• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane de olan arkadaşlar geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.ocak bebeleri maşallah pek aceleci :) sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
Çalışan anneler ne zaman ayrılıyorsunuz izine? ben 37 ye kadar çalışayım diyordum ama sanırım 36 da en geç ayrılacağım. sizde durumlar nasıl?
Devam bakalım ben başka bir doktordan sat ı geç söyleyip rapor aldım hatta 37,5e kadar çalışıcam sıkıntı çıkmazsa

bu duyguyu çok iyi bilirim Benim kızım hiç yüzünü göstermedi daha 31 haftalığım kime benzediğini bilmiyorum :KK43:((((( iyice aşağılara gömülmüştü her zaman taaa nerelere düşmüş diplere dr yüzünü göremeyiz diyor :KK43: aylardır aynı.uzun olduğum için yer çekimi etkisi sizde çok fazla diyor ayakta kalmamaya çalış dedi :KK43:
İlk defa geçen cumartesi yarısını gördüm ben de o kocaman kadınlardanım ondan mı acep 😜 ama fotoyu alınca çok mutlu oldum

O doğunca da ayaklarını yiyecek annesi bak gör

Benimkide veriyor resimleri ama hic saklamiyorum ben onlari. Niye bilmem gereksiz geliyor.

Son nst temiz cikti. Bakalim doktor geldiginde ne diycek.

Hamile duygusallığı da mı yok kıza

bu duyguyu çok iyi bilirim Benim kızım hiç yüzünü göstermedi daha 31 haftalığım kime benzediğini bilmiyorum :KK43:((((( iyice aşağılara gömülmüştü her zaman taaa nerelere düşmüş diplere dr yüzünü göremeyiz diyor :KK43: aylardır aynı.uzun olduğum için yer çekimi etkisi sizde çok fazla diyor ayakta kalmamaya çalış dedi :KK43:

Boyun kaç

Bu gecede hastanede tuttu beni doktorum.. serumu keseriz sonra 3 saat sonra geri gelme ihtimalin var dedi..

Acilma olmazsa sadece kasilmayla c.tesiye kadar tutabilirim diyor. Ama c.tesiden sonra butun ilaclari kesicem o yuzden tutamam diyor. Yani bu kasilm ilaclarini falan. Kan sulandirici hapi biraktirdi.. acilma yada su gelmesi gibi gelisim durmasi gibi bisey olursa c.tesiyide beklemiycek zaten. Suan tek sansim acilma olmamasi

Ben de sabah doktora gittim bebecik 2 kilo olmuş şekerim yine 156 çıktı ? Doktor cumartesi tekrar gelmemi söyledi eğer yine yüksek çıkarsa seni dahiliyeye gönderirim dedi :KK43: sizce 156 şekerle insülin kullanmayan mecbur muyum ? İnsülin başlayanlar sizin değerler kaçtı?
Açlık şekerin mi 156 çıktı.açlıksa yüksek canım.
Ben bugün gittim dahiliyeye açlık şekerim en yükseği 138 di.daha düşük olduğu zamanlarda oldu tabi
Kadın doğum doktorum açlığın 80lerde olursa çok iyi bizim için dedi.
Tokluk şekerim 150-200 arası.1 kez 224 oldu bi kaç günlük ölçümümde.şimdi 3 gün daha ölçücem günde 6 kez aç tok yeniden göstericem dahiliye ve diyetisyene

g
Bu gecede hastanede tuttu beni doktorum.. serumu keseriz sonra 3 saat sonra geri gelme ihtimalin var dedi..

Acilma olmazsa sadece kasilmayla c.tesiye kadar tutabilirim diyor. Ama c.tesiden sonra butun ilaclari kesicem o yuzden tutamam diyor. Yani bu kasilm ilaclarini falan. Kan sulandirici hapi biraktirdi.. acilma yada su gelmesi gibi gelisim durmasi gibi bisey olursa c.tesiyide beklemiycek zaten. Suan tek sansim acilma olmamasi
Nasil yani dogacakmi cumartesiye kadarrr

Açlık şekerin mi 156 çıktı.açlıksa yüksek canım.
Ben bugün gittim dahiliyeye açlık şekerim en yükseği 138 di.daha düşük olduğu zamanlarda oldu tabi
Kadın doğum doktorum açlığın 80lerde olursa çok iyi bizim için dedi.
Tokluk şekerim 150-200 arası.1 kez 224 oldu bi kaç günlük ölçümümde.şimdi 3 gün daha ölçücem günde 6 kez aç tok yeniden göstericem dahiliye ve diyetisyene
tokluk 156 cnm çikolata meyve suyu çubuk kraker ve yemek yazdığım için özür dilerim ama 1 porsiyon baklava yedim ondan sonra şeker ölçtük 156 çıktı nolcak şimdi

O doğunca da ayaklarını yiyecek annesi bak gör

Hamile duygusallığı da mı yok kıza

Boyun kaç
boy 1.80 cnm. Gebeliğimin ilk aylarından itibaren bebeğin kafası ve yüzünü göremediler hep en derinlerdeydi 2 aylıkken bile ,ben pek ciddiye almıyordum ama doktor gömülmüş bir bebek demişti düşük riskin var bu kadar aşağıda olması risk dedi hatta bir müddet progesteron bile yazdı kullandım . Aşaüıda olduğunu hissediyorum da zaten tam vajinaya yakın ucu ucuna çıktı çıkacak Bi anda pırtlayıvrrcek sanki bacak bacak üzerine ile atamıyorum şuanda nasıl sıkışmış orda yazık. Ayrıntılı ultrasonu yapan doktorum da rahimimde dönüklük olabileceğinden bahsetmişti rahim doluyken bunu göremeyiz tahminen, bebeği doğurunca bakalım demişti

Ah bu annem cok moralimi bozuyo😔😔 agrilarim var diom demiyo dogum yaklasiyo dikkat et cok kilo aldn ondn dio 😭😭 34 haftaligim 11 kilo aldm almadm demiom ama yuzune soyleyncede uzuluyo ki insan😔
hiç canını sıkma doğumdan sonra gıdıyor 😀 ben çok kilo almamıştım 4 kilo kadardı ama hepsi gitti ne göbek kaldı ne birşey senınkıde 1 haftada gıtmesin de de 3 haftada gıtsin ne olacak 😊😉

hiç canını sıkma doğumdan sonra gıdıyor 😀 ben çok kilo almamıştım 4 kilo kadardı ama hepsi gitti ne göbek kaldı ne birşey senınkıde 1 haftada gıtmesin de de 3 haftada gıtsin ne olacak 😊😉
Evet ben kiluydum zatn ustune de kilo aldm annemde cok.aldn dio ama normal kilo ustune kilo aldm vericem insallah ama dogsun bi minik adam😊

tokluk 156 cnm çikolata meyve suyu çubuk kraker ve yemek yazdığım için özür dilerim ama 1 porsiyon baklava yedim ondan sonra şeker ölçtük 156 çıktı nolcak şimdi
Bende de şeker çıktı öğrendiğimden beri tatlı hicbisey ağzıma sürmedim. Şeker çok riskli ve tehlikeli bişey ciddiye almak gerek bu yediklerinizi hamileliğiniz boyunca yememeniz lazım. Diyetle kontrol altına alırsanız sorun yok ama tatlıya devam ederseniz insülin gerekir.

😄 az bile çıkmış.dikkat etsen yükselmiycek demek ki
Benim dikkat ettiğim halde yüksekti ben ölçtüğümde stres yaptım yüksek çıktıkça dahada yükseldi.
Özellikle meyve suyu,baklava çok yükseltir.
Bugün bana kuru meyveler,şerbetli ve sütlü tatlılar,çikolata ve şeker yükselten bi kaç meyve bi sürü şey yasaklandı 😄

boy 1.80 cnm. Gebeliğimin ilk aylarından itibaren bebeğin kafası ve yüzünü göremediler hep en derinlerdeydi 2 aylıkken bile ,ben pek ciddiye almıyordum ama doktor gömülmüş bir bebek demişti düşük riskin var bu kadar aşağıda olması risk dedi hatta bir müddet progesteron bile yazdı kullandım . Aşaüıda olduğunu hissediyorum da zaten tam vajinaya yakın ucu ucuna çıktı çıkacak Bi anda pırtlayıvrrcek sanki bacak bacak üzerine ile atamıyorum şuanda nasıl sıkışmış orda yazık. Ayrıntılı ultrasonu yapan doktorum da rahimimde dönüklük olabileceğinden bahsetmişti rahim doluyken bunu göremeyiz tahminen, bebeği doğurunca bakalım demişti

Maşallah boyuna posuna. Bi amuda kalk bebe rahatlasın 😂

Ayyy ne kadann guzsl. 4kg zaten bebekti esiydi suyuydu kan hacmindi onlarmis. 11 kilonun pek bir izahı yok 😆 arkadaşı bilmem ama ben doğurduktan sonra alıyorum bir de

😄 az bile çıkmış.dikkat etsen yükselmiycek demek ki
Benim dikkat ettiğim halde yüksekti ben ölçtüğümde stres yaptım yüksek çıktıkça dahada yükseldi.
Özellikle meyve suyu,baklava çok yükseltir.
Bugün bana kuru meyveler,şerbetli ve sütlü tatlılar,çikolata ve şeker yükselten bi kaç meyve bi sürü şey yasaklandı 😄
sevdiğim herşeyi saydın kız 😁 kuru meyve şerbetli tatlı ve baklava hariç tabi . 7 aydır ilk defa baklava yedim kocam yüzünden sanki ben değil de o hamile sabah akşam tatlı aşeriyor herifim 😘❤️🤗
Bende de şeker çıktı öğrendiğimden beri tatlı hicbisey ağzıma sürmedim. Şeker çok riskli ve tehlikeli bişey ciddiye almak gerek bu yediklerinizi hamileliğiniz boyunca yememeniz lazım. Diyetle kontrol altına alırsanız sorun yok ama tatlıya devam ederseniz insülin gerekir.
aslında son haftalarda dikkat etmiştim bugün tokluk ölçecekler diye gaza geldim yedim benim tatlıyla aram hiç yok gebelik boyu çeşitli salatalar yaptım yedim hem en dediler gibi kocaman büyük bir tepsi dolusu hep 😂

Ay her girdiğimde korktum bugün. 2 2kedi_1deli hep senin juliet’in. Minnak bizi strese soktu. Annesi doğunca poposunu ısırmalısın, haketti sıpa😍 inş az daha kalır yerinde.

Mucizeicimde Mucizeicimde anneler neden hep böyle? Benim annem uzakta, lohusalıkta en son görmek istediğim kişi annem. Herkes annesine ihtiyaç duyar, ben çemkirdim sakın gelme diye. Kiloma takmadı benimki, takamazdı da 5 kilo almıştım zaten, ama gelse sırf yük olacak. Üstelik bebeğim prematüre, özel bakım gerekecek, annem özensiz davranıp üstüne de laf söyleyecek biliyorum. Aman ne nazlısın diyecek, 4 çocuk büyüttüm sana mı sorucam diyecek, yetmedi evde daralacak bunalacak bi de onun gönlünü hoş tutmaya çalışacağım, dışarı çıkmak isteyecek... bebekle çıkalım diye ısrar edecek.. ay içime afakanlar bastı gene.

Kilo konusuna takılmayın Kızlar, Doğumdan sonra 5-6 kilo kendiliğinden gidiyor. Şu an hamile kalmadan önceki kilomdan daha düşük kilom, öküz gibi yiyorum, günde 10 öğün bildiğiniz öküz gibi yiyorum. Yediğim tatlının haddi hesabı Yok, süt verince insan kilo almıyor ne kadar yese de. Eşim yeme abartma 100 kilo olacaksın dedi, 2 gün az yedim hemen sütüm azaldı. Şakın karışma dedim, Sonra saldım gitti, kilo da almıyorum.
Kaizen S Kaizen S çok geçmiş olsun. Az daha dayansın kuzucuk. Nazar mı oldu bize anlamadım ki! Her gün de okuyup üflüyorum, sizin ve erkenci bebişlerin sayesinde hacı nine oldum çıktım.

B Bmnxx bebiş artık daha iyi, 1900 gr oldu. Gözünde bi enfeksiyon var, damlaya başladılar. haftaya çıkacağız herhalde. Her gün eğitim veriyorlar alt değiştirme, emzirme, ateş ölçme, gaz çıkarma, süt hazırlama... onları öğrenmeden taburcu etmiyorlarmış. Hala öğrenemedim😬 alt değiştirmeyi beceremiyorum, karnına masaj yaparak kaka yaptırmam lazım, bi türlü kıyamadım o masajı yapmaya. İnş yarın tamamen öğrenmiş olurum.

Son olarak, özellikle şekere dikkat kızlar, az kaldı, hepsi bitecek. Lütfen uzun süre yalnız kalmamaya çalışın.💖

R refikaaydin valla isirirmiyim ne yaparim bilmiyorum artik..
Benimde kardesim.beni deli ediyor. Soyledim hastanedeyim boyle boyle diye bisey var bana soylemiyosun diyo ya ne olacak iste boyleyken boyle. Bir iki tane premature tulum aldiriyorum niye hazirlik yapiyosun bisey mi var ulan iste daha ne olsun dogurabilirim heran yani budur. Siz hazirlik yapiyosunuz bana soylemiyosunuz hastaneuede gelme dedin. Ee gelme tabi beni darliyosun. 3 tane cocugun var calisiyosu en.kucugu 10 aylik git onunla ilgilen. Biz bununla uzun sure konusmadik kocasi yuzunden bosan dedim gitti ustune cocuk yapti. Benim esimde gorusursen evimin yolunu bilirse biz bosaniriz dedi. O yuzden bunda boyle bir dislanma psikolojisi var. Ya adamin uzaklastirma karari var hala dibindesin bide bize kiziyosun gorusmuyoruz diye.. ay valla ne dolmusum. Kardes olsa bazen cekilmiyor. Bide bizde anne yok onun ajitasyonunda surekli.

Back
X