- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar, yazdıklarınızı hep okuyamadım. Vaktim Olmadı. İnş doğurmadınız. Hatırlatma yapmak için yazıyorum, burun aspiratörü almayan varsa mutlaka alsın, fazla fazla alsın. Öptüm.
Cok guzel olmus canim masallah bu kadar sıkıntinin icinde onlarida hallediyorsun :)Eki Görüntüle 2560935
Kapi susumuzu bitirdiiim
Hangi sayfaki oKızlar merhaba.
İnstagramdan bir sayfadan isimli battaniye ve takı yastığı yaptırayım dedim siz de biliyorsunuzdur muhtemelen o sayfayı. Kadına yazdım bir kere yazdı sonrasında cevap vermedi pöf
Sipariş bile veremedim
Çok güZel olmuşEki Görüntüle 2560935
Kapi susumuzu bitirdiiim
kız allah seni nescafe içiyordum öğretmen odasında gülerken içtiğimi püskürdüm salam fırlatmak da neyin nesiBenim kayınvalidem de sözde sokak kedilerine bakacak, camdan salam fırlatmak,efendime söyliyim yoğurt kovalarına mama doldurup iple aşağı salmak gibi ilginç eylemlerde bulunuyo. Bakacak olan alır eline yiyecekleri, iner sokak sokak dolaşıp besler. Mahalle burası şehrin içi, böyle bişey olabilir mi?
İple aşağı saldığı mamayı dün yukarı çekip öylece bırakmış. 500 kedi o kapla haşır neşir oldu, benim evimde işi ne? Evdeki kediler bunu yiyecek ortak kaptan belki toksoplazma filan kapıcaklar diyorum ama ne fayda. Daha önce de söyledim ilk defa yapsa aklı ermiyo diycem.
Ben bazen kendime katlanamıyorum ki başkasına katlanmak çok zor. Herkes çekirdek ailesiyle yaşasın
Kapi susumuzu bitirdiiim
Eline sağlık çok güzel olmuş. Isim kısmı ahşap mı? Ben de diyorum pleksi yaptırıp böyle suslesem ya da hic uğraşmayıp doğrudan sipariş mı versem?
Merhaba kızlar nasılsınız pek yazamasamda yoğunluktan her mesajınızı tek tek okuyorum sabah kontrolüm vardı bebek 32 haftadaymis normalde 31+4 ve kilosu 2200 dedi doktorum kafasıda aşağıya donmuş kilosu fazlamı bilemedim doğrusubuarada bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz bı karar verdinizmi
tuğba kuğu canım ama kadın döndü sonradan.Hangi sayfaki o
Eki Görüntüle 2560935
Kapi susumuzu bitirdiiim
Evet canim ahsap. Boyadim. Pembe boyamda kalmamis alip yetistiremem diye sari vardi yaptim gitti. 30 tl ahsap isim kismi . Elinde malzeme varsa al yap yoksa malzemelere falanda para vericeksin gerek yok az az alinmiyor malum hazir al gitsin..
Ahsapfactory diye bi sayfa var. Bak cok tatli anahtarliklarda var yine ahsap kendin iple yapiyosun biseyler gorunce anlarsin... bide yazi karakterini ben kendim boyle olsun istedim. Orda farkli farkli var. Ben duz cember aldim baska modellerde fiyatlar biraz degisiyorNerden siparis verdin? Benim konsept gri ve gul kurusu. Ona uygun bir şey olsun diye kendim yapmayı düşündüm. Severim zaten bu işleri.