2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 5 tane depend ,5 alt çamaşır,5-6 tane ped.yeterli olur mu ki sizce.2 gece kalıcam malum sezaryen
Depend oldugundan normal alt camasira ihtiyacim olmamisti. Ama cok terledim dogumdan sonra ki normalde hic terleyen bi yapim yok. Atlet cok değiştirdim. Bi de ped nolur nolmaz daha fazla az kanaman cok olursa 2 gece icin 5-6 tane az kalabilir

arkdaslar sezeryan oldugunda hastanede 2 gece kalınacagından bahsedıosunuz ama turkıyede çogu hastanede sezeryanda bır sıkntı çıkmadıgı sürece 1 gece kalınmıyor mu?benm gordugum hep oyleydı ılkınde de oglen 3te dogum yaptım ertesı gün oglen 12 de çıkıs oldu bu hastanede de oyle olcak acaba sızın kendı tercıhınızmi

Depend oldugundan normal alt camasira ihtiyacim olmamisti. Ama cok terledim dogumdan sonra ki normalde hic terleyen bi yapim yok. Atlet cok değiştirdim. Bi de ped nolur nolmaz daha fazla az kanaman cok olursa 2 gece icin 5-6 tane az kalabilir

Pedde ekleme yapim o zaman ne olur ne olmaz.gerçi ilk doğumumuda aynı hastanede yapmıştım hemşireler sürekli ped getirmişlerdi yine aynımıdır bilmiyorum fazla olsun eksik olmasın

Bende son zamanlarda normal doğumda 1 gün,sezaryende 2 gün olarak duyuyorum çevremden.önceden normal doğumda aynı gün sezaryende 1 gün yatılıyodu öyle biliyorum.ben önceki doğumumda 1 gün kalıp çıkmıştım.gittiğimde sordum 2 gün kalınıyomuş.

Benim suana kadar ziyaret ettigim tum arkadaslarim 2 gece kaldi. Bende 2 gece kalicm dogum paketi ile ilgili gorustugum tum hastaneler sezeryam icin 2 gun dediler

N narantikibi rüyamda senin gruba yazdıklarını okuyordum , iyi misin bebiş nasıl
çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm eve ne guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz

çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm eve ne guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Ohh çok şükür iyi olmasına çok sevindim,rüyamda bebişi eve çıkarma telaşın vardı güzel görmüştüm.Daha çok kilo alır annesi ele avuca sığmaz artık.

Canim normalde adet zamanlarinda kac ped kullaniyorsan bikac fazlasini al yeterli olur.

Ohh çok şükür iyi olmasına çok sevindim,rüyamda bebişi eve çıkarma telaşın vardı güzel görmüştüm.Daha çok kilo alır annesi ele avuca sığmaz artık.
ayy ayy rüyaların gerçek olsun inşallah az kaldı inanıyorum çok şükür solunum ilk en önemli sorunumuzdu onu atlattık hayırlısıyla bir sıkıntı cıkmazsa kilo tamamlama dışında sağlık sorunumuz yok şimdilik inşallah da olmaz sağ salim alırız evimize yakındır almamız bebeğimi Allah ın izniyle fazla kalmadı bugün tam 30 gün oldu ben yavaştan bugün evi temizlemeye başladım oda oda detaylıca cam kapı giriştim birtek perdelerimi indirmedim heryer bitsin bir iki haftaya perdeleri çıkarıp genel sil süpür bir temizlik sonra en guzel kısım bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ve oğlumu bekleyeceğim çok heyecanlı dua edin yılbaşına kadar yavrum yanımda olsun beraber yeni seneye girelim miss kokusuyla

Maşallah çok güzel haber. Ne zaman eve göndermeyi planlıyorlar?
hiç belli değil şimdi beslenmesi hala ağzından midesine ince hortumla sağlanıyor cok şükür solunumu düzene girdi bir süre daha takip edip emme yutma refleksi kazandıracaklar emzik deniyorlar ama aktif tutamıyormuş sadece ağlayınca biraz rahatlatıyormuş bebişimi sonra biberonla beslenmeye geçerler onuda sorunsuz yutabılmesi artık biberondan besleniyor olması lazım o sırada 1800 1900 gr a ulaşınca anne bebek uyumu yapıyorlarmış bebeğin ihtiyaçlarını anne karşılamaya başlayıp bebekte bu süreçte sorun yaşamıyorsa 2000 gr geçince evimize alacağız inşallah sabırla bekliyoruz ben ilk gün dedim ki kafadan 2 ay verıyorum 2 aydan önce cıkamaz cok şükür 1 ayı bugün bitirdik bakalım

Inşallah yılbaşında evinizde olursunuz canım. Zorlu bir ayı geride bırakmışsınız çok mesafe katetmişsiniz inşallah geri kalan zaman önceki aydan çok daha iyi ve hizli geçecek. Minnosunu sağlıkla eve getireceksin inşallah çok yakın zamanda.

amiin güzel duaların için sağol Allah razı olsun sizlerde hepiniz bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız sorunsuz sıkıntısız rabbim dayanma gücü veriyor ama kimseye yaşatmasın zor gerçekten ama çok şükür beterinden korusuun

Bana malum olmuş desene bak ufak ufak hazırlıklar başlamış Yılbaşına kadar gelir inşallah canım evine merak etme.Sen de kendini bir anda yorma bebiş eve geldiğinde enerjin kalsın bize de mutlaka haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…