2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel anlattın canım benim oğlum var 22aylik işte dediğin gibi zor yolu seçiyorum ama tabi tek başına olmuyor çevreden sürekli müdehale görüyorsun boşver sacmalama sesleri duyuyorsun bizim zamanımızda böyle yapardık diyenleri duyuyorsun. . .bir evlat yetiştirmek sandığınızdan çok çook zor ama yavrularımız için değer herşey onların iyiliği için..onların sağlığı mutluluğu icin umarım onlar da annelerin kıymetini bilen hayırlı evlatlar olurlar

Çok güzel anlattın canım benim oğlum var 22aylik işte dediğin gibi zor yolu seçiyorum ama tabi tek başına olmuyor çevreden sürekli müdehale görüyorsun boşver sacmalama sesleri duyuyorsun bizim zamanımızda böyle yapardık diyenleri duyuyorsun. . .bir evlat yetiştirmek sandığınızdan çok çook zor ama yavrularımız için değer herşey onların iyiliği için..onların sağlığı mutluluğu icin umarım onlar da annelerin kıymetini bilen hayırlı evlatlar olurlar

Kortizonlu galiba. Emin degilim ama
Zorunlu birşey değil ki canım dr a yaptırmak istemiyorum dersin olur biter ama bende 25.haftamda yaptırdım ilk hamileliğimde deyaptirmistim ıyiki yaptimisim çünkü oğlum erken geldi buda öyle olur diye korkup yaptırdık tabi yine rahimde incelme falan durumları vardı o haftalarda kanamam olmuştu falan

benim igne durumum yok oylesine yazdim

2. Dozu 24 saat sonra yapiyolar canim
ya ben birşey sormak istiyorum benım bebeğime ciğer geliştirici iğneyi 12 saat arayla yaptılar biri akşam üstü 8 kasım 16.30 diğeri sabaha karşı 9 kasım 4.30 ve aynı gün 9 kasımda sezeryana aldılar saat 10 da bebeğim doğdu benım iğnenin etkisi olmadı mı yani

Amin inşallah temennimiz o yönde mükafatını alacağımızı düşünüyorum.

Ben simdi.esime sordum da ben yanlis hatirliyomusum zaten.. 12 saat sonra olmusum 2. Dozu.. ilk igneden 24 saat sonra gerekirse doguma aliriz demis.doktorum... ama daha kisa sure sonra bile olsa yapilmasi yararli diyor. Naberr N narantikibi

Dogum olmayinca bide uzerine mukorol surup verdi doguma kadar kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…