Ben geçen gün hemsirelerle tanıştım doğum servisini anlattı bir kişi genellikle esini alıyoruz sen doğum yapana kadar omurgana ve kollarına falan masaj yapacak dedi yanında yine doğum yapana kadar eben duracak dedi pilates topu haraket yapmak için aletler olucakmis loş bir ışık hatta rahatlatıcı bir müzik acicaz sen nasıl rahat ediceksen o olucak dedi hatta herşey yolunda giderse oda da doğumu gerceklestircez dedi herşey ona uygun odada dedi inşallah sorunsuz bir şekilde hepsini gerceklestirebilirim hii buarada bu anlattiklarim bulunduğun şehirde devlet Hastanesi'nde özel hastanede değil yani
Cok iyiBen geçen gün hemsirelerle tanıştım doğum servisini anlattı bir kişi genellikle esini alıyoruz sen doğum yapana kadar omurgana ve kollarına falan masaj yapacak dedi yanında yine doğum yapana kadar eben duracak dedi pilates topu haraket yapmak için aletler olucakmis loş bir ışık hatta rahatlatıcı bir müzik acicaz sen nasıl rahat ediceksen o olucak dedi hatta herşey yolunda giderse oda da doğumu gerceklestircez dedi herşey ona uygun odada dedi inşallah sorunsuz bir şekilde hepsini gerceklestirebilirim hii buarada bu anlattiklarim bulunduğun şehirde devlet Hastanesi'nde özel hastanede değil yani
Off çok kötüBenim yaşadığım yerdeki devlet hastanesinde iceri kimse giremiyor sende istediginde cikamiyosun telefon saat sokmak yasak bir gece yattim tasikardiden ama psikolojimi bozdu resmen yan oda da kadinlar bagiriyor agridan.
Evet ozele de ocakta zam geliyormus sansimaOff çok kötüokurken bile ruhum sıkıldı
Oglumda da ocak annesi olacaktim. İdare ile konustum kac aydir burda gebelik takibi yaptiriyorum birkac hafta icin yeni tarifeden ucretlendirme yapilmasi adil olmaz dedim. Bir onceki senenin ucretini uygulamayi kabul etmislerdi.Evet ozele de ocakta zam geliyormus sansima
Hangi sehir hangi hastahane cok merak ettimBen geçen gün hemsirelerle tanıştım doğum servisini anlattı bir kişi genellikle esini alıyoruz sen doğum yapana kadar omurgana ve kollarına falan masaj yapacak dedi yanında yine doğum yapana kadar eben duracak dedi pilates topu haraket yapmak için aletler olucakmis loş bir ışık hatta rahatlatıcı bir müzik acicaz sen nasıl rahat ediceksen o olucak dedi hatta herşey yolunda giderse oda da doğumu gerceklestircez dedi herşey ona uygun odada dedi inşallah sorunsuz bir şekilde hepsini gerceklestirebilirim hii buarada bu anlattiklarim bulunduğun şehirde devlet Hastanesi'nde özel hastanede değil yani
Aynen bende bi dahaki sefer ocak fiyatini uygulayacaksaniz diger ozel hastaneye gidicem diye blof yapicamOglumda da ocak annesi olacaktim. İdare ile konustum kac aydir burda gebelik takibi yaptiriyorum birkac hafta icin yeni tarifeden ucretlendirme yapilmasi adil olmaz dedim. Bir onceki senenin ucretini uygulamayi kabul etmislerdi.
Gerci ben zaten aralikta dogum yaptim ama bilemezsin tabi
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hakkımızdaBu sefer korkugun gibi olmaz insallah
Aynen ben de öyle
Herhalde kimse o lohusa setlerinden almadi. Foto cekimi vs dusunmuyorsan ya da hevesin yoksa cok da elzem degilKizlar hstane icin nasil bir sey aldiniz gecelik yada pijama takimi. Boyle dantelli lohusa takimlarindan aldjniz mi? Ben boyle birsey alsam olur mu ki
bunu alcaktim biraz cocuk gibi mi olurum dedim almadimHerhalde kimse o lohusa setlerinden almadi. Foto cekimi vs dusunmuyorsan ya da hevesin yoksa cok da elzem degil
Ben normalde de giyebilecegim pijama takimi aldim. sadece önü dugmeli olmasina dikkat ettim o kadar
Gecelik de almadim
Pembe olan gayet iyi rahat bence kırmızı olanı ne bileyim giyemem gelen giden var ev kalabalık falanbunu alcaktim biraz cocuk gibi mi olurum dedim almadim
Sunlardan hangisi peki sence?
Bence de pembe guzel bebek de kizsabunu alcaktim biraz cocuk gibi mi olurum dedim almadim
Doktor olur belki
Kizlar göbek baglarini nereye aticaksiniz...
Valla çok güzel söylüyorsun keşke gerçek anlamda doğum hastaneleri olsa ve bu dediklerini yapsalar bizde artk normal sezeryan farkı yok vur kesiyi çıkar bebeyi kes kordonu tamam bitti gitti..Ben bi de uni hastanesinde dogum yapcam. Doktoruma dogumla ilgili isteklerimi soylesem napar acaba
Ankarada kaliteli bi ozel hastanede dogum yapmistim o zaman da hem cahildim hem erken dogdu aceleye geldi paldir kuldur.
Bunda daha bilinçliyim ama doktor iyi diye uni hastanesi tercih ettik ozeller devletten beter zaten.
Gonul ister ki dogum oncesi ebelerle de tanisayim, dogum ortami los ve sakin olsun, dogumu yatarak degil oturmaya yakin bi pozisyonda yapiyim, dogumdan sonra bebegi kucagima versinler emziriyim, kordonu hemen kesmesinler, kordondaki kok hucreler cok kiymetli onlari bebege dogru siyirsinlar, epizyomi olmasin, suni sanci olmasin, epidurale gerek olmasin, dogum sakin bir sekilde yonetilip kendi akisina birakilsin...
Ben olsam kırmızı alırdım. Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsunbunu alcaktim biraz cocuk gibi mi olurum dedim almadim
Plasentadaki kan bebek icin cok degerli. Dogumdan sonra da kan akisi durana kadar kordonun kesilmemesi hatta kanin bebege dogru siyrilmasi kok hicrelerden mumkun oldugunca istifade etmesini sagliyor.Peki kordonun geç kesilmesinin faydası nedir acaba
Hastane icin alcam sanirim onu canm kirmizi tac takarim birkac foto bir daha giymem ama :)Ben olsam kırmızı alırdım. Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?