Fiyat çok uygun nerden aldınızMerhabalar . Ben bunları aldık hem de 30 TL Ye
Saglikci bi arkadasimin tevsiyesi ile medifine almistim kulktan ve alindan olcum yapiyor. O kadar hastaneye gittim en pahali markalarla olcum yapildi yine kendi ates olcerime daha cok guveniyorum. Dogru olcum yapiyor cok pratik ve fiyati da uygunarkadaşlar ateş ölçer aldınız mi ?? hangi markayı tavsiye edersiniz ?
Bana prof. 140 ın altına inmezse insülün başlayacağız dedi. 4 gün boyunca ölçüp yediklerimide yazacağım. Böylece insüline gerek var mı varsa hangi öğün öncesi ne ölçüde almam gerektiğine karar verecek156 tokluk şekerinde insüline ihtiyaç oluyor mu kızlar
İnşallah öyle olur ilkinde olmadıda bakalım bu nasıl olacak bikaç hafta sonra görücemBebegin eşi suyu kan falan derken 7 8kilo gider bence yaa hemen doğumla birlikte
Ben ilkinde 8 kg aldim dogumdan sonra 1-2 kg fazlam vardi o da lohusalikta gitti kanama falan derken. bebek de 2800 dogdu. Esi suyu derken baya gidiyoİnşallah öyle olur ilkinde olmadıda bakalım bu nasıl olacak bikaç hafta sonra görücem
Normal dogum muyduİnşallah öyle olur ilkinde olmadıda bakalım bu nasıl olacak bikaç hafta sonra görücem
Bulunduğum yerde tuhafiyede satılıyordu. Öyle pahalıya gerek yok dedim bunu aldım hemenFiyat çok uygun nerden aldınız
Ya kızlar bugün de kuyruk sokumu ağrısı başladı dayanılmaz derecede ağrıyor oturamıyorum kalkamıyorum poff ne Zaman geçer ki
Aşırı uygun fiyatı benim bulunduğum yerde mümkün değil bu fiyataBulunduğum yerde tuhafiyede satılıyordu. Öyle pahalıya gerek yok dedim bunu aldım hemen
Ben de dün gittim 34+5di 2200gramdıKızlar merhaba 34+4 günlük hamileyim bugün
doktara gittim 2 200 kg 43 cm boyu dedi ama.biraz minyon dedi karnım da da bu aralar sertleşme var.nts de şancı cıktı ciğer geliştirici iğne yaptı bu iğneden yaptıran varmı aranız da birde benimle aynı haftada olanlar sizin bebeğin kg ne kadar di
Aynen oyle ama bugun cok farkli hareketleri falan cok derin hissediyorm az daha dursun dogmasn hemebgonlunden gectigi gibi olsun insallah.
Son duzluge girdik her gun oncekinden daha heyecanli
Masaj en iyisiYa omuz agrisi yuzunden uyuyamiyorum.. deliricem. Oyle boyle bi agri degil... ama tabi bu yan tarafimdan yansiyan agri.. nefes alamiyorum zaten bide omuz basima dogru vuruyor. Yatinca daha fena ayakta ve otururken yine iyi.. parol falan ictim bana misin demedi. Hatta yavas yavas boynuma.kulagima.yansimaya basladi ne yapicagimi sasirdim yaki falan mi yapistirsam ....offff
arkadaşlar ateş ölçer aldınız mi ?? hangi markayı tavsiye edersiniz ?
Kızlar merhaba 34+4 günlük hamileyim bugün
doktara gittim 2 200 kg 43 cm boyu dedi ama.biraz minyon dedi karnım da da bu aralar sertleşme var.nts de şancı cıktı ciğer geliştirici iğne yaptı bu iğneden yaptıran varmı aranız da birde benimle aynı haftada olanlar sizin bebeğin kg ne kadar di
aaa belli oldu demek hayırlısıyla sağlıkla kucağına al geliyor cennet kokuluKizlar bunu buyuk harf yazicam CARSAMBA SABAH DOGUM dedi doktorum ..
Kizlar bunu buyuk harf yazicam CARSAMBA SABAH DOGUM dedi doktorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?