Aciklik yok ama rahim ağzı gerginmis bebek kucuk oldugu icin aniden acilabilir dedi
Kaçıncı haftadasinız şuanSon 10 sayfada yazılanları ancak okuyabildim. Benim bir aftada iki kere bebeğinin kalp atışları yavaşladığı için yatırdılar .şimdiye kadar bir sorun yoktu. Bebegim kiz. 2970 gr çıktı. Kilosu çok fazla olduğu için sezeryan olmak zorunda kalacağımı söylüyor doktorum
Aaa gecmis olsun canim neden yatirdilar ?Beni yatirdilar hastanedeyim suan ciger gelistirici yaptilar yarinda 2.dozu yapilacak
Aciklik yok ama rahim ağzı gerginmis bebek kucuk oldugu icin aniden acilabilir dedi
32+1 de 2600 grdı.ilk oğlumda haftasından önde gidiyodu uzun ve kilolu doğdu çok şükür sağlık problemi yoktu.sadece kilolu olduğu için sezaryen doğum oldu.şu an ince uzunBu kadar kilolu bebeği olan var mı. Çok korkuyorum .bir sorun çıkar mı acaba .
Neden yaptırmak istemiyorsun ki yani bi zararı yok aksine bebek için yararlı sen aksini iddia eden bi şey mi biliyosun zararlı mı yaniAnladım canım. Çok teşekkür ederim cevabın için. Beni şuan 2 doktor takip ediyor. Ikisi de ciğer geliştirici iğneden bahsetti. Biri yapalım derse ötekine gidince o da yapmak istese ki o da bahsetti ne diyeceğimi bilmiyorum. Yani recete yazilsa ben yaptirdim desem oluyor mu ki.
O zaman yaptır iğneleri hiç risk alma benim içim rahat şimdi doğsalar sıkı tı olmayacağına inanıyorum nedenseAciklik yok ama rahim ağzı gerginmis bebek kucuk oldugu icin aniden acilabilir dedi
Kortizonlu galiba. Emin degilim amaNeden yaptırmak istemiyorsun ki yani bi zararı yok aksine bebek için yararlı sen aksini iddia eden bi şey mi biliyosun zararlı mı yani
Evet onu okudum bende ama bi de bebeğinin hemen doğduğunu düşün bu iğneyi yaptırmadığın için sıkıntı yaşasa daha mı iyi bilemedim karar senin tabi ama yaptırmadığında da yaptırdım deme bence o zaman doktor açısından da sorun olur zaten soruyolar yapalım mı diye istemiyorum dersin sorumlulul sen de olurKortizonlu galiba. Emin degilim ama
Bana niye kiziyosun yaEvet onu okudum bende ama bi de bebeğinin hemen doğduğunu düşün bu iğneyi yaptırmadığın için sıkıntı yaşasa daha mı iyi bilemedim karar senin tabi ama yaptırmadığında da yaptırdım deme bence o zaman doktor açısından da sorun olur zaten soruyolar yapalım mı diye istemiyorum dersin sorumlulul sen de olur
Nst de sanci cikti canimAaa gecmis olsun canim neden yatirdilar ?
Kac ciktiiNst de sanci cikti canim
Serumla durdurmaya mi calisiyolar neden yattinNst de sanci cikti canim
Ay bu bebekler yerinde duramiyorlarNst de sanci cikti canim
Devlete geldigim icin cok bilgi vermediler ama dogumu ozelde yapmaya karar verdim com pis hastaneKac ciktiidogum tarihlerimiz de yakinmis. ben de ilk carsamba nstye gircem
Celestone yapildiSerumla durdurmaya mi calisiyolar neden yattin
Neden yaptırmak istemiyorsun ki yani bi zararı yok aksine bebek için yararlı sen aksini iddia eden bi şey mi biliyosun zararlı mı yani
Evet onu okudum bende ama bi de bebeğinin hemen doğduğunu düşün bu iğneyi yaptırmadığın için sıkıntı yaşasa daha mı iyi bilemedim karar senin tabi ama yaptırmadığında da yaptırdım deme bence o zaman doktor açısından da sorun olur zaten soruyolar yapalım mı diye istemiyorum dersin sorumlulul sen de olur
2600 olmus 2 haftada 600 gr almis kasilmayi hissediyorum ama agri hissetmiyorumAy bu bebekler yerinde duramiyorlarasagiya düstü demistin zaten. Senin sancin var mi peki ? Kac kilo olmus bebis ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?