2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ciğer iğnesini doktorlar kaçıncı haftadan sonra gerek görmüyor? Belli bir zaman dilimi var mı?
Burdaki dontorlar için belirli bi zaman ne zaman riskli görürlerse doğumu o zaman yaptırıyolar benim için 36 yı bekliyordum mesela ama 32 de sancım olunca dontor teklif etti bende kabul ettim yapıldı

Burdaki dontorlar için belirli bi zaman ne zaman riskli görürlerse doğumu o zaman yaptırıyolar benim için 36 yı bekliyordum mesela ama 32 de sancım olunca dontor teklif etti bende kabul ettim yapıldı

Kaç doz yapıldı canım? Bundan sonra da yapilacak mı? Ben de 31 artı 5 deyim. Doktorum daha yapmadı. 34 ü görelim ciğer iğnesi vurup alalım dedi çok atak geçiriyorum diye. Tabi o zamana kadar farklı bir durum gelişmezse.

2 doz yapıldı 24 saat arayla bi sıkıntı olmada ben de bekleyecektim ama hafif ağrıyla acile gittim sancım çok çıkmadı açıklığım da yoktu ama doktor zararı olmadığını söyledi iğnenin ben de yapılmasını istedim belki ilerde bi doz daha hapılabilirmiş bebeklerin durumuna göre

Yoo hiçbir şikayetim yoktu. dr da rutin olarak istedi
Enfeksiyon erken doğuma sebep olduğu için hemen antibiyotik başlanıyor ama senin için artık olası doğum vakti zaten doktor ne yol izler bilemem. Sen önlem olarak suyu arttır doktorunu görene kadar.

Nasıl mesaj yazıldığını çözmeye çalışıyorum su anda tam.olarak nerde çıkıyor yazdığım mesaj onu bile anlayamadın .

Son 10 sayfada yazılanları ancak okuyabildim. Benim bir aftada iki kere bebeğinin kalp atışları yavaşladığı için yatırdılar .şimdiye kadar bir sorun yoktu. Bebegim kiz. 2970 gr çıktı. Kilosu çok fazla olduğu için sezeryan olmak zorunda kalacağımı söylüyor doktorum

Anladım canım. Çok teşekkür ederim cevabın için. Beni şuan 2 doktor takip ediyor. Ikisi de ciğer geliştirici iğneden bahsetti. Biri yapalım derse ötekine gidince o da yapmak istese ki o da bahsetti ne diyeceğimi bilmiyorum. Yani recete yazilsa ben yaptirdim desem oluyor mu ki.

Ve tabi 38 gibi alabiliriz bebeği de diyor. Kilosu açıkçası beni de çok korkuttu. Bugün de sanki iyice daraldım.nefes almakta zorlanmaya başladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…