2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

X xemax gecmis olsun haberdar bizleri..

R refikaaydin oyle mi dersin bayadir var bu aci ya. Gogus ucu kremi kullaniyorum.

Su kasintisi olan arkadaslari cok iyi anliyorum gecen sene ekim ayinda bende bir kasinti vardi zannedersiniz uyuz olmusum oyle boyle degil. Tum degerlerim normal cikti. Uzerine kanser arastirmasi yapildi tum vucudum yara icindeydi. En son yurtdisindan kasintiyida onleyen bir antidepresan ve kortizon kullanmaya basladim. Antidepresani hamile.kalinca biraktim ama kortizona nerdeyse 7. Ayima kadar devam ettirdiler. Yaralarin izleri beyaz beyaz duruyor hala. Surekli kanatiyodum. Simdi bi kac gundur yine bacaklarimda kucuk kucuk basladi korkuyorum valla

kız benim hayat boyu küçücüktü hiç özenme sakın birden büyüdüğü için cildim adapte olamadı ve hamileliğimin 2. Ayına bastığım gibi göğüslerimde yırtılmalar başladı büyük göğste çatlama derdi yok en azından benim çatlaklardan dolayı kaşım kaşım kaşınıyor ben 25 ime dek çok. Zayıf Bi kadındım. Evlendim kilo coştu hamile kaldım göğüsler pert

Kızlar benim tansiyonum yine yükseldi normalde kontrolüm Çarşamba günüydü ama öne çekip yarın sabaha aldım randevuyu.Bugün hareketleri de yok denecek kadar azdı.Umarım bir sorun yoktur dua eder misiniz
doktora erken gitmek isabetli olur tansiyon aletimi kaybettiğimiz için hamileliğimde hiç ölçemedim bn de. Ölçüp takip ederek en iyisini yapıyorsunuz bi kere sadece sağlık ocağında ölçtüler 10 lu Bi şi çıkmıştı. Bebeğinin hareketleri anlık değişir üzülme gönlünü ferah tut

Hepsi ayri ayri zor demekki kucukte buyukte

Sukur bu geceyide uyumadan sabah ettik

Valla ben uyuycamda esim hasta oldugu icin sagolsun horlamasi evi inletiyor. Bende sese karsi cok.fenayim uyuyamam hic. Bide ebeveyn banyosunun sifonu bozulmus su seside var. Cifte kavrulmus yani.. yoksa su hamile yastigini aldigindan beri yarim yamalakta olsa uyuyorum. O yastik baya is gordu

Zor gercekten uyuyammk sersem gibi oluyo insan

Kızlar benim tansiyonum yine yükseldi normalde kontrolüm Çarşamba günüydü ama öne çekip yarın sabaha aldım randevuyu.Bugün hareketleri de yok denecek kadar azdı.Umarım bir sorun yoktur dua eder misiniz
Benim gayet normal seyreden tansiyonum cuma birden yükseldi ve düşmedi, alfamet başladım 12/8 gibi çıkıyor.
Cumaya kadar ilaçsız şekilde daha düşüktü.
Sen ilaç alıyo muydun? Randevun ne zaman?

Ya arkadaslar bu otokoltugu gibi olan puset varya onun icine carsaf gibi kilif ariyorum bi turlu uygun yada model olarak kafama gore bisey bulamadim. Kendim yapmakta zahmetli geliyor. Var mi bi bildiginiz

Kızlar açlık tokluk kanımı verdim malum gebelik şekeri vardı bende sonuç bekliyorum.Sabah doktora geldiğimde tansiyonum 15 çıktı biraz dinlendirip tekrar ölçüldü 12 çıktı doktor müdahaleye gerek yok dedi takip etmelisin 15 i geçerse acile gel yine dedi.Bebek de iyi 34.haftadayım ve haftası ile uyumlu çok şükür.Hala makat geliş ve bundan sonra büyük olasılıkla dönmez sezeryan olursun dedi.
Az önce emzirme eğitimi aldım.Göğüs ucumun çatladığını kuruduğunu söyledim.Hemşire istediğimiz şey bu demek ki süt kanalların harekete geçmiş dedi.Krem kullandığımı söyledim kullanmayın dedi hem anne kokunuzu yok ediyor Bebek meme almıyor hem siz ucunu uyardığınız için erken doğumu tetikler dedi.Sütünüzü pompa ile değil elinizle sağın ve kaşıkla verin biberon vermeyin dedi.

Benim gayet normal seyreden tansiyonum cuma birden yükseldi ve düşmedi, alfamet başladım 12/8 gibi çıkıyor.
Cumaya kadar ilaçsız şekilde daha düşüktü.
Sen ilaç alıyo muydun? Randevun ne zaman?
İlaç vermediler canım yine müdahaleye gerek yok dediler takip et dediler ee madem tehlikeli neden ilaç filan vermiyorlar ben de anlamadım senin hiç düşmüyor muydu ?

Ay evet hep boyle soyluyolar ama kendileri olsa ne yaparlar cok merak ediyorum. O elle sagma isini kuzenimde yaptik biz 2 damla sut geliyodu o da gitti hele o kasikla verme isi minicik bebege.. siringa falan denedik ama tehlikeli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…