Buna inanırım kürtaj olduğum dönemde oda arkadaşım da kürtaj olacaktı ağlayarak gitti kürtaj odasına odaya getirdiklerinde hala ağlıyordu ayıkmadan bile.Ben ise kürtaj odasına gittiğimde hemşire korkmayın bir şey olmayacak basit işlem diye telkin veriyordu içimden ayy ne kadar iyi hemşire en azından banane deyip somurtmuyor demiştim derken o sıra bayıltmışlar neyse kürtaj sonrası hemşire beni odaya getirirdiğinde odadaki arkadaşlarıma diyor muşum ki bu hemşire var ya çok iyi çok tatlı beni çok güzel rahatlattı çok iyiyim onun sayesinde Allah razı olsun deyip durmuşum puhahaDogumu bilmem ama tum ameliyatlarimda super uyuyup uyandim.. hepsiñde gule oynaya uyudum.. cunku nasil uyursan oyle uyanirsin.. doktorlarda soyluyor. Aci cekececegini dusunuyosan anestezinin etkisi gecene kadar aci cektigini hissediyosun.. hersey seninle alakali
Evet en son nerde kaldıysan uyanınca aynı yerden devam ediyosun. Annem boynundan operasyon geçirdiğinde son anda "uyandığınızda ağzınız yamuk olabilir" diye uyarmışlar. Kalktığında "ne demek yamuk olabilir yaa?" demiştiBuna inanırım kürtaj olduğum dönemde oda arkadaşım da kürtaj olacaktı ağlayarak gitti kürtaj odasına odaya getirdiklerinde hala ağlıyordu ayıkmadan bile.Ben ise kürtaj odasına gittiğimde hemşire korkmayın bir şey olmayacak basit işlem diye telkin veriyordu içimden ayy ne kadar iyi hemşire en azından banane deyip somurtmuyor demiştim derken o sıra bayıltmışlar neyse kürtaj sonrası hemşire beni odaya getirirdiğinde odadaki arkadaşlarıma diyor muşum ki bu hemşire var ya çok iyi çok tatlı beni çok güzel rahatlattı çok iyiyim onun sayesinde Allah razı olsun deyip durmuşum puhahaama gram hatırlamıyorum hemşireyi yağlayıp balladığımı yani en son nasılsan öyle çıkıyorsun
Sonda olayinda hiç korkma ben ayikken takmislardi hiç hissetmedim bile ki vajinal muaynede acayip kasan biriyimYok ya ben hic oyle kan aldirma cart curt korkmam ama epidural falan ne bileyim.. bide sonda takilmasindam tirsiyorum
:) yok korkma sonucta sıfır acısız degıl hıcbırı tabıkı de genel anestezıde uyanınca tabı uyusma olmadıgı için agrıyla uyanıosun ama genel anestezıyi sevmıstım ben senınle de alakalı ben çabuk ayaga klakmak ıstedım yurudum çabuk toparlandım ve snrasında acı duymadım çok ıgne bıle ıstemedim oyle soyleyim ben sadece baş agrıısndan korkuyorum ve herseyı hıssetmekten panik yaparım dıye sanırım
Ağrı çekiliyor tabi ama o kadar feci bir ağrı değil bence. adet sancısı gibi ağrı çekmiştim miyom ameliyatında, b sefer daha ağır olduğu halde daha az ağrı çektim, hayal meyal ağrım var iğne yapın dediğimi hatırlıyorum, ağrıyı hatırlamıyorum. İğne yapınca şak diye kesildi, sonraki ağrılar çok hafifti, ilk gün geceye kadar 3-4 saatte bir iğneyle ameliyat olmamışım gibi ağrısız geçti. Bi de yürümek çok önemli, yürüdükçe ağrı sızı kalmıyor. İki büklüm değil dik yürümek hemen ağrıları geçiriyor.
Benim hep öyle sürekli toplanıyo demek ki aynı şeyi yapıyo :)Kızlar dün akşama doğru karnımın bir tarafında ara ara sertlik ve sivrilik oluşmaya başladı.
Daha önce hiç olmamıştı böyle, kaburgalarıma da baskı yaptı doktoruma sordum acile git kontrol edelim dediler.
Gittim nstye bağlandı sanırım benim bebiş poposunu dayamış ama nasıl popoymuş arkadaş resmen karnımı delecekti:)
Kizlar emzirme sütyenini nerden hangi marka aldiniz ben hic istedigim gibi bisey bulamadim ☹
Kizlar az once farkettim karnim altinda catlak olmus cok moralim bozuldu ya
ay benimki de. Dün akşamdan beri sürekli kasılma halindeyim. Doğacaksa doğsun artık resmen fake atıyor bizim çocuklarBenim ki.icerde kasilmaktan bi hal oldu yine.. valla gitsem dogurturlar eminim.sesimi.cikarmadan oturmaya calisiyorim
Yamuna korse ise yariyor diye duydum dogumdna sonra alicamBenim önceki gebeliklerden vardi. Bunda iyice büyük karnım. Her yeri çatlak. Dün soyunurken eşim şok oldu. Aşırı büyük karnım bence o karin dogumdan sonra toparlanmaz dedi. Valla dedim hayatım kesene bereket bi karın germe yaparız
Ben de yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyor hemen kendimi çekemiyorum ve ben 1 buçuk aydır yürümekte zorluk çekiyorum çok yürüyünce gece belim de ağrıyor tabi ki bir deKizlar ben artık yürüyemiyorum galiba ya. Bugün çocukları eglendirelim diye çıktık. Oynadılar ettiler oyun alaninda, eşim avmyi gezelim dedi. Valla dedim ben yürüyemiyorum eve gidelim. Şoka girdi. 10 yıldır evliyiz ilk kez bu cümleyi duyuyorum diyo. Yok mu benim gibi agirlaşan
Ben de korse alacağım doğumdan sonra faydasını göre var çabuk toparlıyor diye hatta eskiden çarşaf filan dolalarmış.Hangi beden alacağımı bilemediğimden doğum yapmayı bekliyorum.Çatlağım olmadı şükür ama yan taraftan minik bir iki çizgi olmuş buna şükür olacak o kadar daYamuna korse ise yariyor diye duydum dogumdna sonra alicam
Bende dogumdan sonraki bedene göre alicam benimde oyle boydan boya kalin catlak degilde kasikta kirmizi cizgiler var birkac tane bio oil yag kullaniyorum bide niveanin sıkılastirici kremi var onu surmeye basladimBen de korse alacağım doğumdan sonra faydasını göre var çabuk toparlıyor diye hatta eskiden çarşaf filan dolalarmış.Hangi beden alacağımı bilemediğimden doğum yapmayı bekliyorum.Çatlağım olmadı şükür ama yan taraftan minik bir iki çizgi olmuş buna şükür olacak o kadar da
Oglumda h&m almistim cok rahat ve kullanisliKizlar emzirme sütyenini nerden hangi marka aldiniz ben hic istedigim gibi bisey bulamadim ☹
BeennKizlar ben artık yürüyemiyorum galiba ya. Bugün çocukları eglendirelim diye çıktık. Oynadılar ettiler oyun alaninda, eşim avmyi gezelim dedi. Valla dedim ben yürüyemiyorum eve gidelim. Şoka girdi. 10 yıldır evliyiz ilk kez bu cümleyi duyuyorum diyo. Yok mu benim gibi agirlaşan
Ben de öyleyimYa kızlar aldığım nefes bana yetmiyor yetmiyor napsam ki oksimetre elimde geziyorum, sorun yok gösteriyor ama çok daralıyorum göğsümü açıp genişletmek geliyo içinden
Lcw den emzirme atleti aldım cuplı olanlardan, çünkü cup sız uç gösteriyor sürekli göğüs pedi koymak zorunda kaldım ilk bebekteKizlar emzirme sütyenini nerden hangi marka aldiniz ben hic istedigim gibi bisey bulamadim ☹
Ay ben ben üç gün öncesine kadar habire geziyodum iki gündür evdeyim oturdugum yerden kalkarken belim tutuluyo çatı agrısı kasık ağrısıKizlar ben artık yürüyemiyorum galiba ya. Bugün çocukları eglendirelim diye çıktık. Oynadılar ettiler oyun alaninda, eşim avmyi gezelim dedi. Valla dedim ben yürüyemiyorum eve gidelim. Şoka girdi. 10 yıldır evliyiz ilk kez bu cümleyi duyuyorum diyo. Yok mu benim gibi agirlaşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?