2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlum uzun süredir hastanede olduğunda kardeşim doğduğunda seninle ve kardeşimle kalıcam diyo.hâlâ ikna aşamasındayız teyzesinin ve anneannesinin evi çok yakın hastaneye tercih yapması gerekicek yanımda kalırsa rahat edemez diye düşünüyorum kendisinede anlattım ilk başlara göre daha ılımlı yaklaşıyo teyze anneanne fikrine.benimkide şimdiden aşk yaşıyo kardeşiyle,havanın soğuk olduğu günler çok mutlu çok şükür kış geldi az kaldı kardeşime diyo gün sayıyoruz inşallah daim olur şu andaki duyguları

Mrblar bende rutin kontrole gittim bugün bebişin kilosu1950 olmuş10 gün önce 1650 az demişti doktor 10 gündür protein ağırlıklı besleniyordumm bu kadar yükselebilmiş yine buna şükür diyorum. Bir de tansiyonum 14-8 çıktı ilk olarak, yarım saat sonra da 13-8 oldu doktor kan idrar tahlili ver dedi şimdi onları verdim. Gebelikte benim gibi yüksek tansiyonu olan var mi?ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

beeeen Maalesef benim de son 2 haftadır uğraştırıyor tansiyon idrarda protein takip takip bıkkınlık geldi. Benim bebekte baya gerilik de var ekstra olarak

Kizlar suan bir sancim var.. ne siz sorun ne ben soyliyim.. oyle oturuyorum. Doktorun verdigi ilacin 2. Dozunu ictim bakalim ne olucak. Esimde avrupa yakasinda aksam kacta gelicek bilmiyorum hic.

Ay bari haftasonunu beklese yaaaa

canım yaa yanına birini çağır arkadaşını vs yakınlarda oturan varsa böyle yalnız bekleme

Kizlar suan bir sancim var.. ne siz sorun ne ben soyliyim.. oyle oturuyorum. Doktorun verdigi ilacin 2. Dozunu ictim bakalim ne olucak. Esimde avrupa yakasinda aksam kacta gelicek bilmiyorum hic.

Ay canim benim ya insallah doktorun ve esin yanindayken dogum olur. Aralikli mi sanci devamli mi ?

Tüh ya beklemiycek senin bebiş eşinde yakınında değil yanında birisi olsun sen her zaman hazırlıklı ol

Tansiyon için geçmiş olsun.bebişler haftada 200-300 gr alıyo galiba.geçen bi arkadaş burda bozanın bebeğe kilo yaptığını yazmıştı.

Kızlar boza şeker yükseltirmi ki şu son 1 haftadır bi sürü şey çekti canım aşermelerim yeniden başladı

35+4 teyim gün içerisinde arada bir adet olacakmışım gibi inceden sancı gibi sızı gibi bir şey oluyor grupta bazı kızlarda sancı var ben de tedirgin oluyorum bazen bu hafta kontrole gitmedim pazartesi gideceğim.Allahtan düzenli değil çok ara ara geliyor ama öyle çok derinden ondan sordum nasıl anlıyorsunuz diye merak ettim Bebişler biraz daha dursun bizimle yaramazlık yapmazlar umarım

Şiddetli mi sancın çok rahatsız olursan bin taksiye git hastaneye evde stres yapma

Senin bebiş gelmeyi kafaya koydu, yarın akşamı beklesin en azından bildiğin doktor olur.

Kızlar benim normal doğuma 4 hafta kadar süre var ancak benim bebiş makat geliş hala dönmedi büyük ihtimal 2-3 hafta sonra sezeryan olurum.Bu cumartesi komple bir ağda yaptırmak istiyorum ne olur ne olmaz hazırlıklı olayım diye sizce bir sakıncası olur mu tüylerim geç çıkıyor doğuma kadar idare eder diye düşündüm

Kızlar kırmızı tacım geldi Bu kadar çabuk gelmesini beklemiyordum, yoğunluk olur bu hafta diye düşünmüştüm

Eki Görüntüle 2559673
Kırmızısı cok güzel. Ben kırmızı kurdele takmistim.onu saklamistim simdiki dogumumdada onu takicagim kismetse
Kiz benimki 9 yasinda hediye işini yemez.hatta dedim kardesin hediye getirir sana dedim de sacmalama dergibi bakti cocuk. Dogumda esimle annem kalir galiba.oglumuda gondermem ya yatsin babasiyla kucak kucaga

Yaptir ben yaptiriyodum. Hatta normalde dun gidicektim ama pazar hastaneye gidince hastanede jilet yaptim mecbur. Hic sevmesemde.. bundan sonrada gidemem agdaya herhalde napicaz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…