2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler Refikacım umarım bizim de böyle rahat geçer .

Lcw den emzirme atleti aldım cuplı olanlardan, çünkü cup sız uç gösteriyor sürekli göğüs pedi koymak zorunda kaldım ilk bebekte
Kac tane lcw magazasina gittim kalmamisti cup’li. İnternetten aldim stokta kalmadi diye iptal ettiler penti dagi vs de baktim cupli emzirme atleti yok. Ben normalde de cupli atlet giyiyorum ozellikle yazin cok rahat oluyo ayri sutyene gerek kalmamasi buyuk rahatlık

Lcw den emzirme atleti aldım cuplı olanlardan, çünkü cup sız uç gösteriyor sürekli göğüs pedi koymak zorunda kaldım ilk bebekte

Ben de onun emzirme atletlerinden almıştım da eve gelip deneyince her yeri ayrı battı gidip iade ettim. Başka bi camasircodan aldım da cupsuz tabi cuplu olması iyi sudyene luzum kalmiyor en acindan hastanede evde

Kızlar ciğer iğnesini doktorlar kaçıncı haftadan sonra gerek görmüyor? Belli bir zaman dilimi var mı?
Benim doktorum 37 haftadan önce doğum planlanırsa mutlaka tek doz yapılacak dedi. O da doğumdan 24 saat önce yapılacakmış. İnşallah zamanında sağlıklı gelir bebişleeimizz

Bunu ben de cok merak ediyorum
Erkek bebeklerinin ciger gelisim kiz bebeklerden daha gec gelisiyor... 35. Haftada arkadasimin kanamasi gelmisti ve ciger ignesi yapildi hemen akabinde... yani doktorlarin tercihine bagli artik sansa birakmiyorlar.. 37. Oncesi yapilir diye biliyorum.. yinede ultrasonda gerekli muayanede oluyor.. doktorun kisisel tecrubesine bagli olarakta degisiyor..ozllikle 34. Haftadan once kesinlikle yapiliyor hatta bir kez degil 3 kez yapilanda var.. 37. Haftada duruma gore bakilabilir.. bu sekilde canim umarim fikrini acmisimdir

Eşim 2 gundur nobetci arada geldi gitti ama ev cekilmez halde tabi.. valla psikolojik olarak yoruldum ya kayinvalide beni delirtecek... elimde bugun plastik bi basamak vardi hani ikeanin var ya uzerine basip bi yere.uzanmak icin banyoda.kullaniyorum kasilmalar varken sicak suyun altina oturuyorum. Gordu esimde evdeydi.. nasil nefret dolu bir tonla "bak şuna be eline almis o seyi gidiyo bi yere uzanicak basimiza is acicak" diyo.. ya sabirrrrr dedim.. kizlar dua edin neee ooooollluuuuuurrr yilbasindan önce gitsinler.. deliricem yoksa

Yararlarindan cok zararlari var esinle konussan da gonderse

Ya ben olayi anlamadim elinde ne var kim ne diyor anlamadim bidaha anlatsana

Aynen ben de sendenim sütyen ayrı atlet ayrı zor geliyor, şu cumaydı oydu buydu bitsin yeniden girer stoklara doğurunca da alınır

ben de senin gibiyim 21 kilo aldım pek yürüyemiyorum hep topallıyorum belim ağrıyor daha da sızlamasın diye bir süre katlanıcaz napalım

Yavrum senin durum dualık değil. Bildiğin yol vereceksiniz

Bende çok ağırlaştim zaten 15kilo aldım şimdiye kadar tabi agirlasirim nefes alırken bile zorlaniyorum iki kelime bisey anlatsam nefes nefeseyim
Dışarıya gidemiyorum artık evde bile bi odadan diğerine gitmek çok zor yaa bide sürekli tuvaletim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…