- 1 Şubat 2019
- 453
- 507
- 103
Böyle danteller biraz sert oluyo acikcasi benim vardi bi tane rahatsiz oluyodum giyemedim eger sizde rahatsız olacak biriyseniz tavsiye etmemKizlar hstane icin nasil bir sey aldiniz gecelik yada pijama takimi. Boyle dantelli lohusa takimlarindan aldjniz mi? Ben boyle birsey alsam olur mu ki
Yarin deneyim en iyisi netten soylemek yerine bende cok rahatima duskunumdur hatta ceyizime aldigim saten gecelikleri birer kere giydim sadece bu yuzdennn.Böyle danteller biraz sert oluyo acikcasi benim vardi bi tane rahatsiz oluyodum giyemedim eger sizde rahatsız olacak biriyseniz tavsiye etmem
benım bebişinki şuan çantada karar veremedim öylece duruyor
Benim aldıklarımın biri pembeliye benziyo rahat kullanılır.bi tanede gömlek modeli olanlardan aldım.bi tanede biraz dantelli aldım pijamaya ihtiyacım vardı zaten doğum sonrası kullanılırbunu alcaktim biraz cocuk gibi mi olurum dedim almadim
Sunlardan hangisi peki sence?
Ben bugun başlayacaktım ishal kusma derken yataktan bile kalkamadım.Perine masajı yapan var mı çoook çoook hafif yapmama rağmen canım acıyor
Ben suwenin eski sezon lohusa takımlarından almıstım 50-60 lira falana düşmüştü. ben cok zayıf değildim M giyiyordum hamilelik öncesi üstüne de 10kg falan alınca L ve XL aldım ama bel kısmı ayarlanıyo altların su an 35. Haftadayım göbek büyüyor su an rahat rahat giyerim dedim ama bakalım görücem iyi mi yaptımPijamalari suanki kiloma gore tam mi alayim kizlar hafif bol mu? 9 kg aldim ama 6 kg daha alirim. Dogumdan sonra 5-6 gider suanki halime donerim heralde gene. Beden degistircek kadar fakli olmaz dimi kilo degisimim? 29. Haftadayim
Ben onu yapamıcam galiba yaPerine masajı yapan var mı çoook çoook hafif yapmama rağmen canım acıyor
Zaten ilk doğum 25-30 dikişli, yapayım madem belki 10 la falan yırtarımBen bugun başlayacaktım ishal kusma derken yataktan bile kalkamadım.
Az duzelince yapicam
Acimasi aslinda yapman gerektigini gosteriyor bence. O kaslar cok zayif demek ki.
Bu da ordaki kaslar masajla guclendirilip elastikiyet kazandirilmazsa dogumda daha cok caninin aciyacagi anlamina geliyor olabilir.
Bence yavas yavas yapmaya devam et
Denicem yarin. Ama suanki kiloma gore alsam olur dimi dogumdan sonra :) cok buyuk kilo almam 10 haftada. Ya da alsam o kilolar dogumla gider :)Ben suwenin eski sezon lohusa takımlarından almıstım 50-60 lira falana düşmüştü. ben cok zayıf değildim M giyiyordum hamilelik öncesi üstüne de 10kg falan alınca L ve XL aldım ama bel kısmı ayarlanıyo altların su an 35. Haftadayım göbek büyüyor su an rahat rahat giyerim dedim ama bakalım görücem iyi mi yaptımdeneme sansın varsa dene olmazsa cok bol kalıplı gibi gelmedi bana
Of of offZaten ilk doğum 25-30 dikişli, yapayım madem belki 10 la falan yırtarım
Kıyamam kuzumTecrübeli anneler sorum size, benim bebe akşamdan beri ağlıyor. Yatırıyorum 15 dk aralıklarla ağlıyor, kucağıma alıyorum kesiliyor. Ağzına emzik verdim, sustu. İyi mi yaptım? Emzik vermeli miyim şu anda, 1 aylık şimdi. Yoksa aç mı kalıyor ondan mı ağlıyor? Nasıl anlarım bunu? Gaz çıkarmayı denedim, pek gazı çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?