- 1 Şubat 2019
- 451
- 505
- 103
Hamilelik zaten insani felaket senaryoları yazmakta ustalastiriyoYa tamam bebisle ilgili kisima gecelim o zaman.. aklimdan ne felaket senaryolari geciyor bi bilseniz... sagolsun canim beynim hic iyi bisey dusunemiyor....
Görme, duyma gibi duyusal seylere takmis durumdayim nasil olacak diye. Sütüm gelmezse meselesi biraz rahatsiz ediyor.
Ay ne biliyim boyle seyler. Bugun yine kontrol var. Ondan sonrada agdaya gidicem bi aksilik cikmazsa...
Yarin aksamda kalacagim.oda musaitse biraz ayarlama yapayim diyorum susleri falan koyayim ikramliklari alayim
Boyle ayaktan doguma gitmek tuhaf geliyor. Daha eksinli hayal etmistim. @refikaaydin inki kadar olmasada bi suyum gelir bi sancim olur falan gibi mesela..
Bide doktorumda son adet tarihi 5 nisan gorunuyodu o zaman tam hatirlayamamistim nisan basi demistim sonra buldum 28 martmis. Doktorla onu konustuk o yuzden carsamba aliyor yoksa haftaya kadar idare etmeye calisacakti aklim takildi tabi duzeltmesemiydim biraz daha kalsa miydi kalabilir miydi oyle mi boyle mi... offff yani...
Mesela kiz kardesim sabahin korunde metro ile hastaneye gelicek hava karanlik ya ona bile taktim suan.. isin kotu tarafi kimseyede soyleyemiyorum hiç biseyi . neyse buraya yazdi siz ugrasin
Bebek normal mi dogacak sezeryan mi olacaksin? Zaten sancilarin vardi bayadir ama gun de belli. Merak ettimBoyle ayaktan doguma gitmek tuhaf geliyor. Daha eksinli hayal etmistim. @refikaaydin inki kadar olmasada bi suyum gelir bi sancim olur falan gibi mesela..
Bide doktorumda son adet tarihi 5 nisan gorunuyodu o zaman tam hatirlayamamistim nisan basi demistim sonra buldum 28 martmis. Doktorla onu konustuk o yuzden carsamba aliyor yoksa haftaya kadar idare etmeye calisacakti
Ya tamam bebisle ilgili kisima gecelim o zaman.. aklimdan ne felaket senaryolari geciyor bi bilseniz... sagolsun canim beynim hic iyi bisey dusunemiyor....
Görme, duyma gibi duyusal seylere takmis durumdayim nasil olacak diye. Sütüm gelmezse meselesi biraz rahatsiz ediyor.
Ay ne biliyim boyle seyler. Bugun yine kontrol var. Ondan sonrada agdaya gidicem bi aksilik cikmazsa...
Yarin aksamda kalacagim.oda musaitse biraz ayarlama yapayim diyorum susleri falan koyayim ikramliklari alayim
Boyle ayaktan doguma gitmek tuhaf geliyor. Daha eksinli hayal etmistim. @refikaaydin inki kadar olmasada bi suyum gelir bi sancim olur falan gibi mesela..
Bide doktorumda son adet tarihi 5 nisan gorunuyodu o zaman tam hatirlayamamistim nisan basi demistim sonra buldum 28 martmis. Doktorla onu konustuk o yuzden carsamba aliyor yoksa haftaya kadar idare etmeye calisacakti aklim takildi tabi duzeltmesemiydim biraz daha kalsa miydi kalabilir miydi oyle mi boyle mi... offff yani...
Mesela kiz kardesim sabahin korunde metro ile hastaneye gelicek hava karanlik ya ona bile taktim suan.. isin kotu tarafi kimseyede soyleyemiyorum hiç biseyi . neyse buraya yazdi siz ugrasin
Günler yaklaştıkça günler daha da bir geçmiyor , günler yaklaştıkça daha bir heyecan korku sarıyor güzel doğumlar nasip olur inşallah.Kızlar size çok imreniyorum. 35 36 37. Haftalarda olanları. Günler çabuk çabuk geçsin istiyorum. Benim de sezeryan olacak günü belli değil daha 31 artı 5 im. Ancak her günüm çok zor geçiyor genetik rahatsızlığım Fmf den dolayı. Sürekli atak geçiriyorum. Inşallah 1 ay daha sabreder kuzum. Sağlıkla gelsin tüm bebislerimiz.
Ya tamam bebisle ilgili kisima gecelim o zaman.. aklimdan ne felaket senaryolari geciyor bi bilseniz... sagolsun canim beynim hic iyi bisey dusunemiyor....
Bebek normal mi dogacak sezeryan mi olacaksin? Zaten sancilarin vardi bayadir ama gun de belli. Merak ettim
Malesef benim de öyleGünaydın kızlar,
bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür. dün çok kötüydüm. vücudum bu kadar kiloyu kaldıramıyor herhalde hep zayıf fit olunca nefes nefes kalıyorum artık.. 52 ile başlamıştık bebek zayıf kilo alsın diye diye 67 yi gördüm dün en son. onu ye bunu ye... olacağı buydu..
Aaa Çarşamba geliyor mu bebiş
Çok heyecanlı yaa
Günaydın kızlar,
bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür. dün çok kötüydüm. vücudum bu kadar kiloyu kaldıramıyor herhalde hep zayıf fit olunca nefes nefes kalıyorum artık.. 52 ile başlamıştık bebek zayıf kilo alsın diye diye 67 yi gördüm dün en son. onu ye bunu ye... olacağı buydu..
Evet ben 34 haftalık erkek bebeğim var net sancim cıktı 2 doz ciğer geliştirici yaptı her ihtimale karsiErkek bebeklerinin ciger gelisim kiz bebeklerden daha gec gelisiyor... 35. Haftada arkadasimin kanamasi gelmisti ve ciger ignesi yapildi hemen akabinde... yani doktorlarin tercihine bagli artik sansa birakmiyorlar.. 37. Oncesi yapilir diye biliyorum.. yinede ultrasonda gerekli muayanede oluyor.. doktorun kisisel tecrubesine bagli olarakta degisiyor..ozllikle 34. Haftadan once kesinlikle yapiliyor hatta bir kez degil 3 kez yapilanda var.. 37. Haftada duruma gore bakilabilir.. bu sekilde canim umarim fikrini acmisimdir
Evet ben 34 haftalık erkek bebeğim var net sancim cıktı 2 doz ciğer geliştirici yaptı her ihtimale karsi
Aaa kacirdin mi sen.. carsamba sabah 8..... bugun son kontrol var baska bisey demezse durum bu... rezervasyonu falan yaptirdik hastaneye.. ama dun gece kasilmalardan uyuyamadim
Merhaba kızlar bende kontrolden geldim benim tosuncuk son 3 gündür beni çok zorluyordu kanala indimi acaba diyordum ama inmemiş henüz başı assagida ama kanala sokmamış kafayı kilosu artık doğum kilosuna gelmiş maşallah 3400 gr olmuş o zorluyordur seni dedi doktor nst 40-50 arası gittigeldi Sorun yok şuan haftaya pazartesi
Son kontrol var artık gününü ayarlayalım dedi tabi oglun durursa o zamana kadar diyede ilave etti4u geçmezse ve çatı musaitse normal deneyecek olmadi sezeryan yapılacakmış haftaya cuma dogurcam ben öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?