• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar tansiyonum cikti benim ya. Aksam yatmadan once boyle birden beynim yandi sanki ates basti dur bi bakayim dedim olctum 136, 78 falandi sonra biraz bekledim 145, 83 falan cikti alfamed ictim yattim. Biraz uyumuusm ama bi kalktim sirilsiklam ter... tansiyon hala 138, 75 lerde falan

Kizlar tansiyonum cikti benim ya. Aksam yatmadan once boyle birden beynim yandi sanki ates basti dur bi bakayim dedim olctum 136, 78 falandi sonra biraz bekledim 145, 83 falan cikti alfamed ictim yattim. Biraz uyumuusm ama bi kalktim sirilsiklam ter... tansiyon hala 138, 75 lerde falan

Geçmiş olsun canım o terleme banada oldu dün ikindi vakti gibi şimdide ödem var ellerimde ve yüzümde korkuyorum kilomuz ve haftamız sizin kadar olsa bu kadar telaş yapmam inşallah geçici bi yükselmedir tuzlu birşey mi yemiştin ya da kv ne stres oldun ondan mıdır

Geçmiş olsun canım o terleme banada oldu dün ikindi vakti gibi şimdide ödem var ellerimde ve yüzümde korkuyorum kilomuz ve haftamız sizin kadar olsa bu kadar telaş yapmam inşallah geçici bi yükselmedir tuzlu birşey mi yemiştin ya da kv ne stres oldun ondan mıdır

Yok canim stresten falan degil. Gece yine terle uyandim dusun uykudan uyandim 145 cikti

13/7 tansiyondan korkma telaş yapma , Benim de bu cıvarlar çıkıyor doktor biraz dikkat et diyor 1 hafta takip et diyor takip ediyorum tuttuğum notları gösteriyorum süreklilik sağlamadığı için herhangi bir müdahale yapmıyorlar .Zaten senin tansiyon problemin yoktu bildiğim kadarı ile her ne kadar stres yapmadım desen de illa ki yapmışsındır.Sürekli ölçme daha çok stres yaparsın doktora gidene kadar 4 saatte bir ölç not et doktoruna göster.

35.haftada olanlar var grupta cok imreniyorum dogumlarina daha az kaldi diye 🙊
Hamileligin son demleri orucun son dakkalari gibi 😣
Ay hiç sorma beni bir heyecan sarıyor düşününce biraz da korku var bugün 35+6 olduk haftaiçi kontrolüm var bebiş hala dönmedi ise 38. Haftaya veya en geç 39. Haftaya gün verecek 2-3 haftam kaldı inşallah bir aksilik olmazsa 🤗

Sen nasıl oldun bir ara düzene binmişti sanki tansiyonun sen de kızın için mi stres yapıyorsun acaba

bilmiyorumki aslında stresten etkilenen bi yapım yok normalde ama benim zaten gidişat iyi değil protein baya yüksek çıkıyor vücut sinyal vermeye başladı tansiyonum ilaca rağmen 120/85 çıkıyor ki düşük çıksın diye oturuyorum 10 dk dinlenip ölçüyorum. Ödem var bugün ilk kez sanırım ben bir hafta fln anca dayanırım gibi gözüküyor

bilmiyorumki aslında stresten etkilenen bi yapım yok normalde ama benim zaten gidişat iyi değil protein baya yüksek çıkıyor vücut sinyal vermeye başladı tansiyonum ilaca rağmen 120/85 çıkıyor ki düşük çıksın diye oturuyorum 10 dk dinlenip ölçüyorum. Ödem var bugün ilk kez sanırım ben bir hafta fln anca dayanırım gibi gözüküyor
Hamilelik hormonu işte normalde etkilenmezsin belki normalde tansiyonun bile yoktur ama olmayan şeyler çıkıyor işte.Sen kızını düşünme annesi bir iki gün zorlanır doğal olarak ama ilerde sana teşekkür eder iyi ki bana bir kardeş yaptın diye unutur gider o 2 günü 🤗🤗 Ben tansiyonu 10 gündür ölçmüyorum ölçmeyi bıraktığım günden beri kendimi iyi hissediyorum çünkü ölçtükçe tansiyonum çıkıyordu başım ağrıyordu yatıyordum şimdi çok şükür maşallah diyeyim baş ağrısı filan yaşamadım.Sen kendini öyle şartlama bebeğim zamanında gelecek de sürekli inşallah değerlerin de normale dönecek 😘

13/7 tansiyondan korkma telaş yapma , Benim de bu cıvarlar çıkıyor doktor biraz dikkat et diyor 1 hafta takip et diyor takip ediyorum tuttuğum notları gösteriyorum süreklilik sağlamadığı için herhangi bir müdahale yapmıyorlar .Zaten senin tansiyon problemin yoktu bildiğim kadarı ile her ne kadar stres yapmadım desen de illa ki yapmışsındır.Sürekli ölçme daha çok stres yaparsın doktora gidene kadar 4 saatte bir ölç not et doktoruna göster.

Sabah olctum 14 tu sonra biraktim... gece de cok sancim oldu.. simdi diyorum kalkip gideyim doktoruma bi baksin ne durumdayim. Pazar gunu ekstra bisey olmazsa kafam rahat eder. Ya ödemden ayaklarimin uzerine basamiyorum. Hortumsuz fil gibiyim diyorum esime... ve ben bu zamana kadar sadece 6 kilo almistim.. cok tatlis dimi ;))

12 /8 cok normal guzel bir tansiyon ya.. takma onu hastenede oyle ciktiginda olmasi gereken dediler hep bana

Sabah olctum 14 tu sonra biraktim... gece de cok sancim oldu.. simdi diyorum kalkip gideyim doktoruma bi baksin ne durumdayim. Pazar gunu ekstra bisey olmazsa kafam rahat eder. Ya ödemden ayaklarimin uzerine basamiyorum. Hortumsuz fil gibiyim diyorum esime... ve ben bu zamana kadar sadece 6 kilo almistim.. cok tatlis dimi :KK66:)
Ooo 6 kilo mu çok iyi 🤣 sen doğumdan sonra hemen formuna dönersin o zaman.Evet bir doktora git ilaçlarla kesiyorsun sancını bir son duruma baksınlar haber et bize de.Normalde tansiyonun yok o yüzden çok telaş yapma anlık olmuştur.

35.haftada olanlar var grupta cok imreniyorum dogumlarina daha az kaldi diye 🙊
Hamileligin son demleri orucun son dakkalari gibi 😣
Onlardan biri benim sanırım. 33 gün kaldı diyor takvim. Geçen çocukların doğum raporlarına baktım. Oğlum 38+6da doğmuş. Bu da öyle erken gelebilir. Hem 3. Hem de iri bebek diye bekletmek istemez zaten dr. Yanı 1 aydan az kalmış resmen 😰 heyecanlanmaya başladım artık. Vücudum da çok ağırlaştı. Hakkımızda hayirlisi

Ay hiç sorma beni bir heyecan sarıyor düşününce biraz da korku var bugün 35+6 olduk haftaiçi kontrolüm var bebiş hala dönmedi ise 38. Haftaya veya en geç 39. Haftaya gün verecek 2-3 haftam kaldı inşallah bir aksilik olmazsa 🤗
35+5ten sonrasini bilmiyorum oglum erken gelmisti. O yuzden bana gore senin hamilelik bitmis bile 😄 saglikla gelsin 😌😇
Onlardan biri benim sanırım. 33 gün kaldı diyor takvim. Geçen çocukların doğum raporlarına baktım. Oğlum 38+6da doğmuş. Bu da öyle erken gelebilir. Hem 3. Hem de iri bebek diye bekletmek istemez zaten dr. Yanı 1 aydan az kalmış resmen 😰 heyecanlanmaya başladım artık. Vücudum da çok ağırlaştı. Hakkımızda hayirlisi
Ne güzel ben de bi gorseydim 35-36yi. Zaten en gec 37de dogumum olacak benim. Kuzumu ozledim 🥰

Back
X