benim sonuçlar kötü mikroprotein referans değerin 2katı çıktı. Preeklampsi başlangıcı dedi Doktor. Ankara’ya gidin diyor yarın tekrar yaptırcam testi bakalım artış var mı
Canım normalde de kaç çıkıyorsa öyle çıktı. Demire 2 hafta önce baktırdım düşük demişti ilacımı 2 ye çıkardı.
Şimdi ekmek peynir vs yedim biraz daha iyi geldi gibi.
Canim ayni anlattigin gibi birgun ben de oldum. Kizim aglayinca aniden kalktim basim döndü duvara carpiyordum . Heralde aniden kalktim diye dedim ama yatarken bile dönmeye devam etti. Bir gün boyunca yattim ve gecmedi. Sonra gece sancim oldu dedim kesin doguruyorum . Sonra hafifledi sancim gece de agri olarak devam etti sonra gecti gitti vok sukur . Insallah seninkide gecer.
Canim ayni anlattigin gibi birgun ben de oldum. Kizim aglayinca aniden kalktim basim döndü duvara carpiyordum . Heralde aniden kalktim diye dedim ama yatarken bile dönmeye devam etti. Bir gün boyunca yattim ve gecmedi. Sonra gece sancim oldu dedim kesin doguruyorum . Sonra hafifledi sancim gece de agri olarak devam etti sonra gecti gitti vok sukur . Insallah seninkide gecer.
Insallah yarina gecer canim bir kac hafta daha kalabilir insallah. Gercekten iyi ki erkenden hazirlamissin yoksa kafanda hepsi birikecekti. Liste hazirlasak cok guzel olur gercekten . Herkesin listesi var bizim yok :)
Ben artık neredeyse hiç ölçmüyorum başım ağrırsa filan ölçerim diyorum yoksa ölçtükçe stres yapıyorum daha da yükseliyor.Şimdi hiç düşünmüyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum.
Bende şimdi dahiliye doktorundan çıktım insüline başladık yüksek buldu ölçümleri günde 1 kez yapıcam.diyetistene gittim yediklerimden fazlası var listede.bugün 33. Haftaya girdik gebelik sonrasında kalmaz inşallah