Depend oldugundan normal alt camasira ihtiyacim olmamisti. Ama cok terledim dogumdan sonra ki normalde hic terleyen bi yapim yok. Atlet cok değiştirdim. Bi de ped nolur nolmaz daha fazla az kanaman cok olursa 2 gece icin 5-6 tane az kalabilirKızlar 5 tane depend ,5 alt çamaşır,5-6 tane ped.yeterli olur mu ki sizce.2 gece kalıcam malum sezaryen
Aynen canim iyi yapmis doktorun... insallah sag salin saglicakla zamanli kucagina alirsin bebeginiEvet ben 34 haftalık erkek bebeğim var net sancim cıktı 2 doz ciğer geliştirici yaptı her ihtimale karsi
Zamanında gelir inşallahBenimde sancilarim net ve cok yuksek diye hastanede yatirip 2 doz yaptilar 34de.. benim ki kiz.
Depend oldugundan normal alt camasira ihtiyacim olmamisti. Ama cok terledim dogumdan sonra ki normalde hic terleyen bi yapim yok. Atlet cok değiştirdim. Bi de ped nolur nolmaz daha fazla az kanaman cok olursa 2 gece icin 5-6 tane az kalabilir
arkdaslar sezeryan oldugunda hastanede 2 gece kalınacagından bahsedıosunuz ama turkıyede çogu hastanede sezeryanda bır sıkntı çıkmadıgı sürece 1 gece kalınmıyor mu?benm gordugum hep oyleydı ılkınde de oglen 3te dogum yaptım ertesı gün oglen 12 de çıkıs oldu bu hastanede de oyle olcak acaba sızın kendı tercıhınızmi
arkdaslar sezeryan oldugunda hastanede 2 gece kalınacagından bahsedıosunuz ama turkıyede çogu hastanede sezeryanda bır sıkntı çıkmadıgı sürece 1 gece kalınmıyor mu?benm gordugum hep oyleydı ılkınde de oglen 3te dogum yaptım ertesı gün oglen 12 de çıkıs oldu bu hastanede de oyle olcak acaba sızın kendı tercıhınızmi
çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm eve
Ohh çok şükür iyi olmasına çok sevindim,rüyamda bebişi eve çıkarma telaşın vardı güzel görmüştüm.Daha çok kilo alır annesi ele avuca sığmaz artık.çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm evene guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Ooo hazırlıklar bitmiş güzel olmuş
çok şükğr iyiii solunum cihazından kurtuldu kuzum 6 gundur kendı nefes alıyor kilosuda 1450 oldu 2 gundur onu gormeye gıdıyorum bugun döndüm evene guzel ruyalarda gorulmek cok şükür iyiyiz
Canim normalde adet zamanlarinda kac ped kullaniyorsan bikac fazlasini al yeterli olur.Benimde midem çok yanıyo dün geceden beri.canımda hamur işi bi şeyler istiyo
Bebişin emzik,biberon,süt pompası malzemelerini kaynattım bende az önce onları halletti.hastane valizime bi kaç makyaj malzememi daç fırçamı ekledim.çantamda herşey tamam artık sanırım.ufak tefek bi şeyler çıkar muhakkak
Kızlar 5 tane depend ,5 alt çamaşır,5-6 tane ped.yeterli olur mu ki sizce.2 gece kalıcam malum sezaryen
ayy ayy rüyaların gerçek olsun inşallahOhh çok şükür iyi olmasına çok sevindim,rüyamda bebişi eve çıkarma telaşın vardı güzel görmüştüm.Daha çok kilo alır annesi ele avuca sığmaz artık.
hiç belli değil şimdi beslenmesi hala ağzından midesine ince hortumla sağlanıyor cok şükür solunumu düzene girdi bir süre daha takip edip emme yutma refleksi kazandıracaklar emzik deniyorlar ama aktif tutamıyormuş sadece ağlayınca biraz rahatlatıyormuş bebişimiMaşallah çok güzel haber. Ne zaman eve göndermeyi planlıyorlar?
hiç belli değil şimdi beslenmesi hala ağzından midesine ince hortumla sağlanıyor cok şükür solunumu düzene girdi bir süre daha takip edip emme yutma refleksi kazandıracaklar emzik deniyorlar ama aktif tutamıyormuş sadece ağlayınca biraz rahatlatıyormuş bebişimisonra biberonla beslenmeye geçerler onuda sorunsuz yutabılmesi artık biberondan besleniyor olması lazım o sırada 1800 1900 gr a ulaşınca anne bebek uyumu yapıyorlarmış bebeğin ihtiyaçlarını anne karşılamaya başlayıp bebekte bu süreçte sorun yaşamıyorsa 2000 gr geçince evimize alacağız inşallah sabırla bekliyoruz ben ilk gün dedim ki kafadan 2 ay verıyorum 2 aydan önce cıkamaz cok şükür 1 ayı bugün bitirdik bakalım
amiin güzel duaların için sağol Allah razı olsun sizlerde hepiniz bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız sorunsuz sıkıntısızInşallah yılbaşında evinizde olursunuz canım. Zorlu bir ayı geride bırakmışsınız çok mesafe katetmişsiniz inşallah geri kalan zaman önceki aydan çok daha iyi ve hizli geçecek. Minnosunu sağlıkla eve getireceksin inşallah çok yakın zamanda.
Bana malum olmuş desene bak ufak ufak hazırlıklar başlamışayy ayy rüyaların gerçek olsun inşallahaz kaldı inanıyorum çok şükür solunum ilk en önemli sorunumuzdu onu atlattık hayırlısıyla bir sıkıntı cıkmazsa kilo tamamlama dışında sağlık sorunumuz yok şimdilik inşallah da olmaz sağ salim alırız evimize yakındır almamız bebeğimi Allah ın izniyle fazla kalmadı bugün tam 30 gün oldu ben yavaştan bugün evi temizlemeye başladım oda oda detaylıca cam kapı giriştim birtek perdelerimi indirmedim heryer bitsin bir iki haftaya perdeleri çıkarıp genel sil süpür bir temizlik sonra en guzel kısım bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ve oğlumu bekleyeceğim çok heyecanlı dua edin yılbaşına kadar yavrum yanımda olsun beraber yeni seneye girelim miss kokusuyla
İkisi de mi 42? Evet çokKizlar idrarda lökosit ve epitel 42 cıktı. Çok mu acaba? Yarın kontrolüm var da insan merak ediyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?