Inşallah tez vakitte kurtulursun canım çekilir dert değil vallahiBen bile anlayip.anlatamiyorum ki.. elimde tabure vardi iste kasilmalarim sicak.suyun altinda dusta oturucam . Bak şuna basimiza is.acicak.diyor esime
Yavrum senin durum dualık değil. Bildiğin yol vereceksiniz
Herkes memnun sanırım bende ordan alayimBen yaptırdım oğlumun sünnet mevlidine gerçekten güzel
Inşallah doğumdan sonra 40ın çıkmasını falan beklemezValla bence esimde bi kac gun ust uste vakit gecirince delirir.. malum.dogum izni alicak evde olucaz hep beraber deliririz artik
Inşallah doğumdan sonra 40ın çıkmasını falan beklemez
Insallah hemen toparlanirsin canim. Sonra telefonda filan konus sesli sesli cok iyiyim kendi isimi yapacak durumdayim filan :) ne bileyim bazen yalniz olmak daha iyi insallah seni daha fazla strese sokmaz .Yaaa sus agzindan yel alsin...... allah korusunnnnn
Simdi anladim cok uzuldum canim yaBen bile anlayip.anlatamiyorum ki.. elimde tabure vardi iste kasilmalarim sicak.suyun altinda dusta oturucam . Bak şuna basimiza is.acicak.diyor esime
Insallah hemen toparlanirsin canim. Sonra telefonda filan konus sesli sesli cok iyiyim kendi isimi yapacak durumdayim filan :) ne bileyim bazen yalniz olmak daha iyi insallah seni daha fazla strese sokmaz .
Ay canim ya sen gormemezlikten gel. Al bebegi yat yataginda . Evde ne yaparlarsa yapsinlar. Cok fazla karsilasmamaya calis. Yemek yemek icin kalk sadece . Insallah rahat edemezler de giderler hemen .Valla kendisini soyledim daha 1 ay once ameliyat oldum ama.kimseye ihtiyac duymadim temizlige gelen var zaten yemek isi sorun degil. Hamile halimle her isimi yaptim kimseye ihtiyac duymam ben kolay kolay diye.. artik ne diyim.. esim evden cikarken utulenecek seyler verdi ona bunlari hastanede yatarken giyicem utulensin diye.. soruyo bunlari almiyomusun bitti falan diyo. Esim de tabi bugun icin degil napiyim bugunden gotureyim dedi.. anlamamazliga.geliyor. ona gore oglu kalamaz hastane hatta cocuk dogunca senin yaninda yatmasin rahat edemez o falan diyo... yan yatagi bosuna mi aldik dedim.
Çok sabırlısın.destek olmayada değilde köstek olmaya gelmişlerValla kendisini soyledim daha 1 ay once ameliyat oldum ama.kimseye ihtiyac duymadim temizlige gelen var zaten yemek isi sorun degil. Hamile halimle her isimi yaptim kimseye ihtiyac duymam ben kolay kolay diye.. artik ne diyim.. esim evden cikarken utulenecek seyler verdi ona bunlari hastanede yatarken giyicem utulensin diye.. soruyo bunlari almiyomusun bitti falan diyo. Esim de tabi bugun icin degil napiyim bugunden gotureyim dedi.. anlamamazliga.geliyor. ona gore oglu kalamaz hastane hatta cocuk dogunca senin yaninda yatmasin rahat edemez o falan diyo... yan yatagi bosuna mi aldik dedim.
Yok yok sana sadece doğumdan 3 5gun sonra gitsinler diye dua ediyorumYaaa sus agzindan yel alsin...... allah korusunnnnn
ben eşimden ver cevabını gibi bir cümle duysam her zaman kullanırım bence kıymet bil yapıştır cevabı bizde koca bırsey dıyecek dıye susanlardanız valla öyle bir koz elime geçse neler konusurum nelerYa konustum ver cevaplarini diyor .. hee oldu dedim
2 2kedi_1deli kötü davransan kötü sen olursun cevabını vermesen yine kötü sen olursun.En iyisi sana nasıl davranıyorsa senin de ona öyle davranman.Mesela demiş ya bu tabure ile başımıza iş açacak diye ben olsam açıklama yapmazdım ne için kullandığımı biliyor musun ben ne yaptığımı bilecek biriyim der gülerdim.
Ve artık bebişine odaklanır mısın lütfen senin için gün sayıyoruz biz de heyecanını yaşa artık bize o duyguları söyle ve doğumdan sonra kendine geldiğinde bize haberdar et.Şuan önemli olan sen ve bebişin gerisine tepkin böyle olsun
2 2kedi_1deli gerçekten tahammül edilmesi zormuş. Açık açık söyleyemiyorsan dalga geçer gibi laf soksan. Mesela “evet en büyük isteğim başınıza iş açmak. Kısmet bakalım” filan diye laf soksan olmaz mı?
son 3 gün, lohusayken hepsinin canına okursun. Az kendini rahat bıraksan ters konuşan herkesin canına okursun ki hakkındır, neler atlattın. Bi de bunları mı çekeceksin! Bana kalırsa hiç çekinme, tepki vermemek daha kötü, eşine söyleniyorsun, biraz daha devam ederlerse huzurunuz da kaçar. Sizin huzurunuz kaçacağına onlarınki kaçsın. Kötü gelin ol nolacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?