2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumun kordonu evde duruyo yay burcunu nasil evde tutacaksak
Kardesiminkiyle benimkini de evde sakliyolar. Hic oyle evcimen tipler degiliz ama.

Evet ben de ordan görüp imreniyorum

Öyle bir doğum günü kimin hayali değil ki

Ben ilkinde 8 kg aldim dogumdan sonra 1-2 kg fazlam vardi o da lohusalikta gitti kanama falan derken. bebek de 2800 dogdu. Esi suyu derken baya gidiyo
Bende bi sıkıntı vardı demekki çünkü ben kalanlatı da çok zor verdim aç kalarak yani

Merhaba; bugün bende kontroldeydim. Plasentada kireçlenme başlamış.bu hafta izine ayrıldım artık. doktorumda iyi gez bu hafta dedi artık her hafta gideceğim kontrole ,sanırım zaman azalıyor iyice 3 kilo dedi ama %10 eksi artı olabilirmiş

Doktor olur belki

Kizlar göbek baglarini nereye aticaksiniz...
Hala buzdolabında duruyor, çocuk soğuk hava deposunda çalışacak herhalde.
acaba yurtdışında iyi bi Üniversitenin bahçesine mi atsak? Fransa olur, Almanya olur. Çatıya atıyorlarmış yükselsin diye. Daha karar veremedik. Şu 40 bi çıksın da, sonra düşünürüz.

Catiyi bende duymustumda kedi yer marti kapar.. yurtdisi universite fikri guzel ama

Epizyomi olmasın suni olmasın epidurale gerek kalmasın yeter ilk doğumu da maalesef hepsini yaşadım

Kızartıp yiyen de var onu ya da smootie falan yapan holywood da pek meşhurdu
Tam simdi bununla ilgili bi makale okudum. Kurutup toz haline getirip kapsullerde tuketilmesi yayginlasiyor bebege cok gorulen kiymetli kok hucreler genclik icin napacagini sasiranlara “iksir” olarak sunuluyo ‍♀

Zaten est tik

Öyle bir doğum günü kimin hayali değil ki
Ben geçen gün hemsirelerle tanıştım doğum servisini anlattı bir kişi genellikle esini alıyoruz sen doğum yapana kadar omurgana ve kollarına falan masaj yapacak dedi yanında yine doğum yapana kadar eben duracak dedi pilates topu haraket yapmak için aletler olucakmis loş bir ışık hatta rahatlatıcı bir müzik acicaz sen nasıl rahat ediceksen o olucak dedi hatta herşey yolunda giderse oda da doğumu gerceklestircez dedi herşey ona uygun odada dedi inşallah sorunsuz bir şekilde hepsini gerceklestirebilirim hii buarada bu anlattiklarim bulunduğun şehirde devlet Hastanesi'nde özel hastanede değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…