2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben okurken acaba hangi özel hastane dedim şaşırdım. Hangi şehir hangi hastane acaba merak ettim. Ne güzel. Emin ellerdesin o zaman. Sağlıkla gelsin bebeğin

Cok iyi O rahatlama bile yeter insana

İlk dogumumda da annem kardesim esim vardi yanimda. Dogumhane normal oda formatindaydi. Ebeler cok neseli ve espriliydi. Pilates topunda doguma hazırlandım vs.

Bazi Devlet hastanelerindeki “sancı odası” uygulamasini duyunca bile strese giriyorum. Adi bile korkunc.
Bi dahaki kontrolümde konuşacağım doktorumla

Benim yaşadığım yerdeki devlet hastanesinde iceri kimse giremiyor sende istediginde cikamiyosun telefon saat sokmak yasak bir gece yattim tasikardiden ama psikolojimi bozdu resmen yan oda da kadinlar bagiriyor agridan.

Benim yaşadığım yerdeki devlet hastanesinde iceri kimse giremiyor sende istediginde cikamiyosun telefon saat sokmak yasak bir gece yattim tasikardiden ama psikolojimi bozdu resmen yan oda da kadinlar bagiriyor agridan.
Off çok kötü okurken bile ruhum sıkıldı

Evet ozele de ocakta zam geliyormus sansima
Oglumda da ocak annesi olacaktim. İdare ile konustum kac aydir burda gebelik takibi yaptiriyorum birkac hafta icin yeni tarifeden ucretlendirme yapilmasi adil olmaz dedim. Bir onceki senenin ucretini uygulamayi kabul etmislerdi.
Gerci ben zaten aralikta dogum yaptim ama bilemezsin tabi

Hangi sehir hangi hastahane cok merak ettim

Aynen bende bi dahaki sefer ocak fiyatini uygulayacaksaniz diger ozel hastaneye gidicem diye blof yapicam

Kizlar hstane icin nasil bir sey aldiniz gecelik yada pijama takimi. Boyle dantelli lohusa takimlarindan aldjniz mi? Ben boyle birsey alsam olur mu ki

Eklentiler

• 65CD3D3C-446C-4F7A-B72F-D73D84F2B5BA.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar hstane icin nasil bir sey aldiniz gecelik yada pijama takimi. Boyle dantelli lohusa takimlarindan aldjniz mi? Ben boyle birsey alsam olur mu ki
Herhalde kimse o lohusa setlerinden almadi. Foto cekimi vs dusunmuyorsan ya da hevesin yoksa cok da elzem degil
Ben normalde de giyebilecegim pijama takimi aldim. sadece önü dugmeli olmasina dikkat ettim o kadar
Gecelik de almadim

Herhalde kimse o lohusa setlerinden almadi. Foto cekimi vs dusunmuyorsan ya da hevesin yoksa cok da elzem degil
Ben normalde de giyebilecegim pijama takimi aldim. sadece önü dugmeli olmasina dikkat ettim o kadar
Gecelik de almadim
bunu alcaktim biraz cocuk gibi mi olurum dedim almadim
Sunlardan hangisi peki sence?

Eklentiler

• 7C91C2F7-F6D4-4235-B6A4-B6B30D5371DA.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 76
  • 3D8A8531-888F-4170-AFB5-F1C4FC853D4B.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 00164D76-5A54-4663-9895-80981ED6BFC0.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 54
Doktor olur belki

Kizlar göbek baglarini nereye aticaksiniz...

Ay valla ben göbek bağına çok inanıyorum çünkü annem hepimizin göbeğine okullara atmış hepimiz de öğretmen olduk oğlumu diş hekimliği fakltesine attım bu 2.ye karar veremedim tıp fak. atarım bu sefer hatta direk bashekimin odasına mı atsam napsam tıp atınca yanlışlıkla başka bisey olabilir
Valla çok güzel söylüyorsun keşke gerçek anlamda doğum hastaneleri olsa ve bu dediklerini yapsalar bizde artk normal sezeryan farkı yok vur kesiyi çıkar bebeyi kes kordonu tamam bitti gitti..
Peki kordonun geç kesilmesinin faydası nedir acaba

Peki kordonun geç kesilmesinin faydası nedir acaba
Plasentadaki kan bebek icin cok degerli. Dogumdan sonra da kan akisi durana kadar kordonun kesilmemesi hatta kanin bebege dogru siyrilmasi kok hicrelerden mumkun oldugunca istifade etmesini sagliyor.

Ben olsam kırmızı alırdım. Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun
Hastane icin alcam sanirim onu canm kirmizi tac takarim birkac foto bir daha giymem ama :)
Ben suan 29 haftaya girdim. Suanki bedenime gore mi alayimm napayim of cok zor 9kg aldim mesela suan daha da alir miyim dogumdan sonra iner miyim altlar tam ustler dar oluyor gobusten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…