- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
Bulantıdan dolayı yiyemediğim de oldu bazı kokulardan tiksindiğim de oldu. İnşallah öyledir bakalım ben emin olmadan cok havaya girmek istemiyorum ama eşimde bende kız istiyoruzBulantıdan dolayı mı yiyemedim tiksinme varmıydı
Bi kız haberi çıktı sonunda İnşAllah kızdırhayırlısı sağlıklı olsun inşAllah hepimiz için
Ben daha yeni başladım hamilelik boyunca mı kullanacağız. Kan ilacı vermedi mi? Bide bunları tahlil yapmadan verdi dogum da kan ihtiyacı olabiliyor o yüzden kan takviyesi için kullanmanız gerekiyor dedi herkes kullanıyor galibaBana doktorum ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman decaviti vermişti hala kullanıyorum 1 paket bitti ikincisini de yazdı onu da yarı yaptım hem folik asit hemde vitamin olduğunu söylemişti doktorum her ikisini bir karşılıyormuş
Bende çok sevdiğim dolma biberinden tiksindim yiyemediğim gibi pişiremiyorum da uzun süre de yiyemem heraldeBulantım az ama yemeklerden tiksiniyorum bunu yesem yok şunu yesem yok hiç bişey yiyemiyorum İnşAllah bi an önce geçer 9. Haftadayım
Meraba sağlıkla büyüsün inşallah bebişMerhaba kızlar ben de 10+1 deyim bugün. Hiç bulantım kusmam olmadı. Şu an 1 buçuk kilo aldım bile. Korktum şimdi okuyunca kimse kilo almamış ☺ Kız çok istememe rağmen erkek hissediyorum. Hayırlısı bakalım daha önce iki kez gebelik başında kaybım var. Kalp atışı alamamıştık. İnşallah sağlıkla doğsun da başka bişey istemiyorum. Kan sulandırıcı iğne progestan fitil kullanıyorum başından beri.
Benim doktorum kan tahlilime göre vermişti decaviti sürekli kullanılıp kullanılmayacağına yine doktor karar verecekBen daha yeni başladım hamilelik boyunca mı kullanacağız. Kan ilacı vermedi mi? Bide bunları tahlil yapmadan verdi dogum da kan ihtiyacı olabiliyor o yüzden kan takviyesi için kullanmanız gerekiyor dedi herkes kullanıyor galiba
Ay hadi gozunuz aydin ben 12+6 olacagim.gittigimde kesin soylerim dedi due bakalim diyecek mi12+2 de dedi canim
Erkek cocuklari daha erken belli edermis rabbim gonlunuze gore versinBiz 12 haftalığız tahminde bulundu diyelim erken dedi ama yine de istedim söylemesini erkek dedi 1 ay sonra kesinleşecek artık bakalım
Çok teşekkür ederimErkek cocuklari daha erken belli edermis rabbim gonlunuze gore versin
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziMeraba sağlıkla büyüsün inşallah bebişher gebelik farklı oluyor bulantı yaşamamanız güzel bir şey. Yalnız değilsiniz bir çok arkadaşın kayıpları var bende dahil çoğumuz kan sulandırıcı kullanıyoruz. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da cinsiyetleri çok önemli değil
Canim ben de 9.haftamdayim ve ayni senin gibiyim. Ne pisirsem ne yesem acaba diye düşünüp duruyorum. Canim istemiyor bisey ve yemege oturunca hemen doyuveriyorum. Aslinda böyle olmasinda da bir hayir vardir..belki de istahimiz cok acik olsaydi simdiden kilo alırdık.. Oglumda cok istahliydim 15 kg aldim. Bu sefer daha temkinli gitmek istiyorum ve istahsiz olmak kotu de hissettirse, kilo almadigim icin mutluyum. Gerçi, şu istahsizlik yakinda gecer diye düşünüyorum. Cok takmayalim kafamiza..sonunda hepimiz saglicakla yavrularimiza kavuşalim insallahBulantım az ama yemeklerden tiksiniyorum bunu yesem yok şunu yesem yok hiç bişey yiyemiyorum İnşAllah bi an önce geçer 9. Haftadayım
InsallahBenim fikrim hala etrafimda erkek bebek o kadar cok duyuyorum ki biriniz kizim olcak deyin
Ay masallahBakin bu benim oglusum resimdeki çıkıntı pipisi degil .d
Ben yaptırdım sonucu bekliyoruzArkadaşlar hepinize merhaba, benim size bir sorum olacak 12. hafta da doktor beni çağırdı, ve sanırım ikili test için, daha önce aranızda yaptıran var mı? Nasıl oluyor? Kan verilip bakılıyor ve sanırım ultrasyon cihazıyla bakılıyor.
İnşallah canım, ultrasyon görüntüsüne alttan mı bakılıyor yoksa karından mı? İlk gebeliğim olduğu için Bilgi sahibi değilim. Zaten ben şuan daha 8 haftalığım ama yinede merak ediyorum. Ona göre randevu alacağım birde o yüzden soruyorum.Ben yaptırdım sonucu bekliyoruzKan tahlili veriyorsun ultrason da da bebeğin ense kalınlığı ve kafa kollar bacaklar her yerine bakıyor benim doktorum öyle yaptı şükür ultrasonda normal çıktık ama ikili test için 10 gün geçince öğreneceğiz inş onda da sağlıklı olur bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?