• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 2kedi_1deli nidicard diye bir hap verdiler 2. Serum başlandı sanırım bi gece burdayiz hala kasılmalar düzenli sen bilirsin belki bu ilac ne ise yarıyor acaba

Merhaba güzel anneler 2019 ocak annesiyim size biraz bilgi vermek için geldim benimde günüm geçti sancı olmadı suni sancıyı kabul ettim açılma olmadı 2. Gün dozajı artırınca deli oldum resmen acil sez. Aldılar dayanamadım acı eşiği farklı herkesin sze demwm o ki hiç suni kabul etmeyin direk sez. Olun bnce ameliyat yerinizde 4 5 güne kadar geçiyor ağrıaı hafifliyor hayırlı güzel doğumlar💞

Iyi akşamlar kızlar 10dk da bir gelen kasılmalara yine hastaneye geldik biz ve nst de düzenli sancı çıktı 10dk bir 45lerde çıktı ama sancı düzenli olduğu için serum verdiler bitince tekrar nts çekecekler
İnşallah kasılmaları durdururlar canım aceleci bebişler kervanına katılmaz senin bebiş de 🤲🤲

Merhaba arkadaşlar grup coşmuş. Geçenlerde bende yazmıştım kasılmalarım var diye. Meğer bizim grupta kasılması olmayan yokmuş. 3 arkadaşıma da sabır diliyorum. Dayanın biraz sanırım ciğer geliştirici iğnelerinizi olmuşsunuz korkacak birşey kalmamış tabi bebişler durabildiği kadar dursunlar içerde. Benim randevumda cuma dr bende bir soracağım. Hiç olumsuz düşünmek istemiyorum ama nedense içimde haftasını bekliyemiyeceğiz gibi bir his var. Şu 36 yı atlatsak keşke. Ciğer geliştirici iğne yapsa psikolojim daha iyi olur. Ama bende diyabet var ve dr çok gerekli olmadıkça yapmayalım bebek zaten iri çok daha irileşir demişti. 2 gündür öyle bir vuruyor ki bebek canım acıyor. İdrar torbama isabet ettiriyor nerdeyse kaçıracağım ve canım yanıyor. Yan duruyordu sanırım başı indi aşağıya müthiş bir baskı sanki dışarı çıkacak😞

Kızlar bel ağrım yine tuttu artık yürüyüşümü de etkiliyor kendimi sağa sola atmadan yürüyemiyorum :KK43: sallanmazsam acıyı taa iliklerimde hissediyorum. Bu kiloyu almanın bu kadar ağır bedeli olacağını hiç hesaba katmamıştım acilen diyet uygulamam gerek bitiyorum belimin ağrısına. Benim sağ bacak iptal. Sağ bacağımı kıpırdattığım an bacağın bağlı olduğu yer uçuyor . Çözüm bulamadım canım çok yanıyor yürümek dahi işkence oldu. Bu grupta galiba pek kimsede bel ağrısı şikayeti yok doktor ancak parol yutabilirsin dedi ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim utanmasam ağlıycam 😔😕😞😒 37 ye kadar çalışma hayalim vardı yavaş bu ağrıyla birlikte o fikrim de erimeye başladı. Bebek diplere gömüldüğü için doktor gerekmedikçe yürüme yataktan kalkma çok Aşağıya düşmüş dedi. 40 saateyakın derse giriyorum bu Nasıl olabilir hala kendime inanamıyorum 37 yi işte görmeye bu acıyla can mı dayanır

Kızlar bel ağrım yine tuttu artık yürüyüşümü de etkiliyor kendimi sağa sola atmadan yürüyemiyorum :KK43: sallanmazsam acıyı taa iliklerimde hissediyorum. Bu kiloyu almanın bu kadar ağır bedeli olacağını hiç hesaba katmamıştım acilen diyet uygulamam gerek bitiyorum belimin ağrısına. Benim sağ bacak iptal. Sağ bacağımı kıpırdattığım an bacağın bağlı olduğu yer uçuyor . Çözüm bulamadım canım çok yanıyor yürümek dahi işkence oldu. Bu grupta galiba pek kimsede bel ağrısı şikayeti yok doktor ancak parol yutabilirsin dedi ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim utanmasam ağlıycam 😔😕😞😒
Çok geçmiş olsun çok fena bir ağrı bilirim. Şükür şu sıralar çok dürtmüyor beni. Kaç kilo aldın toplamda

Çok geçmiş olsun çok fena bir ağrı bilirim. Şükür şu sıralar çok dürtmüyor beni. Kaç kilo aldın toplamda
19 kilo aldım. 31 buçuk haftalığım şuanda. Gerçekten tüm hayatım bel ağrısından ibaret fıtığın dibine vurmuşum 😞 eşim bebeğe yazık ağrı kesici yutmasak mı dedi

Aynen çatı ağrısı bende de var bazı geceler dönerken bile ağrıyor bende iyiye yoruyorum kendimce inşallah iyi olur hepimiz için. Normal sancıyı bilmediğim için suni bende istemiyorum herşey normal gelişecekse normal doğum olsun diyorum ben öyle dua ediyorum. Dikişsiz olsa mesela oh miss
Bende her gece ağrı ile uyanıyorum. Sonrada uyuyamıyorum zaten. Bebek doğuncada uyuyamıyacağız. Şu günlerde uyusaydık bari😞

19 kilo aldım. 31 buçuk haftalığım şuanda. Gerçekten tüm hayatım bel ağrısından ibaret fıtığın dibine vurmuşum 😞 eşim bebeğe yazık ağrı kesici yutmasak mı dedi
Sanada yazık ama. Parol yada minoset içebiliyoruz zaten. Dediğin gibi kilo çok önemli biraz dikkat etmekte fayda var. Ben başıma gelecekleri bildiğim için dikkat ettim biraz. 10 kilo aldım. 33+5 im. Normalde de belim ve boynumda sorun var benim. Diyabette olunca istesemde yiyemedim zaten.

Kızlar bel ağrım yine tuttu artık yürüyüşümü de etkiliyor kendimi sağa sola atmadan yürüyemiyorum :KK43: sallanmazsam acıyı taa iliklerimde hissediyorum. Bu kiloyu almanın bu kadar ağır bedeli olacağını hiç hesaba katmamıştım acilen diyet uygulamam gerek bitiyorum belimin ağrısına. Benim sağ bacak iptal. Sağ bacağımı kıpırdattığım an bacağın bağlı olduğu yer uçuyor . Çözüm bulamadım canım çok yanıyor yürümek dahi işkence oldu. Bu grupta galiba pek kimsede bel ağrısı şikayeti yok doktor ancak parol yutabilirsin dedi ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim utanmasam ağlıycam 😔😕😞😒 37 ye kadar çalışma hayalim vardı yavaş bu ağrıyla birlikte o fikrim de erimeye başladı. Bebek diplere gömüldüğü için doktor gerekmedikçe yürüme yataktan kalkma çok Aşağıya düşmüş dedi. 40 saateyakın derse giriyorum bu Nasıl olabilir hala kendime inanamıyorum 37 yi işte görmeye bu acıyla can mı dayanır
Canım geçmiş olsun bendede bel fıtığı var ama spor sonrası epey iyi duruma geldi fakat artık bebişler büyüdü vücudun dengesi bozuldu göbekler önde..
2 gündür bende sağ tarafta adım attığımda ağrı hissediyorum özellikle gece lavaboya kalktığımda kalkamıyorum bi süre yatakta oturuyorum ondan sonra hafifliyo biraz.ben sırt üstü yatınca daha çok ağrıyo sağ tarafa yatmak daha iyi geldi
Bi de mesleğin gereği ayakta kalıyosun haliyle seni daha çok yorar
Allah yardımcın olsun 🙏

Geçmiş olsun ya zorlanmaya başladık hep ama ağrı kesici aşırı kullanmadığınız sürece parol minoset sıkıntı değil demişti doktorum kendinize eziyet etmeyin. Tabi böyle diyorum ama insan tereddüt ediyo içerken ☺️

Bende her gece ağrı ile uyanıyorum. Sonrada uyuyamıyorum zaten. Bebek doğuncada uyuyamıyacağız. Şu günlerde uyusaydık bari😞
Ben de yatınca sağıma soluma dönerken çatı ağrısı cok oluyo ya korkuyorum bazen ama normal sanırım artık ağırlaştık

Bugün bende hastanedeydim diyet ve insülinle şekerde normal değerleri gördüm çok şükür
Dikkat ettiğim halde çok dengesizdi şekerim bebeğede yüksek şekerin zararı büyük olduğu için çok stres yapmıştım.
Şekerim düzensiz olursa yükselme olursa bizim bebişte erken gelicek ocak anası olucakmıyım acaba 😄
Yine takip edicem şekerimi dalgalanma olursa ciğer geliştirici yapılıcak bebek için.normal değerlerde olursa ocak anasıyım
Bugün nstye bağlandım ilk kez bi şey çıkmadı.bebek için hangisi iyi olucaksa o olsun hayırlısı olsun.ya aralık anası olucam ya ocak 😄

Çatı ağrısı bendede var kızlar yataktan kalkarken,uzun oturduğumda kalkınca ve fazla yürüyünce.diğer oğlumda bu ağrı sadece doğumdan bi kaç gün önce oldu diye hatırlıyorum belki öncesindede oldu aradan geçen zaman fazla diye unuttum 😄 bugün doktora sordum çok normal dedi vücut artık doğuma hazırlanıyo ve bebek büyüyo dedi.
Bizim küçük bey 200 gr almış 1 haftada doktor çok büyümesinden yana değil 200 grmı bile memnuniyetsiz bi şekilde söyledi 😒

Back
X