anladım ben de günde iki kez almayı düşünüyorum artık, dün biraz kasılmalarım oldu. Son durumda aspirine devam ediyorsun sen de değil mi 36 'ya kadar.
Ben de magnezyumu ikiye çıkarmayı düşünüyorum. Dün ara ara kasılmalarım oldu, korktum biraz. Bende pıhtılaşma var ve baya ileri seviye o sebeple aspirini bırakma konusunda kararsız kaldım. Eşim doktora güven diyor ama benim içim rahat değil pek. Aspirin ve iğne bildiğim kadarıyla ikisi de kanı sulandırıyor ama sanıyorum aspirinin etkisi daha uzun süreli. Çünkü doktor bir gün önce iğneyi yapmış olsan bile kanama durumunda sorun olmaz ama aspirini önce bırakmak gerek yoksa kanı durdurmak sıkıntı olur gibi bişeyler söyledi.
Benim oglum kadar kimse hevesli degildir kardesine.bazen korkutuyor hatta beni dogdukta sonra degisirse yanarim.Alışır işallah benim kızımda 6 yaşında cok istekli duruyor ama dogunca ne olur ne yapar bilenem tabi muamma yani yaşayıp görücez
Guzel hanerlerini bekliyoruz.Günaydın kızlar hastaneye geldik Ankara’ya, bakalım ne diyecekler.
Oh ne guzel artik ruyanda 6 cm aciklik gormezsinGünaydın canım Evet güzel haberlerle geldim şükür 2 gündür kasılma durmuş durumda ilaçlar serumlar fayda etti şimdilik yatak istirahati verdi tekrar başlamasin kasilma pazartesiye kadar yat dinlen sonra tekrar Nst cekelim dedi sanırım oğlum artık uslu bir bebiş oldu
Benim oglum kadar kimse hevesli degildir kardesine.bazen korkutuyor hatta beni dogdukta sonra degisirse yanarim.
Aklima gelmiske sorayim 2.3 cocuklari olacak annelere. Dogumda hastanede sizinle mi kalacak cocuklar yoksa eve mi gondereceksiniz.esim hastanede kalmain istiyor ama
Ben nasil kiyip gonderecegim bilmiyorum.sanki bebekten sonra onu istemiyoruz diye dusunebilir.yanimda kalsa nasil olacak bilmiyorum hic.insallah hastanede kalmami gerek olmayacak bir saatte dogar.
Merhaba,
benim kızım bizimle kalacak hastanede .özel hastanelerde oda sıkıntı olmuyor zaten.rica ettik hastaneden park yatak getirecekler odaya kızım için.zaten 5 yaşında artık eziyeti yok o sebepten tüm süreci bizimle beraber yaşasın istiyoruz.hatta bir pedagog arkadaşımdan görüş aldım.o da aynı fikirde olduğunu kalmak isterse kalmasını kalmak istemez ise kalmamasını söyledi.yani kararı ona bırakın siz karar vermeyin onun adına dedi:) benim kızım istiyor baklalım şimdilik.kuzeni ile pijama partisi yapma fikride var o gece ama şimdilik sizinle kalacağım diyor:)
Inşallah canım yaa aman erken gelmesin hayırlısı ile zamanında gelsin inşallah ben Karnimda sertleşme olarak hissediyorum sancı olarak hissettirmiyor kasılma sadece ama düzenli gelince durum tehlikeli hal alıyor maalesefOhh iyi canım gözün aydın ,zamanı gelmeden bir daha kasılmaların olmaz inşallah.Sen hissediyor musun sancılarının olduğunu
37.hafta kontrolüne gidince odalara bakıcam müsait ve genişse ben de yanımda kalmasını istiyorum yoksa bi çare bulucamBenim oglum kadar kimse hevesli degildir kardesine.bazen korkutuyor hatta beni dogdukta sonra degisirse yanarim.
Aklima gelmiske sorayim 2.3 cocuklari olacak annelere. Dogumda hastanede sizinle mi kalacak cocuklar yoksa eve mi gondereceksiniz.esim hastanede kalmain istiyor ama
Ben nasil kiyip gonderecegim bilmiyorum.sanki bebekten sonra onu istemiyoruz diye dusunebilir.yanimda kalsa nasil olacak bilmiyorum hic.insallah hastanede kalmami gerek olmayacak bir saatte dogar.
Guzel hanerlerini bekliyoruz.
Oh ne guzel artik ruyanda 6 cm aciklik gormezsin
Aman tut kendiniYa bu arada insana para harcaticaksiniz zorla yaa ayip valla. Nstde yatiyorum suan.. bitirmeyin urunleri
Benim oglum kadar kimse hevesli degildir kardesine.bazen korkutuyor hatta beni dogdukta sonra degisirse yanarim.
Ay cok teşekkür ederim emzirme sütyeni aldım hemen iki tane iki de kazak aldım dayanamayıpKızlar günaydın. Daha sayfaları bile okumadan yazıyorum kaçırmadan alın.
LCW nın sitesinde hamile pijamalarının bazılarında 1 alana 1 bedava var 2 tane aldım hemen100 Liraya 2 pijamam oldu.
Hamile külodunda, emzirme sütyeninde falan da indirim vardı 2 tane alt bir üst aldım aldım.
Ocak görünümlü Aralık annesi olacaksın sanırımEveeet bir doktor kontrolunun daha sonuna geldik... doktorum bu gece seminer vermek icin sehir disina gidiyomus yarin aksam donucekmis aradi gitmeden seni bi goreyim diye.... bakti iyice bi.. bebek 2700 gorunuyor ama bence o da ödem yapmis bu kadar serumakafasi 1 hafta onde dedi ama hic takmiyoruz bizim icin onemli olan femur dedi o da haftasiyla uyumlu dedi. Sonra alttan bakti. Sancin var belli yarim cm de olsa bi acilman var dedi... nst de yine 90 100 cikti sancilar ama 20 dakikada 1 .. eger 20 dakikada 3 olursa sorun bunu takma dedi. Ilac verdi hemen orda ictim yanimada verdi. Verdigi ilaci cok sık olursa 1 saatte 2 tane olamak uzere icicem. Ilacta artik turkiyede yokmus muadili dedikleride ayni gorevi yapmiyomus cok kizgindi.. hastalara vermek icin almanyadan getiriyolarmis. Ayni seyi soyledi c.tesiye kadar ilac kullanabilirsin o yuzden sorun yok ama c.tesiden sonra ilac veremem gelirse gelir dedi.. ama asil istedigimiz aralik 10 na kadar beklemesi..
Ben sanci hissediyorum zaten simdi. Adet sancisi gibi cok can sıkıci
Canim en zoru gercekten cocuklari birakmak oluyor, sanki dişlamis gibi filan hissediyor insan , garip kalmis gibi biz lohusa anne olarak mi oyle dusunuyoruz coxuklar ne dusunuyor bilmiyorum. Ben yurtdisindayim hem refakatci yasak hem normal dogum 3 gun . Buyuk kizim durur bensiz 5 yasinda ama kucugu cok bagli o ne yapacak bilmiyorum. Eger yaninda kalmayacak gibi bir durum olursa diye ogluna bir hediye paketi hazirla bebek dogdugunda ona vermek icin , icinede evde oyalanacagi türden birseyler koy , hem sevinir hem oyalanir . Ben oyle dusundum bakalim nasil olcakBenim oglum kadar kimse hevesli degildir kardesine.bazen korkutuyor hatta beni dogdukta sonra degisirse yanarim.
Aklima gelmiske sorayim 2.3 cocuklari olacak annelere. Dogumda hastanede sizinle mi kalacak cocuklar yoksa eve mi gondereceksiniz.
Kızlar kırmızı tacım geldiBu kadar çabuk gelmesini beklemiyordum, yoğunluk olur bu hafta diye düşünmüştüm
Eki Görüntüle 2559673
Maşallah bebişin kilosu iyi eee onca serum ilaç senin sancıları bastıramamış mı hay Allah bu kizce durmayacak anlaşılan artık ilaçları içip beklemekten başka çare yok yani umarım cumartesiyide atlatir 10 aralık hatta biraz daha fazla bekleyebilir bu arada 10 aralik bizim evlilik yıldönümüz erken doğum diyince bana benimde 10 aralık geçti Hep içimdenEveeet bir doktor kontrolunun daha sonuna geldik... doktorum bu gece seminer vermek icin sehir disina gidiyomus yarin aksam donucekmis aradi gitmeden seni bi goreyim diye.... bakti iyice bi.. bebek 2700 gorunuyor ama bence o da ödem yapmis bu kadar serumakafasi 1 hafta onde dedi ama hic takmiyoruz bizim icin onemli olan femur dedi o da haftasiyla uyumlu dedi. Sonra alttan bakti. Sancin var belli yarim cm de olsa bi acilman var dedi... nst de yine 90 100 cikti sancilar ama 20 dakikada 1 .. eger 20 dakikada 3 olursa sorun bunu takma dedi. Ilac verdi hemen orda ictim yanimada verdi. Verdigi ilaci cok sık olursa 1 saatte 2 tane olamak uzere icicem. Ilacta artik turkiyede yokmus muadili dedikleride ayni gorevi yapmiyomus cok kizgindi.. hastalara vermek icin almanyadan getiriyolarmis. Ayni seyi soyledi c.tesiye kadar ilac kullanabilirsin o yuzden sorun yok ama c.tesiden sonra ilac veremem gelirse gelir dedi.. ama asil istedigimiz aralik 10 na kadar beklemesi..
Ben sanci hissediyorum zaten simdi. Adet sancisi gibi cok can sıkıci
Maşallah bebişin kilosu iyi eee onca serum ilaç senin sancıları bastıramamış mı hay Allah bu kizce durmayacak anlaşılan artık ilaçları içip beklemekten başka çare yok yani umarım cumartesiyide atlatir 10 aralık hatta biraz daha fazla bekleyebilir bu arada 10 aralik bizim evlilik yıldönümüz erken doğum diyince bana benimde 10 aralık geçti Hep içimden14 yılın hediyesi olurmu acaba diye düşündüm neyse benim oğlan biraz sakinleşti ama her an coşa bilir ayağa kalkar kalkmaz kasılma oluyor maalesef bu arada femur nedir benim oğlanında kafa ve. Göbek çevresi ilerde gidiyor du iri bebek dedi dr ama femur ne olaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?