2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa bende aynı dertten muzdaribim benim eşim şırnakta tayinimiz oraya çıktı beklemiyoduk da bu arada 3.5aylıktık eşim gitti ben gidemedim simdi evimi bıraktım istanbulda izmire geldim annemlerleyim saolsunlar yanlız bırakmadılar ama baskın tipler hep tutturuyolar bişeyi ya da gereksiz görüp her seye müdehale ediyolar sanki evin küçük kızıyım tepki verince hamileyim diye hassaslık yapıyorum gibi davranıyolar ki yapsam yeri yani bazen bebek tekmeleyince dışardan belli olunca bi seviniyorum bakın bakın diye bunların umru değil onu bile çok paylaşamıyorum esim hissedemedi bile daha. Herşeye dahiller yok cok aldın büyüycek giyemicek Olabilir ama ben de hevesleniyorum beni bu mutlu edicek su an anlatamıyorım bugun çok moralim bozuk dedim hormon bu kadar yapar mı diyorum biz yapamadık öyle seyler diyo arada bi aşırı daralıyorum bu zamanımı eşimle paylaşamıyorum naz yapmak değil de su saatte normalde ne istesem gider yapardık evde hem bahane ederler kapalıdır sudur budur hem bana müsade etmiyolar arabayla gideyim bari kendim yapayım ay çok dertlendim kusura bakmayın

Arkadaşlar dün gece kasılma agrılar ile acile gittik . İlk önce 20 30 olan kasılma sonra 40 70 90 bile olmuş hemen 1.30 da ciğer geliştirici vurdular . 12 saat sonra öğleden sonra da vuruldum her ihtimale karşı. Kasılmalarım düzenli değildi sadece bi sefer 90 fırlamış inmiş geri. İşin garibi ben hiç anlamadım hafif bi agrı idi . Kasılma ilacını normalde 25 inde bugün bırakacaktım .ama bu sebepten bırakamıyorum günde 3 defa almaya başlayacam 2 hafta daha ... 34+3 üz bugün . 37 yi görebilir miyim bilmiyorum.
Haftaya alttan sıvı alıp bakteri vs varsa ona göre tedavi verecek fitil vs
Normal Doğum öncesi bakteri olmaması gerekiyormuş. Bizden haberler bu kadar . Son haftalara girdik sanırım .

sule3306 yaa çok geçmiş olsun ben de kasılma ve sancıyı anlamam diye korkuyorum ama sanırım yine de hissettiriyor değil mi umarım aceleci olmaz bebiş zamanını bekler. Bakteri icin acaba bizden ne zaman örnek alırlar ben su an 33+1im ama kontrolü iki hafta sonraya verdi bana

Ay kızlar siz anlatınca bende dertlendim. Annemle aynı şehirdeyiz. Şuan a kadar 1 doğum ve 3 ameliyat geçirdim hiç birinde yanımda kalmadı. Doğumda Ramazan’a denk geldi kalamam baban kardeşin oruç dedi eyvallah dedim. Diğer ameliyatlarımda kızım çok küçüktü. Hastaneden çıktım eve gittik yine gelmedi kalmadı başımda .hep bir bahane bir şey buldu hiç ses çıkarmadım. Bu doğumda da kalmaz yine bir bahanesi olur. O yüzden artık ben hiç Ümitlenmiyorum . Kabullendim kendi başımın çaresine bakarım evelallah

Bende kasilmalari falan sancilari anlamam die korkmaya basladm sertlesio falan karnm ama nblmm normal diorm ben nasil ayircaz ki

Bende kasilmalari falan sancilari anlamam die korkmaya basladm sertlesio falan karnm ama nblmm normal diorm ben nasil ayircaz ki
Sertleşme aralığı düzenli olursa nst girmen gerekir aman dikkat ona sancı diyorlar sadece kasılmasıyla benim 65 lerde sancı. Çıkıyor nst de

Merhabalar ben takipteyim ama cok yazamiyorum hastane işim hic bitmiyor suan 31+5 günlüğüm nasipse ocakda doğum ama hersey normalken bir anda cikan safra taşı safra asidi ve gebelik kolestazı karıştırdı baya bünyemi hala takipteyim sizin yazdıklarınızı görünce yazmak istedim benim gibi olan varmi aranızda

Gecmis olsun canim , bizim grup bebisleri durmayacak anlasilan. Bakalim 4. Kim olacak :) insallah vakitlerinde dogarlar . Benimde evde agrim cok oluyor doktora gidince birsey yok sinir oluyorum o zaman :) sanki naz yapiyormusum gibi :)

Eheee sende mi brutus . Kizlar bi bebeler yerlerinimi begenmediler noldu. 2 2kedi_1deli dedegin gibi dogurmamaktan yoruldunuz.
Su aile meselesinden bende muzdaribim.kv demin yaptigi daha dogrusu yapmadiklari okadar zoruma gidiyor ki.ben calisiyordum o ogluma bakiyordu elimden geldigince uardim ediyordum maddi manevi.len isten ciktim kadin ne ariyor ne sorugor ki kac kerede belli ettim.bildiginiz nefret ettim kadindan. Nikac gun oncede oglum kv de kalmak istedi.ben izin vemedim esim kalsin dedi.bi sinirle ona patladim.ne var ne yok soyledim. Sen ariyormusun ki dedi.dedim beni gec torunlarina olup bittigini soyluyor ama bikere bile aramadi. Buara benden uzak gitsinler gotmek istemiyorum dedim.
Anamda ilgiden beni deli edecek hergun ariyor sagolsun.ama cok soru soruyor beni sinir ediyor.durumlari kisitli surekli biseyler getiriyor biseyler aliyor.kv de habire para yok diyor utanmasa benden isteyecek.

Ben safrakesesi ameliyati oldum 30. Haftamda sayilir mi?

sule3306 duzenli degilse kasilmalar meraklanma dusun benimkiler 5 dakikada bir duzenli 100u vurdu.. 24 saat magnezyumlu serum endol fitil adalat corona ile 20lere dustu.. magnezyumun 18. Miligramindayim en yuksek doz 24 mus ve onu tamamliycam. Normalde endolu bugun birakmam lazimdi bi hafta daha uzatti. Ama sonra hic bir kasilma ilaci veremem gelirse gelir diyor. 35te.tum ilaclari kesiyor. Banada 36 da yapicakti normal dogum icin testleri bu durumda yapar mi bilmiyorum bebek makat gelis cunku mecbur sezeryana gidiyo gibiyiz.

Kizlar kasilmalari hissediyosunuz oyle ölduren bir agri degil ama hissettiriyor. Bende adet sancisi gibi surekli hissettiren bir sanci eslik etti. Ama ozellikle birde yaninda acilma varsa hissetmemeniz imkansizmis zaten ebe ve doktorum soyledi.

Aileler hep boyle ya. Benim hayat hikayemi bi anlatsam. Annem yok ananemle buyudum vallahi sirtimda tasidim desem yeri. Sagolsun esimle onun hastane yatislarinda karsilastim refaketci olarak yaninsa aylarca yedi 24 kaldim.cunku o arada tanistik esimle dayim var ama hicccc yenge falan evine cagirmadi bigun.. neyse o kadar yaptim ettim simdi yuruyemiyor hamilelikten once kac kere eve aldim anlasmalar yaptim bak getirmek goturmek zor en az ama en az 10 gun kalicaksin zaten tedavin var onu yapicaz bilmem ne yok 3. Gun beni eve gotur hastayim ben ya zaten hastasin diye aldik. Hergun ilacin serumun takiliuor kanin alinip hastaneye goturuluyor ev yemegi yiyorsun tvli odan var ne istiyosan ayaginda yoooook. Sonra biz bunu bi sekilde evine goturuyoruz evi merdivenli falan bide. 2. Gun ben kotuyum doktora gotur beni kan alsinlar serum taksinlar .. cildiriyorum. Bu ameliyatimda aramadi bile. Ben ariycam hep. Dedemde var evde oturuyolar. Hamile kaldigimdan beri uzaklastim. Dayim baksin birazda dedim. Kac gundur gel gel diye tutturdu dedim tamam bi aksam ugriycam ama tek gelemem sonra hop hastane cikti simdi buna inanmiyor. Bide ben bu biz sana baktik olayina ben deli oluyorum. Liseye kadar evden harclik almazdim lisede 2 yil aldim sadece yol parasi sonra ise basladim.maasimi eline saydim hep unide oyle. Hala bir para derdi... bu arada dusunun benim ananem bile dogma buyume istanbullu. Oyle anadolu kadini falanda degil. Ayyy ben bu ara cok cildirmisim. Kapati bence aile konularini

Tamam artık anladım durumu. Bebelerin analarında türlü sıkıntı var ondan gelmek istiyolar.

Zor ya allah herkese kolaylık versin. Benim ilk doğumundan önce annem 'ben gelmesem de siz halledersiniz' demişti de oyyyle bir oturmuştu ki içime.. geldi. Geldi gelmesine ama o laf içinmde yer etmiş. Insan en sevdiğinden mı alınıyor hamileyken mı daha çok beklentisi oluyor bilemiyorum. Hiç beklentin olmadı mı kafa da rahat oluyor da işte becerebilirsen.

Anlattıklarınız hep zor durumlar gerçekten. Ama her şeyin başı da sağlık. Kendinize inanın. Hepinizde kendinize yetecek güç var. Duygularınızı açıkça anlatın.
Kocam da gec gelmiş koltukta uyumuş az önce geldi başım aşırı ağrıyo ağrı kesici bulamadım filan diye. Derin de uyuyodum duymazdan geldim biraz. Şimdi ben uyandım o uyuyo. Vicdan yaptım

Uyumus demek ki uyutmiycak bir agri degil bosver

Valla kocamda deli ediyor bu ara beni. Ben yerimden kalkmadan bisey bul ya. Tarif ediyorum tam yerini yok kalkiyorum tarif ettigim yerden eline veriyorum. Hastanede delirtti ya birileride beni dusunsun yorgunum ya falan diye cikisti. Ulan dikislerim alindigindan beri grip hic biseyini eksik etmedim neyin afrasi ayrica.keyiften yatiyorum sanki. Bi parladi bende zaten ota boka aglama modundayim 2 gundur agladim sonra agliyorum diye kendime kizip agladim.. cunku ona agliyorum sanicak ama yok kucucuk oda da yatmaktan sinirlerim bozuldu ondan yani

Ya allahim niye biz insanlar ac gozlu egolu sacma sapan hirsliyiz ki.. bence insan olmayi beceremedik hepimiz buharlasalim bastan baslasinlar

Amaan hepsi aynı işte. Iki ilaç kutusu yan-yana elinin altında. Ama hiç anlamaz ney nasıl kullanılır. Ap ranax bulsa onu tanır içer. Ben de almıyorum onu.en ufak ağrıda içecek.diye. çok ağır ilaç. Bir de bayilir kendi uyaniksa uyandirmaya. Beni niye uyandiriyosun yataktan zor kalkıyorum tuvalete bile. Yoksa iyidir ya severim hayvani

Bende severim benimkini koala gibi adam

Ay o uyuyamazda uyandirma isine bende tiltim amaben sessizce yataktan kalkarim o of pof uyuyamiyorum bilmem ne....

Neyse su benim duvar kagidi sitesinde %40 indirim varmis isteyenler baksin dosjuniorcompany

Kolestazdan muzdarip 2 kisiyiz forumda. Size bu satırları kasinirken yaziyorum. Sizin de uykular haram oldu mu oralarda
2kedi_1deli de safra kesesinden ameliyat olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…