Devam bakalım ben başka bir doktordan sat ı geç söyleyip rapor aldım hatta 37,5e kadar çalışıcam sıkıntı çıkmazsaHastane de olan arkadaşlar geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.ocak bebeleri maşallah pek aceleci :) sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
Çalışan anneler ne zaman ayrılıyorsunuz izine? ben 37 ye kadar çalışayım diyordum ama sanırım 36 da en geç ayrılacağım. sizde durumlar nasıl?
İlk defa geçen cumartesi yarısını gördüm ben de o kocaman kadınlardanım ondan mı acepbu duyguyu çok iyi bilirim Benim kızım hiç yüzünü göstermedi daha 31 haftalığım kime benzediğini bilmiyorum((((( iyice aşağılara gömülmüştü her zaman taaa nerelere düşmüş diplere dr yüzünü göremeyiz diyor aylardır aynı.uzun olduğum için yer çekimi etkisi sizde çok fazla diyor ayakta kalmamaya çalış dedi
Yok bas gelis
Benimkide veriyor resimleri ama hic saklamiyorum ben onlari. Niye bilmem gereksiz geliyor.
Son nst temiz cikti. Bakalim doktor geldiginde ne diycek.
bu duyguyu çok iyi bilirim Benim kızım hiç yüzünü göstermedi daha 31 haftalığım kime benzediğini bilmiyorum((((( iyice aşağılara gömülmüştü her zaman taaa nerelere düşmüş diplere dr yüzünü göremeyiz diyor aylardır aynı.uzun olduğum için yer çekimi etkisi sizde çok fazla diyor ayakta kalmamaya çalış dedi
O doğunca da ayaklarını yiyecek annesi bak gör
Hamile duygusallığı da mı yok kıza
Boyun kaç
Açlık şekerin mi 156 çıktı.açlıksa yüksek canım.Ben de sabah doktora gittim bebecik 2 kilo olmuş şekerim yine 156 çıktı ? Doktor cumartesi tekrar gelmemi söyledi eğer yine yüksek çıkarsa seni dahiliyeye gönderirim dedisizce 156 şekerle insülin kullanmayan mecbur muyum ? İnsülin başlayanlar sizin değerler kaçtı?
Nasil yani dogacakmi cumartesiye kadarrrBu gecede hastanede tuttu beni doktorum.. serumu keseriz sonra 3 saat sonra geri gelme ihtimalin var dedi..
Acilma olmazsa sadece kasilmayla c.tesiye kadar tutabilirim diyor. Ama c.tesiden sonra butun ilaclari kesicem o yuzden tutamam diyor. Yani bu kasilm ilaclarini falan. Kan sulandirici hapi biraktirdi.. acilma yada su gelmesi gibi gelisim durmasi gibi bisey olursa c.tesiyide beklemiycek zaten. Suan tek sansim acilma olmamasi
tokluk 156 cnm çikolata meyve suyu çubuk kraker ve yemek yazdığım için özür dilerim ama 1 porsiyon baklava yedim ondan sonra şeker ölçtük 156 çıktı nolcak şimdiAçlık şekerin mi 156 çıktı.açlıksa yüksek canım.
Ben bugün gittim dahiliyeye açlık şekerim en yükseği 138 di.daha düşük olduğu zamanlarda oldu tabi
Kadın doğum doktorum açlığın 80lerde olursa çok iyi bizim için dedi.
Tokluk şekerim 150-200 arası.1 kez 224 oldu bi kaç günlük ölçümümde.şimdi 3 gün daha ölçücem günde 6 kez aç tok yeniden göstericem dahiliye ve diyetisyene
Bu yedklerinden sonra bu değer çok normal ki :) afiyet olsuntokluk 156 cnm çikolata meyve suyu çubuk kraker ve yemek yazdığım için özür dilerim ama 1 porsiyon baklava yedim ondan sonra şeker ölçtük 156 çıktı nolcak şimdi
boy 1.80 cnm. Gebeliğimin ilk aylarından itibaren bebeğin kafası ve yüzünü göremediler hep en derinlerdeydi 2 aylıkken bile ,ben pek ciddiye almıyordum ama doktor gömülmüş bir bebek demişti düşük riskin var bu kadar aşağıda olması risk dedi hatta bir müddet progesteron bile yazdı kullandım . Aşaüıda olduğunu hissediyorum da zaten tam vajinaya yakın ucu ucuna çıktı çıkacak Bi anda pırtlayıvrrcek sanki bacak bacak üzerine ile atamıyorum şuanda nasıl sıkışmış orda yazık. Ayrıntılı ultrasonu yapan doktorum da rahimimde dönüklük olabileceğinden bahsetmişti rahim doluyken bunu göremeyiz tahminen, bebeği doğurunca bakalım demiştiO doğunca da ayaklarını yiyecek annesi bak gör
Hamile duygusallığı da mı yok kıza
Boyun kaç
hiç canını sıkma doğumdan sonra gıdıyorAh bu annem cok moralimi bozuyoagrilarim var diom demiyo dogum yaklasiyo dikkat et cok kilo aldn ondn dio 34 haftaligim 11 kilo aldm almadm demiom ama yuzune soyleyncede uzuluyo ki insan
g
Nasil yani dogacakmi cumartesiye kadarrr
Evet ben kiluydum zatn ustune de kilo aldm annemde cok.aldn dio ama normal kilo ustune kilo aldm vericem insallah ama dogsun bi minik adamhiç canını sıkma doğumdan sonra gıdıyorben çok kilo almamıştım 4 kilo kadardı ama hepsi gitti ne göbek kaldı ne birşey senınkıde 1 haftada gıtmesin de de 3 haftada gıtsin ne olacak
Bende de şeker çıktı öğrendiğimden beri tatlı hicbisey ağzıma sürmedim. Şeker çok riskli ve tehlikeli bişey ciddiye almak gerek bu yediklerinizi hamileliğiniz boyunca yememeniz lazım. Diyetle kontrol altına alırsanız sorun yok ama tatlıya devam ederseniz insülin gerekir.tokluk 156 cnm çikolata meyve suyu çubuk kraker ve yemek yazdığım için özür dilerim ama 1 porsiyon baklava yedim ondan sonra şeker ölçtük 156 çıktı nolcak şimdi
He az daha dursun ya insallah normale doner sabirsz prensesYok acilma.olmazsa sadece kasilma ile c.tesiye kadar tutarim diyor. Ilac verebilirim cunku 35 e kadar diyor. Ama 35 ten sonra kasilma ilacida veremem olursa dogum olur diyor. Olmazsa sorun yok tabi
tokluk 156 cnm çikolata meyve suyu çubuk kraker ve yemek yazdığım için özür dilerim ama 1 porsiyon baklava yedim ondan sonra şeker ölçtük 156 çıktı nolcak şimdi
boy 1.80 cnm. Gebeliğimin ilk aylarından itibaren bebeğin kafası ve yüzünü göremediler hep en derinlerdeydi 2 aylıkken bile ,ben pek ciddiye almıyordum ama doktor gömülmüş bir bebek demişti düşük riskin var bu kadar aşağıda olması risk dedi hatta bir müddet progesteron bile yazdı kullandım . Aşaüıda olduğunu hissediyorum da zaten tam vajinaya yakın ucu ucuna çıktı çıkacak Bi anda pırtlayıvrrcek sanki bacak bacak üzerine ile atamıyorum şuanda nasıl sıkışmış orda yazık. Ayrıntılı ultrasonu yapan doktorum da rahimimde dönüklük olabileceğinden bahsetmişti rahim doluyken bunu göremeyiz tahminen, bebeği doğurunca bakalım demişti
hiç canını sıkma doğumdan sonra gıdıyorben çok kilo almamıştım 4 kilo kadardı ama hepsi gitti ne göbek kaldı ne birşey senınkıde 1 haftada gıtmesin de de 3 haftada gıtsin ne olacak
sevdiğim herşeyi saydın kızaz bile çıkmış.dikkat etsen yükselmiycek demek ki
Benim dikkat ettiğim halde yüksekti ben ölçtüğümde stres yaptım yüksek çıktıkça dahada yükseldi.
Özellikle meyve suyu,baklava çok yükseltir.
Bugün bana kuru meyveler,şerbetli ve sütlü tatlılar,çikolata ve şeker yükselten bi kaç meyve bi sürü şey yasaklandı
aslında son haftalarda dikkat etmiştim bugün tokluk ölçecekler diye gaza geldim yedim benim tatlıyla aram hiç yok gebelik boyu çeşitli salatalar yaptım yedim hem en dediler gibi kocaman büyük bir tepsi dolusu hepBende de şeker çıktı öğrendiğimden beri tatlı hicbisey ağzıma sürmedim. Şeker çok riskli ve tehlikeli bişey ciddiye almak gerek bu yediklerinizi hamileliğiniz boyunca yememeniz lazım. Diyetle kontrol altına alırsanız sorun yok ama tatlıya devam ederseniz insülin gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?