35+5ten sonrasini bilmiyorum oglum erken gelmisti. O yuzden bana gore senin hamilelik bitmis bilesaglikla gelsin
Ne güzel ben de bi gorseydim 35-36yi. Zaten en gec 37de dogumum olacak benim. Kuzumu ozledim
35+5ten sonrasini bilmiyorum oglum erken gelmisti. O yuzden bana gore senin hamilelik bitmis bilesaglikla gelsin
Ne güzel ben de bi gorseydim 35-36yi. Zaten en gec 37de dogumum olacak benim. Kuzumu ozledim
Ooo 6 kilo mu çok iyisen doğumdan sonra hemen formuna dönersin o zaman.Evet bir doktora git ilaçlarla kesiyorsun sancını bir son duruma baksınlar haber et bize de.Normalde tansiyonun yok o yüzden çok telaş yapma anlık olmuştur.
Kaç haftalık oldun sen tam olarak? Bir de iki bebek mi seninki debilmiyorumki aslında stresten etkilenen bi yapım yok normalde ama benim zaten gidişat iyi değil protein baya yüksek çıkıyor vücut sinyal vermeye başladı tansiyonum ilaca rağmen 120/85 çıkıyor ki düşük çıksın diye oturuyorum 10 dk dinlenip ölçüyorum. Ödem var bugün ilk kez sanırım ben bir hafta fln anca dayanırım gibi gözüküyor
Kaç haftalık oldun sen tam olarak? Bir de iki bebek mi seninki de
Ohh çok şükür DoğurmamışsınBugunden sonra ilaclar yasak demisti bakalim ne diycek.. 6 kiloydu ama hastaneye yatana kadar. Hastanede 5 kilo aldim serumlarla. Ama o ödem oldugu icin gider. Bu ciger gelistirici ödem yapiyormus.
Bugunden sonra ilaclar yasak demisti bakalim ne diycek.. 6 kiloydu ama hastaneye yatana kadar. Hastanede 5 kilo aldim serumlarla. Ama o ödem oldugu icin gider. Bu ciger gelistirici ödem yapiyormus.
O çaylar ve içecekler hep şeker yaa haberiniz olsun kızlar böyle doğal şeyler yiyerek sütü arttırın ve bol bol su için ayakları belinizi sıcak tutun yoksa süt azalıyor.. en önemlisi de bebek ne kadar emerse memeler o kadar süt üretiyorDut suyunu deneyin derim hurma eşliğinde hem keyifli hem süt yapıyor
Kız neye imreniyosun zaman azaldikca korku ve heyecan artmaya başlıyor35.haftada olanlar var grupta cok imreniyorum dogumlarina daha az kaldi diye
Hamileligin son demleri orucun son dakkalari gibi
Kizlar kapi susu yaptıran var mı? Araftayim olsa mi olmasa mi diye. Cikolatasini da haci şerifte yaptırırım dedim. Fiyatlar uygun yaptıranlar da memnunmuş
Eczanede ısırgan çayı satılıyor poşet çay şeklinde benim doktorum günde 2 ondan 1 malt suyu önermişti su bana süt yapmamıştı malesefevet canm dikkat ediyorum ama bazen atlayabiliyor insanfındık ceviz kuru üzüm incir yiyorum çorbalar bulgurlar helva pekmez en önemlisi su onu bir gün az içince nasıl değişiyor
35.haftada olanlar var grupta cok imreniyorum dogumlarina daha az kaldi diye
Hamileligin son demleri orucun son dakkalari gibi
Biz sonunda isme karar verdik mecburen ve kapı süsü siparişi verdim
İnstagramdan verdim siparişi de umarım dolandırılmam ürünüm elime ulaşırKapı süsüm elime ulaşırsa aynı yere magnet yaptıracağım ama emin olmak adına parça parça sipariş verdim.
Çikolata sormaya bugün gidecektik ama çok yoruldum dışarıda. Pelitle Venüsle konuşacağız eğer çok abartı fiyat verirlerse Hacı Şeriften söyleyeceğim.
Kızım da (4.5 sene önce neredeyse) doğumum acil olduğu için araştıramadan Hacı Şeriften söyledim iyiydi, ama mesela bebek konseptli çikolatalarını genelde madlen yapmışlar ama Hacı Şerifin madlen olmayan çikolataları daha lezzetli geldi bana. Madlen çikolatası bir tık daha lezzetsiz, ama kötü değil kesinlikle.
Fikir edindikçe haberdar edersin bizi öyleyse. Bu arada ne oluyor isim?
12 /8 cok normal guzel bir tansiyon ya.. takma onu hastenede oyle ciktiginda olmasi gereken dediler hep bana
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle. Allah seni öyle sınıyor demek ki. Sonu çok daha güzel olacak öyle düşünKızlar kötüyüm bana dua edebilecek var mı yatakta kaldım belimin ağrısından kalkamıyorum sabah doktordaydım acilen fizik tedaviye görün dedi 20 kilo almanın bedeli... lütfen Dua edin yattım mı kalkamıyorum eşim işten geliyor gelip o kaldırıcak yok böyle bir acı. Bu da benim imtihanım oldu....... sabah Doğum doktorum Bi sıkıntı olmadıkça bir ay sonra gel dedi bebek iyice aşağılara düşmüş ayakta gezme dedi. Sabah akşam bel ağrım için parol yut dedi ağrılarının daha da artmasını istemeyiz dedi doğum yöntemim çok ileri fıtığı olan hastalara sezaryen yapıyoruz dedi hakkımda hayırlısı olsun yatakta asla dönemiyorum belimi kıpırdatamıyorum sağlıklı olan siz hamile arkadaşlarıma imreniyorum. Benim problemim yatarken ve yatakta başlıyor . Ayaktayken otururken pek sorunum yok topallayıp yürümem dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?