2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kolestazdan muzdarip 2 kisiyiz forumda. Size bu satırları kasinirken yaziyorum. Sizin de uykular haram oldu mu oralarda
2kedi_1deli de safra kesesinden ameliyat olmustu

Kolestazi bilmem ama kasintinin tillahini yasadigim icin cok net biliyorum. Allah kolaylik versin. Hala yara izi icinde tum vucudum. Neler yaptik gecmedi. Kortizonla topladi biraz. 6. Ayima kadarda devam ettim doktor sakincasi yok devam.edebilirsin dedi ama biraktim.ben kasinti bitince. Arada kasinirsam ödum kopuyor basliycak yine diye oyle hortladigi donemler oldu cunku. Tum kiyafetlerim yatagim kan olurdu hep. Cok zor coook

Günaydın ben dün gece pek uyanmadım bel ağrımı hissetmemek için sağ bacağımı oynatmıyorum yatarken . Sağ bacağım kıpırdadığı an uykudan ağrıyla uyanıyorum çünkü. Şimdi de hazırlanıp okula gidicem daha yataktayım ders 8 de . Tembelliğim tuttu ev çok dağınık eşim gece mutfağı mahvetmiş sıra sıra tezgahın üzerine dizmiş sinirlendirdi gece beni

Benim annemde buradaydı bir haftadır benim için değil kuzumun okulu ara verdiği için gelmişti biz çalışıyoruz çünkü... Dün gittiler beklerdim tabi bu kritik durumda kalmasını ana birşey denilmiyor işte... inşallah kimseye muhtaç olmadan 37 de kendi yaşadığım yerde hastanede doğurur gelirim 1-2 gece kalıp. Bu en iyi olasılık tabi

Bu gece herkes uyuyo galibaa ben beklerm buralari
saat 1 i geciyorsu uyudum.bugun seliksiz guzel bir uyku çektim.

sule3306 duzenli degilse kasilmalar meraklanma dusun benimkiler 5 dakikada bir duzenli 100u vurdu.. 24 saat magnezyumlu serum endol fitil adalat corona ile 20lere dustu.. magnezyumun 18. Miligramindayim en yuksek doz 24 mus ve onu tamamliycam. Normalde endolu bugun birakmam lazimdi bi hafta daha uzatti. Ama sonra hic bir kasilma ilaci veremem gelirse gelir diyor. 35te.tum ilaclari kesiyor. Banada 36 da yapicakti normal dogum icin testleri bu durumda yapar mi bilmiyorum bebek makat gelis cunku mecbur sezeryana gidiyo gibiyiz.

Kizlar kasilmalari hissediyosunuz oyle ölduren bir agri degil ama hissettiriyor. Bende adet sancisi gibi surekli hissettiren bir sanci eslik etti. Ama ozellikle birde yaninda acilma varsa hissetmemeniz imkansizmis zaten ebe ve doktorum soyledi.

Aileler hep boyle ya. Benim hayat hikayemi bi anlatsam. Annem yok ananemle buyudum vallahi sirtimda tasidim desem yeri. Sagolsun esimle onun hastane yatislarinda karsilastim refaketci olarak yaninsa aylarca yedi 24 kaldim.cunku o arada tanistik esimle dayim var ama hicccc yenge falan evine cagirmadi bigun.. neyse o kadar yaptim ettim simdi yuruyemiyor hamilelikten once kac kere eve aldim anlasmalar yaptim bak getirmek goturmek zor en az ama en az 10 gun kalicaksin zaten tedavin var onu yapicaz bilmem ne yok 3. Gun beni eve gotur hastayim ben ya zaten hastasin diye aldik. Hergun ilacin serumun takiliuor kanin alinip hastaneye goturuluyor ev yemegi yiyorsun tvli odan var ne istiyosan ayaginda yoooook. Sonra biz bunu bi sekilde evine goturuyoruz evi merdivenli falan bide. 2. Gun ben kotuyum doktora gotur beni kan alsinlar serum taksinlar .. cildiriyorum. Bu ameliyatimda aramadi bile. Ben ariycam hep. Dedemde var evde oturuyolar. Hamile kaldigimdan beri uzaklastim. Dayim baksin birazda dedim. Kac gundur gel gel diye tutturdu dedim tamam bi aksam ugriycam ama tek gelemem sonra hop hastane cikti simdi buna inanmiyor. Bide ben bu biz sana baktik olayina ben deli oluyorum. Liseye kadar evden harclik almazdim lisede 2 yil aldim sadece yol parasi sonra ise basladim.maasimi eline saydim hep unide oyle. Hala bir para derdi... bu arada dusunun benim ananem bile dogma buyume istanbullu. Oyle anadolu kadini falanda degil. Ayyy ben bu ara cok cildirmisim. Kapati bence aile konularini
[/QUOTE]
Insanlara ne kadar verirsen okadar tepene cikiyorlar gercekten ana baba kim olursa olsun. Bana misal esim hep bencilsin sen der. Evet once ben cocugum ailem gelir. Ki bunu yasadikca dogru yaptigimi anlamisim.
Ben kocamdan cok bisey istemem yazik adam sabah 7de evden cikip 9 daeve geliyor. Istedigimdede ya uf puf diyip delirtiyor beni. Ama sorsan herseyi o yapiyor.

Eşimin Dün gece ben uyurken smoothie yapası tutmuş sütü meyve kabuklarını dışarıda bırakmış smoothie blenderını aramış dolapların içini indirmiş mermerin üstüne . Büyük robot setimi çıkartmış parçalarını dizmiş dolapların yarısı boşaldıktan sonra anca aradığı blender ı bulmuş mutfak dandini. Bi ara beni dürttü kalk çok güzel smoothie yaptım diye. Deli ya ne kızdım uykudan uyandım başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki kp bugün kombi tamircisini getirirse mutfağı öyle olaylı görecek. Bıktım valla yetişemiyorum hiç bi şeye .dün yemekle saatlerce uğraşırken Evi de süpüremedim. eşim sürekli çocuk gibi Orayı burayı dağıtıyor çalıştığım için de eve yeterli enerjim kalmıyor gebelikten midir nedir

kizlar çatı muayenesi cok mu zor vajinismus belasi var çünkü bende. o kadar takiyorum ki kafaya. doktorum izin verirsen bakarim yoksa sezeryan dedi

Benim anne baba fedakarlıkta çığır açmış insanlar öl de ölürler o derece bizde de ben sürekli az kendinizi düşünün demekten yoruldum, kv, kp de onlar gibi olmayınca hele görümcemler 8 aydır 1kere aramayınca diyorum benimkiler aileyse eşiminkiler ne ya da onlarsa aile benimkiler ne, gerçi oğullarını arayıp soruyorlar sıkıntı ben de demekki

Kızlar bu doğum sancısı nasıl başlıyor çok tedirginim.Sabah kalktığımdan beri sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi vücudum gergin bel ve kasıklarımda inceden sızı var.Ne kadar süre bekleyeyim yoksa acile mi gideyim.Evde tek başınayım yakınımda kimse de yok.

Doktoruna ulaşıp ne yapman gerektiğini sorabilir misin? Ulaşamazsan hastaneye gidersin

Kasilmada var mi beraberinde.. ben o adet sancisini normal olarak cok cektim bisey olmadi.

Devlet hastanesine gidiyorum öyle bir imkanım yok maalesef telefonla ulaşacak Sadece acili var gittiğim hastanenin hamileler için.
Sürekli takibinin yapıldığı hastanenin acil bölümüne başvurursan iyi olur o zaman. Doktorunu randevusuz görme imkanın olur belki? Bazı devlet hastanelerinde müsaitlik durumuna göre sabah saatlerinde randevusuz da muayene olunabiliyor. Ben sabah 9da gidip girebilmiştim. Şimdi biraz geç oldu ama en kötü acilden giriş yapıp nst ye girersin.

kizlar çatı muayenesi cok mu zor vajinismus belasi var çünkü bende. o kadar takiyorum ki kafaya. doktorum izin verirsen bakarim yoksa sezeryan dedi
Benim 2 kere açılma olup olmadığına bakmak için çatı muayenesi yapıldı ilkinde başıma ne geleceğini bilmediğim için kendimi sıkmışım hafif ağrıdı ama 3 sn sürdü.İkincide ne olduğunu bildiğim için kendimi serbest bıraktım ağrı olmadı.Ama sende vajinismus varmış her ne kadar zor bir şey değil desem de seni ne kadar ikna eder bilemedim.

Kasilmada var mi beraberinde.. ben o adet sancisini normal olarak cok cektim bisey olmadi.
Kasılmam hiç yok sadece adet başlayacak gibi sızı var inceden
Bir kaç saat daha bekleyeyim o zaman olmadı acilden giriş yaptırayım Tek başına olunca tedirgin oldum.

Kasılmam hiç yok sadece adet başlayacak gibi sızı var inceden

Bir kaç saat daha bekleyeyim o zaman olmadı acilden giriş yaptırayım Tek başına olunca tedirgin oldum.
Kasılma yoksa tedirgin olma , bekle bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…