Hastane işini naptiniz konuştunuz mu karar verdiniz mi? Bu kizi durdurmak zor. Saglicakla ilsun hersey
Umraniyeye yakinim canim, adet sancisi gibi olan surekli kasilmalarda gidip geliyor. Biraz daha bekliycem baktim olmuyor atlayip gidicem
Kızlar benim normal doğuma 4 hafta kadar süre var ancak benim bebiş makat geliş hala dönmedi büyük ihtimal 2-3 hafta sonra sezeryan olurum.Bu cumartesi komple bir ağda yaptırmak istiyorum ne olur ne olmaz hazırlıklı olayım diye sizce bir sakıncası olur mu tüylerim geç çıkıyor doğuma kadar idare eder diye düşündüm
Kırmızısı cok güzel. Ben kırmızı kurdele takmistim.onu saklamistim simdiki dogumumdada onu takicagim kismetse
Kiz benimki 9 yasinda hediye işini yemez.hatta dedim kardesin hediye getirir sana dedim de sacmalama dergibi bakti cocuk. Dogumda esimle annem kalir galiba.oglumuda gondermem ya yatsin babasiyla kucak kucaga
Benim kız 3ay sonra 7 yaş olacak istediği legoyu aldım o görmeden paketleyip bavula koydum, kardeşin hediye getiricek sana dedim safım benim inandı, getirmezse küserim diyip duruyor ama 9 yaş inanmaması normalKırmızısı cok güzel. Ben kırmızı kurdele takmistim.onu saklamistim simdiki dogumumdada onu takicagim kismetse
Kiz benimki 9 yasinda hediye işini yemez.hatta dedim kardesin hediye getirir sana dedim de sacmalama dergibi bakti cocuk. Dogumda esimle annem kalir galiba.oglumuda gondermem ya yatsin babasiyla kucak kucaga
Aynen oyle olur ama iste bekler mi???? Umarim bekler ya bide bunun gelesi yok dönmuyo falan diyodu doktorum
Benim medikalparkta olucak büyük ihtimalle başlarda buca kadın doguma gidyodum amabu arada izmirde olan arkadaşlar hangi hastanede doğum yapacaksınız?
9 eylülde yapıcam nasip olursabu arada izmirde olan arkadaşlar hangi hastanede doğum yapacaksınız?
benim ilk doğum medicalparktı şimdi can hastanesinde doğum yapıcam bakalm sizbu arada izmirde olan arkadaşlar hangi hastanede doğum yapacaksınız?
PuhahaBen atasehirle umraniye ortasinda kaliyorum.
O Otimoti watergardena yakinim..
X xemax kopek durusu, girgir pozisyonu, sahin pencesi, timsah yuruyusu, ejderha surunusu falan olmuyo bunlarla benimki olmadiayet meselesi size kalmis orasini bilemem. Pek sanmiyorum ama deneyin tabi. Valla bu arada jileti korlemesine yaptim yapicak bisey yok. Ama simdiden aklim sonrasinda hic sevmiyorum
Ne zaman yaptınız yoksa memnun kalmadınız mıbenim ilk doğum medicalparktı şimdi can hastanesinde doğum yapıcam bakalm siz
senin bebiş durmayacakValla acibadem altunizadeden fiyat aldim simdi. Sadece dogum 10bin tl.. doktora 5 vericem. Bide o bu extralar 20 yi buluyor. Yenidogan yogunbakim gunluk bin tl... benim kiz bunu duydugundan beri sakinledi.. yada benim agri esigim biranda artti. 36 ya kadar cikarmiycam tutucam icimde
2017 temmızda yapmıştım doktorum için devam etmıstım ama hastaneden memnun kalmadım ilgi alaka sıfır bı hastane herkes bana da demişti zaten ama devam etmiştmNe zaman yaptınız yoksa memnun kalmadınız mı ☺ İzmirli cokmuş aramızda
of offf paralara bak ya insanlar nasil bukadar kolay para kazaniyorlar sasiyorum. Heleki bu dönemde.buyuk konuşmak istemiyorum ama kapisinin önünden gecmem bu fiyatlaraValla acibadem altunizadeden fiyat aldim simdi. Sadece dogum 10bin tl.. doktora 5 vericem. Bide o bu extralar 20 yi buluyor. Yenidogan yogunbakim gunluk bin tl... benim kiz bunu duydugundan beri sakinledi.. yada benim agri esigim biranda artti. 36 ya kadar cikarmiycam tutucam icimde
ilk dogumda esim annem kv hrpsi kaldilarYakınız herhalde ben de cengelkoydeyim
Su dedikleri köpek duruşunu yap. Bi de inşikak süresi ac oku ya da dinle. Secde ayetiyle bebek dönebilirmiş. Öyle diyordu aidin salih gerçek tıp kitabında. Ben de bugün 36. Haftaya girdik. Ağdaya benim de gitmem lazım. Ama bir daha ugramayacagim temiz bir kuafor bulmam lazim
Ilahiii
Zaten 2-3 yaş çocuğuna bile soylemeyin oyle seyler gercek olmadığını bilir diyorlar. 9 yaş koca cocuk nerde yatıracaksın onu? Babasıyla eve gönder bence başka kalacak yeri yoksa. Normal doguracaksan annen yeter sana zaten
7 yasinda kiz cocugu nasil inanmis sasirdim.erkek olsa saf olur ama kizlar cok bilmis oluyor.Benim kız 3ay sonra 7 yaş olacak istediği legoyu aldım o görmeden paketleyip bavula koydum, kardeşin hediye getiricek sana dedim safım benim inandı, getirmezse küserim diyip duruyor ama 9 yaş inanmaması normal
Ben uzun süre karar veremedim nasıl yapsam diye ama sıra almak çok zorlaştı bi de normal doğumda nöbetci kimse o giriyo dye çekindim ama normal olucak mı bakalım bi de o varBen giderek ozelden sogumaya basladim ocakta fiyatlara da zam geliyormus ve epidural icin ek ucret aliyorlarmis devletteki doktoruma yaptirmayi dusunmeye basladim dogumu
Ben en baştan beri devletin doğum hastanesine gidiyorum.Özelde bir sorun olduğunda hop hemen devlete sevk ediyorlar çünkü her özel hastane tam teşekküllü olmuyor ve tek bir doktorun eline bakıyorsun.Her devlet de iyi diyemem her özel de kötü diyemem iyi bir doktora denk gelmek ve tam teşekküllü bir hastaneye denk gelmek mühim olan.İyi araştırmak lazım ve içimize sinen bir yer olması lazım.Umarım hepimiz güzel hastanelere güzel doktorlara denk gelirizBen giderek ozelden sogumaya basladim ocakta fiyatlara da zam geliyormus ve epidural icin ek ucret aliyorlarmis devletteki doktoruma yaptirmayi dusunmeye basladim dogumu
Burdaki normal dogumlari ebeler yapıyor doktor luzum halinde geliyor ebelerinde bazilarini taniyorum öğrenciyken staj yapmistim ama dogumhane hapishane gibi kimse gelemiyor yanina telefon sokmak yasak bunlar kotuBen uzun süre karar veremedim nasıl yapsam diye ama sıra almak çok zorlaştı bi de normal doğumda nöbetci kimse o giriyo dye çekindim ama normal olucak mı bakalım bi de o var ☺
Ben 2 tarafa da gidiyorum basindan beri devlette de takip eden doktorum varBen en baştan beri devletin doğum hastanesine gidiyorum.Özelde bir sorun olduğunda hop hemen devlete sevk ediyorlar çünkü her özel hastane tam teşekküllü olmuyor ve tek bir doktorun eline bakıyorsun.Her devlet de iyi diyemem her özel de kötü diyemem iyi bir doktora denk gelmek ve tam teşekküllü bir hastaneye denk gelmek mühim olan.İyi araştırmak lazım ve içimize sinen bir yer olması lazım.Umarım hepimiz güzel hastanelere güzel doktorlara denk geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?