Sertleşme aralığı düzenli olursa nst girmen gerekir aman dikkat ona sancı diyorlar sadece kasılmasıyla benim 65 lerde sancı. Çıkıyor nst deBende kasilmalari falan sancilari anlamam die korkmaya basladm sertlesio falan karnm ama nblmm normal diorm ben nasil ayircaz ki
Nasil takip edeym dakika falanmi tutaym ayy cok.panik yaptm.smdiSertleşme aralığı düzenli olursa nst girmen gerekir aman dikkat ona sancı diyorlar sadece kasılmasıyla benim 65 lerde sancı. Çıkıyor nst de
Gecmis olsun canim , bizim grup bebisleri durmayacak anlasilan. Bakalim 4. Kim olacak :) insallah vakitlerinde dogarlar . Benimde evde agrim cok oluyor doktora gidince birsey yok sinir oluyorum o zaman :) sanki naz yapiyormusum gibi :)Arkadaşlar dün gece kasılma agrılar ile acile gittik . İlk önce 20 30 olan kasılma sonra 40 70 90 bile olmuşhemen 1.30 da ciğer geliştirici vurdular . 12 saat sonra öğleden sonra da vuruldum her ihtimale karşı. Kasılmalarım düzenli değildi sadece bi sefer 90 fırlamış inmiş geri. İşin garibi ben hiç anlamadım hafif bi agrı idi . Kasılma ilacını normalde 25 inde bugün bırakacaktım .ama bu sebepten bırakamıyorum günde 3 defa almaya başlayacam 2 hafta daha ... 34+3 üz bugün . 37 yi görebilir miyim bilmiyorum.
Haftaya alttan sıvı alıp bakteri vs varsa ona göre tedavi verecek fitil vs
Normal Doğum öncesi bakteri olmaması gerekiyormuş. Bizden haberler bu kadar . Son haftalara girdik sanırım .
Yaa benim tek taraflı oluyo sertleşme geceleri acaba o da sıkıntı mıNasil takip edeym dakika falanmi tutaym ayy cok.panik yaptm.smdi
Hic bilmiyorum yarn doktor kontrlm vardi konferans varms oraya gtms persembeye kaldi sorucam.gidince insallahYaa benim tek taraflı oluyo sertleşme geceleri acaba o da sıkıntı mı
Eheee sende mi brutus . Kizlar bi bebeler yerlerinimi begenmediler noldu. 2 2kedi_1deli dedegin gibi dogurmamaktan yoruldunuz.Arkadaşlar dün gece kasılma agrılar ile acile gittik . İlk önce 20 30 olan kasılma sonra 40 70 90 bile olmuşhemen 1.30 da ciğer geliştirici vurdular . 12 saat sonra öğleden sonra da vuruldum her ihtimale karşı. Kasılmalarım düzenli değildi sadece bi sefer 90 fırlamış inmiş geri. İşin garibi ben hiç anlamadım hafif bi agrı idi . Kasılma ilacını normalde 25 inde bugün bırakacaktım .ama bu sebepten bırakamıyorum günde 3 defa almaya başlayacam 2 hafta daha ... 34+3 üz bugün . 37 yi görebilir miyim bilmiyorum.
Haftaya alttan sıvı alıp bakteri vs varsa ona göre tedavi verecek fitil vs
Normal Doğum öncesi bakteri olmaması gerekiyormuş. Bizden haberler bu kadar . Son haftalara girdik sanırım .
Yok be ya! buralardayım, süt sağmak gerek malum. Uykusuzluktan tek gözüm kapalı tabiBu gece herkes uyuyo galibaa ben beklerm buralari
Merhabalarben takipteyim ama cok yazamiyorum hastane işim hic bitmiyor suan 31+5 günlüğüm nasipse ocakda doğum ama hersey normalken bir anda cikan safra taşı safra asidi ve gebelik kolestazı karıştırdı baya bünyemi hala takipteyim sizin yazdıklarınızı görünce yazmak istedim benim gibi olan varmi aranızda
Tamam artık anladım durumu. Bebelerin analarında türlü sıkıntı var ondan gelmek istiyolar.
Zor ya allah herkese kolaylık versin. Benim ilk doğumundan önce annem 'ben gelmesem de siz halledersiniz' demişti de oyyyle bir oturmuştu ki içime.. geldi. Geldi gelmesine ama o laf içinmde yer etmiş. Insan en sevdiğinden mı alınıyor hamileyken mı daha çok beklentisi oluyor bilemiyorum. Hiç beklentin olmadı mı kafa da rahat oluyor da işte becerebilirsen.
Anlattıklarınız hep zor durumlar gerçekten. Ama her şeyin başı da sağlık. Kendinize inanın. Hepinizde kendinize yetecek güç var. Duygularınızı açıkça anlatın.
Kocam da gec gelmiş koltukta uyumuş az önce geldi başım aşırı ağrıyo ağrı kesici bulamadım filan diye. Derin de uyuyodum duymazdan geldim biraz. Şimdi ben uyandım o uyuyo. Vicdan yaptım
Uyumus demek ki uyutmiycak bir agri degil bosver
Valla kocamda deli ediyor bu ara beni. Ben yerimden kalkmadan bisey bul ya. Tarif ediyorum tam yerini yok kalkiyorum tarif ettigim yerden eline veriyorum. Hastanede delirtti ya birileride beni dusunsun yorgunum ya falan diye cikisti. Ulan dikislerim alindigindan beri grip hic biseyini eksik etmedim neyin afrasi ayrica.keyiften yatiyorum sanki. Bi parladi bende zaten ota boka aglama modundayim 2 gundur agladim sonra agliyorum diye kendime kizip agladim.. cunku ona agliyorum sanicak ama yok kucucuk oda da yatmaktan sinirlerim bozuldu ondan yani
Ya allahim niye biz insanlar ac gozlu egolu sacma sapan hirsliyiz ki.. bence insan olmayi beceremedik hepimiz buharlasalim bastan baslasinlar
Amaan hepsi aynı işte. Iki ilaç kutusu yan-yana elinin altında. Ama hiç anlamaz ney nasıl kullanılır. Ap ranax bulsa onu tanır içer. Ben de almıyorum onu.en ufak ağrıda içecek.diye. çok ağır ilaç. Bir de bayilir kendi uyaniksa uyandirmaya. Beni niye uyandiriyosun yataktan zor kalkıyorum tuvalete bile. Yoksa iyidir ya severim hayvani
Kolestazdan muzdarip 2 kisiyiz forumda. Size bu satırları kasinirken yaziyorum. Sizin de uykular haram oldu mu oralardaMerhabalarben takipteyim ama cok yazamiyorum hastane işim hic bitmiyor suan 31+5 günlüğüm nasipse ocakda doğum ama hersey normalken bir anda cikan safra taşı safra asidi ve gebelik kolestazı karıştırdı baya bünyemi hala takipteyim sizin yazdıklarınızı görünce yazmak istedim benim gibi olan varmi aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?