2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

[etistirip taktılar o da doğdu
Kaçıncı haftadasinız şuan

Bir veya daha fazla çocuğu olanlar kitaplar okundu mu çocuklar yatırıldı mı her zaman söylerim hakkını vererek çocuk yetiştirmek çok zor. Oğlum 7 yaşına girdi devir teknoloji devriyken hala tabletsiz çocuk büyütmeye çalışmak, ekran hakkını hala kısıtlıyor olmak,abur cuburu hala kısıtlamaya çalışmak, hala yatmadan önce birden fazla kitap okumak, bazen gün içimde sırf vakit geçirebilmek adına bir saat kesintisiz kitap okumak, yıllardır tiyatroya gidiyor olmak, ilkbaharda başlayıp kışa kadar parkta saatlerce vakit geçirmek, anasıfına gidene kadar evde etkinlik yapmak ve daha nicesi kısacası kolay yolu seçmemek... ilmek ilmek örmek...

Aciklik yok ama rahim ağzı gerginmis bebek kucuk oldugu icin aniden acilabilir dedi

Çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir

bu ocak bebeleri çok hızlı çıktı her gün biri atak yapıyo

Bu kadar kilolu bebeği olan var mı. Çok korkuyorum .bir sorun çıkar mı acaba .
32+1 de 2600 grdı.ilk oğlumda haftasından önde gidiyodu uzun ve kilolu doğdu çok şükür sağlık problemi yoktu.sadece kilolu olduğu için sezaryen doğum oldu.şu an ince uzun sağlıkla alırız inşallah hepimiz kucağımıza

Hanımlar gebelikte largopen antibiyotik kullanan var mı bugün doktor yazdı boğaz enfeksiyonundan dolayı hastayım grip oldum vücut ağrım çok fazla saat 20.00 da.ictim antibiyotik psikolojik midir nedir sanki kasilmam arttı zaten geçen haftada tahlillerimde wbc değeri 17.000 çıkmıştı doktor çok fazla demişti yarın için gün vermişti tekrar bakilacak diye demek hasta olacağım için çıkmış

Neden yaptırmak istemiyorsun ki yani bi zararı yok aksine bebek için yararlı sen aksini iddia eden bi şey mi biliyosun zararlı mı yani

Kortizonlu galiba. Emin degilim ama
Evet onu okudum bende ama bi de bebeğinin hemen doğduğunu düşün bu iğneyi yaptırmadığın için sıkıntı yaşasa daha mı iyi bilemedim karar senin tabi ama yaptırmadığında da yaptırdım deme bence o zaman doktor açısından da sorun olur zaten soruyolar yapalım mı diye istemiyorum dersin sorumlulul sen de olur

Bana niye kiziyosun ya
Yaptirip yaptirmama tereddutu yasayan ben degilim GULCİN_87 yazmisti onu

Son düzenleme:
Kizlar suan 5 dakikada bir kasilmam var... evde doktor arkadaslarimiz vardi. Biri aile hekimi oldugu icin surekli boyle takipleri var tabi karnima dokundu bakti falan bu kasil 120 130 gecer 3 dakikaya dustugu an git.makat gelis bebek strese.girer dedi. Beraber dakika tuttuk zaten..

Ciger gelistirici dediginiz sey kortizon zaten ama cok ise yarayan bisey. Sadece sizde ciddi odem ve nefes darligi yapiyor.

Hastaneye yatanlar mi var ya cok gecmis olsun. Serumlar ise yariyor bos sivi ve magnezyumlu olarak veriyolar zaten

Neden yaptırmak istemiyorsun ki yani bi zararı yok aksine bebek için yararlı sen aksini iddia eden bi şey mi biliyosun zararlı mı yani

Yok yok kızlar ben istemiyorum değil. Yanlış anlamışsınız. Sanırım anlaşılır yazamadım. Şimdi ben 2 yerde de takibimi yaptırıyorum. Aslında en başından beri gittiğim ve çok güvendiğim doktorum var. Ancak hastanenin durumu şuan sıkıntılı iflas edebilir her an sıkıntı yaşayabilirim. O yüzden kendimi garantiye almak adına başka bir hastaneye doktora daha göründüm. Her ikisi de ciğer iğnesinden bahsetti. Ben şimdi deseler şimdi vurulurum o konuda hiç bir endişem yok. Sadece ötekine gitmem gerektiğinde o da ciğer iğnesi vuralım dediğinde ne yapacağım bilmiyorum. Anladiniz beni demi kızlar açık açık onlara diyemiyorum. Ikisini de üzmek istemiyorum. Kendimi o anlamda kötü hissediyorum. Ama sonuçta ortada kalmakta var hastaneden ötürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…