Ay her girdiğimde korktum bugün.
2
2kedi_1deli
hep senin juliet’in. Minnak bizi strese soktu. Annesi doğunca poposunu ısırmalısın, haketti sıpa

inş az daha kalır yerinde.
Mucizeicimde
anneler neden hep böyle? Benim annem uzakta, lohusalıkta en son görmek istediğim kişi annem. Herkes annesine ihtiyaç duyar, ben çemkirdim sakın gelme diye. Kiloma takmadı benimki, takamazdı da 5 kilo almıştım zaten, ama gelse sırf yük olacak. Üstelik bebeğim prematüre, özel bakım gerekecek, annem özensiz davranıp üstüne de laf söyleyecek biliyorum. Aman ne nazlısın diyecek, 4 çocuk büyüttüm sana mı sorucam diyecek, yetmedi evde daralacak bunalacak bi de onun gönlünü hoş tutmaya çalışacağım, dışarı çıkmak isteyecek... bebekle çıkalım diye ısrar edecek.. ay içime afakanlar bastı gene.
Kilo konusuna takılmayın Kızlar, Doğumdan sonra 5-6 kilo kendiliğinden gidiyor. Şu an hamile kalmadan önceki kilomdan daha düşük kilom, öküz gibi yiyorum, günde 10 öğün bildiğiniz öküz gibi yiyorum. Yediğim tatlının haddi hesabı Yok, süt verince insan kilo almıyor ne kadar yese de. Eşim yeme abartma 100 kilo olacaksın dedi, 2 gün az yedim hemen sütüm azaldı. Şakın karışma dedim, Sonra saldım gitti, kilo da almıyorum.
Kaizen S
çok geçmiş olsun. Az daha dayansın kuzucuk. Nazar mı oldu bize anlamadım ki! Her gün de okuyup üflüyorum, sizin ve erkenci bebişlerin sayesinde hacı nine oldum çıktım.
B
Bmnxx
bebiş artık daha iyi, 1900 gr oldu. Gözünde bi enfeksiyon var, damlaya başladılar. haftaya çıkacağız herhalde. Her gün eğitim veriyorlar alt değiştirme, emzirme, ateş ölçme, gaz çıkarma, süt hazırlama... onları öğrenmeden taburcu etmiyorlarmış. Hala öğrenemedim

alt değiştirmeyi beceremiyorum, karnına masaj yaparak kaka yaptırmam lazım, bi türlü kıyamadım o masajı yapmaya. İnş yarın tamamen öğrenmiş olurum.
Son olarak, özellikle şekere dikkat kızlar, az kaldı, hepsi bitecek. Lütfen uzun süre yalnız kalmamaya çalışın.