YaDevlete geldigim icin cok bilgi vermediler ama dogumu ozelde yapmaya karar verdim com pis hastane
Celestone yapildi
Ozelde takip eden doktorum da var zatenYainsallah zaruri bi durum olmaz hastane/doktor arastiracak zamanin olur
12 saati gecince yapilabilir dedi dogumhanedeki doktor2. Dozu 24 saat sonra yapiyolar canim
Çok güzel anlattın canım benim oğlum var 22aylik işte dediğin gibi zor yolu seçiyorum ama tabi tek başına olmuyor çevreden sürekli müdehale görüyorsun boşver sacmalama sesleri duyuyorsun bizim zamanımızda böyle yapardık diyenleri duyuyorsun. . .bir evlat yetiştirmek sandığınızdan çok çook zor ama yavrularımız için değer herşey onların iyiliği için..onların sağlığı mutluluğu icin umarım onlar da annelerin kıymetini bilen hayırlı evlatlar olurlarBir veya daha fazla çocuğu olanlar kitaplar okundu mu çocuklar yatırıldı mıher zaman söylerim hakkını vererek çocuk yetiştirmek çok zor. Oğlum 7 yaşına girdi devir teknoloji devriyken hala tabletsiz çocuk büyütmeye çalışmak, ekran hakkını hala kısıtlıyor olmak,abur cuburu hala kısıtlamaya çalışmak, hala yatmadan önce birden fazla kitap okumak, bazen gün içimde sırf vakit geçirebilmek adına bir saat kesintisiz kitap okumak, yıllardır tiyatroya gidiyor olmak, ilkbaharda başlayıp kışa kadar parkta saatlerce vakit geçirmek, anasıfına gidene kadar evde etkinlik yapmak ve daha nicesi kısacası kolay yolu seçmemek... ilmek ilmek örmek...
12 saati gecince yapilabilir dedi dogumhanedeki doktor2. Dozu 24 saat sonra yapiyolar canim
Çok güzel anlattın canım benim oğlum var 22aylik işte dediğin gibi zor yolu seçiyorum ama tabi tek başına olmuyor çevreden sürekli müdehale görüyorsun boşver sacmalama sesleri duyuyorsun bizim zamanımızda böyle yapardık diyenleri duyuyorsun. . .bir evlat yetiştirmek sandığınızdan çok çook zor ama yavrularımız için değer herşey onların iyiliği için..onların sağlığı mutluluğu icin umarım onlar da annelerin kıymetini bilen hayırlı evlatlar olurlarBir veya daha fazla çocuğu olanlar kitaplar okundu mu çocuklar yatırıldı mıher zaman söylerim hakkını vererek çocuk yetiştirmek çok zor. Oğlum 7 yaşına girdi devir teknoloji devriyken hala tabletsiz çocuk büyütmeye çalışmak, ekran hakkını hala kısıtlıyor olmak,abur cuburu hala kısıtlamaya çalışmak, hala yatmadan önce birden fazla kitap okumak, bazen gün içimde sırf vakit geçirebilmek adına bir saat kesintisiz kitap okumak, yıllardır tiyatroya gidiyor olmak, ilkbaharda başlayıp kışa kadar parkta saatlerce vakit geçirmek, anasıfına gidene kadar evde etkinlik yapmak ve daha nicesi kısacası kolay yolu seçmemek... ilmek ilmek örmek...
Zorunlu birşey değil ki canım dr a yaptırmak istemiyorum dersin olur biter ama bende 25.haftamda yaptırdım ilk hamileliğimde deyaptirmistim ıyiki yaptimisim çünkü oğlum erken geldi buda öyle olur diye korkup yaptırdık tabi yine rahimde incelme falan durumları vardı o haftalarda kanamam olmuştu falanKortizonlu galiba. Emin degilim ama
benim igne durumum yok oylesine yazdimZorunlu birşey değil ki canım dr a yaptırmak istemiyorum dersin olur biter ama bende 25.haftamda yaptırdım ilk hamileliğimde deyaptirmistim ıyiki yaptimisim çünkü oğlum erken geldi buda öyle olur diye korkup yaptırdık tabi yine rahimde incelme falan durumları vardı o haftalarda kanamam olmuştu falan
Ahahaha evet msjlari tam okuyunca anladım hatlar karışmış birazbenim igne durumum yok oylesine yazdim
Ahahaha evet msjlari tam okuyunca anladım hatlar karışmış biraz
Masallah ne cok almis2600 olmus 2 haftada 600 gr almis kasilmayi hissediyorum ama agri hissetmiyorum
Ama bu haftalarda aniden çok alırlar zaten ben 32de gittim 2000di 34te gittim 2500olmustu yarın yine gidicem 36haftadayim bakalım ne kadar olmuş2600 olmus 2 haftada 600 gr almis kasilmayi hissediyorum ama agri hissetmiyorum
Benim ozeldeki hep soyluyor burda kendi aralarinda konusurken duydumMasallah ne cok almishayirlisiyla biraz daha beklerler insallah. Benim doktor zorla soyluyor kilosunu
Ne diyorlar simdi peki ? Acilma filan yok sanirim. Ilk bebis miydi ?Benim ozeldeki hep soyluyor burda kendi aralarinda konusurken duydum
ya ben birşey sormak istiyorum benım bebeğime ciğer geliştirici iğneyi 12 saat arayla yaptılar biri akşam üstü 8 kasım 16.30 diğeri sabaha karşı 9 kasım 4.30 ve aynı gün 9 kasımda sezeryana aldılar saat 10 da bebeğim doğdu benım iğnenin etkisi olmadı mı yani2. Dozu 24 saat sonra yapiyolar canim
benım 12 saat arayla yaptılar12 saati gecince yapilabilir dedi dogumhanedeki doktor
Amin inşallah temennimiz o yönde mükafatını alacağımızı düşünüyorum.Çok güzel anlattın canım benim oğlum var 22aylik işte dediğin gibi zor yolu seçiyorum ama tabi tek başına olmuyor çevreden sürekli müdehale görüyorsun boşver sacmalama sesleri duyuyorsun bizim zamanımızda böyle yapardık diyenleri duyuyorsun. . .bir evlat yetiştirmek sandığınızdan çok çook zor ama yavrularımız için değer herşey onların iyiliği için..onların sağlığı mutluluğu icin umarım onlar da annelerin kıymetini bilen hayırlı evlatlar olurlar 
ya ben birşey sormak istiyorum benım bebeğime ciğer geliştirici iğneyi 12 saat arayla yaptılar biri akşam üstü 8 kasım 16.30 diğeri sabaha karşı 9 kasım 4.30 ve aynı gün 9 kasımda sezeryana aldılar saat 10 da bebeğim doğdu benım iğnenin etkisi
Naberr
KarıştırdımBana niye kiziyosun ya
Yaptirip yaptirmama tereddutu yasayan ben degilim GULCİN_87 yazmisti onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?