2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah hemen toparlanirsin canim. Sonra telefonda filan konus sesli sesli cok iyiyim kendi isimi yapacak durumdayim filan :) ne bileyim bazen yalniz olmak daha iyi insallah seni daha fazla strese sokmaz .

Valla kendisini soyledim daha 1 ay once ameliyat oldum ama.kimseye ihtiyac duymadim temizlige gelen var zaten yemek isi sorun degil. Hamile halimle her isimi yaptim kimseye ihtiyac duymam ben kolay kolay diye.. artik ne diyim.. esim evden cikarken utulenecek seyler verdi ona bunlari hastanede yatarken giyicem utulensin diye.. soruyo bunlari almiyomusun bitti falan diyo. Esim de tabi bugun icin degil napiyim bugunden gotureyim dedi.. anlamamazliga.geliyor. ona gore oglu kalamaz hastane hatta cocuk dogunca senin yaninda yatmasin rahat edemez o falan diyo... yan yatagi bosuna mi aldik dedim.

Ay canim ya sen gormemezlikten gel. Al bebegi yat yataginda . Evde ne yaparlarsa yapsinlar. Cok fazla karsilasmamaya calis. Yemek yemek icin kalk sadece . Insallah rahat edemezler de giderler hemen .

Çok sabırlısın.destek olmayada değilde köstek olmaya gelmişler arada nazikçe ver cevaplarını nefret içeren ses tonuyla konuşmakta neymiş oğullarını çok seviyolarsa senide benimsesinler artık torunları olucak.çok kalmazlar inşallah yanında çekirdek aile olup büyütürsünüz bebişinizi

Bende çok gezemeyenlerdenim kızlar gün içinde her gün oğlumu okula götürüp getiriyorum ama eskiden daha kısa sürede giderdim şimdi daha ağır ve yavaş yürüyorum.hafta sonlarıda yürüme mesafesi olmayan yerleri tercih ediyoruz.
Geceleri çatı ağrısı bel ağrısı uyutmuyo neyse az kaldı katlanıcaz

Emzirme sütyenimi bende lcwden aldım oğlumdan kalan emzirme sütyeni ve atleti vardı.kullanmadım ama lcwnin sütyeni rahat gözüküyo.korse kaldı geriye onu doğumdan sonra alıcam yumuna yada bi arkadaşım farklı bi marka önerdi kullanıyo şu anda memnun kalmış onuda alabilirim yumunaya benziyo.

Çikolatayı bende hacı şeriften yaptırım madem bu kadar beğeni sayısı fazla o da çıksın aradan

Bu arada doğumdan ve sondadan korkmayın kızlar.epidural sezaryenle doğum yaptım o sırada takmışlar daha sonra tekrar takıldı kendimizi kasmıyoruz muayenelerde kasmadığımız gibi bitti gitti işte sezaryen olursak bol bol geziniyoruz normal doğum konusunda sancı tecrübem var sonrası hakkında yok.hepimiz en kolayından doğurup kavuşalım yavrulara

Ya konustum ver cevaplarini diyor .. hee oldu dedim
ben eşimden ver cevabını gibi bir cümle duysam her zaman kullanırım bence kıymet bil yapıştır cevabı bizde koca bırsey dıyecek dıye susanlardanız valla öyle bir koz elime geçse neler konusurum neler

2 2kedi_1deli kötü davransan kötü sen olursun cevabını vermesen yine kötü sen olursun.En iyisi sana nasıl davranıyorsa senin de ona öyle davranman.Mesela demiş ya bu tabure ile başımıza iş açacak diye ben olsam açıklama yapmazdım ne için kullandığımı biliyor musun ben ne yaptığımı bilecek biriyim der gülerdim.
Ve artık bebişine odaklanır mısın lütfen senin için gün sayıyoruz biz de heyecanını yaşa artık bize o duyguları söyle ve doğumdan sonra kendine geldiğinde bize haberdar et.Şuan önemli olan sen ve bebişin gerisine tepkin böyle olsun

2 2kedi_1deli gerçekten tahammül edilmesi zormuş. Açık açık söyleyemiyorsan dalga geçer gibi laf soksan. Mesela “evet en büyük isteğim başınıza iş açmak. Kısmet bakalım” filan diye laf soksan olmaz mı?
son 3 gün, lohusayken hepsinin canına okursun. Az kendini rahat bıraksan ters konuşan herkesin canına okursun ki hakkındır, neler atlattın. Bi de bunları mı çekeceksin! Bana kalırsa hiç çekinme, tepki vermemek daha kötü, eşine söyleniyorsun, biraz daha devam ederlerse huzurunuz da kaçar. Sizin huzurunuz kaçacağına onlarınki kaçsın. Kötü gelin ol nolacak.

Ya tamam bebisle ilgili kisima gecelim o zaman.. aklimdan ne felaket senaryolari geciyor bi bilseniz... sagolsun canim beynim hic iyi bisey dusunemiyor....
Görme, duyma gibi duyusal seylere takmis durumdayim nasil olacak diye. Sütüm gelmezse meselesi biraz rahatsiz ediyor.
Ay ne biliyim boyle seyler. Bugun yine kontrol var. Ondan sonrada agdaya gidicem bi aksilik cikmazsa...
Yarin aksamda kalacagim.oda musaitse biraz ayarlama yapayim diyorum susleri falan koyayim ikramliklari alayim

Boyle ayaktan doguma gitmek tuhaf geliyor. Daha eksinli hayal etmistim. R refikaaydin inki kadar olmasada bi suyum gelir bi sancim olur falan gibi mesela..

Bide doktorumda son adet tarihi 5 nisan gorunuyodu o zaman tam hatirlayamamistim nisan basi demistim sonra buldum 28 martmis. Doktorla onu konustuk o yuzden carsamba aliyor yoksa haftaya kadar idare etmeye calisacakti aklim takildi tabi duzeltmesemiydim biraz daha kalsa miydi kalabilir miydi oyle mi boyle mi... offff yani...

Mesela kiz kardesim sabahin korunde metro ile hastaneye gelicek hava karanlik ya ona bile taktim suan.. isin kotu tarafi kimseyede soyleyemiyorum hiç biseyi . neyse buraya yazdi siz ugrasin

Espiriyle karisik sokuyorum zaten.. gecen gun pazara gidicem.diye tutturdu ve kayboldu 1 saat onu aradik. Kayinpederin yaninda dedim.. size bidaha pazar falan yok cezalisiniz yordunuz bizi diye... esime de soylenme isini cok tepkili yapmiyorum genelde bi bakisim yetiyor ama haklisiniz.. neyse bi dogsun bakalim.. bide boludan bi haber bekliyolarmis o haber gelirse gitmek zorunda kalicak resmi daire isi. Insallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…