Serum sonrası Nst bağlandık şimdi 10 dk bir kasilma devam ediyor 40larda nst devam hala sancı hissetmiyorum ki sadece sertleşme off ne sıkıcı bu yatmakHadi bakalim... bu gecede sendeyiz... ben o 45leri falan hissetmiyorum ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serum sonrası Nst bağlandık şimdi 10 dk bir kasilma devam ediyor 40larda nst devam hala sancı hissetmiyorum ki sadece sertleşme off ne sıkıcı bu yatmakHadi bakalim... bu gecede sendeyiz... ben o 45leri falan hissetmiyorum ya![]()
Doktor beni geciştiriyor galiba :) benim ilk dogumda karnim bile agrimamisti. Her gece bekliyordum nasil olcak acaba dogum diye ama malesef 42+2 de suni sanciyla dogum yaptimBenim ilk dogumum olacak ama bende de ayni :)
Haydi inşallah en iyi olabilecek ihtimal olur mümkün olduğu kadar az ayrı kalırsınız inşallahkızım anasınıfında dert ettiğim okuldan çok, ayrı kalmadık hiç şimdiye kadar çok hassas bi çocuk o yüzden endişeleniyorum canım
İnşallah kasılmaları durdururlar canım aceleci bebişler kervanına katılmaz senin bebiş deIyi akşamlar kızlar 10dk da bir gelen kasılmalara yine hastaneye geldik biz ve nst de düzenli sancı çıktı 10dk bir 45lerde çıktı ama sancı düzenli olduğu için serum verdiler bitince tekrar nts çekecekler
Çok geçmiş olsun çok fena bir ağrı bilirim. Şükür şu sıralar çok dürtmüyor beni. Kaç kilo aldın toplamdaKızlar bel ağrım yine tuttu artık yürüyüşümü de etkiliyor kendimi sağa sola atmadan yürüyemiyorumsallanmazsam acıyı taa iliklerimde hissediyorum. Bu kiloyu almanın bu kadar ağır bedeli olacağını hiç hesaba katmamıştım acilen diyet uygulamam gerek bitiyorum belimin ağrısına. Benim sağ bacak iptal. Sağ bacağımı kıpırdattığım an bacağın bağlı olduğu yer uçuyor . Çözüm bulamadım canım çok yanıyor yürümek dahi işkence oldu. Bu grupta galiba pek kimsede bel ağrısı şikayeti yok doktor ancak parol yutabilirsin dedi ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim utanmasam ağlıycam
☹
![]()
Çok geçmiş olsun. Bu ilaçlar iyi gelir inşallah. Durdursunlar sancılarını. Magnezyum vermişlerdir sanırım. Yüksek dozda2 2kedi_1deli nidicard diye bir hap verdiler 2. Serum başlandı sanırım bi gece burdayiz hala kasılmalar düzenli sen bilirsin belki bu ilac ne ise yarıyor acaba
19 kilo aldım. 31 buçuk haftalığım şuanda. Gerçekten tüm hayatım bel ağrısından ibaret fıtığın dibine vurmuşumÇok geçmiş olsun çok fena bir ağrı bilirim. Şükür şu sıralar çok dürtmüyor beni. Kaç kilo aldın toplamda
Bende her gece ağrı ile uyanıyorum. Sonrada uyuyamıyorum zaten. Bebek doğuncada uyuyamıyacağız. Şu günlerde uyusaydık bariAynen çatı ağrısı bende de var bazı geceler dönerken bile ağrıyor bende iyiye yoruyorum kendimce inşallah iyi olur hepimiz için. Normal sancıyı bilmediğim için suni bende istemiyorum herşey normal gelişecekse normal doğum olsun diyorum ben öyle dua ediyorum. Dikişsiz olsa mesela oh miss
Sanada yazık ama. Parol yada minoset içebiliyoruz zaten. Dediğin gibi kilo çok önemli biraz dikkat etmekte fayda var. Ben başıma gelecekleri bildiğim için dikkat ettim biraz. 10 kilo aldım. 33+5 im. Normalde de belim ve boynumda sorun var benim. Diyabette olunca istesemde yiyemedim zaten.19 kilo aldım. 31 buçuk haftalığım şuanda. Gerçekten tüm hayatım bel ağrısından ibaret fıtığın dibine vurmuşumeşim bebeğe yazık ağrı kesici yutmasak mı dedi
Canım geçmiş olsun bendede bel fıtığı var ama spor sonrası epey iyi duruma geldi fakat artık bebişler büyüdü vücudun dengesi bozuldu göbekler önde..Kızlar bel ağrım yine tuttu artık yürüyüşümü de etkiliyor kendimi sağa sola atmadan yürüyemiyorumsallanmazsam acıyı taa iliklerimde hissediyorum. Bu kiloyu almanın bu kadar ağır bedeli olacağını hiç hesaba katmamıştım acilen diyet uygulamam gerek bitiyorum belimin ağrısına. Benim sağ bacak iptal. Sağ bacağımı kıpırdattığım an bacağın bağlı olduğu yer uçuyor . Çözüm bulamadım canım çok yanıyor yürümek dahi işkence oldu. Bu grupta galiba pek kimsede bel ağrısı şikayeti yok doktor ancak parol yutabilirsin dedi ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim utanmasam ağlıycam
☹
37 ye kadar çalışma hayalim vardı yavaş bu ağrıyla birlikte o fikrim de erimeye başladı. Bebek diplere gömüldüğü için doktor gerekmedikçe yürüme yataktan kalkma çok Aşağıya düşmüş dedi. 40 saateyakın derse giriyorum bu Nasıl olabilir hala kendime inanamıyorum 37 yi işte görmeye bu acıyla can mı dayanır
Bi 3 hafta daha dayansa bebiş ne güzel olur inşallah seninle kalırSerum sonrası Nst bağlandık şimdi 10 dk bir kasilma devam ediyor 40larda nst devam hala sancı hissetmiyorum ki sadece sertleşme off ne sıkıcı bu yatmak
Geçmiş olsun ya zorlanmaya başladık hep ama ağrı kesici aşırı kullanmadığınız sürece parol minoset sıkıntı değil demişti doktorum kendinize eziyet etmeyin. Tabi böyle diyorum ama insan tereddüt ediyo içerken19 kilo aldım. 31 buçuk haftalığım şuanda. Gerçekten tüm hayatım bel ağrısından ibaret fıtığın dibine vurmuşumeşim bebeğe yazık ağrı kesici yutmasak mı dedi
Ben de yatınca sağıma soluma dönerken çatı ağrısı cok oluyo ya korkuyorum bazen ama normal sanırım artık ağırlaştıkBende her gece ağrı ile uyanıyorum. Sonrada uyuyamıyorum zaten. Bebek doğuncada uyuyamıyacağız. Şu günlerde uyusaydık bari![]()