Evet ben de ordan görüp imreniyorumSanırım bu anlattıklarının bir bölümü şartları iyi olan özel hastanelerde oluyor ınstagramda gördüğüm kadarıyla.Diğer bir kısmı da bebekle alakalı. Inşallah gönlünce bir doğum yaparsın. Devlet yada özel yeter ki sağlıkla alalım kucaklarimiza.
benım bebişinki şuan çantada karar veremedim öylece duruyorDoktor olur belki
Kizlar göbek baglarini nereye aticaksiniz...
Oglumun kordonu evde duruyoyay burcunu nasil evde tutacaksak
Kardesiminkiyle benimkini de evde sakliyolar. Hic oyle evcimen tipler degiliz ama.
Öyle bir doğum günü kimin hayali değil kiBen bi de uni hastanesinde dogum yapcam. Doktoruma dogumla ilgili isteklerimi soylesem napar acaba
Ankarada kaliteli bi ozel hastanede dogum yapmistim o zaman da hem cahildim hem erken dogdu aceleye geldi paldir kuldur.
Bunda daha bilinçliyim ama doktor iyi diye uni hastanesi tercih ettik ozeller devletten beter zaten.
Gonul ister ki dogum oncesi ebelerle de tanisayim, dogum ortami los ve sakin olsun, dogumu yatarak degil oturmaya yakin bi pozisyonda yapiyim, dogumdan sonra bebegi kucagima versinler emziriyim, kordonu hemen kesmesinler, kordondaki kok hucreler cok kiymetli onlari bebege dogru siyirsinlar, epizyomi olmasin, suni sanci olmasin, epidurale gerek olmasin, dogum sakin bir sekilde yonetilip kendi akisina birakilsin...
Tebrik ederim, Minnak sağlıkla gelsin.Kizlar bunu buyuk harf yazicam CARSAMBA SABAH DOGUM dedi doktorum ..
Bende bi sıkıntı vardı demekki çünkü ben kalanlatı da çok zor verdim aç kalarak yaniBen ilkinde 8 kg aldim dogumdan sonra 1-2 kg fazlam vardi o da lohusalikta gitti kanama falan derken. bebek de 2800 dogdu. Esi suyu derken baya gidiyo
Hala buzdolabında duruyor, çocuk soğuk hava deposunda çalışacak herhalde.Doktor olur belki
Kizlar göbek baglarini nereye aticaksiniz...
Hala buzdolabında duruyor, çocuk soğuk hava deposunda çalışacak herhalde.
acaba yurtdışında iyi bi Üniversitenin bahçesine mi atsak? Fransa olur, Almanya olur. Çatıya atıyorlarmış yükselsin diye. Daha karar veremedik. Şu 40 bi çıksın da, sonra düşünürüz.
Epizyomi olmasın suni olmasın epidurale gerek kalmasın yeterBen bi de uni hastanesinde dogum yapcam. Doktoruma dogumla ilgili isteklerimi soylesem napar acaba
Ankarada kaliteli bi ozel hastanede dogum yapmistim o zaman da hem cahildim hem erken dogdu aceleye geldi paldir kuldur.
Bunda daha bilinçliyim ama doktor iyi diye uni hastanesi tercih ettik ozeller devletten beter zaten.
Gonul ister ki dogum oncesi ebelerle de tanisayim, dogum ortami los ve sakin olsun, dogumu yatarak degil oturmaya yakin bi pozisyonda yapiyim, dogumdan sonra bebegi kucagima versinler emziriyim, kordonu hemen kesmesinler, kordondaki kok hucreler cok kiymetli onlari bebege dogru siyirsinlar, epizyomi olmasin, suni sanci olmasin, epidurale gerek olmasin, dogum sakin bir sekilde yonetilip kendi akisina birakilsin...
Ay doğru çatıda Martı kesin yer. İstanbul’un martıları azman gibi.Catiyi bende duymustumda kedi yer marti kapar..yurtdisi universite fikri guzel ama
Bu sefer korkugun gibi olmaz insallahBende bi sıkıntı vardı demekki çünkü ben kalanlatı da çok zor verdim aç kalarak yani
Aynen ben de öyleEpizyomi olmasın suni olmasın epidurale gerek kalmasın yeterilk doğumu da maalesef hepsini yaşadım
Kızartıp yiyen de var onu ya da smootie falan yapan holywood da pek meşhurduG3cen bi tanıdık doğum yaptı acibademde. Bebeğin eşini vermişler. Üstüne cinar ağacı dikiliyormuş
Tam simdi bununla ilgili bi makale okudum. Kurutup toz haline getirip kapsullerde tuketilmesi yayginlasiyorKızartıp yiyen de var onu ya da smootie falan yapan holywood da pek meşhurdu
tikTam simdi bununla ilgili bi makale okudum. Kurutup toz haline getirip kapsullerde tuketilmesi yayginlasiyorbebege cok gorulen kiymetli kok hucreler genclik icin napacagini sasiranlara “iksir” olarak sunuluyo ♀
[/QUOTE estetik ve kozmetiğe harcanan emek ve parayla neler yapılmazdıOTE="Elifakca, post: 61996505, member: 944100"]
Tam simdi bununla ilgili bi makale okudum. Kurutup toz haline getirip kapsullerde tuketilmesi yayginlasiyorbebege cok gorulen kiymetli kok hucreler genclik icin napacagini sasiranlara “iksir” olarak sunuluyo ♀
Ben geçen gün hemsirelerle tanıştım doğum servisini anlattı bir kişi genellikle esini alıyoruz sen doğum yapana kadar omurgana ve kollarına falan masaj yapacak dedi yanında yine doğum yapana kadar eben duracak dedi pilates topu haraket yapmak için aletler olucakmis loş bir ışık hatta rahatlatıcı bir müzik acicaz sen nasıl rahat ediceksen o olucak dedi hatta herşey yolunda giderse oda da doğumu gerceklestircez dedi herşey ona uygun odada dedi inşallah sorunsuz bir şekilde hepsini gerceklestirebilirim hii buarada bu anlattiklarim bulunduğun şehirde devlet Hastanesi'nde özel hastanede değil yaniÖyle bir doğum günü kimin hayali değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?