• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kolestazdan muzdarip 2 kisiyiz forumda. Size bu satırları kasinirken yaziyorum. Sizin de uykular haram oldu mu oralarda 😄
2kedi_1deli de safra kesesinden ameliyat olmustu
Ben kaşınıyorum ama karaciğerde mi safra kesesinden mü bilmiyorum kanıma daha yeni bakıldı bir sorun yoktu gerçi o zaman kaşıntı da yoktu bunum için ayrı bir test mi yapılıyor

🧿🧿Maşallah kuzu yaa ne yiyosun bize de tüyo ver 😁

Altı kural bulduğun her sofraya otur. Gidada secici olma onene geleni ye 😈

Aslinda var ama disaridan anlasmali doktorla ihtiyac dahilinde geliyor... sirkulasyon yok cunku.. esimde oyle bir durumda kompleks bir yer istiyor.

Bilenler soylesin bakalim yenidogan yogun bakimdan ucret aliniyor mu
Esimde sagolsun acibadem altunizade olur o ozaman diyor orasida acibademin en pahali subesi... doktorum disaridan gelicek zaten. Ama ameliyathane parasi ve oda kimbilir ne kadar olucak

Acıbadem de alıyorlar canım. Arkadaşım altunizade şubesinde doğum yaptı 4 ay önce. Bebek solunum sıkıntısından 10 gün yoğun bakımda kaldı. Normalde 1 günlük yoğun bakım masrafı 3000 mı ne. Arkadaşımın sigortası sebebiyle 1.500 oluyordu. Tanıdık muhabbetine indirim yaptırıp günlüğüne 500tl ödediler. Odaları king suitti ucuk bir fiyatti. normal odalar ne kadar bilmiyorum canim. Fiyat alip oyle karar verin.

Bebek herzamanki gibi iyi hareketleri, eşimde izin alır da ben bi hastaneye yatarsak devamı gelecek ondan korkuyorum, bir kaç gün olacağını bilsem.. şu halde kuvöze girsek kafadan 1 ay kuvözdeyiz çünkü kilomuz çok düşük kuvöze girmeden doğana kadar bekletebilseler o da en az 1 ay bilmiyorum Allah Cc hayırlısını nasip etsin ne diyim 😔

Hayırlısı olsun inşallah canım. Önemli olan sağlık. Kızını kafaya takma. Bazen öyle şaşırtıyor ki bizi çocuklar. Her şey iyi olacak inşallah. dua ilk ilaçtır

Ben son ay hergün maşalı geziyordum ilk bebekte, doğum sonrası hafif tarar dalgalı dalgalı taç takarım diye, ama ne maşa gördü gözüm ne taç ne başka şeyler aynaya ilk baktığımda doğumda yaşadıklarımdan yüzümde milyonlarca çil çıktığını gördüm, bu sefer yine herşeyi koydum çantama bi umut belki halim olur epidural normal olucam aksilik olmazsa, daha az acıyla daha moralli bi anne olurum belki abla için de kıyafetler tokalar koydum kısmet bakalım 😊

Ay ilk doğumda bende de olmuştu. Ikinmaktan mor mir çiller. Ertesi güne geçmişti ama sanırım. 2. Dogum daha kolay oluyor. Sen her seyini koy cantana. Bu sefer gulucukler saçacaksın insallahhh

Ben kaşınıyorum ama karaciğerde mi safra kesesinden mü bilmiyorum kanıma daha yeni bakıldı bir sorun yoktu gerçi o zaman kaşıntı da yoktu bunum için ayrı bir test mi yapılıyor

Ben safra kesesinden dolayi kasinmadim hic benim safra taslarim vardi ultrasonda cikti... kasintiyi genelde karaciger yapar

Altı kural bulduğun her sofraya otur. Gidada secici olma onene geleni ye 😈

Acıbadem de alıyorlar canım. Arkadaşım altunizade şubesinde doğum yaptı 4 ay önce. Bebek solunum sıkıntısından 10 gün yoğun bakımda kaldı. Normalde 1 günlük yoğun bakım masrafı 3000 mı ne. Arkadaşımın sigortası sebebiyle 1.500 oluyordu. Tanıdık muhabbetine indirim yaptırıp günlüğüne 500tl ödediler. Odaları king suitti ucuk bir fiyatti. normal odalar ne kadar bilmiyorum canim. Fiyat alip oyle karar verin.

Hayırlısı olsun inşallah canım. Önemli olan sağlık. Kızını kafaya takma. Bazen öyle şaşırtıyor ki bizi çocuklar. Her şey iyi olacak inşallah. dua ilk ilaçtır

Orda da alamazlar sikayet ederlerse geri odeniyormus

Benim çatı kemiklerim çok ağrıyor. Diğer gebeliklerimde olmamıştı. Bir yandan seviniyorum bebek baskı yapıyorsa doğum kendiliğinden başlar da suni almama gerek kalmaz diye. Bu tabi kendi yorumum. Ama hareket kabiliyetim de çok azaldı.

Sağolsunlar bugün görümcemler evimi süpürüp ütü filan yaptı. Hastane çantamı düzenledik. Haftaya da beşiğini kurarım. Son olarak da ikramliklar için alışveriş yapicam. Vakit daralıyor heyecan artıyor 🥳

Kolestazi bilmem ama kasintinin tillahini yasadigim icin cok net biliyorum. Allah kolaylik versin. Hala yara izi icinde tum vucudum. Neler yaptik gecmedi. Kortizonla topladi biraz. 6. Ayima kadarda devam ettim doktor sakincasi yok devam.edebilirsin dedi ama biraktim.ben kasinti bitince. Arada kasinirsam ödum kopuyor basliycak yine diye oyle hortladigi donemler oldu cunku. Tum kiyafetlerim yatagim kan olurdu hep. Cok zor coook
🙁 gecmis gitmis olsun uzak olsun bi daha. Gercekten cok zor
Evet canim karaciger enzimlerine, bilirubine vs ayrica serumda serbest safra asidine bakiliyor

Benim çatı kemiklerim çok ağrıyor. Diğer gebeliklerimde olmamıştı. Bir yandan seviniyorum bebek baskı yapıyorsa doğum kendiliğinden başlar da suni almama gerek kalmaz diye. Bu tabi kendi yorumum. Ama hareket kabiliyetim de çok azaldı.

Sağolsunlar bugün görümcemler evimi süpürüp ütü filan yaptı. Hastane çantamı düzenledik. Haftaya da beşiğini kurarım. Son olarak da ikramliklar için alışveriş yapicam. Vakit daralıyor heyecan artıyor 🥳
Benimde cok agriyor yatakta donerken bile. Hatta pantolon giyerken falan cok zor kaldiriyorum bacaklarimi sanki kemiklerim kirilacak gibi

Orda da alamazlar sikayet ederlerse geri odeniyormus
Screenshot_20191126-205059_Instagram.jpg
Screenshot_20191126-205059_Instagram.webp
gorunce aklima sen geldin kedili cok güzelmiş

Aynı tarif ettiğin gibi. Hele bir süre oturup kalktıgımda adım atamiyorum
Hamilelik sayisi arttikca agrilarda artarmis canim . Bende ayni kemiklerim cok agriyor sanki bebek dogmus gibi :) doktora ne soylesem normal 3.hamilelik diyor :KK70: hatta bana sana iyi bir korunma secelim bir hamileligi daha kaldirmaz bünyen dedi :)

Iyi akşamlar kızlar 10dk da bir gelen kasılmalara yine hastaneye geldik biz ve nst de düzenli sancı çıktı 10dk bir 45lerde çıktı ama sancı düzenli olduğu için serum verdiler bitince tekrar nts çekecekler

Hadi bakalim... bu gecede sendeyiz... ben o 45leri falan hissetmiyorum ya ;)

Aynen çatı ağrısı bende de var bazı geceler dönerken bile ağrıyor bende iyiye yoruyorum kendimce inşallah iyi olur hepimiz için. Normal sancıyı bilmediğim için suni bende istemiyorum herşey normal gelişecekse normal doğum olsun diyorum ben öyle dua ediyorum. Dikişsiz olsa mesela oh miss

Back
X