2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelik zaten insani felaket senaryoları yazmakta ustalastiriyo Ama eminim hersey cok güzel geçecek. Korktuklarinin hicbirisi olmayacak. Süt konusunda endiselenme bence yanina pompa al mutlaka yardımcı olacaktir sana. Sezeryan olacağı icin biraz gec gelebilir ama mutlaka gelecek bunun icin üzme kendini. Bizim bi tanıdığımız sezeryan olacağını bildigi icin dogumdan bi kac gün önce pompayla filan sütünün biraz gelmesini sağlamış ki dogumdan hemen sonra sütü gelsin diye. Ama senin kız zaten çarşambayı bekler mi belli değil onun icin riske atmamak lazim

Kızlar size çok imreniyorum. 35 36 37. Haftalarda olanları. Günler çabuk çabuk geçsin istiyorum. Benim de sezeryan olacak günü belli değil daha 31 artı 5 im. Ancak her günüm çok zor geçiyor genetik rahatsızlığım Fmf den dolayı. Sürekli atak geçiriyorum. Inşallah 1 ay daha sabreder kuzum. Sağlıkla gelsin tüm bebislerimiz.

Bebek normal mi dogacak sezeryan mi olacaksin? Zaten sancilarin vardi bayadir ama gun de belli. Merak ettim

[QUOTE="Gulu kokla, post: 62010295, member: Süt konusunda endiselenme bence yanina pompa al mutlaka yardımcı olacaktir sana. Sezeryan olacağı icin biraz gec gelebilir ama mutlaka gelecek bunun icin üzme kendini. Bizim bi tanıdığımız sezeryan olacağını bildigi icin dogumdan bi kac gün önce pompayla filan sütünün biraz gelmesini sağlamış ki dogumdan hemen sonra sütü gelsin diye.
[/QUOTE]
Bu mantikliymis

Aaa Çarşamba geliyor mu bebiş
Çok heyecanlı yaa

Günler yaklaştıkça günler daha da bir geçmiyor , günler yaklaştıkça daha bir heyecan korku sarıyor güzel doğumlar nasip olur inşallah.

Canım.inanmasan bile olumlu cümleleri seslice soyle. Çünkü beyin duyduğuna inanırmış. Taşıdığın korkular çok normal. Hepimizin aklından geçiyor ya bi kusuru varsa filan diye. Bu zaten annelik duygusunun baş düşüncesi hayatımız boyunca bu tür kaygıları hep taşıyacağız. Önemli olan basetmesini öğrenmek.

Satlarımız aynıymış. Bebeğin için erken bir doğum sayılmaz. Ben bile şimdi doğursam olur diyorum. O kadar sorunlu bir hamilelik geçirdin ama bak sonuna kadar gelebildin. Doğuma planlı gitmenin de ayrı bir luksu var. Her şeyin hazır eksiksiz düzenli. Eşin her şeyin bilincinde. bi kusurun var o da kaynanan

Günaydın kızlar,
bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür. dün çok kötüydüm. vücudum bu kadar kiloyu kaldıramıyor herhalde hep zayıf fit olunca nefes nefes kalıyorum artık.. 52 ile başlamıştık bebek zayıf kilo alsın diye diye 67 yi gördüm dün en son. onu ye bunu ye... olacağı buydu..

Malesef benim de öyle 65 tim 79 olmusum. 14 kilo ilk gebeligimde 20 aldigim icin takmamaya calisiyorum ama bu ay biraz dikkat etmem gerek. En fazla 1 kg alsam yeter. Yoksa yürüyemiycem. Zaten magnezyum olmaza bacaklarim tasimazdi beni

Oh inşallah kalan günlerinde de hep iyi hissedersin canım kendini. En sonki kontrolde kaç kilo idi bebişin?

Herkese iyi haftalar olsun.
Benim kızım gece 3 te ayağa kaldırdı beni sürekli bir kanımı delip geçme çabasındaydı bugün kuyruk sokumunun üstünde ağrılarım var. Eşime söylüyorum biz askerde şafak sıkıştırıyo derdik senin de şafak sıkıştırıyo diyo gebelik şekeri var biliyosunuz ekmek yiyemiyordum yükselttiği için, ebe arkadaşım bebeğin son aydaki gelişimi ve benim süt üretimi başlaması için ekmek ymem gerektiğini söyledi. Eşim çiya tohumlu tam buğday ekmeği almış UNO nun bir dilim yiyorum yükseltmiyor ve çok doyurucu artık aç kalkmıyorum sofradan çok mutluyum esen kalınız efenim

Evet ben 34 haftalık erkek bebeğim var net sancim cıktı 2 doz ciğer geliştirici yaptı her ihtimale karsi

Merhaba kızlar bende kontrolden geldim benim tosuncuk son 3 gündür beni çok zorluyordu kanala indimi acaba diyordum ama inmemiş henüz başı assagida ama kanala sokmamış kafayı kilosu artık doğum kilosuna gelmiş maşallah 3400 gr olmuş o zorluyordur seni dedi doktor nst 40-50 arası gittigeldi Sorun yok şuan haftaya pazartesi
Son kontrol var artık gününü ayarlayalım dedi tabi oglun durursa o zamana kadar diyede ilave etti 4u geçmezse ve çatı musaitse normal deneyecek olmadi sezeryan yapılacakmış haftaya cuma dogurcam ben öyle hissediyorum

Aaa kacirdin mi sen.. carsamba sabah 8..... bugun son kontrol var baska bisey demezse durum bu... rezervasyonu falan yaptirdik hastaneye.. ama dun gece kasilmalardan uyuyamadim

Hafta sonları giremiyorum pek. Giremeyince kaçıyor konular :)
Hadi gözün aydın canım, sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Hamileliğinde çok zorluk yaşadın zaten, kolay doğumun olsun:)

Ben de nedense 36. Haftamda doğuracağım diye hissediyorum neden bilmiyorum.:)
Sanki yılbaşından önce gelecek gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…