2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hstane icin nasil bir sey aldiniz gecelik yada pijama takimi. Boyle dantelli lohusa takimlarindan aldjniz mi? Ben boyle birsey alsam olur mu ki
Böyle danteller biraz sert oluyo acikcasi benim vardi bi tane rahatsiz oluyodum giyemedim eger sizde rahatsız olacak biriyseniz tavsiye etmem

Böyle danteller biraz sert oluyo acikcasi benim vardi bi tane rahatsiz oluyodum giyemedim eger sizde rahatsız olacak biriyseniz tavsiye etmem
Yarin deneyim en iyisi netten soylemek yerine bende cok rahatima duskunumdur hatta ceyizime aldigim saten gecelikleri birer kere giydim sadece bu yuzdennn.

Pijamalari suanki kiloma gore tam mi alayim kizlar hafif bol mu? 9 kg aldim ama 6 kg daha alirim. Dogumdan sonra 5-6 gider suanki halime donerim heralde gene. Beden degistircek kadar fakli olmaz dimi kilo degisimim? 29. Haftadayim

Ben pijamalari normal hamile kalmadan once s giyiyosam l aldim.. ama lohusa pijamasi degildi hicbiri normal. Onlar zaten genis kalip onu dusunun....

Benim esim hayatta tip fakultesine falan atmaz.. kendisi bıkmis zaten. Atarsada harvard falan anca kurtarir

bunu alcaktim biraz cocuk gibi mi olurum dedim almadim
Sunlardan hangisi peki sence?
Benim aldıklarımın biri pembeliye benziyo rahat kullanılır.bi tanede gömlek modeli olanlardan aldım.bi tanede biraz dantelli aldım pijamaya ihtiyacım vardı zaten doğum sonrası kullanılır dantellide severim düzde severim beğendim hepsini

Perine masajı yapan var mı çoook çoook hafif yapmama rağmen canım acıyor
Ben bugun başlayacaktım ishal kusma derken yataktan bile kalkamadım.
Az duzelince yapicam
Acimasi aslinda yapman gerektigini gosteriyor bence. O kaslar cok zayif demek ki.
Bu da ordaki kaslar masajla guclendirilip elastikiyet kazandirilmazsa dogumda daha cok caninin aciyacagi anlamina geliyor olabilir.
Bence yavas yavas yapmaya devam et

Pijamalari suanki kiloma gore tam mi alayim kizlar hafif bol mu? 9 kg aldim ama 6 kg daha alirim. Dogumdan sonra 5-6 gider suanki halime donerim heralde gene. Beden degistircek kadar fakli olmaz dimi kilo degisimim? 29. Haftadayim
Ben suwenin eski sezon lohusa takımlarından almıstım 50-60 lira falana düşmüştü. ben cok zayıf değildim M giyiyordum hamilelik öncesi üstüne de 10kg falan alınca L ve XL aldım ama bel kısmı ayarlanıyo altların su an 35. Haftadayım göbek büyüyor su an rahat rahat giyerim dedim ama bakalım görücem iyi mi yaptım deneme sansın varsa dene olmazsa cok bol kalıplı gibi gelmedi bana

Zaten ilk doğum 25-30 dikişli, yapayım madem belki 10 la falan yırtarım

Tecrübeli anneler sorum size, benim bebe akşamdan beri ağlıyor. Yatırıyorum 15 dk aralıklarla ağlıyor, kucağıma alıyorum kesiliyor. Ağzına emzik verdim, sustu. İyi mi yaptım? Emzik vermeli miyim şu anda, 1 aylık şimdi. Yoksa aç mı kalıyor ondan mı ağlıyor? Nasıl anlarım bunu? Gaz çıkarmayı denedim, pek gazı çıkmadı.

Denicem yarin. Ama suanki kiloma gore alsam olur dimi dogumdan sonra :) cok buyuk kilo almam 10 haftada. Ya da alsam o kilolar dogumla gider :)

Yuruyus yapan var mi duzenli ben gunde 1000 adim atiyormusum ortalama heryere arabayla gittigimden heralde wc lere gidip gelirken 1000 adim da baktim bu ay 3 kilo almisim tam. Dedim bugun basliyim. 10.000 adimla
Iyi bir baslangic yaptim :) kilo kontrolu saglar mi yurumem artik hergun 10.000 hedef koyucam.

Kıyamam kuzum sık sık emziriyosan aç değildir canım.hatta 2 saatte bir emzirilmeli diye biliyorum.kakasını çişini yapıyosa aç kalmıyodur.uykuya dalmakta zorluk çekiyo olabilir ve huzursuz olabilir.kucağında olmak istiyo olabilir.gaz sancısı olsa ağlaması daha şiddetli olur anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…