünde durmaya

Cizgili olan gecelik.. onden dugmeli lcw den aldim. Yuklerim tabi ama.yarin kedili pijamam yok ki baska biseyle mi karistiriyosun acaba onu bilemedim.

Kızlar benim tansiyonum yine yükseldi normalde kontrolüm Çarşamba günüydü ama öne çekip yarın sabaha aldım randevuyu.Bugün hareketleri de yok denecek kadar azdı.Umarım bir sorun yoktur dua eder misiniz

4-5 gün önce kaşıntım artınca üçüncü kez tahlillerim tekrarlandı. Bütün vücudum kaşınıyordu artık. Bacağımı morartmışım hatta kotun üstünden kaşırken. Buna rağmen Alt 77 Ast 45 çıktı. Başka hiçbir tahlilde sorun yok. Durum stabil olduğu için ve safrakesesi taşlarından dolayı ilaca başlamayacağız dedi yine dahiliye uzmanı ve genel cerrah. Kadın doğum doktorum da bu değerlerde gerek yok ilaca dedi. İki tane krem yazdı. Biri kortizonlu. Kaşıntı coşmadığı sürece kullanmıyorum. Standart lierac nemlendiricimi kullanıyorum gündüzleri bol bol. Gece el ayakta başlarsa dr.un yazdıklarını kullanıyorum 2-3 saat rahatlatıyo. Son iki gündür kaşıntım niyeyse epey azaldı ki dün acı yediğim halde. 25inde tekrar tahlil yaptırıcam eğer aşırı bi kaşıntım olmazsa. Bana hiçbir şekilde ilaç vermeyi düşünmüyorlar sanırım. Hastanede serum veririz yükselirse değerlerin dedi genel cerrah. Sabredicen diyo :/ Sizin kaç çıktı karaciğer değerleri?

Son düzenleme:
Kızlar benim tansiyonum yine yükseldi normalde kontrolüm Çarşamba günüydü ama öne çekip yarın sabaha aldım randevuyu.Bugün hareketleri de yok denecek kadar azdı.Umarım bir sorun yoktur dua eder misiniz
Ederiz tabiki canim , iyi yapmissin tansiyon cok onemli gercekten git hemen . Yediklerine dikkat ediyor musun peki ? Bak benim kizim hastaydi onunla ilgilenirken su hic icmemistim 2 gun hareket etmedi sonra aklima geldi su icmedigim o gece bauagi su ictim bebis bi hareketlendi sanki sevinmis gibiydi:)

Benim herkes esit aldi esyalari. Ha istedim mi derseniz hayir ama kendi ailem de, esimi ailesi de eksikleri alicaz diyince tamam diyip beraberce hallettik. Sadece kendime ait pijamalari filan aldirmadim. 3 tane de kiz kardesim var hergün bisey alip geliyolar. Hepsinden Allah razi olsun. Anneleriminde babalariminda varligi yeter. Hersey oluyor bir türlü. Ama tabiki hicbirsey yapmayip laf sokma olmadigi icin oyle dusunuyorum. Size yapilan bana yapilsaydi farkli konusuyor olabilirdim. Biseyler yapmalarini beklemesekte deger verip yapmalari hoşa geciyor. Sizlerde skmayin caninizi. Hayatimizda bir daha yasayamayacagimiz günleri baskalari icin ziyan etmeye gerek yok. ❤

2 3 gundr eski resimlerime bakiyorm bekarkende buyuktu goguslerm evlennce biraz daha buyudu ama.smdi resmen ayri bi cumhuriyet gibiler resimlerde.ne kadar kotu duruuo kotu hissediyorm vala daha ne kadar buyuycek bakalim kucuuck olanlara nasil ozeniorm ya

X xemax çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çok az kaldı, inş her şey yolunda gider de minnoşu hemen öpüp koklarsın. Ne olur dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…