Kolestazdan muzdarip 2 kisiyiz forumda. Size bu satırları kasinirken yaziyorum. Sizin de uykular haram oldu mu oralarda
2kedi_1deli de safra kesesinden ameliyat olmustu
saat 1 i geciyorsu uyudum.bugun seliksiz guzel bir uyku çektim.Bu gece herkes uyuyo galibaa ben beklerm buralari
Zor birşey hiç değil ama vajinusmusta nasıl olur bilemedim bi arkadaşım tek seansta kurulmuştu o beladankizlar çatı muayenesi cok mu zor vajinismus belasi var çünkü bende. o kadar takiyorum ki kafaya. doktorum izin verirsen bakarim yoksa sezeryan dedi
bi mucize olsa da izin verebilsem doktoruma 36 da bakacak bi aksilik olmazsaZor birşey hiç değil ama vajinusmusta nasıl olur bilemedim bi arkadaşım tek seansta kurulmuştu o beladan
Doktoruna ulaşıp ne yapman gerektiğini sorabilir misin? Ulaşamazsan hastaneye gidersinKızlar bu doğum sancısı nasıl başlıyor çok tedirginim.Sabah kalktığımdan beri sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi vücudum gergin bel ve kasıklarımda inceden sızı var.Ne kadar süre bekleyeyim yoksa acile mi gideyim.Evde tek başınayım yakınımda kimse de yok.
Devlet hastanesine gidiyorum öyle bir imkanım yok maalesef telefonla ulaşacakDoktoruna ulaşıp ne yapman gerektiğini sorabilir misin? Ulaşamazsan hastaneye gidersin
Kızlar bu doğum sancısı nasıl başlıyor çok tedirginim.Sabah kalktığımdan beri sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi vücudum gergin bel ve kasıklarımda inceden sızı var.Ne kadar süre bekleyeyim yoksa acile mi gideyim.Evde tek başınayım yakınımda kimse de yok.
Sürekli takibinin yapıldığı hastanenin acil bölümüne başvurursan iyi olur o zaman. Doktorunu randevusuz görme imkanın olur belki? Bazı devlet hastanelerinde müsaitlik durumuna göre sabah saatlerinde randevusuz da muayene olunabiliyor. Ben sabah 9da gidip girebilmiştim. Şimdi biraz geç oldu ama en kötü acilden giriş yapıp nst ye girersin.Devlet hastanesine gidiyorum öyle bir imkanım yok maalesef telefonla ulaşacakSadece acili var gittiğim hastanenin hamileler için.
Benim 2 kere açılma olup olmadığına bakmak için çatı muayenesi yapıldı ilkinde başıma ne geleceğini bilmediğim için kendimi sıkmışım hafif ağrıdı ama 3 sn sürdü.İkincide ne olduğunu bildiğim için kendimi serbest bıraktım ağrı olmadı.Ama sende vajinismus varmış her ne kadar zor bir şey değil desem de seni ne kadar ikna eder bilemedim.kizlar çatı muayenesi cok mu zor vajinismus belasi var çünkü bende. o kadar takiyorum ki kafaya. doktorum izin verirsen bakarim yoksa sezeryan dedi
Kasılmam hiç yok sadece adet başlayacak gibi sızı var incedenKasilmada var mi beraberinde.. ben o adet sancisini normal olarak cok cektim bisey olmadi.
Bir kaç saat daha bekleyeyim o zaman olmadı acilden giriş yaptırayımSürekli takibinin yapıldığı hastanenin acil bölümüne başvurursan iyi olur o zaman. Doktorunu randevusuz görme imkanın olur belki? Bazı devlet hastanelerinde müsaitlik durumuna göre sabah saatlerinde randevusuz da muayene olunabiliyor. Ben sabah 9da gidip girebilmiştim. Şimdi biraz geç oldu ama en kötü acilden giriş yapıp nst ye girersin.
Kasılma yoksa tedirgin olma , bekle bakalım :)Kasılmam hiç yok sadece adet başlayacak gibi sızı var inceden
Bir kaç saat daha bekleyeyim o zaman olmadı acilden giriş yaptırayımTek başına olunca tedirgin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?