Benimkilerde de yok soran da olmadı ama ben bir kaç ufak tefek şeyler istedim ağzımla.Alacakları hiçbir şeye ihtiyacım yok kendim alabilirim ama ben babaannesi olarak bir şey almasını istedim.Geçen bendeydi çocuğun odasını gösterdim beşiği annem gil aldı bu battaniyeleri annem aldı filan diye gösterdim.Kendi sormadı bile ne eksik diye.Ben kendim için bugüne kadar bir şey istemedim ama torunu için alsın istedim açıkcası.bravo valla çok uyguna bulmuşsunuz bizim ev eşya dolu herşeyi içine sığdırayım dedik büyük -uzun geniş boy seçtik gerçi kazıklandık birazpahalı geldi sonradan. sağlık olsun devir de çok pahalı hiçbirşeye yetişemiyoruz. Ya kızlar birşey sorucam sizde de erkek tarafı bebeğe hiçbirşey yapmıyor mu? Bizimkiler de tık yok herşeyi kız tarafı yaparmışmış öyle deyip kenara çekildiler bize ne düşüyor bir eksiği var mı diye dil ucuyla soran olmadı
Benim de dünden beri hareket etmeye üşeniyor alıştım artık bir iki gün sesi soluğu çıkmıyor sonra coşuyor.Çarşamba kontrolüm var genelde kontrolden bir iki gün önce hep hareketi durur oraya gidince hiçbir şey yokmuş gibi hareket ederDöner inşaAllah yakındabenimki de kıpır kıpırdı bugün yarım saate yakın durmaksızın vurdu şimdi de hiç vurmuyo evham yaptım ☺
Bizimde bebegn %90ini annem aldi kiyafetlerini falan kaynananm hic bsy almamsti esime diyomus besigide annanne alcak illaki dedm ne gerek biz aliriz herseyi annem aldi sonra yine annanasine yakisr o alcak demis esimde kizms sen bsy almadn hala onlarm.almasinimi bekliosn die surat yapti sonra annemler aldi besigi fln onlarda utandi herhaldeki 4 5 parca takim.alms sonra bebek arabasinida biz alalm dediler ama bn ilk cok.kirildm yani insan torununa yaptigi seyi gorurmu ya bana diyo annen ucuz bulmstur ondn almstr kadin herseyini alms ama hadi dedm susaym bende kalsn ama uzulmstmBenimkilerde de yok soran da olmadı ama ben bir kaç ufak tefek şeyler istedim ağzımla.Alacakları hiçbir şeye ihtiyacım yok kendim alabilirim ama ben babaannesi olarak bir şey almasını istedim.Geçen bendeydi çocuğun odasını gösterdim beşiği annem gil aldı bu battaniyeleri annem aldı filan diye gösterdim.Kendi sormadı bile ne eksik diye.Ben kendim için bugüne kadar bir şey istemedim ama torunu için alsın istedim açıkcası.
Ayni benimkide oyle canim , gurbette kimsem yok 2 tane kucuk cocuk , bu hamilelikte zorluyor bayagi ama bir kere neye ihtiyacin var demedi. Dedigin gibi hicbirseylerine ihtiyacimiz yok ama sorsalar sadece demi ;(Benimkilerde de yok soran da olmadı ama ben bir kaç ufak tefek şeyler istedim ağzımla.Alacakları hiçbir şeye ihtiyacım yok kendim alabilirim ama ben babaannesi olarak bir şey almasını istedim.Geçen bendeydi çocuğun odasını gösterdim beşiği annem gil aldı bu battaniyeleri annem aldı filan diye gösterdim.Kendi sormadı bile ne eksik diye.Ben kendim için bugüne kadar bir şey istemedim ama torunu için alsın istedim açıkcası.
Bizimde bebegn %90ini annem aldi kiyafetlerini falan kaynananm hic bsy almamsti esime diyomus besigide annanne alcak illaki dedm ne gerek biz aliriz herseyi annem aldi sonra yine annanasine yakisr o alcak demis esimde kizms sen bsy almadn hala onlarm.almasinimi bekliosn die surat yapti sonra annemler aldi besigi fln onlarda utandi herhaldeki 4 5 parca takim.alms sonra bebek arabasinida biz alalm dediler ama bn ilk cok.kirildm yani insan torununa yaptigi seyi gorurmu ya bana diyo annen ucuz bulmstur ondn almstr kadin herseyini alms ama hadi dedm susaym bende kalsn ama uzulmstm
İnsan kendi için değil bebişi için zoruna gidiyor böyle şeyler ben de gurbetteyim, kaynanacığımdan istediğim şeyi söyleyeyim bebeğin yüzünü örtmek için bir sarı bir kırmızı yazma istedim bana dedi ki biz sadece sarı örteriz sadece sarı olmaz mı dediAyni benimkide oyle canim , gurbette kimsem yok 2 tane kucuk cocuk , bu hamilelikte zorluyor bayagi ama bir kere neye ihtiyacin var demedi. Dedigin gibi hicbirseylerine ihtiyacimiz yok ama sorsalar sadece demi ;(
Gardrobumuzu, büyüyen beşiği ve şifonyeri benim babam alıyor anne yanı beşiğini benim annem alıyor uzaktalar ama özendiler . Ötekilerden ses seda yok istemeye utanıyorum.Benimkilerde de yok soran da olmadı ama ben bir kaç ufak tefek şeyler istedim ağzımla.Alacakları hiçbir şeye ihtiyacım yok kendim alabilirim ama ben babaannesi olarak bir şey almasını istedim.Geçen bendeydi çocuğun odasını gösterdim beşiği annem gil aldı bu battaniyeleri annem aldı filan diye gösterdim.Kendi sormadı bile ne eksik diye.Ben kendim için bugüne kadar bir şey istemedim ama torunu için alsın istedim açıkcası.
Birikmiş paradan bebişe bişeyler almak güzel oluyor.Güle güle kullan canım. Dolabın büyük her şeyi toplar. Artık ucuz bir şey aramayı bıraktım ben de valla. Sevdiğimi alıyorum. Şimdi bi nevresim beğenmiştim 460a verecekti kadın onu koydum kafaya. Eşim diyo ne oldu sana alışveriş manyağı mı oldun? Allahtan kenarda biriktirmistim onlardan tIrtikliyorum.
Bizde de yoktur öyle o yapsın bu yapsın. Benim ailem uzakta zaten. Kv de de alacaklarım için para filan verdi benim için al diye. Zaten bana bi şey alamaz o kolay beğenmiyorum diye
Bizimde bebegn %90ini annem aldi kiyafetlerini falan kaynananm hic bsy almamsti esime diyomus besigide annanne alcak illaki dedm ne gerek biz aliriz herseyi annem aldi sonra yine annanasine yakisr o alcak demis esimde kizms sen bsy almadn hala onlarm.almasinimi bekliosn die surat yapti sonra annemler aldi besigi fln onlarda utandi herhaldeki 4 5 parca takim.alms sonra bebek arabasinida biz alalm dediler ama bn ilk cok.kirildm yani insan torununa yaptigi seyi gorurmu ya bana diyo annen ucuz bulmstur ondn almstr kadin herseyini alms ama hadi dedm susaym bende kalsn ama uzulmstm
Iste bizde ayni seyi dusunuoduk ama.annemin ilk torunu karisma merak ediom alcam dedi sadece kaynanam soyledikleri zoruma gitti yoksa bsy istedgmzden degil yani hic bsy yapmasn ama annemede laf soylemeydiYa allah askina evlendikten sonra artik ne kiz tarafi ne erkek tarafi ya.. esime soyledim hatta o da ayni seyi soyledi kiz erkek tarafami var artik bu saatten sonra diye takilmayin. Bebege bisey yapicak olan annesi ile babasidir. Digerleri isterlerse hediye alir
Bnde aynilarini aldm bu mavi hurclarn dogumhaneye verilcek olanda neler var havlu koyuluyomuEki Görüntüle 2555951 Eki Görüntüle 2555953 Eki Görüntüle 2555958 Eki Görüntüle 2555963 Eki Görüntüle 2555966 Eki Görüntüle 2555967
Ben esyalari boyle biseylerin icine koydum hatta bebeginkileri takim takim bagladim. Hemsireye verilecek ilk kiyafete bez koyfum bitanede esimede anlattim zaten beraber yaptik.. ufak ufak biseyler cikiyor hep ama.. kirliler icinde ayri iki bos bez canta koydum bebegin kiyafetleri ve benimkileri ayri ayri koyarim yine
Bizim kıza da kimse bişey almadı, almalarına gerek yok. Yazık bu anne babalara da. Koskoca insanlar evlensin her şeyi sen al, çocuk yapsın her şeyi sen al. Onlar da paralarını kendileri harcasınlar artık. Tabi torunlarına bişey almak isterler ama öyle oda takımı araba gibi büyük hediyeler almalarını ben istemem.Ya allah askina evlendikten sonra artik ne kiz tarafi ne erkek tarafi ya.. esime soyledim hatta o da ayni seyi soyledi kiz erkek tarafami var artik bu saatten sonra diye takilmayin. Bebege bisey yapicak olan annesi ile babasidir. Digerleri isterlerse hediye alir
Kusura bakmayin bsg istedgmz icin degil biz herseyimizi kendimiz almak icin ayirtmstk kaynanmn illaki annesi alcak demesi zoruma gtti yoksa onlardan bsy beklemek degildi yaniBizim kıza da kimse bişey almadı, almalarına gerek yok. Yazık bu anne babalara da. Koskoca insanlar evlensin her şeyi sen al, çocuk yapsın her şeyi sen al. Onlar da paralarını kendileri harcasınlar artık. Tabi torunlarına bişey almak isterler ama öyle oda takımı araba gibi büyük hediyeler almalarını ben istemem.
Ben sizin için yazmadım, 2 2kedi_1deli nin yazdıklarına cevaben yazdım.Kusura bakmayin bsg istedgmz icin degil biz herseyimizi kendimiz almak icin ayirtmstk kaynanmn illaki annesi alcak demesi zoruma gtti yoksa onlardan bsy beklemek degildi yani
Aynen oyle demesinii beklerdm merak etms alms ilk torunu die o bana ucuz almstr dmeesi esimede illaki besigu alcaklar demesi zoruma gtti yoksa istemem zatn kimsrden bsy yanls anlaslmkta istememBen sizin için yazmadım, 2 2kedi_1deli nin yazdıklarına cevaben yazdım.
Tabiki insanın bi başkası için o alsın demesinin akla ve ahlaka uygun hiçbi tarafı yok. Allah sabır versin :)
Hiç ilgilenmeyin, tabi çevrenizde böyle insanlar olunca ne kadar istemeseniz de sizi bulur sinir ederler ama cahilliklerine vermeye çalışın.Aynen oyle demesinii beklerdm merak etms alms ilk torunu die o bana ucuz almstr dmeesi esimede illaki besigu alcaklar demesi zoruma gtti yoksa istemem zatn kimsrden bsy yanls anlaslmkta istemem
Demedim bnde bisey zaten kendisi bilir herkes kendinden sorumlu bsy desem gelin kotu derler sonra bu insanlar neden cildirioHiç ilgilenmeyin, tabi çevrenizde böyle insanlar olunca ne kadar istemeseniz de sizi bulur sinir ederler ama cahilliklerine vermeye çalışın.
Bnde aynilarini aldm bu mavi hurclarn dogumhaneye verilcek olanda neler var havlu koyuluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?