2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu bebişler sorma ilgi istiyolar galiba simdiden ama ultrasonda da kıpırdamayınca doktor da bi tırstı yani caktırmamaya çalıstı ama sıpalıktanmış
Bugün acile gittim bak nst ye bağlandı başladı harekete ,hareket ölçümleri iyi çıktı Benimki seviyor hastaneyi ne zaman gitsek bir hareketleniyor

Benim 34 haftadaki kontrolümde 1950 çıkmıştı kilosu şimdi 36 haftadayım 2700 yani öyle küçük de değil bebek haftası ile uyumlu bence.

Benim 34 haftadaki kontrolümde 1950 çıkmıştı kilosu şimdi 36 haftadayım 2700 yani öyle küçük de değil bebek haftası ile uyumlu bence.

34 ve 36 haftaları arası baya atak yapmış. Ne güzel. Benim geçen hafta 1700 du bu hafta da 1700. Biraz canım sıkıldı. Inşallah gelişimi ilerler.

Doktor olur belki

Kizlar göbek baglarini nereye aticaksiniz...
Ayy bilemedim ne olacak valla hastaneye gidince iyileşiyoruz doktora bir şey de ispatlayamıyorum Komşunun kızlarının biri ODTÜ de okuyor diğeri Bilkent’te onlar diyor ki oraya gömelim Ama benimki malüm hastane seviyor hastaneye gömeyim en iyisi sen nereye gömeceksin

34 ve 36 haftaları arası baya atak yapmış. Ne güzel. Benim geçen hafta 1700 du bu hafta da 1700. Biraz canım sıkıldı. Inşallah gelişimi ilerler.
Hiç canını sıkma 32.hafta ile 34.hafta arasında da benim 100 gram anca almıştı ama 36. Haftada arayı baya kapattı maşallah.Eğer doktor sorun görmüyorsa sen de sıkıntı yapma

G3cen bi tanıdık doğum yaptı acibademde. Bebeğin eşini vermişler. Üstüne cinar ağacı dikiliyormuş

Hiç canını sıkma 32.hafta ile 34.hafta arasında da benim 100 gram anca almıştı ama 36. Haftada arayı baya kapattı maşallah.Eğer doktor sorun görmüyorsa sen de sıkıntı yapma

Moral verdin canım çok teşekkür ederim gerçekten. Bugün modum çok düştü bu sebepten ötürü. Doktorum 14 gündür baz alma süresi ultrasonu dedi. 1 hafta bizim için ölçüt olamaz dedi. Inşallah kuzumun gelişimi ileriye gider. Sen de sağlıkla al inşallah kilosu çok iyi. Maşallah

G3cen bi tanıdık doğum yaptı acibademde. Bebeğin eşini vermişler. Üstüne cinar ağacı dikiliyormuş
Şehir hastanesi bitince Doğum hastanesi de taşınacak benimkinin üstüne bina dikilir artık Mütahit mühendis filan olur o zaman da ya da gayrimenkul zengini ahaha

Bebegin esini ben de alip gommek istiyorum acikcasi. Cope atilmasina gonlum razi olmuyor. Uzunca bir sure hem bebegimin hem benim ortak organimiz gibi olan bir uzuv.
Fazla mi duygusal bakiyorum acaba

Doğru demiş canım benim bazı haftalarda çok az alıyordu bazı haftalarda iyi ortalamaya bakıyorlar zaten bak 2 gün sonra gitsen ölçtürsen kilo almış görürsün yumurta muz ceviz kaşar en çok yediklerim bir de protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.Hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşuruz inşallah yavrulara

Ben bi de uni hastanesinde dogum yapcam. Doktoruma dogumla ilgili isteklerimi soylesem napar acaba
Ankarada kaliteli bi ozel hastanede dogum yapmistim o zaman da hem cahildim hem erken dogdu aceleye geldi paldir kuldur.
Bunda daha bilinçliyim ama doktor iyi diye uni hastanesi tercih ettik ozeller devletten beter zaten.

Gonul ister ki dogum oncesi ebelerle de tanisayim, dogum ortami los ve sakin olsun, dogumu yatarak degil oturmaya yakin bi pozisyonda yapiyim, dogumdan sonra bebegi kucagima versinler emziriyim, kordonu hemen kesmesinler, kordondaki kok hucreler cok kiymetli onlari bebege dogru siyirsinlar, epizyomi olmasin, suni sanci olmasin, epidurale gerek olmasin, dogum sakin bir sekilde yonetilip kendi akisina birakilsin...

Sanırım bu anlattıklarının bir bölümü şartları iyi olan özel hastanelerde oluyor ınstagramda gördüğüm kadarıyla. Diğer bir kısmı da bebekle alakalı. Inşallah gönlünce bir doğum yaparsın. Devlet yada özel yeter ki sağlıkla alalım kucaklarimiza.

Bugün acile gittim bak nst ye bağlandı başladı harekete ,hareket ölçümleri iyi çıktı Benimki seviyor hastaneyi ne zaman gitsek bir hareketleniyor
Bak yaa meraklandırıp hastanede kıpırdıyo demek. İyi olsun da yaramaz bebişler

Valla babasi yurtdisina falan tasimayi planliyor.. yada bogazici uni olabilir. Hic batil inancimiz yok ama buna taktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…