Kizlar az once farkettim karnim altinda catlak olmus cok moralim bozuldu ya
Ben yaptırdım oğlumun sünnet mevlidine gerçekten güzelKızlar şu haciserif çikolataları nasıl tadına baktınız mı hiç instada sürekli görüyorum fiyatları da uygun alsam mı
Çok teşekkürler Refikacım umarım bizim de böyle rahat geçer .Ağrı çekiliyor tabi ama o kadar feci bir ağrı değil bence. adet sancısı gibi ağrı çekmiştim miyom ameliyatında, b sefer daha ağır olduğu halde daha az ağrı çektim, hayal meyal ağrım var iğne yapın dediğimi hatırlıyorum, ağrıyı hatırlamıyorum. İğne yapınca şak diye kesildi, sonraki ağrılar çok hafifti, ilk gün geceye kadar 3-4 saatte bir iğneyle ameliyat olmamışım gibi ağrısız geçti. Bi de
tsk ederimSaglikci bi arkadasimin tevsiyesi ile medifine almistim kulktan ve alindan olcum yapiyor. O kadar hastaneye gittim en pahali markalarla olcum yapildi yine kendi ates olcerime daha cok guveniyorum. Dogru olcum yapiyor cok pratik ve fiyati da uygun
Eki Görüntüle 2562683 Eki Görüntüle 2562683
Kac tane lcw magazasina gittim kalmamisti cup’li. İnternetten aldim stokta kalmadi diye iptal ettilerLcw den emzirme atleti aldım cuplı olanlardan, çünkü cup sız uç gösteriyor sürekli göğüs pedi koymak zorunda kaldım ilk bebekte
Lcw den emzirme atleti aldım cuplı olanlardan, çünkü cup sız uç gösteriyor sürekli göğüs pedi koymak zorunda kaldım ilk bebekte
Bunu ben de cok merak ediyorumKızlar ciğer iğnesini doktorlar kaçıncı haftadan sonra gerek görmüyor? Belli bir zaman dilimi var mı?
Benim doktorum 37 haftadan önce doğum planlanırsa mutlaka tek doz yapılacak dedi. O da doğumdan 24 saat önce yapılacakmış. İnşallah zamanında sağlıklı gelir bebişleeimizzKızlar ciğer iğnesini doktorlar kaçıncı haftadan sonra gerek görmüyor? Belli bir zaman dilimi var mı?
Kızlar ciğer iğnesini doktorlar kaçıncı haftadan sonra gerek görmüyor? Belli bir zaman dilimi var mı?
Erkek bebeklerinin ciger gelisim kiz bebeklerden daha gec gelisiyor... 35. Haftada arkadasimin kanamasi gelmisti ve ciger ignesi yapildi hemen akabinde... yani doktorlarin tercihine bagli artik sansa birakmiyorlar.. 37. Oncesi yapilir diye biliyorum.. yinede ultrasonda gerekli muayanede oluyor.. doktorun kisisel tecrubesine bagli olarakta degisiyor..ozllikle 34. Haftadan once kesinlikle yapiliyor hatta bir kez degil 3 kez yapilanda var.. 37. Haftada duruma gore bakilabilir.. bu sekilde canim umarim fikrini acmisimdirBunu ben de cok merak ediyorum
Yararlarindan cok zararlari var esinle konussan da gonderseEşim 2 gundur nobetci arada geldi gitti ama ev cekilmez halde tabi.. valla psikolojik olarak yoruldum yakayinvalide beni delirtecek... elimde bugun plastik bi basamak vardi hani ikeanin var ya uzerine basip bi yere.uzanmak icin banyoda.kullaniyorum kasilmalar varken sicak suyun altina oturuyorum. Gordu esimde evdeydi.. nasil nefret dolu bir tonla "bak şuna be eline almis o seyi gidiyo bi yere uzanicak basimiza is acicak" diyo.. ya sabirrrrr dedim.. kizlar dua edin neee ooooollluuuuuurrr yilbasindan önce gitsinler.. deliricem yoksa
Ya ben olayi anlamadim elinde ne var kim ne diyor anlamadim bidaha anlatsanaEşim 2 gundur nobetci arada geldi gitti ama ev cekilmez halde tabi.. valla psikolojik olarak yoruldum yakayinvalide beni delirtecek... elimde bugun plastik bi basamak vardi hani ikeanin var ya uzerine basip bi yere.uzanmak icin banyoda.kullaniyorum kasilmalar varken sicak suyun altina oturuyorum. Gordu esimde evdeydi.. nasil nefret dolu bir tonla "bak şuna be eline almis o seyi gidiyo bi yere uzanicak basimiza is acicak" diyo.. ya sabirrrrr dedim.. kizlar dua edin neee ooooollluuuuuurrr yilbasindan önce gitsinler.. deliricem yoksa
Yaaa nasil gondercekki kimin kocasi yapabikiyorki... cok zorYararlarindan cok zararlari var esinle konussan da gonderse
Aynen ben de sendenim sütyen ayrı atlet ayrı zor geliyor, şu cumaydı oydu buydu bitsin yeniden girer stoklara doğurunca da alınırKac tane lcw magazasina gittim kalmamisti cup’li. İnternetten aldim stokta kalmadi diye iptal ettilerpenti dagi vs de baktim cupli emzirme atleti yok. Ben normalde de cupli atlet giyiyorum ozellikle yazin cok rahat oluyo ayri sutyene gerek kalmamasi buyuk rahatlık
ben de senin gibiyim 21 kilo aldım pek yürüyemiyorum hep topallıyorum belim ağrıyor daha da sızlamasın diye bir süre katlanıcaz napalımKizlar ben artık yürüyemiyorum galiba ya. Bugün çocukları eglendirelim diye çıktık. Oynadılar ettiler oyun alaninda, eşim avmyi gezelim dedi. Valla dedim ben yürüyemiyorum eve gidelim. Şoka girdi. 10 yıldır evliyiz ilk kez bu cümleyi duyuyorum diyo. Yok mu benim gibi agirlaşan
Eşim 2 gundur nobetci arada geldi gitti ama ev cekilmez halde tabi.. valla psikolojik olarak yoruldum yakayinvalide beni delirtecek... elimde bugun plastik bi basamak vardi hani ikeanin var ya uzerine basip bi yere.uzanmak icin banyoda.kullaniyorum kasilmalar varken sicak suyun altina oturuyorum. Gordu esimde evdeydi.. nasil nefret dolu bir tonla "bak şuna be eline almis o seyi gidiyo bi yere uzanicak basimiza is acicak" diyo.. ya sabirrrrr dedim.. kizlar dua edin neee ooooollluuuuuurrr yilbasindan önce gitsinler.. deliricem yoksa
Yararlarindan cok zararlari var esinle konussan da gonderse
Bende çok ağırlaştim zaten 15kilo aldım şimdiye kadar tabi agirlasirim nefes alırken bile zorlaniyorum iki kelime bisey anlatsam nefes nefeseyimKizlar ben artık yürüyemiyorum galiba ya. Bugün çocukları eglendirelim diye çıktık. Oynadılar ettiler oyun alaninda, eşim avmyi gezelim dedi. Valla dedim ben yürüyemiyorum eve gidelim. Şoka girdi. 10 yıldır evliyiz ilk kez bu cümleyi duyuyorum diyo. Yok mu benim gibi agirlaşan
Ben bile anlayip.anlatamiyorum ki.. elimde tabure vardi iste kasilmalarim sicak.suyun altinda dusta oturucam . Bak şuna basimiza is.acicak.diyor esimeYa ben olayi anlamadim elinde ne var kim ne diyor anlamadim bidaha anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?