2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ateş ölçer aldınız mi ?? hangi markayı tavsiye edersiniz ?
Saglikci bi arkadasimin tevsiyesi ile medifine almistim kulktan ve alindan olcum yapiyor. O kadar hastaneye gittim en pahali markalarla olcum yapildi yine kendi ates olcerime daha cok guveniyorum. Dogru olcum yapiyor cok pratik ve fiyati da uygun

Kızlar merhaba 34+4 günlük hamileyim bugün
doktara gittim 2 200 kg 43 cm boyu dedi ama.biraz minyon dedi karnım da da bu aralar sertleşme var.nts de şancı cıktı ciğer geliştirici iğne yaptı bu iğneden yaptıran varmı aranız da birde benimle aynı haftada olanlar sizin bebeğin kg ne kadar di

Ya kızlar bugün de kuyruk sokumu ağrısı başladı dayanılmaz derecede ağrıyor oturamıyorum kalkamıyorum poff ne Zaman geçer ki

Ben 2 aydır yaşıyorum çok yürüdüğümde ya da evde çok iş yaptığımda kuyruk sokumum fena ağrıyor kalkamıyorum eğilemiyorum. Dinlenince geçiyor ben de genelde sonraki gün.
Bİr kere klozete oturdum kalkamadım ağrısından çok fenaydı.

Ben de dün gittim 34+5di 2200gramdı Ben de de hafif sancı cıktı ama iğne falan yapmadı konuşmadık da öyle bişey. Biraz minik gidiyo 3kiloya yakın olur dogum bu da sıkıntı değil dedi takılmıyoruz kiloya.

Masaj en iyisi

Annem belki taburcu olur diye gece saatlerce yemek kek vb yaptım sabah erken kalktım 2 tane sınav görevim vardı onları da hallettim çok şükür yollarda doğurmadan geldim eve bende de vücut 1, kafa3 hafta ileride cumaya kadar çalışıcam bir sürü gelen giden olucak çok merak ediyorum bu kadar ayakta kalmam acaba doğumu kolaylaştıracak mı? Geldim bakayım dedim kızlar ne yapıyor siz de az konuşmuşunuz bugün

Ben senin haftanda yaptirdim 2 doz olarak.. ilkini yaptilar 24 saat.sonra 2. Yaptilar. Sancim ciktigi icin 2 gun hastane yatmistim o zaman yaptilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…