2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyy şoka girdim Bi kaç saat girmedim neler olmuş bu ocak bebelerine noluyor hakikaten Aralık ı bile beklemiyolar sabırsız çıktılar iyice gözüm korktu . Çok geçmiş olsun inşaAllah vaktini beklesin

Kizlar farkinda misiniz dogurmamaya calismaktan yorgun dustuk.. dogurmak yormiycak artik herhalde. Son yapilan nst yine yukselmeye basladi 60lari geciyor dedi ebe...
Of ya carsamba agdaya gidicektim
Allahm hayirli zamndA gelmeyi nasip etwn ama neden bu erken dogunlar o kadar ilac aliuoruz faln umarim iyisindr

ocak bebeleri iyice cigrundan ciktilar sizleri okudukca korkmaya başladım.kiyafetleri cantayi yapayim koyayim bari koseye nolur ne olmaz

Gece azalmisti magnezyumlu serumla. Sabahki nst de yine artti. Simdi yine magnezyumlu serum taktilar.
Ağda hediyelikler hikaye.gumbur gümbür geliyor senin bebe masallah pek inatci cikti.

Günaydın senin baya yükselmiş benim 65i geçmedi 20 dk birdi serumla durmuştu dün gece ama sabaha kadar kasildim evde şimdi hazırlanıp doktora gidicez acil bekliyor hayırlısı olsun hakkimizda umarım 3 hafta filan durdururuz içerde sen ne durumdasın şuan

2 gün dayanabilmiş cihazsız yavrum bakalım inşallah bır an önce kurtulur

Git git ihmal etme. Inatci bi sekilde.devam ederse acilmaya sebep oluyormus. Magnezyum varken iyiyim bittigi giibi basliyor. Tekrar endol fitil vericekler. Saat 2 de de ciger gelistiricinin 2. Dozunu yapicaklar.

Valla 100 cikarken bile hafif agrim var diyodum sadece. Ebe, dusuremezsek gorursunuz siz ebenizinkini anlamina gelen bisey soyledi

ocak bebeleri iyice cigrundan ciktilar sizleri okudukca korkmaya başladım.kiyafetleri cantayi yapayim koyayim bari koseye nolur ne olmaz

Ağda hediyelikler hikaye.gumbur gümbür geliyor senin bebe masallah pek inatci cikti.

Ya agda iste insanin ici rahat etmiyor malum
Vajinal muayene yapmiycam.demis doktorum ama yinede insan tedirgin oluyor. Gerci ne var yani dimi dogali o zaten

Cantamida yanimda getirdim bu arada. Icinde ufak eksikler var ama hic biri bebeyle ilgili degil benim eksiklerim
Yuksek belli camasirlari yikayip asmistim falan oyle seyler.

Isin komik tarafi gece esim uyudu ve ebeler odaya her girdiklerinde keske baska oda verseydik hocaya falan diye uzulduler. Niye cunku asagida bir suru profun dogumu varmis hepsi epidural bekler

Çok geçmiş olsun canım, inşallah yanlış alarmdır da vaktinde gelir bebiş.
2 gün girmeyince korkuyorum artık biri hastaneye gitti mi diye rahat durmuyor bu Ocak bebişleri.

Dogal en guzeli bosver. Ya bosver takma kafana he eger cok rahatsiz ediyorsa jiletle hallettir.
Canta hazir degilmiydi senin yaninda olmasada gider alirsiniz.
Esine de yazik ne uzuldum ne uzuldum.sanciyi omu çekiyormuş acaba hemsirelwrde ayri densiz

Hazirdi ya valla hersey insanin dilinde. Arkadaslarla yemege cikmistik orda dediler ki canta hazirsa arabaya koyun siz onu. Bizde evet koymak lazim hatta pusetide koyalim falan dedik
Esim sabah kalkti.dusunu aldi.kahvaltisini yapti alt kata işe gitti.

2 2kedi_1deli ay sayfaları dua ede ede okudum inşallah doğurmamıştır diye hayırlısıyla bırazcık daha beklese ne guzel olur sağlıkla gelsın mınık
beybisi35 sende mi erkenciler kervanındasın aman aman doğmasın bebişler yaa ne bu acele patır patır dökülcezsende dualarımızdasın

beybisi35 ve ben kapisiyoruz kim daha cok tutacak diye.. valla ben saldim artik. Kardesim aradi a101de juliet marka cikolata var alir gelirim diyo bu arada ben cinsiyeti ruyamda gormustum cikti... dogumumu da kasimda yaptigimi gormustum taaa 13. Haftamda

Çok geçmiş olsun canım sana da. Nasılsın durum nasıl şimdi?

Çok geçmiş olsun canım sana da. Nasılsın durum nasıl şimdi?
Saol canım geldik şimdi şükür kasılma çıkmadı nst de kilosu filan çok iyi doğsada sıkıntı olmaz ama sen rahat dur dinlenmeye geç durabildiği kadar dursun dedi doktorum ciğer geliştirici vurmadi 2bucugun üstünde olduğu için kilosu sadece haftada kontrol ve bol bol uzan dedi yatıcam Artık yapcak bisey yok

Hepinize çok geçmiş olsun bi günde ne oldu bizlere ocak analarına nazar değdi vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…